90029
-
Dobronski #59789 Nekem is Rottweiler kell, vagy amerikai stafford. -
#59788 1. ez 1 éves kép
2. most kb derékig ér a fű hátul a kartben :D
3. nincs fűnyíró, megdöglött
4. após vett fűkaszát, én meg nem fogom azzal vágni a füvet...
5. kimentem cigizni -
Gibor #59787 Füvet kéne néha vágni nem? :D -
#59786 nálatok is ez a szitu? -
#59785 nálunk 2 kutya van most
a rangidős Dugó
és fiatal Káosz
Káoszt 3 éve dobták be az udvarba csak úgy... icipici volt, és kidobták :/ de mi megmentettük -
Solt #59784 Mert néha többet nyomogatom a billentyűzetet mint őt... és ettől feszült lesz! :D :D -
#59783 Miért bánt az asszony? -
Solt #59782 De... általában minden plusz oldal egy leütés... vizes tenyérrel tarkóra, hogy érezzem a törődést! :D -
#59781 -
#59780 Imádni való! :)
Az én Szultánom - német juhász - előttem 1 héttel született, együtt nőttünk fel, és majdnem 15 éves voltam amikor elhunyt.
Az a pillanat örökre beleégett a lelkembe: már nagyon gyenge volt, orvos, ápolás, etetés semmi sem segített. Meleg nyári délután, árnyékban fekszik, és mellette térdelek.
Tehetetlenül fekszik, aztán hirtelen felemeli a fejét fektében, rám néz ködös, öreg szemével, és esküszöm (!!!!) könnyek csordultak ki belőle, majd egy örökkévalóságig tartó pillanat alatt visszahanyatlott, és meghalt.
Vígasztalhatatlanul sírtam végig a délutánt.
-
#59779 aranyos -
Mi még csak 4 évesek vagyunk, igyekszem nem gondolni a nem túl távoli jövőre... -
#59777 Bocsánat, nem volt szándékos. :) -
#59776 Még egy utolsót csak linkben, hogy átérezzük sanyarú sorsát :) -
#59775 kb 2 éve kellett elaltatni az én kis kutyumat. ő is német juhász volt, fajtiszta, és kb 14 évet élet muszáj volt már, mert nem tudott már felállni, menni, enni rendesen -
#59774 Ifj. Axel:)
-
Blum #59773 Kiütöttél :D -
#59772 -
#59771 Ő Axel a idősebbik:
-
#59770 Mi baj a kicsi kutyusummal? :) -
#59769 őőő csak a germán+hegyesfülű maradt meg -
Blum #59768 hát eeeeeee..... -
#59767 "germán sepördöm", az mióta dobi?!!??!?!?! -
#59766 Én Rottweilert akarok :)
-
#59765 dobermann-ok? eccer nekem is kell olyan kutyu -
#59764 Nem, mert nincs pigment-betegségem :)
Anyai ágon a nagymamám német-félvér volt, és falfehér, és a nagypapám sem volt koke. Ő ráadásul Németországból gyalogolt (osont, lopakodott aka Splinter Cell) hazáig a 2. világháború utolsó évében. Géppisztolyos volt, amit a házuk kertjében ásott el, miután '44 tavaszára hazaért.
Apám ágán vannak kokék is, ott az ő apja volt fehérebb, mint mások.
A faluban ez a két család volt a "leggazdagabb" - és tényleg, mint Rómeo és Júlia esetében, gyűlölték egymást.
Szegény anyukám, belebolondult a hülye apámba, és elkerülhetetlenül megszülettem.
-
#59763 Jah, te olyan vagy mint Michael Jackson:D -
#59762 -
#59761 Ha nem vagy olyan mint ŐK, akkor nem is vagy AZ. Érted máh!??! -
#59760 :,D -
#59759 Én ezen "bűnös életmódot élő polgártársak" azon verziója vagyok, aki egyrészt sem külsőre [nem vagyok koke], sem "belsőre" nem olyan sötét, és dolgozom, gürcölök, adózok, és segítő munkát tanultam, 1,5 diplomám van, saját pénzből és egyetem melletti munkával, és még egy gyufaszálat sem loptam mástól, sehonnan.
Minden - az a kevés - amit elértem, a tudásom, munkám eredménye, és (sajnos) nem tettek semmit a popóm alá. :)
Én szégyellem magam a lopósak helyett is. Pfej!
-
#59758 Nekem is van két németjuhászom. Azok A kutyák. -
#59757 Általában a bűnös életmódot élő polgártársak azon etnikumú verziója nincs kibékülve a négylábú gyolkosokkal. Nomármost nekem van 2db ~40kiló izommal felvértezett hegyesfülű "germán sepördöm", míg a szomszédság is hemzseg a 60cm magas példányokban. Így hát a mi utcánkba a kukáson és a kocsonyaként remegő postáson kívül csak lakók lépnek be:)
(mellettünk lévő utcában lakik a kerület polgármestere, két utcával arrébb pedig a fánkzabálók központja székhelyel, helyesen) Nem félek semmitől:)) -
#59756 igen, ismerek én is ilyet. 10000ből 1 kb az arány :/ -
#59755 S van a kevés, aki egyik se, hanem csendben meghúzza magát és dolgozik, gürcöl, adózik...
-
#59754 aham
jah van amelyik lopat -
#59753 Azért nem minden cigány lop. -
#59752 Tényleg, erre nem is gondoltam :) -
#59751 ez már más hatásköre :D am fura h ilyen sokáig ott van. nincs felétek elég familiárisan hiperpigmentált egyén? -
#59750 Vagy van 50V földkülönbség, és szikrázik a csati is, amikor bedugod.