90029
  • MR ME
    esetleg még azon gondolkoztam h te hogyan telepíted? simán rátelepíted (én így szoktam) vagy elötte eltávolítod az előzőt és úgy fel a frisset?
  • MR ME
    tegnap még nekem is jó volt, majd ma bekapcsoltam és ugyanaz mint a bétánál, de mivel nem csak nálam jelentkezik, ezért nem egyedi hiba :)
  • strebacom
    Nekem jó az órajel visszavétel meg minden, a 10.5-el....

• MR ME
    igen akkor visszarkaja, de újraindításnál megint szar lesz, annó már erre rájöttem énis, azzal meg nem fogok vesződni h folyamatosan belépegessek h ugyan legyen már jó amivel eddig semmi baj nem volt, inkább megvárom a következőt, 10.4el semmi para nem volt soha, minden új game megy rendesen, semmi grafikai bug...
  • Abu85
    Az AF mostantól mindig kényszeríthető marad. A pár driveres böjt az új aktiváló mechanizmus miatt volt. Az idén érkező játékok között már lesz olyan, amelyik nem támogatja az AF-et, és shader alapú szűrést használnak. Gyakorlatilag ilyen már most is van ... pl.: Crysis, de ott nem lehet ellene semmit sem tenni.
  • Abu85
    Új az Overdrive modul. A telepítés után a CCC-ben gyári alapértelmezett beállításokat kell kérni, és aktív lesz a legalacsonyabb órajelkapu is.
    Persze az Overdrive aktiválására, ez ki lesz ütve, mivel tuning mellett a legalsó szint már nem fog működni.
  • Madmano
    ATI Overdrive-ban amik vannak órajelek,arra nyerő dolog húzni a kártyát?Pl.5850-nél 775 és 1125MHz-re.A másik:tartósan nem árt ez a kártyának?Bocs,de nem vagyok egy tuningos manus.
  • IMYke2.0.0.0
    HD4850-es mellett 9.8-as Catalyst, és épp tegnap fejeztem be a Conviction-t mindenféle glitch (grafikai és hardveres hiba) nélkül.
    Felejtsd el a 10.x-es drivereket a HD3870-essel, szerintem.
  • MR ME
    húztad a kártyát?
  • barmi
    Sziasztok!

10.4-es driver van a gépemen és a splinter cell conviction (dvd5-ös változat) egy idő után (5-10 perc) megmerevedik (se előre se hátra) és ha nagynehezen ki tudok jutni az asztalra akkor a ccc valami problémát jelez és azt, hogy a vpu recover visszaállította a videókártyát (vagy valami ilyesmi :D) Ez mitől van? Sok játékot futtatunk a gépen ( pl. BF BC2, CoD MW2, Dirt2, NFS Shift, Stalker CoP, GTA EoLC, GTA4, Far Cry 2, stb.) sokszor 3-4 órát is toljuk egyhuzamban öcsémmel és eddig semmi ilyen gond nem volt. A játékkal lehet valami gebasz vagy a driver b@szik be valamibe?

Köszi a figyelmet és az esetleges válaszokat is!
  • MR ME
    na majd talán a következő...vagy az aztkövetkező, vagy az aztkövetkező, vagy nvidia kártya...
  • MR ME
    baszki most nézem, és nálam se veszi vissza, fasza akkor mégsem javították ki, mehet is vissza az előző :S

inkább nem mondok már semmit a kedves ATI drivereire, max annyit h mostmár tényleg elmehetnek a jó büdös picsába!
  • bigalexander
    sziasztok!

nálam nem veszi le az órajelet 400 és 1200-on van 2d-ben (5870) így meg 55 fok a kártya, idáig meg volt kb 40.
  • strebacom
    Tényleg faxa a 10.5
  • kifli
    na már csak az kell hogy mflex is feldobja, és nála is minden klappoljon :)
  • [HUN]FaTaL
    fasza, végre van AA :)
  • arty
    wáu! tényleg, már nálam se akad :D
  • MR ME
    legalábbis annyira nem akad mint eddig, de azért még nem teljesen sima a futása :)
    de mindenképp jobb mint volt, nameg az órajeleket is visszaveszi nem úgy mint a bétában, szal eddig
  • Gibor
    Nah lehet ePenis-t növelni, nem melegedik a kártya és nem akad a szőrös fánk....
  • Gibor
    Üdv, szerintem ez a mostani 10.5 ös Catalyst mehet is fel, 1-2 hsz-el lejjebb a link.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor megnézem majd FS alatt, mert az alatt nem működött nekem, de avval te úgyse tesztelsz. :)

Köszi az infot.
  • Mhosah Myth
    Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Milyen progikat driveket tegyek fel? Életemben először van ati kártyám és nem tudom, hogy pl. melyik catalyst a legjobb és milyen egyéb dolgokat kell feltenni valamint beállítani. A kártya egy sapphire 4890 vapor-x 1gb!

Előre is köszi!
  • MR ME
    am már hivatalos oldalról is tölthető :)
  • arty
    Flatout1 alatt kipróbáltam, működik az AA kényszerítése is.
  • arty

AF továbbra is kényszeríthető (10.3 10.4 10.5 - OK) driverből.

AA-t mire kényszerítsem? Mert amikkel én szoktam próbálni, az neked úgyse jó... :P
  • XenHai
    Csak nekem nem akar fel települni a dd?
  • [HUN]FaTaL
    10.5 van AA meg AF driverből?
  • XenHai
    húúú de vártam már remélem menni fog ccc is nem csak a dd ..
  • Klemice
  • strebacom
    Ne sértegess waze, mert kihivlak egy sör-virslire...oszt adóságban maradsz...
  • Klemice
    tudom, hogy fermid van, nem kell ide a fotosopp :D
  • kifli
    de az opencl-t használ nem?
  • strebacom
    Nem mai gyerek de legalább van...

• strebacom
    És igy.....
  • berczely
    Kijött a megváltás drájvere!
  • 5c0rp330n
    van official 10.5 is mar..
  • SZilaJMaGGoT
    Igen ez lenne a normális... :/
  • arty
    ez a STREAM amugy ilyen porhintés - és nagyon nem kellene erőltetni

van opencl és directcompute, használja mindenki azt
  • Madmano
    Dehogynem örülök.:)Csak,mivel új nekem ez a kártya,érdeklődök.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem hogy örülnél, hogy nem esik 30 alá... :D