90029
-
#59829 ne roncsad a biszniszemet jóóvan? -
#59828 Kizárt Egyébként amióta ac hűtő van rajta nincs vele gond nem láttam még 70 fok fölött a karit(jól szellőző házban) ... -
#59827 Szeretsz veszélyesen élni - cserélj a Sapphire HD4850-emre, referencia hűt(t)ővel :))))
Én elleszek a te szörnyetegeddel :) -
#59826 hát jah :D de ha ennyire félsz cserebere mehet 1:1-ben 4870 toxic-ra -
#59825 Akkor én meg se szólaljak aki nap mint nap kockára teszi az életét 1 4870x2 mellet -
#59824 ne haragudj, de ez a világ egyik legrondább kutyája :/ nem mellesleg az egyik legveszélyesebb is... -
#59823 Igazad van, én balga láma :D
Akkor nem adom oda, sorry :D -
#59822 Ugye viccelsz? A 8800 GTX-hez nem érhet fel az 5870-es, és Te ilyen könnyen megválsz tőle?
-
#59821 Győzködjél még :D Polcon porosodva annyi hasznát veszem :D Nem is tudom hogy tudnék megválni tőle :D
Viszont ha összerakok egy második gépet, megvan bele a fűtőtestem :D -
#59820 Nem hiszem, hogy rá tudlak venni, hogy megválj tőle. Vagy van az a pénz?:D -
#59819 Nekem megvan még a 8800gtx, boltolunk ? :D -
#59818 Kukázok valahonnan egy 8800 GTX-et, és elcserélem az 5870-re. Te jól jársz, mert kapsz egy jó hűtésű, jó helyen tápolt, kicsi, erős, mittudoméndenagyonjó kártyát, én meg majd valahogy megoldom az 5870 problémáit.
Mai jelmondat: "mert ilyen baj a 8800GTX-szel nem volt..."
-
#59817 "És tuti van olyan ház, ahova a kártya se férne be"
Én is, így jártam az 5970-nel, pont nem fért el a CM 690-es házban :/
Akkor lecseréltem a nagy dög Corsair obsidian 800d-re, amiben egyszerűen élmény szerelni és "eldugni" mindent. -
#59816 88000gtx az valami bika kari lehetett :D
Hát a pc világban van ilyen összeférhetetlenség, ezért nem kell házat venni, pénzkidobás, kivágod az íróasztal közepére az alaplapot, és beledugod ami kell :D
Na viccet félretéve, biztos van olyan ház, ahol nem okozott volna problémát. És tuti van olyan ház, ahova a kártya se férne be :D -
torma1 #59815 Sziasztok!
Hát tegnap megszenvedtem mire betettem a videókártyát a gépbe. Azzal a mérnökkel elbeszélgetnék aki XFX 5870-es kártya végére a tápcsatlakozókat. CM Mystic házam van ami azért nem kicsi de alig tudtam betenni. Érdekes előtte 8800GTX-em volt ami azért nem kicsi de ott oldalt volt a tápcsatlakozó és mindjárt könnyeb volt a szerelése. Nem tudom hogy az XFX nél ilyen csak. Nem értem hogy a referencia hűtők helyett miért nem lehet ennyi pénzért normálisabbat betenni. Msi 88000gtx oc-n pl sokkal jobb hűtő volt pedig az is referencia hűtős volt. -
#59814 -
#59813 Én akkor leszek teljesen nyugodt, amikor egy ilyen kutyus rohangál az udvarban, kergetve a macskáinkat:
-
#59812 Gyönyörű! -
#59811 sztem meg ő
itt meg kicsibe
-
Akkor is ő a legszebb.! -
#59809 néztemmár, hogy kutya topikban vagyok-e -
#59808 "A gyári 6+8 tűs tápcsatlakozókat 8+8 pinesre cserélték. A videokártya így könnyedén átlépheti a PCI Express előírásokban meghatározott 300 Wattot, hiszen így az elméleti maximális fogyasztás 375 Wattra nőtt."
Ez amolyan Asus Mars-hoz hasonlo egyedi limitalt sz@rsag lesz. -
Apocalipto #59807 OFF hír:
Erősebb GTX 480 érkezik? (Valójában GTX 485)
375W fogyasztás azért már brutális... -
#59806 :) Nekem is volt egy german juhaszom anno. -
#59805 Faternak rögeszméje, hogy az nagy melegben az jó a kutyának. Az a lökött meg hagyja magát :D
Tudod, mint amikor az anyuka fázik, akkor felhúz egy pulcsit a gyerekre :D -
#59804 Németjuhászt nem is kell fürdetni, hacsak nem feküdt bele valami nagyon genyába. -
#59803 Nekem Giga van, gyári hűtős.
Felhangosodik piszok módon az igaz, fullra. És így is elérte nagy melegben a 97°-ot a memória, core 85°. Én ügyelnék rá, mielőtt visszaveszed a hűtő ventit! Leolvad a helyéről. -
torma1 #59802 Sziasztok.
Hát azért nem gondoltam hogy ilyen hangos lesz a referencia hütős XFX 5870-es karim.
50%-kon elég hangos. Elötte 8800gtx-em volt ez nem volt ilyen hangos. Hány fog fölé nem jó ha megy? Mert most manuálisan beállítottam a ventit 40%-ra itt elég csöndes. Jó így vagy hagyjam alapon? -
#59801 XD marha -
#59800 az apukád? XD -
torma1 #59799 Köszi a segítséget. :) Hát rá nem jöttem volna az biztos -
#59798 Találtam képt. itt nyomsz alul jobb gombot -
#59797 Deszéép:) Enyém fél a víztől:) -
#59796 Overscan compensation.
Sajnos nem otthon vagyok, emlékezetből magyarázok. A control centerben van egy olyan rész, ahol a több ablakos üzemmódot tudod állítani, és akkor alul fel vannak sorolva a képernyők egymás mellett kis képpel.
Ha ott nyomsz rajta jobb gombot, és sehol máshol, akkor valami setting vagy options fülnél olyan ablak jön be, ami több oldalas. És ott tudod a sarkot pontosan méretezni. -
torma1 #59795 Sziasztok
Most tettem szert egy 5870-es kártyára. Eddig okés csak ahogy rákötöm hdmi-dvi kábellel a tévémre nem jelenítí meg rendesen a full hd felbontást. 10.6-os driver van fent.Olyan mintha csak kb a kép 20cm-rel kisebb. Vagyis van rendesen kép csak kisebb. Eddig 8800gtx-em volt azzal nem volt semmi baj -
#59794 Nálunk fater fürdeti a kutyát :D
Aki sokat segít a kerti munkákban, mindig felügyel :D -
#59793 plusz nehéz, fárasztó, az én derekam meg nem bírja már az ilyet, mióta lesérültem. igen sportoltam, és visszaütött :/ 2 évig tartott mire, lassan helyre állt a derekam, gyógytornára jártam, speckó övet hordtam stb és nem kívánom mégegyszer átélni inkább nőjön a fű vazze -
#59792 A fűkaszához be kell öltözni, mint egy UFÓ-nak... -
#59791 Hát így legyen őszinte, nyílt velük az ember... :) -
Solt #59790 Iiiiiigen... pedig hiába mondtam neki, hogy a pc-m sokkal izgalmasabb hosszú évek után is, mint ugyan az a puncus minden este, nem értékelte az őszinteségem... pedig mindig azzal jönnek, hogy az őszinteség milyen fontos! :D
Aztán azzal is próbálkoztam, hogy a billentyűzetet közel sem olyan fárasztó nyomkodni mint őt, hiszen az ujjamból 10 van, a kis Zsoltiból pedig csak egy... azt mondta, hogy legközelebb akkor verjem a kis Zsoltit is a billentyűzetbe! :D Persze hiába mondtam neki, hogy a billentyűzetet olyan rövid ideg nincs értelme nyomkodni... nem értékelte elmés megjegyzésem! :D
Hiába no, mondom én, hogy fordítva vannak a csajok bekötve! :D