90029
  • fook
    ha visszaviszem garival a volt kártyámat , akkor ha nem tudják megcsinálni csak kártyára cserélhetem le ?
  • Solten
    Van: link es link.

Van valami gond a Toxic-al...?
  • XenHai
    És hűtésben van különbség?
    Nem akarok kávéfőzőt venni..
  • fook
    Sapphire Radeon 4890 Vapor-X 1gb
  • Solten
    Gyarto/tipus? (F.A.Q.)
  • gameplusz
    Szóval a szívbetegséged miatt csúnyán írsz billentyűzeten is? :D Nem bántásból, de ennek sok köze van egymáshoz, nem érzed?
  • fook
    kaphatok énis kis ati karikát ?:)
  • Dobronski
    Solten, kérlek töröld a hsz-eit.
  • XenHai
    Csak ennyiben ? A gyári 4890 hűtő az mennyire jó..
  • Gibor
    OC gyárilag tuningolva van.
  • XenHai
    Lenne 1 kérdésem!
    Miben különbözik a 2 kártya?
    Sapphire Radeon HD 4890 New Edition
    Sapphire Radeon HD 4890 OC
  • MR ME
    nemtudunk ilyenekre figyelni, az álomfejtés és autókeresés elviszi minden időnket :(
  • donoki
    hi, mi a helyzet mostanság az atival?:D
  • MR ME
    én szívesen látom!
  • pxxl
    lassan ideje lenne egy topikban...
  • Lacee86
    Jó én még új vagyok, eddig "envidijás vótam".
  • [HUN]FaTaL
    Úristen :D

A szívbetegségednek mi a lóf*sz köze van, ahhoz hogy fogyatékos módjára írsz?

Gecibuta vagy, visszamennyé' a gumiba.
  • Solten
    Nem hires, hirhedt... :D

"Alaposan tele van már flame-mel ez a szegény topik is..."

Nem ujdonsag... :)
  • Lacee86
    Na mi van, a híres mama2 ismét felbukkant? Alaposan tele van már flame-mel ez a szegény topik is...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is az off-al lenne a probléma, hanem azzal, ahogy fogalmaz és reagál - érthető, hogy némelyik türelmes fórumozót is ki tudja hozni a sodrából... én is közel álltam hozzá korábban, de helyette UT2003-aztam kicsit... :)
  • arty
    ez az a híres Loncoln? :D

mindenki: finomabban pls, nem volt azért Triplet kérdése ennyire OFF, h folyamatosan osszátok... :) sokat megélt topik ez, ha csak azt nézem is amiota "idejárkálok" ...
  • SZilaJMaGGoT
    Te is beírhattad volna google-be az értelmetlen problémáid mielőtt beokádod ide, szóval ebbe inkább ne menjünk bele... :)
  • triplet
    Igen. Ugyan is az miatt nem fejlődött ki a finommotorika az újjaimban. Utánanézhetsz, googleba beírod, első találat, olvasd el.
  • Solten

Meg Clintonnak is kinos vagy... :)
  • Solten
    Kulturaltan pls...
  • Blum
    Húzzál már el innen a picsába,nem veszed észre,hogy senki sem lát itt szívesen?
  • tommygear
    csak nem érted meg, hogy nem lát itt senki szivesen??
  • SZilaJMaGGoT
    Durva, hogy 40 hsz-t generált a kis koca ökörsége... :D
  • tommygear
    szívbetegség miatt csúnya az írásod?? grat, megint csak ráfogogod a hülyeségeid a betegségedre, uncsi vagy nagyon
  • triplet
    A szívbetegségnek annyi, hogy a betegségem folytán nem úgy fejlődött ki az újjaimban valami(névről most nem tudom), ami miatt nem tudok házat/virágot stb rajzolni, és csúnyán írok.

Nem tudom miért nehéz megérteni azt amit írtam. Leírtam hogy álmodtam egy fickóról aki "idézni" tud autókat. Én, mituán megnéztem ezt a topikot és hogy mflex miket írt arról hogy ő milyen autókat vezetett, azt kértem tőle hogy ezt a clinton nevű kocsit idézze meg. Erre ő lehívott, odavarázsolt egy teljesen fehér limuzint aminek clinton volt a neve az álmomban.

Ez miatt kérdeztem azt hogy van-e ilyen nevű vagy kinézetű kocsi a valóságban is, mert én mint ha már láttam volna egy pont olyat képeken, stb. Írtam hogy rákerestem a google-ba, és kiderült hogy nem clinton, hanem lincoln igazából az a limó.
    Ennyi. Ezen mi olyan érthetetlen?
  • tommygear
    mennyél már innen tényleg
  • IMYke2.0.0.0
    Szívbetegségnek mióta van köze ahhoz, hogy milyen az írásképed, ember?
    A helyesírásod is komoly korrekcióra szorulna, a fogalmazásképesség mellett.
    Nem véletlenül álltunk értetlenül az egész írásod előtt (tudod, a "clintonos").
  • triplet
    Tudod mivel beteg vagyok az iskola elküldött ilyen tesztekre. Ez volt 1 éve. És mi lett a teszt eredménye? Nem vagyok diszlexiás:)
    Szövegértéssel nincsenek problémáim. Az írásom csúnya, de a szívbetegség miatt, nem a diszlexia miatt.
  • Solten
    "A téma részemről lezárva, úgy tűnik itt sem látnak többet szívesen:)"

Ennyi, bye bye, a gumiszoba topikokban eld ki magad, ahogy eddig is tetted.

Most pedig lehet gondolkodni Klemice kommentjen, miert is kuldte el egybol melegebb eghajlatra anno.
  • IMYke2.0.0.0
    Segítek:

Tünetei

A diszlexia leggyakoribb tünetei közé tartoznak a betűtévesztések. Jellemző az olvasás lassúsága és a szövegértés problémái. A diszlexia jellemzően rossz helyesírással jár együtt. Az írás sokszor csúnya vagy akár olvashatatlan.

A diszlexia további tünetei az emlékezetzavar, a tér-iránnyal kapcsolatos nehézségek, szómegtalálási nehézség, dátumtévesztés, problémák a sorozatokkal, a nyelvi megfogalmazással, és nehézségek a nyelvi feladatokban.
  • triplet
    "ezt egy olyan témakörben veted fel, és úgy, ahogy tetted, az már inkább téged minősít"

Egy videókártyáról szóló topikba tettem fel egy autóval kapcsolatos kérdést. Igen, ez tény. Miért? Mert ahogy írtam, mflex is ezt tette 100 hosszászóláson keresztül, a többiek meg áradoztak hogy "fúúú milyen jó, milyen menőőőő" és kérdezgették. Ő se a témába illő témát hozott fel, még sem hülyéztétek le mint engem. Ha őt nem támadtátok az off miatt, engem miért?

Megnéztem a tüneteket:

megkésett beszédfejlődés és más beszédzavarok(nem volt)
    szegényes szókincs, rokon értelmű szavak hiánya(ilyen sincs, sőt az irodalom tanárom szerint jó a szókincsem)
    érdektelenség a mesék, a versek, a történetek iránt(imádom a meséket, a verseket, a történeteket)
    szómegtalálási nehézség(nincs)
    ritmuszavar a mozgásban és a beszédben(ritmuszavar? nincs)
    ügyetlenség a kis- és nagymozgásban(nincs)
    a testséma zavartsága(nincs)
    rossz tájékozódás a térben és az időben(ismerem az órát, tudom merre vannak az égtájak, szóval nincs)
    zavart vagy lassan kialakuló lateralitás(nincs)
    a rövid távú emlékezet zavara(vág az agyam mint a borotva, és a 10 évvel ezelőtti dolgokra is emlékszem, szóval nincs)

Erről ennyit, nem vagyok diszlexiás. A téma részemről lezárva, úgy tűnik itt sem látnak többet szívesen:)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát épp ez a baj: leírta. :))))
  • snake200
    te gecibutavagy
  • Blum
    Takarodjál már el innen. Itt is akarod csinálni a balhét?
    Csak kibújt a szög a zsákból. Ha nem tudsz értelmesen fórumozni,akkor vagy menjél el innen,vagy fogd be a pofádat. Eléggé összeszokott társaság van jelen ebben a topikban,nincs szükségünk egy idióta flémkeltő tagra,mint amilyen te is vagy.
  • tommygear
    atyaég... sztem kezeltesd magad
    vagy várj agytranszplantációra