90029
-
#59709 Szerintem minél kevesebb modul van a gépben annál jobb. A moduloknak "várniuk" kell egymásra, 2 modul kevesebbet vár mint 4. Aztán lehet, most hülyeséget mondok. Dual channel viszont sokat számít, akár 10%-ot is jelenthet. Próbáld ki, dugd át másik slotba és futtass egy sebesség/késleltetés bench-et. -
#59708 Ref 4850 alapjáraton 80 fok, terhelve 90-100. 105 fölé ne engedd. Ez ilyen. Kell neki a jó légáramlat a házban. -
#59707 kösziii!úgy venném de két hely van az alaplapomon. azért vettem 1db 2gb-osat mert tudtam hogy kevés lesz...csak spórolnom kellet és ezen is tudtam.amúgy a dual chanel már nem számít annyit itt mint a régebbi ramoknál. -
#59706 Igen. de 2x1GBot vegyél az még jobb. -
#59705 hali!ha veszek még egy 2gb-os ramot akkor több fps lesz a gta iv-be(a hamarabb betöltés mellett)?mert arra már rájöttem hogy nagyon ram killer a game!és ez a 2gb szerintem kevés neki...mert alapból a win7 elvesz 470mb-ot.
köszi a választ! -
#59704 Hát a win7 a legfejlettebb microsoft OS, a legtöbb beépített winyó vezérlővel. Ha a vista látja, a win7 meg nem, akkor az anomália. Egyetlen winyóval tuti kell mennie. Ha felment, akkor meg beledugod a másik winyót is. Ha nem azonos vezérlőn vannak, akkor driver kellhet arra a sata/ide vezérlőre. Minden más esetben mennie kell. -
#59703 és ha ezekután sem ismeri fel hogyha vissza kötöm utána? -
Puhos #59702 Köszi. Tényleg nem tudom mi a válaszának az értelme, na mindegy. Lényeg hogy kaptam választ a feltett kérdésre. -
#59701 Hagyjad...azt hiszi hogy menő, mert titkosítottan fogalmaz, miközben a mondandójának nincs semmi értelme, de talán ezt ő is tudja. -
Puhos #59700 Nem értem, lehet, hogy buta vagyok de mi ez a 78? -
#59699 nemjött be -
#59698 Hát húzd ki azt winyót, próba úgy, ennyit megér a win7. -
#59697 Hi.
"lehet hogy valami rendszerkomponenst is eltávolított a driver sweeper? (win7 64bit)"
Lehet. A rendszervisszallitoval meg is probalkozhatsz. -
#59696 szevasztok
kellene egy kis segítség.
teljesen elakartam tűntetni minden ati driverhez kötődő dolgot a rendszerből, ehhez driver sweepet használva barbár módon mindent kitöröltem amit ati-ra talált, és most nem tudom feltelepíteni a drivert.
ezt a hibaüzenetet kapom telepítés után:
" Nincs ati grafikus illesztő telepítve, vagy az ATI illesztő nem működik megfelelően. Telepítsen az ATI hardvernek megfelelő ATI illesztőprogramot."
lehet hogy valami rendszerkomponenst is eltávolított a driver sweeper? (win7 64bit) -
#59695 Win7re raktam fel az új biost és ahogy felraktam eltünt a második vinyót vagyis nem ismerte fel. Felraktam a Vistát és minden oké de amikor megprobáltam felrakni a windows 7et akkor nem engedte pont a legvégén kiirt valami hülyeséget már nem tom fejből. De elég zavaró. -
#59694 Irónia volt, elképzelhetetlennek tartom, hogy a BIOS ilyet művelne egy oprendszerrel, deeeeeeee.....
Már láttunk karón varnyút :D
Egy ismerősöm járt úgy, hogy XP felment a gépére, de win7 nem. Sajnos csak telefonos távsegítségben voltunk kapcsolatban, ott a 25. ötletelés után kifogytam mindenből, és mondtam, húzza le a többi winyót, csak amire a wint akarja azt hadja bennt. És bejött. (jelzem nekem 5 winyó van bent, és sose volt gond)
Szóval valami ilyesmi lehet neked is a gondod, valami bágátel marhaság.
-
#59693 Mi? -
#59692 Kerestem az értelmes szavakat... -
Dobronski #59691 asdfomka skjasouihd uzagsdztasfd sadg asoid,asd.a-:DSD::D:D:DD:DAsdasdasdasdasd -
#59690 Jaaa, azt az anti win7 bios verziót raktad fel ? -
#59689 Én meg Biost frissitettem a gépemen és nem tudom felrakni a Windows 7et :D Csak a Windows Vistat :S :D -
#59688 78 -
#59687 "édemes". "miért ne" alapon én felraktam - bár a 10.5-el se volt semmi gondom :) -
#59686 Am nekem 27-31 fokos a szóba ahol van. -
#59685 Majd megnézem =D És most mennyit megy? -
Puhos #59684 Csá!
Érdemes felrakni a 10.6-os drivert HD4870-hez? -
#59683 Enyém is ment ennyit. A megoldás, darabokra szedni a hűtőt, mert azon a részen ahol a venti befújja a levegőt a bordák közé képes a por feltorlódni, és nem engedi át a levegőt. -
#59682 Raidként ismeri fel :S -
#59681 Már megcsináltam de most nem ismeri fel az egyik vinyómat :D Beszarok :D:D -
#59680 ezt te tudod megválaszolni XD
Amúgy vannak rá programok, de hogy melyik a legjobb hozzá azt nemtudom, aki használtam majd megmondja, de nem bonyolult :)
Gpu-zvel azért az eredeti bios-ról egy mentés nem árt! -
#59679 Azt se tudom hogy hogyan kell biost frissiteni? -
#59678 Haggyad már... egyből új venti pfff
Frissítsd a BIOS-t a legújabbra nekem 2D-ben 40-44Fokos a kártya játék közben sem megy 70fok fölé! -
#59677 Azt hogy tudom megnézni? -
#59676 Game Over. Vegyél rá ventit (esetleg a gépbe), vagy nézd meg, hány %-on pörög a mostani a VGA-n, és ha alacsony, vedd feljebb. -
#59675 Akkor mit csináljak? -
#59674 Uhh, hát ezt én nem erőltetném... -
Ilyen forró a 4850em ref hűtős. Baj? Jobb alsó sarok. Mennyit bir max?:D -
#59672 már letöltöttem de azért kösziiiii! -
#59671 Már ha tudnád - a DX11-nek nincs külön csomagja, webről le tudod frissíteni.
-
#59670 köszi!!de ha mégis lesz felteszem újra a 11et és kész!