90029
  • kifli
    nálam is okés
  • IMYke2.0.0.0
    A Tele-Marines TT betűtípus hasonlít rá...

• strebacom
    AVP DX11 Bench...
  • Sir Quno Jedi
    Én csak a hőgrafot állítom, hogy játékok alatt druván behűljön, meg a tray kijelzéseket, hogy lássam mindig tray-en a hőfokot, fordulatszámot, miegymást. Nem szoktam több profilt gyártani, de elvileg lehet benne bőven.
  • arty
    (TDU alatt)
  • arty
    Én már 3 hónapja "boldog" vagyok, megy az AF, de most ráadásul végre AA + HDR mellett sincs mindenféle képi anomália még fél óra játék után se. Így volt elég időm rá, hogy megutáljam a HDR-t és kikapcsoljam :D Eddig azért nem játszottam vele, mert maxon akartam, erre kiderült h maxon nem tetszik :D
  • Italo4ever
    ok koszi majd tanulmanyozzuk, de kivancsi vagyok te hogyan allitod be.

egyebkent meg van mar 10.7 beta, ha b...meg
  • Sir Quno Jedi
    Itt egy Afterburner OC guide, igaz más karihoz (asszem 4870x2), de a lényeget meg lehet érteni belőle, mit/hogyan.
  • Sir Quno Jedi
    Én mondjuk nem szoktam két külön profilt alkalmazni, hanem egybe rakom és nekem úgy jó. A profilban történő downclock-olást pl. nem próbáltam, de tud elvileg ilyeneket, pláne, hogy ez elvileg egy VGA tuningoló program (benne van egy furmarkos rész is stresszteszthez).
  • Sir Quno Jedi
    Izé, kicsit neten utána kéne olvasgatni. Az ilyen porgyk nem szoktak triviálisak lenni. Ha otthon leszek, majd megmutatom, hogy kell 1xűen hő/fordualtszám% görbét felvenni pl.
  • Italo4ever
    Felraktuk azt a programot,de egyenlore butan nezunk, nem ertjuk hogyan kell es mit csinalni
  • pxxl
    off

a lokódban a felirat az egy betűtípus, vagy rajzolt? mert ha betű akkor kellene :)

on
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen segítek, ha tudok.
  • barmi
    Ó jeee! Köszi ! Te egy Úr vagy !
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj kérlek... Windows XP x86 (32 bit) korábbi driverek.
  • barmi
    Navárjá' kicsit ! Ezek pistás drájverek vagy mi. Van ikszpés 32 bites is ?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • barmi
    Köszi !
  • pxxl
    mondjuk toxicnak alapból jó a hűtése :D 2D profillal alig melgeszik játék közben de lagalább halk így, és nem zúg be éjszaka mint az állat.
  • Sir Quno Jedi
    Mellesleg 60%-on már úgy üvölt az 5870 refhűtés, hogy belezöldülsz. :D
  • Sir Quno Jedi
    Az a legnagyobb baromság. A hőfok függvényében kell tolni a hűtést, ehhez kell jó program.
  • barmi
    Úgy mint ahogy itt is látszik csak nekem 96 fok volt három óra elteltével.
  • IMYke2.0.0.0
    Radeon (Catalyst) driverek - újtól a régiig
    A 10.4-től 8.1-ig.

• Sir Quno Jedi
    Az Afterburnerben vannak 2D és 3D profilok. Csinálsz egy nagyon downclock-olt verziót 2D-re, meg egyet normál/vagy overclock-olva 3D-re. A hűtést is hasonlóképpen szét lehet bontani, meg azon belül is hőmérséklet/fordulatszám vezérlési grafókat felállítani. Pár perc alatt szépen be lehet konfigolni a saját szájízed alapján és utána kánaán, ATI bekaphattya.
  • pxxl
    én alapból bekapcsolom mindig a kézi ventillátor szabályzást, és nem hagyom hogy leálljon, felpörögjön kedve szerint. most is asszem 30-40%-on van, ha meg felrakom OC-re a kártyát akkor 50-60 körül és tartja folyamtosan rendes hőfokon.
  • barmi
    A szőrőskockában két hőfokot myuat, mindkettő 96 fok volt.
  • Italo4ever
    Pl itt egy kep, most is errol a geprol irunk, a haz oldalan levo coolink venti pont telibe kapja az 5870-et es igy is:

• Italo4ever
    Akkor a memoriak lehettek olyan vagy 130 fokosak
  • barmi
    Nem, teljesen alapon van a kari.

A szőrős kockát múltkor 3 órán keresztül nyomtam és 96 fok volt három óra múlva a kártya hőfoka.

IMYke: 3870-hez PCI-os 9.8-as driverhez linket tunál nekem dobni?

Köszi.
  • Italo4ever
    Az rendben van,de ha megemelem a hutest,akkor meg zajos a kartya 2D-ben, mondjuk engem nem zavar, mert nem az enyem a gep, de 30% felett zavaro, meg szerintem nem normalis, hogy pl a memoriak maxon menjenek 2D-ben, olyan progi kellene, ami alapbol visszaallitja az orajelet es egyaltaln a CCC-ben miert kepes megcsinalni ezt az ati?

• Sir Quno Jedi
    MSI afterburner és nyugodtan feltehetsz bármilyen drivert, az afterburnerben jól belőtt hűtés majd igyexik szinten tartani a hőmérsékleteket.
  • Madmano
    Igen,nekem is.Igazság szerint azt hiszem,tegnap vagy tegnap előtt berheltek valamit a bejelentkező szerveren,mert nem volt elérhető a belépés.Nah,nekem azóta előfordul olyan is,amit írtál,meg olyan,hogy néha mintha kikockázott filmet néznék kb 1-2másodpercig.Aztán megy tovább.Az utóbbit meglestem fraps-al:ilyen esetben leesik az fps 1-2re.Aztán utána ugrik fel újra.Ja,nálam a 10.4driver van fenn.
  • Italo4ever
    Szinte semmit nem melegszik, viszont nyersz par FPS-t, nyugodtan huzd ra.
    Most komolyan az ATI-nal tenyleg balfaszok vannak, egyik ismerosnek raktunk ossze egy gepet, 5870 alapon 35 fok (10.4), az uj fossal, amivel viszont nem "dadog" alapon 50-60 kozott.

MR ME: A telepitest mi ugy csinaltuk, hogy teljesen legyalultuk a regit es ugy ment fel a 10.5, szoval ugy is szar, sot 90%-ban a neten mindenhol ezt olvasni.

• strebacom
    Nektek is akadozik a BattlefieldBC2, nem fps-ileg hanem hanem ha megyek,futok úgy meg-megakad....más driverekkel is ilyen volt...

• MR ME
    semmi baja nem volt eddig se, sokan így csinálják, na akkor majd még ezt megnézem, bár asszem annó ezt is próbáltam a bétánál...
  • pxxl
    minek? :D én sosem távolítottam el az előzőt és nem is volt bajom belőle
  • strebacom
    Én nem szoktam húzni....minek...
  • strebacom
    Uram atyám, nem hinném hogy ilyen kezdö vagy, csak rátelepíted....lol...
    Én eltávolítom elötte....
  • Madmano
    Bocs.#58657-re.
  • Madmano
    Esetleg a #58657-re valaki valamit?