90029
  • pxxl
    ne roncsad a biszniszemet jóóvan?
  • XenHai
    Kizárt Egyébként amióta ac hűtő van rajta nincs vele gond nem láttam még 70 fok fölött a karit(jól szellőző házban) ...
  • IMYke2.0.0.0
    Szeretsz veszélyesen élni - cserélj a Sapphire HD4850-emre, referencia hűt(t)ővel :))))
    Én elleszek a te szörnyetegeddel :)
  • pxxl
    hát jah :D de ha ennyire félsz cserebere mehet 1:1-ben 4870 toxic-ra
  • XenHai
    Akkor én meg se szólaljak aki nap mint nap kockára teszi az életét 1 4870x2 mellet
  • pxxl
    ne haragudj, de ez a világ egyik legrondább kutyája :/ nem mellesleg az egyik legveszélyesebb is...
  • pointer4
    Igazad van, én balga láma :D
    Akkor nem adom oda, sorry :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye viccelsz? A 8800 GTX-hez nem érhet fel az 5870-es, és Te ilyen könnyen megválsz tőle?
  • pointer4
    Győzködjél még :D Polcon porosodva annyi hasznát veszem :D Nem is tudom hogy tudnék megválni tőle :D
    Viszont ha összerakok egy második gépet, megvan bele a fűtőtestem :D
  • zolee145
    Nem hiszem, hogy rá tudlak venni, hogy megválj tőle. Vagy van az a pénz?:D
  • pointer4
    Nekem megvan még a 8800gtx, boltolunk ? :D
  • zolee145
    Kukázok valahonnan egy 8800 GTX-et, és elcserélem az 5870-re. Te jól jársz, mert kapsz egy jó hűtésű, jó helyen tápolt, kicsi, erős, mittudoméndenagyonjó kártyát, én meg majd valahogy megoldom az 5870 problémáit.

Mai jelmondat: "mert ilyen baj a 8800GTX-szel nem volt..."

• mflex #59817
    "És tuti van olyan ház, ahova a kártya se férne be"

Én is, így jártam az 5970-nel, pont nem fért el a CM 690-es házban :/
    Akkor lecseréltem a nagy dög Corsair obsidian 800d-re, amiben egyszerűen élmény szerelni és "eldugni" mindent.
  • pointer4
    88000gtx az valami bika kari lehetett :D
    Hát a pc világban van ilyen összeférhetetlenség, ezért nem kell házat venni, pénzkidobás, kivágod az íróasztal közepére az alaplapot, és beledugod ami kell :D
    Na viccet félretéve, biztos van olyan ház, ahol nem okozott volna problémát. És tuti van olyan ház, ahova a kártya se férne be :D
  • torma1
    Sziasztok!

Hát tegnap megszenvedtem mire betettem a videókártyát a gépbe. Azzal a mérnökkel elbeszélgetnék aki XFX 5870-es kártya végére a tápcsatlakozókat. CM Mystic házam van ami azért nem kicsi de alig tudtam betenni. Érdekes előtte 8800GTX-em volt ami azért nem kicsi de ott oldalt volt a tápcsatlakozó és mindjárt könnyeb volt a szerelése. Nem tudom hogy az XFX nél ilyen csak. Nem értem hogy a referencia hűtők helyett miért nem lehet ennyi pénzért normálisabbat betenni. Msi 88000gtx oc-n pl sokkal jobb hűtő volt pedig az is referencia hűtős volt.
  • arty
  • IMYke2.0.0.0
    Én akkor leszek teljesen nyugodt, amikor egy ilyen kutyus rohangál az udvarban, kergetve a macskáinkat:

• IMYke2.0.0.0
    Gyönyörű!
  • MR ME
    sztem meg ő

itt meg kicsibe
  • JaSoN HuNTeR #59810

Akkor is ő a legszebb.!
  • DJ RX7
    néztemmár, hogy kutya topikban vagyok-e
  • Solten
    "A gyári 6+8 tűs tápcsatlakozókat 8+8 pinesre cserélték. A videokártya így könnyedén átlépheti a PCI Express előírásokban meghatározott 300 Wattot, hiszen így az elméleti maximális fogyasztás 375 Wattra nőtt."

Ez amolyan Asus Mars-hoz hasonlo egyedi limitalt sz@rsag lesz.
  • Apocalipto
    OFF hír:

Erősebb GTX 480 érkezik? (Valójában GTX 485)

375W fogyasztás azért már brutális...
  • Solten
    :) Nekem is volt egy german juhaszom anno.
  • pointer4
    Faternak rögeszméje, hogy az nagy melegben az jó a kutyának. Az a lökött meg hagyja magát :D
    Tudod, mint amikor az anyuka fázik, akkor felhúz egy pulcsit a gyerekre :D
  • Sir Quno Jedi
    Németjuhászt nem is kell fürdetni, hacsak nem feküdt bele valami nagyon genyába.
  • pointer4
    Nekem Giga van, gyári hűtős.
    Felhangosodik piszok módon az igaz, fullra. És így is elérte nagy melegben a 97°-ot a memória, core 85°. Én ügyelnék rá, mielőtt visszaveszed a hűtő ventit! Leolvad a helyéről.
  • torma1
    Sziasztok.

Hát azért nem gondoltam hogy ilyen hangos lesz a referencia hütős XFX 5870-es karim.
    50%-kon elég hangos. Elötte 8800gtx-em volt ez nem volt ilyen hangos. Hány fog fölé nem jó ha megy? Mert most manuálisan beállítottam a ventit 40%-ra itt elég csöndes. Jó így vagy hagyjam alapon?
  • pointer4
    XD marha
  • kifli
    az apukád? XD
  • torma1
    Köszi a segítséget. :) Hát rá nem jöttem volna az biztos
  • pointer4
    Találtam képt. itt nyomsz alul jobb gombot
  • MerlinW
    Deszéép:) Enyém fél a víztől:)
  • pointer4
    Overscan compensation.
    Sajnos nem otthon vagyok, emlékezetből magyarázok. A control centerben van egy olyan rész, ahol a több ablakos üzemmódot tudod állítani, és akkor alul fel vannak sorolva a képernyők egymás mellett kis képpel.
    Ha ott nyomsz rajta jobb gombot, és sehol máshol, akkor valami setting vagy options fülnél olyan ablak jön be, ami több oldalas. És ott tudod a sarkot pontosan méretezni.
  • torma1
    Sziasztok

Most tettem szert egy 5870-es kártyára. Eddig okés csak ahogy rákötöm hdmi-dvi kábellel a tévémre nem jelenítí meg rendesen a full hd felbontást. 10.6-os driver van fent.Olyan mintha csak kb a kép 20cm-rel kisebb. Vagyis van rendesen kép csak kisebb. Eddig 8800gtx-em volt azzal nem volt semmi baj
  • pointer4
    Nálunk fater fürdeti a kutyát :D

Aki sokat segít a kerti munkákban, mindig felügyel :D
  • pxxl
    plusz nehéz, fárasztó, az én derekam meg nem bírja már az ilyet, mióta lesérültem. igen sportoltam, és visszaütött :/ 2 évig tartott mire, lassan helyre állt a derekam, gyógytornára jártam, speckó övet hordtam stb és nem kívánom mégegyszer átélni inkább nőjön a fű vazze
  • IMYke2.0.0.0
    A fűkaszához be kell öltözni, mint egy UFÓ-nak...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát így legyen őszinte, nyílt velük az ember... :)
  • Solt
    Iiiiiigen... pedig hiába mondtam neki, hogy a pc-m sokkal izgalmasabb hosszú évek után is, mint ugyan az a puncus minden este, nem értékelte az őszinteségem... pedig mindig azzal jönnek, hogy az őszinteség milyen fontos! :D

Aztán azzal is próbálkoztam, hogy a billentyűzetet közel sem olyan fárasztó nyomkodni mint őt, hiszen az ujjamból 10 van, a kis Zsoltiból pedig csak egy... azt mondta, hogy legközelebb akkor verjem a kis Zsoltit is a billentyűzetbe! :D Persze hiába mondtam neki, hogy a billentyűzetet olyan rövid ideg nincs értelme nyomkodni... nem értékelte elmés megjegyzésem! :D

Hiába no, mondom én, hogy fordítva vannak a csajok bekötve! :D