90029
-
barmi #58782 Mi elég sokat multizunk vele ezért elég fontos kritérium hogy rendesen (villogó textúrák nélkül) működjön. (viszont a conviction-ben nem vettem észre semmilyen grafikai bugot a 9.8-al . -
#58781 Nálam a Battlefield BC2 eleve 9.8-on futott, amikor "megvettem", és semmiféle textúra hibával nem találkoztam, egy pár pályaszakaszt le is nyomtam, aztán ment neki az uninstall...
-
barmi #58780 Na feltoltam a 9.8-at (elötte lepucoltam a 10.4-et) de sajnos a Battlefield BC2 nem igazán kedveli,( villog egy csomó tex meg néha teljesen fehér képernyőt tol az arcomba kb 20 másodpercenként) ezért végül a 10.5 került fel. -
#58779 Most 25 fok van a szobaban es itt is visszaesett a homerseklet, jo kartya ez. Viheti a tulaja:)
-
#58778 akkor nem szoltam... -
#58777 A memoria orajel lehet a gubanc nalad, allitsd 1200-ra szerintem. -
Audi20V #58776 BIOS frissítés megoldotta, most leveszi 157,300MHZ-ra, csak nekem nem hül be ennyire, min 45 c és a fan speed is 56%-on áll. Pedig ez az újabb, két hűtő ventillátoros hőcsöves verzióm van. -
#58775 Nekem is giga van, nekem leveszi.
Szerintem neked is.
-
#58774 Nemtom, nálam alapból leveszi, nincs erre semmilyen menü benne szvsz. -
Abu85 #58773 awesome -
#58772 Úristeeeeeeen! -
Audi20V #58771 Hogy lehet a ccc-ben beállítani, hogy lejjebb vegye az órajelet 2d, azaz nem játék futtatása alatt? 5870-em van Gigabyte és mindig 850,1250MHZ megy. -
#58770 Rinya helyett állítsd be ATTben azt kész és akkor szarik a driverre. Elég érdekes egyébként, mert elvileg a BIOS vezérli. -
#58769 Vistához, XP-hez, majd valaki megmondja, hogy melyik kompytibilis a tiéddel, de asszem van ott egy support list is valahol amikor kiválasztasz egy drivert!
(amugy ma délután volt linkelve!) -
WinStar #58768 AGPS-s drivert keresek HD2400-ashoz.Please segítsen valakI!!!!!!! -
#58767 Felora max "burn" furmark alatt nem engedte feljebb 85 foknal, ezt mar elerte 3-4 perc alatt es folyamatosan tartotta, vagyis mehetett volna orakat, szerintem akkor sem ment volna feljebb.
Hogy milyen huto? tkm tudja, hat amit az asus ra tesz. (ref kartya) -
#58766 Ezt most nem ertem, hat ott a kep, hogy meg igy is 35 fokra lehul, ha rendesen alaporajelen van, de max 39-40-nel feljebb mar nem megy. jol cirkulal a hazban a levego. -
WinStar #58765 #58759 PLEASE -
Blum #58764 Ma is érdemes volt felkelnem -
#58763 Na nemár :D Nekem is giga 5870-em van, 2 óra játék után 97°-is volt a memória :D
És még a nyárnak nyoma sincs :D
szerk: ja várj, az 5850-ed volt giga, 5870 milyen is (hűtő) ? -
#58762 EPIC idézet egy neves torrentoldalról:)
"cehaeries írta:
5850 toxic x4 3,2 ghz 8giga ram.azt ne mondja nekem senki hogy ezen akadnia kell a játéknak mert akkor keresztbeszivom magam"
Válasz:
"ATi. Ott a válaszod a fel-nem tett kérdésedre. Értsd meg kérlek szépen, hogy más a két nagy chipgyártó utasításkészlete (Matrox és társait direkt meg sem említem)...
Magyarán az egyikben ez van, a másikban az. Hogy is néz ez ki?
NVidia:
1+1=2
ATi:
1+1=1.0+1.0=1+1+0.0+0.0=2+0=2.
Természesetes ez nem komoly, de ennyi a két utasításkészlet között a különbség. Ha NVidiára van speccelve, akkor az NVidiás kártya jobban viszi és vica verse. Ha elég idős vagy esetleg tanult az informatikában, akkor nézz utána a segédprocesszoroknak, amikről már 17 éve nem beszélünk vagy a 15 éves MMX technológiának ala Intel. Más irányba tolták a fejlesztéseket. 20 éve van SGI és többprocesszoros rendszer. A PC pár éve jutott el idáig. Amiből pénz származik valaki kezébe, ne attól várd a megváltást!"
Zseniális. Imádok buta emberektől tanulni:D -
#58761 na megnéztem, nálam nem tudja annyira levinni az órajeleket 2D-ben az afterburner, mint a ccc, de nem is kell neki, mert a ccc leveszi helyette. kewl
gpu 157MHz
mem 300MHz -
#58760 hát ha 31 fok van, akkor ne is várd hogy a kártya 35 lesz az a szobahőmérséklethez képest +4 fok, azmeg lehetetlen elvárás. A +20 fok annyira nem vészes, bár lehetne kevesebb is. -
WinStar #58759 Sziasztok.HD2400-ashoz keresek drivert,nem hotfixet hanem valami frisset.AGP-s kell! -
#58759 Röviden:
Azért kell neki plusz áram (a6-8 tűs tápcsatlakozókról van szó), mert a videokártyán lévő alkatrészek áramellátását az a csatolófelület, amibe bedugjuk (amikor az alaplapra beillesztésre kerül) nem tudja biztosítani.
Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem tudja?
Részben azért, mert - mint a műszaki termékek világában úgy általában - ún. szabvány előírja, és részben azért, mert ha nem lenne előírva, akkor annyiféle változat létezne ezekből a csatlakozókból és az általuk biztosítható áram nívóból, mint égen a csillag.
-
#58758 Igen, arra gondoltam, de ma már ki lettem oktatva, és rá kellett jönnöm, hogy ez egy olyan dolog, amit egyelőre nem tudok, vagy már nem is akarok megtudni. Ha egyszer bent van abban az "izében", szóval ott a helyén :-)))), akkor minek neki még külön csatlakozó?
Ma, ezzel az értetlenkedésemmel finoman szólva fel idegesítettem Italo4ever (de nehéz leírni, milyen név ez Laci? :-))) fórum társatokat.
Hagyom kibontakozni, mert ő még szerelget, bár tudnám, hogy még mit, de addig mi a kisfiammal elmegyünk fagyizni, úgy kell neki! -:)) -
#58757 Isten hozott A kulon tapcsatlakozora gondolsz? :) -
#58756 Köszönöm szépen a szíves fogadtatást!
Aztán majd nehogy elhajtsatok melegebb éghajlatra, ha olyan kérdéseket teszek fel, ami lehet nektek a könyökötökön jön ki :-)
Ma, pl nem értettem, hogy a videó kártyának (remélem már jól írom), miért kell még külön áram, az igazat megvallva még most sem értem, szerintem már nem is akarom! :-)))
A lényeg, hogy működjön. -
Madmano #58755 Az 5850-ese már múlt idő.Neki.... -
#58754 Hat akkor lehet o cseszte el, bar nem hinnem, szerintem Te emlekszel rosszul :) -
#58753 Totális győzelem.
-
#58752 jó hát a procihűtőn nekem is van venti -
Blum #58751 Amatőrök vagytok. :/
Nekem 3 rabszolga fújja be oldalról a levegőt,1 pedig hátul szívja ki.
WIN! -
#58750 Ne káromkodj kérlek... :)
A Coolink-ig értettem :) -
#58749 Mike 5850-ast írt... vagy én vagyok totál szeni... akarom mondani zseniális? :)
-
#58748 5870-es az :)
Es egyaltaln nincs hangja, coolink es alpefohn nordwand ventikkel :) -
#58747 nekem 3 elöl fujja be, hátrafele van egy a proci hűtőn, plusz hátul is egy szívja ki, egy 80-as meg fentről tolja be a levegőt :) és nem hangos. nem is hallani. asszem 12dba-s ventik -
#58746 Én már - a kisebb (!) pocak miatt - inkább hasonlítok egy gúlára... -
Az 5850-esnek ennyire nem kell a hűtés :)
-
#58744 kikérem magamnak, én téglatest vagyok