90029
  • MR ME
    alaplapira énis gondoltam h kéne, de végülis megy már vagy másfél éve és nincs gond, szal elvan nélküle is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Gyere csak bátran - mi, kockák, szívesen segítünk nektek :)
  • Madmano
    Szia.Nektek is hasonlót.Gyertek nyugodtan,ha tudunk segítünk.(Gondolom,a Többiek nevében is beszélhetek.)
  • MR ME
    készek vagytok, nem hangos kicsit? :D
    nekem 3 van, elől-oldalt-hátúl, sztem nem kell több :D
  • Italo4ever
    1 elol fujja be a hideget, 2 fent szivja ki a meleget, 1 hatul szivja ki a meleget, egy oldalrol telibe a vga-t es 1 kisebb 8centis meg a masik oldalon telibekapja az alaplapot, illetve pont a procit, mert oda terveztek.

Ja, a Laci en vagyok! :D
  • pxxl
    nekem is 6 van, abból 5db 120-as :D
  • Brand
    Sziasztok!

Remélem nem baj, ha néha a kisfiam és én benézünk hozzátok, és számomra érthetetlen kérdéseket teszek majd fel, persze csak akkor ha a fiúk itt nem tudnak nekem segíteni, pedig kutya kötelességük, főleg Lacinak, ha már rábeszélte a kisfiam, hogy ő meg könyörögje ki tőlem, hogy vegyük meg a gépét és hozzá még egy drága játék kártyát, vagy mi a neve, mert az már nem volt hozzá! :)

További szép napot nektek!
    Betty

• Madmano
    Dícséretes tulajdonság.Hogy szeret játszani.
  • MR ME
    minek 6 venti? :D
    de most jobban belegondolva lehet énis megfordítom az oldalsó ventit majd, h befele fújja, eddig a 4850el ami a házba is fújta a meleg levegőt jó volt h szívta el, de mostmár lehet többet ér ha inkább tolja befele :)
  • Italo4ever
    Pont Mike mellett :)

Madmano:
    Igen es van benne 6 venti, tudom, mert az enyem volt, de meg mike szerelte ossze, csak eppen a kozos baratnonk nem nagyon ert hozza,viszont ahhoz kepest, hogy egy szep no meg szeret jatszani is.

Na koszonj szepen Bettike ide a forumozoknak!
  • pxxl
    jó kis ház ez :) nekem az elődje(?) van CM STC-T01
  • Madmano
    Basszus ez a ház csupa lyuk.Ha jól emlékszem,az oldalsó venti is pumpálja be a levegőt,igaz?
  • IMYke2.0.0.0
    Ma egész nap meleg volt. Jól emlékszem, hogy Te is Pécsett laksz?
  • Italo4ever
    CM690 :) es raadasul tetori szobaban vagyunk, ahol 31 fok van, dol rolam a viz :/
  • Madmano
    Egész jó kecóban lehet ez a kártya,ha 35fok.....
  • Italo4ever

Ha ja, van kulonbseg

• Italo4ever
    hat en rogton mentem csokkentet mod es legyalultam minden Ati driver-t, utana rogton 10.5 fel, most itt is jo, viszont ha megemelem az orajelet, akkor nem megy vissza, mindegy jo igy, majd ha jatszani akarnak es kell az fps, akkor megemelik, 2D-ben meg kikapcsoljak! :)
  • pxxl
    dehogynem
  • Klemice
    szard már le, ez nem az a topic, épp elég hogy szétbaszta múltkor az idióta hozzászólásaival, nem kell itt ilyen pletykákkal foglalkozni.
  • MR ME
    az jó, nekem 45-46 idle-be
  • Madmano
    Most a 10.5-össel 39fok az Overdrive szerint.
  • MR ME
    de elötte uninstall volt winből majd utána csökkentett mód természetesen :)
  • Madmano
    Nah,most úgy tűnik nekem is jól műkszik.KOPP-KOPP:)Én előbb sima uninstall,aztán,mikor újraindítást kért,akkor már csökkentett módban indítottam és ráuszítottam a Driver Sweepert.Aztán újraindít normál módban és ugrik fel a 10.5.
  • Italo4ever
    Egybol csokkentett modban torolted a DS-el? Semmi ati uninstall nem volt elotte?
  • IMYke2.0.0.0
    Az a betűtípus nem jó, amit ajánlottam?
  • pxxl
  • Madmano
    Nah,ezt megpróbálom én is.
  • MR ME
    ahha azzal lekaptam csökkentettbe, majd fel az új, eddig jó, újraindítottam direkt és még akkor is jó volt szal remélhetőleg csak ez volt a baja :)
  • barmi
    Rajzolva van sajnos. ( paint RulZ :D )
  • Madmano
    A Driver Sweeper-es módszerrel?
  • MR ME
    lekopogom, egyelőre jónak tűnik :)
  • Blum
    WTF?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor hiszem el, amikor kinn lesz az index.hu-n, a hirek.hu-n, a TV2-n, és a hirado.hu-n...
  • gameplusz
    Meghalt mama2? :(
  • Madmano
    Majd lökd az infót,ha megy.Köszi.
  • MR ME
    na lepucolom akkor énis, megnézem így jó e, de kevés esélyt látok rá :(
  • Madmano
    Egy Gigabyte 5850-es.Ref.kártya.Főlraktam a drivert,CCC-be be,pár percet vártam,de semmi.Max-on a kártya.A hőmérséklet 50fok körül.
  • kifli
    milyen kártya?
    nekem ref kártyám van, és ezzel jó, lehet a non-ref karikkal nem jó?
  • Madmano
    Hát én is fölraktam.De nálam sem veszi vissza az órajeleket.
  • kifli
    énsem szoktam, de most kelett, mert telepítés végén nem zöld pipát kaptam, hanem sárga felkijáltójelet, úgyhogy uninstall, majd csökkentett modban driver sweeper, és utána jó is volt :)