90029
-
#58902 Ehhez a szellőzés témához egy picit még, ha megbocsátotok hozzászólok.
Eddig az én kártyám is olyan 54-56 fokos volt, de pl ma már elég jó idő volt, feltűnt, hogy néha 59-et is mutatott.
Nekem csak egy 12-es venti van hátul (gyárilag), de tervezek még egy ugyanolyat előre is, hogy átjárja a házat a levegő.
Olvastam olyat, hogy néhányotok még ezek mellé oldalra is rak, hogy oldalról is fújjon be levegőt.
Én úgy gondolom, hogy ez inkább hátrány lehet, mert egyrészt belezavar a huzatba és így rontja a hatásfokot, nem mellesleg meg ezért hangot is kelthet (legalábbis nálam szerintem, hogy a CPU venti is hátra fele fúj, tehát nem közvetlen a CPU irányába, mindenképp jobb lenne csak az egy irányú áramlat).
Arra is gondoltam, hogy majd leragasztom a gépház oldalán lévő lyukakat is. -
#58901 -
Blum #58900 LINK -
#58899 Ezt a sweepert tudnál linkelni? -
Blum #58898 Esetleg még annyit megpróbálhatsz előtte,hogy Vezérlőpultból uninstallálod a drivert,utána restart,csökkentett módban indítod és egy driver sweeperrel lepucolod a maradékot. Ezután restart,elindítod normálisan és telepíted a 10.5-öt vagy (inkább) a 9.8-at. -
#58897 Hát igen de inkább újrarakom a rendszert már öreg is és lassú talán segít a problémámon,azért köszönöm a segítséget. -
Blum #58896 Ez elég érdekes. -
#58895 Van hozzá driver csak ha telepítem akkor nincs semmilyen módon CCC-m. -
Blum #58894 WTF?
Akkor nincs is driver a VGAhoz? xD
Letöltesz egy drivert,telepíted,restart és lesz CCC-d. (Catalyst Control Center)
Tálcáról vagy Asztalon jobb klikk-el tudod megnyitni. -
#58893 Aha de ha az alap eredetit amit kaptam hozzá ahhoz nicsen CCC. -
Blum #58892 Zmodban tök mind1 milyen driver van fent.
Driverből megráncigálod az élsimítást (Anti-Aliasing) meg a Standard Setting-et felhúzod maxra és annyi. -
#58891 ETS.Zmodos munkára használnám a jó grafikát.
#58890:HD3870,Innen az első driver. -
Gibor #58890 Először-is, fogalmazz értelmesen, ez egy gyenge 1es. Másodjára milyen videokártya? Milyen driver? M ilyenjáték? Meg milyen DirectX? -
Blum #58889 Kitalálom. GTS/ETS?
Egyszerűen azért,mert a GTS/ETS meg a többi szutyok még egy ősrégi szar prism3d motorra lett építve,ami az OpenGL-t használja főként. DirectX-ben meg egy fos. -
#58888 Sziasztok!
Az miért van hogy játékba ha DirectX-ben futtattom akkor a grafika egy okádék pedig élsimítás 8X húzva van a kártya de ratyi de új driver a régivel nem csinált ilyet. -
#58887 bazz :D:D -
#58886 Hotfix azért olyan nagy, mert tartalmazza az összes verziót (XP, W7, 32/64bit) -
janihunk #58885 Mind1 majd akkor próbálgatom. Köszi a segítséget. -
#58884 Csak egy pelda volt. :) Akkoriban meg nem volt Furmark (tudtommal). -
janihunk #58883 Az el se indul:D Celeronom van. A mag 855 után ha felhúzom szétesik a kép és csak újra indítás segít. Memóriát meg eddig max 750ig mertem. Riva-T vel csináltam. Ebben az MSI afterburner ben ilyen:
Alapon:
Felhúzva:
-
#58882 Ki kell tapasztalni. En megkerestem anno azokat az orajeleket, amin meg stabil a kartya, nem melegszik tul (pl egy haromtremark 06 teszt vegigfut-e akadas nelkul). -
janihunk #58881 Van rajta egy 12cm venti 12v on pörög max terhelésen 2óra gamelás után 55-56° nál feljebb nem megy. Szerinted menyi lenne így a max amit kilehet húzni belőle? -
donoki #58880 :D
inkább segítsetek gyertek át a "milyen gépet vegyek.." c. topikba és írjátok le a véleményeteket arról a hűtőről amit írtam.. szerintem az elég jó, és nem csak szerintem elég sokan "díjazzák" -
#58879 szárazjég -
#58878 ventivel :) ha a házad olyan, hogy a winyo tartó keretek elé lehet ventit rakni, tedd meg! -
donoki #58877 Oké
Csak még1 off:
Xigmatek Durin D982
Ez már szerintem elég jó.. bár ez már jóval drágább -
#58876 Az lenne a gaz ha forro lenne... :D A lamellak langyosak. Az Alpine11 PRO meg semmivel se jobb teljesitmenyben a gyarinal. De tenyleg a "hutok topik" temaja ez mar. -
donoki #58875 megfogtam a cpu hűtőt, és a kezemnek még melegnek se mondható :o szinte egy szinten van a kezem hőszintjével :D -
donoki #58874 jaj hülye vagyok, forma1et néztem, elírtam.. a vinyókra céloztam, hogy azokat hogy lehetne lehűteni :D -
#58873 procikat?? cpu hűtőt megfogva tűzforró? mert ha meleg vagy langyos, akkor sz*rd le :)
de az 50 fokos samsung winyo az gáz. és hogy csukott szemmel átkelve az uton nem halsz meg, az nem jelenti, hogy így kell közlekedni ;) -
donoki #58872 hát ez a hőfok már így van több éve és eddig *3xkopp* nem volt semmi probléma.. de a procikat hogy tudnám hűteni? -
#58871 nem kell, mehet a hotfix egyből -
#58870 és amíg a legtöbb program (játék) 32bites, semmit nem ér a 64bites OS ... -
#58869 én a winyokat hűteném egy ventivel - már ha fontosnak érzed az adataidat :)
(többi ok) -
#58868 Ez előtt fel kell rakni a sima 10.5-öt?
Vagy elég csak a hotfix?
(csak azért bizonytalankodom, mert a driver 72mb, a hotfix 113) -
#58867 Hát nem Phenom II 955-ös procid lesz? -
donoki #58866 Milyen am3mas?:S
Na mind1, ne offoljunk... ott a Milyen gépet vegyek MOST c. topik.. -
#58865 Ezt hogy tudod rátenni am3-as foglalatra? -
donoki #58864 Igen, mivel általában 2-3ezer a postaköltség, és nem fogok csak azért kiadni ennyi pénzt... ja és ennyiért nem veszek procihűtőt :x nekem csak átlagfelhasználáshoz kell, meg egy kis tuning, amennyit a stock cooler bírna..
Szerintem marad ez: Alpine11 PRO -
#58863 Es csak az Iponrol meg Giannitol lehet vasarolni? (link). Vagy: link.