90029
-
#58942 A család hatalmas, sok gyerkőccel, testvérrel, nekem ők a legfontosabbak. :)
Egyébként faxa a 10.5, és amit olvastam róla, hogy egy esetleges órajel emelésnél nem áll vissza alapba, ez igaz rá, de egy 5970-nek tök felesleges bárminemű emelés szerintem, ez csak az 5850-nek tartom érdemlegesnek, bár az a 5-12 fps pluszba meg nem ér annyit, hogy most egy 5870 órajelén menjen. -
#58941 Nem akarok indiszkrét lenni, de a család nagy, gyerkőcök?
-
#58940 Sokba:)
A repülőt, a "seggkinyalóselsőosztályt" a cég fizeti, az meg már eleve vagy tízszerese, vagy még több a sima turista jegynek.
Hogy mennyi pénzt csesztem el? Durván sokat, nem spóroltam semmin...
Sajnos ez az 1 hét kevés volt, az Alcatrazt meg akartam nézni, de nem volt rá idő.
Főleg a családnak vásároltam, nekem ők az elsők, magamnak csak főleg apple cuccokat vettem. Az meg tényleg olcsó kint. -
#58939 Agybadugós füles, mp3 lejátszó :)
6-8 órás útra amúgy is kell mert baromi unalmas ám. -
#58938 Én itt élek a Balaton mellett mondjuk már nem sokáig. Hát nagyon sokszor tapasztaltam ilyesmit egy étteremben, hogy leül/leülnek az mind1, hogy milyen nyelven de ordítva beszélgetnek és 10/9 ezt csinálja. Egyszer gurult el a gyógyszerem akkor felálltam odamentem és mivel nem tudok németül kicsit rájuk ripakodtam magyarul, hogy azért vegyék észre magukat majd a nagy hümmögés után megkértem őket angolul és egy rövid tőmondattal spanyol nyelven lezártam, érdekes utána nem csak én hanem mások is valahogy jobban érezték magukat. -
#58937 Akkor, azt hiszem, stewardess-től kérnék ejtőernyőt, és - tériszony ide, halálfélelem oda - kipattintanám az ajtót, és kiugornék... nemhogy 6-8 órán át ilyesmit hallgassak...!
-
#58936 Naugye. Most képzeld el ha ezek körbeülnek a repülőn, te meg oda vagy szíjazva! Ugye hogy nem is olyan kóseraz?! :D -
#58935 BKV??!?! Hova kerültem vaze?!?!? -
#58934 Témához kapcsolódik - pár perce érkeztem vissza az ebédről, és szinte végig fortyogtam a dühtől, persze magamban:
Étterem legnyugodtabb részébe szokásom ülni, a pincérhölgy tudja, hogy mely asztalok szoktak az "enyémek" lenni, és így amint meglát, tudja, hogy hol keressen.
Egyedül is ültem, közelemben senki, a helyiség elülső, dohányzó részében ültek jó páran, amúgy a többi asztal üres volt.
Már a levest fogyasztottam, amikor 3 idős ember - egy hölgy és 2 úr - érkezett, akiket látásból ismer a pincérhölgy, üdvözölte őket, és értelemszerűen a helyiség elülső, de még nem dohányzó részébe vezette (volna) őket, ám - mit ád Isten! - azok a MELLETTEM lévő asztalhoz telepedtek le.
Ezzel nem is lett volna gond.
A rendelést, és a "köszönöm"-öket magyarul, de a továbbiakat németül folytatták, még hozzá, szenvtelenül, az (ebéd)asztali illemmel ellentétben jó hangosan...
...mondanom sem kell, nem a hangerővel volt bajom, hanem a nyelvvel...
Csak úgy forrt bennem az érthetetlenség, miközben "juden", "lageren" meg hasonló szavak hagyták el szájuk kerítését...
Há' bazz', ha egyszer túlélték, mi a fütyinek használják azt az (a vélhetőleg egyetlen általuk ismert) idegennyelvet, aminek őshazáját "gyűlölik"?!
Rohattak!
Szerk.: Szintaktika, szóismétlés javítva.
-
#58933 Mennyibe fájt a repjegy illetve a kint lét ajándékokat leszámítva a 2 főre? PM ben ha gondolod mert nyáron szívesen kinéznék én is ha úgy lesz lovetta. -
#58932 szegény...milyen problémáid vannak :D -
#58931 Azért ne hasonlítsunk már egy utasszállító repülőgépet egy BKV buszhoz lol :D -
#58930 Nem. Tériszonyos vagyok, de repülőn nem. Egy kis Cessnán lehet, hogy gondban lennék azért, de utasszállító gépeknél semmi ilyesmi nincs. :) -
#58929 Nekem az a bajom a közrepülővel, ami a vonatokkal, avagy a buszokkal. Mások is utaznak rajta (pl. Győzike, mikó kibaszták amcsiból is). Azt rühellem. Csak az utazhat velem, akit ÉN akarok! SZGK. FTW! (vagy magángép, de arra azé sajnálnám a pízt, meg ott is van pilóta és pofázik). -
#58928 Nekem nincs tériszonyom :) -
#58927 Ez a légnyomás dolog helytálló, színtiszta fizika - ugyanakkor, ahogy Te is írtad, személyfüggő a hatása.
A tériszony, mint olyan, létezik ilyen utazás során? El nem tudom képzelni, hogy ne féljek ilyen helyzetben :)
-
#58926 Nem ilyesmiért írtam neki. Tényleg.
Önerőből akarok elérni dolgokat az életben.
-
#58925 Amit én qrvára utálok, hogy mikor rá áll a gép a kifutó pályára, akkor gondolom a hülye légnyomás miatt, szinte úgy bedugul a fülem, hogy semmit nem hallok, csak akkor dugul ki, mikor emelkedik, a páromnál meg csak egy kis "pukkanás" van, már a szavaiból idézve.
Aztán mikor jöttünk haza, én nem tudom, hogy miért kellett olyan idióta módjára felvinni gépet, szóval a kapitány azt mondta, hogy most gyorsan 37000 láb magasra emelkedünk, aztán utána "heppi" van. A lényeg az, hogy ezt a kurva gépet, szinte majdnem függőlegesen emelte eddig a magasságig, amit ugye nem megszokott, illetve nem ehhez szoktam hozzá, volt is morgás ez miatt a gépen, persze a "sztyuik" csak vigyorogtak, mint a tejbe tök, és ha jól hallottam, akkor az miatt volt, mert a légi folyosón olyan tumultus volt, hogy így kellett " ki kerülni" a többi gépet. Hogy ez volt -e az igazság, azt nem tudom, de azt hittem az agyam széjjel durran. Utána már tényleg faxa volt. A belső kékes-lila világítás, a szuper posztmodern tervezésnek köszönhetően, olyan érzése van az embernek, mintha valami űrrepülő gépen utazna. Annyira tiszta friss levegő van bent, hogy élvezet lélegezni.
-
#58924 Aki kicsit szűkösebben van mint én és olyan céljai vannak mint Mexicó például látogassa meg ezt az oldalt. Ha késöbbre rendelünk akkor viszonylag olcsón kilehet jönni repcsijeggyel. Cheap Air-Tickets -
#58923 énis énis Business Class-on ha lehet, vinnén a 7 hónapos fiamat is (meg anyát) -
#58922 "A 747-essel is vannak "gyomor a torokba" hatások fel- és leszálláskor?"
Mire gondolsz? Én mondjuk csak "kicsi" Airbussal utaztam de semmi ilyesmi nem volt. :) -
Gibor #58921 Fizesd be és holnap utazik. -
#58920 GIGA OFF
Úúúúú...
A 747-essel is vannak "gyomor a torokba" hatások fel- és leszálláskor?
Milyen érzés a levegőben lenni?
Hát, remélem, nem halok meg anélkül, hogy össze ne jönne egy út odaátra...
-
#58919 Köszi, ha hazaérek, akkor felteszem, aztán majd nyilatkozom :)
Remélem, hogy összejön az Amcsi utazásod egyszer, addig is 747-800 vagy 8 -
#58918 És én is... :)
Drukkolok, hogy véget érjen a kálváriád ezzel a dologgal, mert már nem járja, hogy nVidia kerüljön a hightech gépedbe... olyan "ződes" lenne az egész :)
Szerk.: most láttam csak az apró részt... mondtam már, hogy irigy vagyok (jó értelemben)? Életemben nem repültem [csak kiskoromban a hintáról, de már 1,5 magasan tériszonyom van :)], nemhogy Boeing-gel, és nemhogy USA-ba [ami nem mellesleg hőn áhított vágyam - Amerika-buzi vagyok, szintúgy jó értelemben].
-
#58917 Üdv újra itthon :)
Ma kipróbálom ezt az új driver-t, kíváncsi leszek...
[apro]Ha valaki egyszer repülővel szeretne menni valahová, és van lehetősége választani és a pénztárcája is engedi, akkor feltétlen egy Boeing 747-800 gépet válasszon, szó szerint "szájtátós" a gép kívül, belül szinte már futurisztikusan luxusan van megépítve, és persze zéró hang az utastérben. -
#58916 Ok. :D -
#58915 épp akartalak kérni h basszál már el még egy kis pénzt a gépedre... -
#58914 Következő fizuból ezen próbálok majd segíteni :P
-
donoki #58913 Hát ez a gépház kb megvan 5-6éve :o (lehet több), szerintem az ilyet még a városbeli pc-s boltok is olcsón adják :D tesóm még ott vette a zalman 9centis ventijeit 650Ft/db-os áron :D 1-2éve -
#58912 uv fény hatására kéken világít :)
Mint a pénzen az uv-s festék
am szerintem attól függ mennyi idő múlva tervezed vanni a dolgokat, bár 1500-ból megvan a két venti, vagy még kevesebb, úgyhogy nem egy nagy beruházás, max eladod majd a mostani házaddal, hátha kell valakinek. -
donoki #58911 uv reagens, ez mit takar?:)
Nekem ez a ház jön be :) bár még szerintem az arrébb lesz mikor veszek házat, bár nyárra kellene egy jó kis ház, mert lesznek itt hőfokok azt hiszem :S addig is szerintetek beruházzak 2db 8centis ventire? -
#58910 szerintem számítana, xilence ventiket tudom ajánlani, nem túl drágák, és nem is hangosak :)
Nekem is van itthon egy 8 centis, uv ledekkel, keret meg uv reagens, de jelenleg házon kívül tartózkodik mert nincs helye :D -
#58909 ja h kódegány ház :D
helyedben mindenképpen lecserélném majd időval ha lesz rá pénzed, megéri befektetni egy értelmes házba -
donoki #58908 tesómnak is 39-40fokos :S szar ez a codegen ház, kicsi, azt is kéne venni.. :/ 2db 8centis sokat számítana ilyen kicsi házban is? a levegő "alig" fér el benne :D -
#58907 max 40-42 -
donoki #58906 és az mind1, hogy 8centisből milyet veszek? azért gondolom, hogy a levegőszállítása sem utolsó, de az ilyen házhűtőknél nem szokták írni :S
amúgy a vinyónak hány fokosnak kéne lennie? -
#58905 *fokot -
#58904 akár 10 fokos is, mindenképp rakjál bele, főleg az ilyen 50 fokos vinyóiddal.. -
donoki #58903 Én nekem még egyházhűtőm sincs, bár nem tudom mennyit érne 2db 8centis hűtő belerakása?! (1hátra, 1előre)