90029
  • gameplusz
    Nincs jelentősége, hogy csak 2,5 giga ramot lát, meg 512 mega VGA-t?
  • arty
    nincs jelentősége, win7 alatt se lenne "több"

(talán 64bites OS-re gondolsz, abban van rácio, de lehet van hardvere, amihez nincs w7 64bit driver)
  • gameplusz
    VGA még 512 mega...
  • arty
    2*2 több mint 4 ??
  • gameplusz
    XP-t használsz több, mint 4 giga ram mellé?
  • arty
    ez van fixen beállítva? 600/450? mert akkor játékok alatt is ennyin megy, ami nem épp jó (lassú)

(ha manuálisan állítgatod, inkább az Ati Tray Tools-t ajánlom, azzal sokkal alacsonyabbra órajelre lehet beállítani a kárytákat. ha profilozol, akkor nem szóltam :) )
  • fery02
    Ha ilyen hatást lehet elérni ezzel a Driver Swepper-rel, akkor simán ajánlhatná ATI is a driverei mellé. Kár, hogy ilyeneket elhallgatnak, mert ez nekik is előnyükre válna.

Mindenképp kipróbálom majd én is, bár nem nagyon bízom benne.
    Akkor tehát letörlöm a 10.5-öt, majd csökkentett módba ráküldöm még a Driver Swepper-t és normál módba visszatelepítem újra a 10.5-öt...

arty: Köszi ezeket az infókat is. Legalább kevésbé keseredek majd el, ha nem járok eredménnyel. :)
  • Puhos
    Csá! Nálam ennyi, akkor most ez jó vagy nem?
  • arty
    (de egyébként az igazi fogyasztáscsökkenést a memória órajeleinek visszaskálázása jelenti 4xxx esetén. csak ez keveseknél működik...)
  • arty
    átlagos 4850/4870 esetén természetes, hogy csak 500-ra veszi vissza a GPU-t.

Volt régen Sapphire kétslotos 4850-em, az levette magát ilyen 250mhz környékére... ritkaság, ugy tudom.
  • Lacee86
    Aha. Hát nekem régebbi driver van, mert csak ez működik jól nálam, 9.8-as. De furcsa is volt amúgy, h terhelés nélkül picit magasnak tűnő (50 fok felett vmivel) hőmérséklet van, de terhelés mellett a hőfok alig változik, szinte ugyanannyi mint terhelés nélkül. De mind1, most nem piszkálom, ez is necces volt, h működjön a driver nVidiáról váltás után...
  • Madmano
    Nem tudom.Lehet,megy a többinél is.Mi a 10.5-nél csináltuk így,mert alapból nem vette vissza nálunk sem az órajeleket,mikor felraktuk.Aztán MR ME kipróbálta,ahogy leírtam és ment neki,majd nekem szintén.
  • Lacee86
    Akkor tehát ez csak 10.5-tel működik?
  • Madmano
    Pár oldallal előbb volt szó róla,MR ME-nek és nekem hogy sikerült működésre bírni,hogy úgy menjen ahogy kell.Az elöző drivert simán uninstallálod,aztán csökkentett módban índítasz.Driver Sweeper-re lekapod a maradékát.Aztán normál indítás és mehet fel a 10.5.
  • fery02
    Lehetséges, hogy ez a brutális teljesítmény visszavevés csak 5xxx kártyákon működik? (nincs húzva a kártya)

Mert pl nálam így néz ki 10.5-ös driverrel:

Gondolom, ha nekem is úgy működne, mint nálatok, akkor sokkal kevésbé melegedne, meg kevesebbet is fogyasztana.

Jó lenne. :/
  • gameplusz
    Hamarosan már nekünk kell majd otthon összeforrasztani a videokártyát :D
  • Blum
    Most próbáltam ki ezt a Blur nevezetű játékot. Nekem nagyon tetszik,marhára el lehet vele lenni. :)
  • Blum
    Haljon éhen az ilyen...:D
  • Solten
    Epenis novelo videok kovetkeznek Holgyek Urak: TweakTown slathers four Radeon HD 5870s in liquid nitrogen, crushes some benchmarks :)

• MerlinW
    Azaz. Újabb remekmű a Fahrenheit (Indigo Prophecy) készítőitől.
  • gameplusz
    Hát mondjuk, hogy lesz gari tuningra is :) 10 ezret ez megér még mondjuk.
  • pointer4
    Az ez?
    Jól néz ki.
  • MerlinW
    Jé és tényleg ott a listán a Heavy Rain...
  • Solten
    Mi az a sok? A szorzorol levett zar? Az Intelt ismerve ratesz majd ezert a hatalmas ficsorert 20% felarat...
  • pointer4
    De én itt nézem a physx listát, és ilyenekkel nem játszom.

Viszont olyannal igen, ahol Nvidia logo van, támogatott játék.
    Ott ér-e valamit? :D
  • gameplusz
    Sok érv szól mellette ;) Majd meglátom, milyen árban lesz...
  • Solten
    Jah, betmen kopenye szepen fog lengedezni.

Kozben kiderult hogy ez egy bug a driverben (Korlátozások nélkül működik a társkártyás PhysX)
  • Solten
    Talan tirexi barati korebe tartozol?
  • gameplusz
    FizicsX + nagyobb villanyszámla!
  • pointer4
    És én most mit nyerek, ha bepattintom a 8800gtx-et is ? Amúgy csak itt porosodik a polcon.
  • gameplusz
    Áááá, be kéne nevezni egy ilyenre

• Solten
    Mindig akad egy-ket ugyes "krekker" :)

Korlátozások nélkül működik a társkártyás PhysX

• MerlinW
    Ez hogy jön ide? Lemaradtam valamiről?:)
  • pxxl
    talán így :)
  • IMYke2.0.0.0
    Flash üzeni: "Movie not loaded"...
  • Richter III
  • kifli
    na itt nem laknék szívesen, szép meg minden, egy darabig...
  • IMYke2.0.0.0
    Mondtam már?:
  • MR ME
    ejj de nem szeretem az ilyen betonbirodalmakat :S
    de azért élmény lehet :D
  • mflex #58783
    Hali es udv mindenkinek!

A hetvegen megyek haza, addig meg egy kep, igaz az orszag masik felebol...
    New York--Manhattan--Empire State Building. A tavolban a ket magas epulet kozul a csucsos a crysler birodalom, mellette meg szegeny csoro Trump egyik "fekete tornya".

Ney York egy igazi futurisztikus metropolisz, mindenki dudal mindenkire, marmint az autosok, ugyan haladni meg nem lehet, de azert fekszenek a dudan, az emberek nagyon kedvesek es segitokeszek, es rengeteg penzt el lehet verni, foleg az aszonyra :D.

Mentem aludni. :)