90029
-
#58822 Nincs jelentősége, hogy csak 2,5 giga ramot lát, meg 512 mega VGA-t? -
#58821 nincs jelentősége, win7 alatt se lenne "több"
(talán 64bites OS-re gondolsz, abban van rácio, de lehet van hardvere, amihez nincs w7 64bit driver) -
#58820 VGA még 512 mega... -
#58819 2*2 több mint 4 ?? -
#58818 XP-t használsz több, mint 4 giga ram mellé? -
#58817 ez van fixen beállítva? 600/450? mert akkor játékok alatt is ennyin megy, ami nem épp jó (lassú)
(ha manuálisan állítgatod, inkább az Ati Tray Tools-t ajánlom, azzal sokkal alacsonyabbra órajelre lehet beállítani a kárytákat. ha profilozol, akkor nem szóltam :) ) -
#58816 Ha ilyen hatást lehet elérni ezzel a Driver Swepper-rel, akkor simán ajánlhatná ATI is a driverei mellé. Kár, hogy ilyeneket elhallgatnak, mert ez nekik is előnyükre válna.
Mindenképp kipróbálom majd én is, bár nem nagyon bízom benne.
Akkor tehát letörlöm a 10.5-öt, majd csökkentett módba ráküldöm még a Driver Swepper-t és normál módba visszatelepítem újra a 10.5-öt...
arty: Köszi ezeket az infókat is. Legalább kevésbé keseredek majd el, ha nem járok eredménnyel. :) -
Puhos #58815 Csá! Nálam ennyi, akkor most ez jó vagy nem?
-
#58814 (de egyébként az igazi fogyasztáscsökkenést a memória órajeleinek visszaskálázása jelenti 4xxx esetén. csak ez keveseknél működik...) -
#58813 átlagos 4850/4870 esetén természetes, hogy csak 500-ra veszi vissza a GPU-t.
Volt régen Sapphire kétslotos 4850-em, az levette magát ilyen 250mhz környékére... ritkaság, ugy tudom. -
#58812 Aha. Hát nekem régebbi driver van, mert csak ez működik jól nálam, 9.8-as. De furcsa is volt amúgy, h terhelés nélkül picit magasnak tűnő (50 fok felett vmivel) hőmérséklet van, de terhelés mellett a hőfok alig változik, szinte ugyanannyi mint terhelés nélkül. De mind1, most nem piszkálom, ez is necces volt, h működjön a driver nVidiáról váltás után... -
Madmano #58811 Nem tudom.Lehet,megy a többinél is.Mi a 10.5-nél csináltuk így,mert alapból nem vette vissza nálunk sem az órajeleket,mikor felraktuk.Aztán MR ME kipróbálta,ahogy leírtam és ment neki,majd nekem szintén. -
#58810 Akkor tehát ez csak 10.5-tel működik? -
Madmano #58809 Pár oldallal előbb volt szó róla,MR ME-nek és nekem hogy sikerült működésre bírni,hogy úgy menjen ahogy kell.Az elöző drivert simán uninstallálod,aztán csökkentett módban índítasz.Driver Sweeper-re lekapod a maradékát.Aztán normál indítás és mehet fel a 10.5. -
#58808 Lehetséges, hogy ez a brutális teljesítmény visszavevés csak 5xxx kártyákon működik? (nincs húzva a kártya)
Mert pl nálam így néz ki 10.5-ös driverrel:
Gondolom, ha nekem is úgy működne, mint nálatok, akkor sokkal kevésbé melegedne, meg kevesebbet is fogyasztana.
Jó lenne. :/ -
#58807 Hamarosan már nekünk kell majd otthon összeforrasztani a videokártyát :D -
Blum #58806 Most próbáltam ki ezt a Blur nevezetű játékot. Nekem nagyon tetszik,marhára el lehet vele lenni. :) -
Blum #58805 Haljon éhen az ilyen...:D -
#58804 Epenis novelo videok kovetkeznek Holgyek Urak: TweakTown slathers four Radeon HD 5870s in liquid nitrogen, crushes some benchmarks :)
-
#58803 Azaz. Újabb remekmű a Fahrenheit (Indigo Prophecy) készítőitől. -
#58802 Hát mondjuk, hogy lesz gari tuningra is :) 10 ezret ez megér még mondjuk. -
#58801 Az ez?
Jól néz ki. -
#58800 Jé és tényleg ott a listán a Heavy Rain... -
#58799 Mi az a sok? A szorzorol levett zar? Az Intelt ismerve ratesz majd ezert a hatalmas ficsorert 20% felarat... -
#58798 De én itt nézem a physx listát, és ilyenekkel nem játszom.
Viszont olyannal igen, ahol Nvidia logo van, támogatott játék.
Ott ér-e valamit? :D -
#58797 Sok érv szól mellette ;) Majd meglátom, milyen árban lesz... -
#58796 Jah, betmen kopenye szepen fog lengedezni.
Kozben kiderult hogy ez egy bug a driverben (Korlátozások nélkül működik a társkártyás PhysX) -
#58795 Talan tirexi barati korebe tartozol? -
#58794 FizicsX + nagyobb villanyszámla! -
#58793 És én most mit nyerek, ha bepattintom a 8800gtx-et is ? Amúgy csak itt porosodik a polcon. -
#58792 Áááá, be kéne nevezni egy ilyenre
-
#58791 Mindig akad egy-ket ugyes "krekker" :)
Korlátozások nélkül működik a társkártyás PhysX
-
#58790 Ez hogy jön ide? Lemaradtam valamiről?:) -
#58789 talán így :) -
#58788 Flash üzeni: "Movie not loaded"...
-
Richter III #58787 -
#58786 na itt nem laknék szívesen, szép meg minden, egy darabig... -
#58785 Mondtam már?:
-
#58784 ejj de nem szeretem az ilyen betonbirodalmakat :S
de azért élmény lehet :D -
#58783 Hali es udv mindenkinek!
A hetvegen megyek haza, addig meg egy kep, igaz az orszag masik felebol...
New York--Manhattan--Empire State Building. A tavolban a ket magas epulet kozul a csucsos a crysler birodalom, mellette meg szegeny csoro Trump egyik "fekete tornya".
Ney York egy igazi futurisztikus metropolisz, mindenki dudal mindenkire, marmint az autosok, ugyan haladni meg nem lehet, de azert fekszenek a dudan, az emberek nagyon kedvesek es segitokeszek, es rengeteg penzt el lehet verni, foleg az aszonyra :D.
Mentem aludni. :)