90029
-
#59749 Basszus 18órája nézem a tetőablakból az utcán heverő 100colos LEDTV-t, de nem mozdul... lehet ez már HDMI hatásköre? -
#59748 Asszony nem korlátozza az általad látogatott oldalak számát ? :D Vagy legalább a leütésekét :D -
RYO21 #59747 És megvan hogy mi volt a baj!!!! A TV!!!!
Mert az is be van kötve. Az előbb bekapcsoltam a TV-t (délelőtt nem volt bekapcsolva) és megint szart a monitor. Kihúztam az S-Videot a kártyából és most ok. Úgylátszik valami jelet kaphatott a TVből. -
Gibor #59746 Megtettem, most épp egy pót monitorrol írok, holnap kiderül hogy át e átalakul. -
Solt #59745 Ne próbáld!!! Tedd, vagy ne tedd! :D
#59744: Miből gondolod, hogy nem indultam? -
#59744 Jól csűröd-csavarod tesó, nem akarsz indulni a választásokon... hoppá, de kár, lemaradtál! :(((
-
Gibor #59743 Megpróbálom! Ha van valami szólok. -
#59742 -
Solt #59741 A válaszom egyértelműen nem! Ez nem így működik! A te monitorod nem beteg, csak öreg... ez így nem jó! Feltámadás csak halál után van... tehát, ha kivágod az ablakon, majd utána járulsz a csodás DVI output elé, akkor természetesen HD monitorként fog hamvaiból feltámadni a CRT-d... és most a frankót mondtam, nem a vakert!!! :D :D -
Gibor #59740 Szted az a DVI képes HD moncsit csinálni a 17'es CRTm ből? :D Ha igen holnap ottvan az ajtó elött. -
#59739 Attól független, hogy sok panasz van rá, ahogy olvastam, nálam viszont minden jó!
Talán most inkább rágyúrtak az 5970-re. -
Solt #59738 Ezek szerint a drágalátos ATI kártyád most meggyógyította a monitorod! :D Ha van egy kis szerencséd, beteg monitorok ezrei indulnak a csodás DVI outputod irányába, hogy hasonlóan szerencsés gyógyulásban részesülhessenek! :D -
RYO21 #59737 Nah sikerült!!!
Kitakarítotam a gépet, és áttettem a csatlakozást a másik DVI outputba.
Most már jó. -
Dobronski #59736 :D:D:D:D Ezen visítottam! :D -
#59735 Jó neked 4870 x2 vel problémás nagyon! -
#59734 Hát ideje volt :D -
#59733 Na, közben én is felraktam a 10.6-ot, semmi mást nem mondok. GRAT AMD!
Épp ideje volt, minden faxa, úgy müxik, mint vaj! Semmi lagg, sehol, filmekben sem, a kártya is hűvös maradt! -
RYO21 #59732 Én feltettem a legújabb Catat, de semmi. Megpróbáltam kihúzni egy kis időre mindent (kb 5h) de nem változott. -
#59731 Detto ugyanez a problémám volt. Új Cataval szép és jó minden... -
RYO21 #59730 Köszi a helpet! majd kipróbálom! -
#59729 Ha még nem tetted volna meg húzz ki belőle mindent, áramtalanítsd, hagyd állni 1 órácskát, porold ki, stb. A VGA-t szintén vedd ki porold le, igazítsd meg a kábeleket. Ha szerencséd van csak tüneti probléma.
Okozhatja egyébként VGA hiba, kábel hiba, táp hiba (fáradás/elektromos ingadozás/villámlás okozta). Ha a VGA megy rendesen másik monitorral, akkor azt kihúzhatod. A táphibának más jelei is vannak ugye, általában hatással van az egész rendszerre, de ha nem kattog a vinyo, nem fagyogat a gép, azt is kihúzhatod.
Ha a monitor megy másik VGA-val, akkor az fáradt el/sült meg, ez a mostani melegben sokaknál előfordult.
Hirtelen ennyi közhely jutott eszembe így látatlanban:) -
RYO21 #59728 1024x768, 85hz
Akárhogy állítom, nem változik. -
Blum #59727 Haverom ugyanígy járt egy 8600GT-vel és egy 24 colos DELL monitorral (130k volt..). Neki mákja volt,mert a monitor (kivédte). Pont ott voltam. 2 napos volt a monitor,egy játék közben a monitor jobb alsó sarka lkezdett vibrálni,majd hirtelen csattant egyet és kikapcsolt. Mondanom sem kell,hogy haver majdnem kibaszta az ablakon a monitort..:D Visszakötöttük a régi monitort,azzal sem ment. VGA-t kivettük,kondenzátorok elpattantak (vagy mitcsinált). Vett egy 4670-et és azzal hibátlanul megy. -
#59726 Monitort natív felbontáson használtad gyári frekin? -
#59725 Vagy a monitorod. Sőt, ez a legvalószínűbb. -
#59724 Igen és mégsem a monitor ugye :) -
Solt #59723 Off:
Urak, elnézést, hogy ezt itt kérdezem meg, de itt elég nagy a társaság...
Van itt valaki a III.-kerületből? Ha igen, árulja már el, hogy milyen kábelszolgáltatót érdemes itt választani... ( Rubicom kivételével )
Köszi... -
RYO21 #59722 Miért is?
Most vagy a CCC a hibás, vagy a kártya. -
#59721 classic... -
#59720 "Egyébként a drágalátos ATI kártyám szétbaszta a monitorom."
A:SD:SDA_:D:ADS:DSA::D:D
Ez a topic egyik legidiótább beszólása volt :D -
#59719 hátpersze, az ATI-d... hogy esetleg az idő vasfogának adta meg magát a monitorod, az gondolom fel se merül ;) -
RYO21 #59718 Egyébként a drágalátos ATI kártyám szétbaszta a monitorom.
Tegnap belementem a CCC-be, hogy állítsak valamit a 3D-n. Ahogy elindult a progi, egy fél mp-re kikapcsolt a monitor, és aztán újra bekapcsolt.
Miután bekapcsolt, apró, halvány szürke csíkok keztek el rohangálni a monitoron. Eddig ez nem volt. Próbáltam feltenni a legújabb katalisztet, és állítani a monitoron,de semmi. Am a monitorom: SAMSUNG SyncMaster 793DF
-
#59717 Just Cause 2 -
RYO21 #59716 Ez melyik játék? -
kuks #59715 Hello
A megoldás a Flash Playerrel volt valószínű hiba ugyanis ott kellett kikapcsolni a Hardware acceleration-t és jó lett. -
#59714 Röhögve bírja majd. Még egy sokkal gyengébb ATI is.
-
#59713 Akar-e valaki renegát lenni, tudok eladó GF 9800 GTX-et, jó pénzér' :))))
-
#59712 Hi
Ati HD 4870 X2-höz szeretnék dualba egy HD TV-t kötni egy Asus 22"-s monitor mellé.
Az lenne a kérdésem, hogy bírni fogja-e ezt a karim. -
#59711 jól tetted, h egy rammal elvoltál eddig, sokat nem vesztettél, de a 2db 2gigás modullal most majd kevesebb lesz a gond, mint lenne 4x1-el -
#59710 "Szerintem minél kevesebb modul van a gépben annál jobb."
Ez csak a 2vs4-re igaz és csak a tuningolhatóság miatt, 2 modul általában jobban tuningolható, mint 4. Aztán lehet, hogy én is hülyeséget mondok :) De biztos, hogy jobb a 4x2 giga mint a 2x2 :)