90029
  • Sharks
    Sziasztok! Melyik most a legértelmesebb driver 4870-es kártyához? A 10.4-essel egész jól megy minden, nem tudom, érdemes e leszedni az 5-öst...
  • kifli
    bevoltál baszva és eltőrt a kezed? Nemtudom mért de nekem minden ismerősöm (és én is) úgy törte el a kezéd, hogy ve volt baszva és biciklizett, vagy bevásárlókocsival szórakozott :D
    Józanul csak gördeszkával, vagy korival sikerült kezet törniük :D
  • rvn
    Egyszer beállítot automata inditásnak és megy az magától. Sok ramot nem zabál. Bőven elfér, nem bánt az senkit és csókolom.
  • [HUN]FaTaL
    Aztán esetleg valamiért úgy dönt a kártya, hogy ezekkel az értékekkel mostantól instabil lesz és kapkodhatsz tartalékkártya és egyéb baromságok után, hogy visszaállítsd mielőtt legariztatod...
  • redmonk
    nem sok embernél van kompromisszum kötésre inger...
  • donoki
    hát mert nem akarom folyamatosan futtatni a programot.. egyszerűbb beállítani egyszer a biosában, aztán azt megjegyzi magának..
  • [HUN]FaTaL
    Minek ehhez BIOS? Ati tray tools.
  • donoki
    értem, majd ha lesz, akkor veszek.. ez van.. vagy majd nyomtatok pár zöldhasút...
  • bboyatty
    :P Hát én akkor hirtelen azt is nagyon sajnáltam, mert 3 hétig tartott nekik kideríteni, hogy az a kártya ami kifüstölt kuka és kaptam egy HD 2600 PRO-t helyette.

Videókárty ha kifüstöl sérülhet az alaplap? :-?
  • redmonk
    nálam 4 éve egy chieftec táp durrant hatalmasat mondanom se kell ugrott a ház minden
  • Gollo
    ez 2db 9500GT :D
  • redmonk
    de elolvastam és értem amit mondasz...viszont ez a dilemmázás ez sztem kicsit már gáz...itt nem arról beszélek, hogy esetleg nincs lové vagy ilyesmi ha nincs nincs, de szerintem egyszer azért összeszedheti az ember magát és meglepheti vhogyan saját magát...én is így tettem most 2 év után váltottam vissza laptopról gépre és hibátlan minden...a jót "egyszer kell megvenni" ehhez számítástechnikában hozzájön az h majd le is kell cserélni de ne fussunk annyira előre...és őszintén én nem beszólni akarok csak inspirálni
  • bboyatty
    Nekem is kb ekkorát füstölt vagy 2éve az x1900 ATI-m. Szerencsére garanciás volt.
  • MR ME
    hopp vkinél erősebb voltam :D
  • MR ME
    pedig a lángok feldobták volna a képet is :(
  • donoki
    hát akkor látszik nem olvastad el a válaszomat a pü-dre... no comment
  • MR ME
    de am respect h ahelyett h egyből siránkozva basztad volna ki az ablakon még le is fotóztad h milyen szépen füstölnek a tizenezrek
  • Solten
    Ja, nagyobb a fustje mint a langja...
  • MR ME
    ezek szerint az SLI-be is csak füstöt raknak :| átbaszás
  • redmonk
    igen
  • donoki
    ezt most nekem írtad?
  • SeanJRRussel
    De köcsög...
  • Gollo
    DTK Computer!
  • Klemice
    ijjj codegen táp és fermi?
  • Solten
    omfg
  • berczely
    Azta büdös krva eget!

Crossfire
  • Gollo
    Egykis off:
    Nem kössetek SLI-be semmit.. mai nap ez SÜLT ki belőle... :D
  • redmonk
    ez ennyire zavar téged vagy csak a hőfok nem tetszik? mert ha utóbbi akkor áldozz be egy normálisabb házra meg 12es hűtőkre és gond megoldva és nincs rá esély h vmit elcsesszél sőt még késöbbre is jól jöhet eme új dolgok.
  • donoki
    Valaki babrált már a vga biosában, hogy visszavegye 2dben az órajeleket, 3dben meg meg normális legyen? Mert hétvégén én is megpróbálkoznék ezzel!:)
  • Blum
    Én is repültem egyszer. bevásárló kocsival szórakoztunk,hogy beleültünk 3-an és leba**nak minket egy jó nagy dombon. Aztán jött egy ugrató,de mivel elől volt a súly így érkeztünk egy szép csőrösbe. Az az üresség,amit éreztem a fejemben leérkezéskor...felejthetetlen élmény volt.
    És amikor hazaértem,akkor anyám arcán az XD-től a WTF-ig minden volt, bazz..
  • Solten
    Alaplap tipusa? Pedig ez driver problema lesz... :)
  • Puhos
    Szia!

Irigyellek, én csak helikopteren ültem, tavaly egy kétórás repülésen vettem részt a melómból kifolyólag, de király volt. Idén újra szeretnék menni ha lehet. Bocsi, hogy off voltam.
  • MR ME
    most buta kérdés mert nem láttam az előzményeket, neked sem veszi vissza az órajeleket mint eddig, vagy arra vársz h most vmiért jobban visszavegye? :) mert ha a 2. akkor az nem ccc hanem vga bios függő
  • fery02
    Kipróbáltam 4870-emen a Driver Swepperes dolgot, hogy kipucoltatom vele a rendszert driver eltávolítás után, majd csak ezután telepítem a 10.5-öt vissza...és nem történt változás, ugyanúgy csak addig csökkenti vissza 2D-ben az órajeleket, mint eddig.

[b]Ha valaki másnak 4xxx-es kártyával összejött ez a dolog, kérem jelezze, mert kíváncsi vagyok. :D[b/]

#58946 (Solten): akkor jól gondoltam.
  • strebacom
    Kedves Barátaim!
    Segitséget kérnék...(OFF lesz)....
    Adott egy alaplap, azon az int.hálókari, rendszer feltelepít, driverek fel, és az eszközöknél a hálókarinál egy sárga felk.jel....az eszköz nem múxik.....na most ha beteszek egy PCI-os hálókarit, driver fel, akkor annál is ez a jelenség, van. Mi lehet az oka XP-röl van szó, több driverrel is kipróbáltam....de mindig az a q-va
    Segitsetek légyszi....Köszi!!!
  • [HUN]FaTaL
    Gép, légitársaság, cost index függő is lehet. Robottal megy vagy anélkül, sok tényező befolyásolhatja ezt. :)
  • Solten
    "Nekem csak egy 12-es venti van hátul (gyárilag), de tervezek még egy ugyanolyat előre is, hogy átjárja a házat a levegő."

Ez a lenyeg. Oldalra nem igazan szukseges szvsz.
  • Solten
    Ez "pilotafuggo"... (#58925) :D (vagy repuloter). Mikor Ferihegyrol emelkedtunk, a pilota tenyleg majdnem fuggolegesen tolta az egekbe a gepet, a belso szerveim a gep farkaban lehettek. Skociaban ugy szalltunk fel mint akar egy legballonnal. Elobbi amugy is sportos pilota volt, ugy baxta foldhoz a vasat leszallaskor, azt hittem 4 darabra torunk (vagy tobbre).
  • mflex #58944
    Köszönöm! :)
    Hát a furmark úgy megy, mint a vaj, és jött pluszba 4-5 fps is. HD filmek többsége is ok, még játék alatt nem próbáltam.
    Reméljük, ennél már csak jobbak jönnek ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a kitérést tanítani kellene kommunikációs szakon :)

Akkor semmi akadás már az 5970-essel?