90029
-
#60150 Nem lehet, hogy miután XBox port - amiben NV dolgozik - egyszerűen nem lett Ati-ra optimalizálva? Tehát nem az NV a köcsög, hanem a fejlesztők voltak lusták. -
#60149 ez biztosan jó a VGAmra? -
#60148 Szerencsém van, hogy rohadtul nem érdekelnek az árnyékok és a tűéles textúrák:) -
lo9in #60147 aki még nem haragudna eléggé nvidiára :
http://www.tomshardware.com/reviews/burnout-paradise-performance,2289-2.html
amikor a játék kijött már ati nvidia nem hiszem hogy annyira különbözött volna egymástól technikailag hogy az megmagyarázná a látványbeli különbséget :-D -
#60146 #60085 -
lo9in #60145 nem kell megrohadniuk :-D itt a megoldás , már leírtam használjátok egészséggel :-D -
#60144 tehát direkt rondábbak :D rohadjon meg az nv és az EA is... -
lo9in #60143 mindent összevetve annyit tudok biztosan hogy a látványjavulás az id változtatással van összefüggésbe , az okozza -
lo9in #60142 ez az állítás így nem igaz teljesen hogy atin direkt rondábbak , annyi biztos hogy a burnoutnál teljes mértékben szándékos a dolog , nem véletlenül van tele a játék nvidia reklámmal és hát a saját szememmel láttam a különbséget miután elhitettem vele hogy nvidia kártya van a gépben .. sötétebbek részletesebbek lettek az érnyékok és olyan helyen is voltak ahol normál ati grafikán nem jelentek meg , teljesítményen nem rontott semmit de sokkal szebb lett most wantedre is igaz és feltételezem összes nfsre bár nem próbáltam végig -
#60141 Egy ilyen nálam mégviccesebb lenne a 3 HDDvel :D -
#60140 4850re milyen hűtőt ajánlotok ami olcsó? és hűti rendesen? -
#60139 Egyebkent vicc:) atmenetileg nincs mibe tenni..az uj gephazat eppen tervezzuk...khm fából -
#60138 Huhh, jó portalanítást kívánok a későbbiekre:D -
#60137 Jó ez csak igénytelen :D -
#60136 Egy kis off:
az uj gephazam
-
#60135 Köszönöm a segitséget hasznos cikkek -
#60134 Azért, ha megengeded, neki jobban hiszek. -
#60133 samsung 2333hd asszem kiflinek van itt, tudnál segíteni, hogy fogod a digitális tunerrel az mtv1 hd-t? -
#60132 "Ez normális néhány játékban. Mikor írták őket, akkor csak az Nv támogatta azokat az eljárásokat, és egy egyszerű tesztel oldották meg az aktiválásukat. Persze patch azóta sincs rá, gondolom."
Vagy 5 éve nincs ilyen eljárás. Legalábbis, ami szabvány dx eljárás lenne. -
#60131 Ez normális néhány játékban. Mikor írták őket, akkor csak az Nv támogatta azokat az eljárásokat, és egy egyszerű tesztel oldották meg az aktiválásukat. Persze patch azóta sincs rá, gondolom. -
#60130 komolyan ati-n DIREKT randák az árnyékok ?? :O nv-s vendoridvel meg szépek, ATI-n ??
catalyst AI off-on - próbáltad?
egyáltalán: nem lehet h az ATT-vel allitottal el vmit? -
lo9in #60129 várom az ötleteket szűrők kizárva , és köszönöm a tippet és az eddigi segítséget -
lo9in #60128 ati 10.6 drivert használok bár korábbiaknál is ez volt bármilyen játéknál ja és ccc nincs helyette ATTot használok az számomra hasznosabb pl. a burnout grafikáját is azzal varázsoltam "atisról" "nvidiássá" :-), aniso filtert vagy bármit akárhogy állítok az onnét nem tűnik el de minden játéknál bénák az árnyékok, pár méterrel arrébb már fátyol fedi vagy csak simán ronda csipkés vagy kockás lesz
ja és akit érdekel tray toolsal csinálni kell egy profilt amiben a burnout paradise.exe kell bejelölni és a direct3d finomhangolásnál megkell adni egy nvidia kártya device és vendor id-ját
innét tudtok válogatni :
http://www.pcidatabase.com/search.php?device_search=1&device_search_str=gt&sort=user_id
régebben pl. most wantednél is ezzel javultak meg az árnyékok , érdemes minden játéknál kipróbálni ami feltűnően ronda atival nvidiához képest :-D -
#60127 Én úgy látom hogy nincs AF (Anisotropic Filtering)!
A játékon belül kapcsold be vagy a Catalyst Control Centerben állítsd be! -
lo9in #60126 bocs lényeg kimaradt :-) az érdekelne hogy hogyan lehet ezt eltüntetni vagy hogy természetes e a jelenség -
lo9in #60125 helo mindenki , remélem tudok választ adni nekem , na szóval van egy 3850 512es kártyám és megfigyeltem hogy játékok alatt az árnyékok furák ami távolabb van egy picivel az már teljesen részlettelen darabos homályos és megfigyeltem egy ilyen fátyolszerű szűrőt is de nem a textúra szűrő az rendben van és ez a jelenség nincs is rá hatással , textúrák szépek
készítettem egy képet hogy lássátok mire gondolok:
http://kep.psharing.com/384839.jpg -
Dobronski #60124 Köszi a segítséget srácok! Most nem csinálja, ha megint előfordul, megpróbálok mindent! -
#60123 A tápkábel érintkezőit nyomd kicsit összébb egy vékony csavarhúzóval. Valszeg kitágult. -
#60122 Vagy a HDD haldoklik, vagy kontaktos/kicsúszott a kábel, esetleg (ha a slave végen van) megtört a kábel. -
#60121 vagy a vinyo, ha mindig ugyanaz "nemlátszik" -
donoki #60120 nincs kicsúszva a kábel kicsit? -
Dobronski #60119 Óó, nemá'. IDE-t hasznalók, mind2 vinyó "egy kábelen van". -
#60118 Lehet, h haldoklik az IDE vagy SATA vezerlo (ertelemszeruen, amit hasznalsz)... Nekem par napja halt be az IDE -
Dobronski #60117 Miért van az, hogy néha-néha nem látja az egyik vinyómat ez a fostartály? Multkor gépresi segitett, de most nem. -
#60116 -
#60115 Koszi a cikket! Ha nem kapok Zalman VF1050 ventit, akkor ilyent veszek! -
#60114 Lehet. Hogy rosszabb lenne a gyarinal, ugye nem gondolta komolyan hogy ilyen marhasagot beir.. :D Olvass el valami ertelmes tesztet pl: link -
#60113 Itt a hozzaszolasoknal. Lehet, h rosszul szerelte ossze a velemeny iroja? -
#60112 Ez fontos, de olvasd el ezt is. -
#60111 Alaplapom megengedi hogy 2 VGA legyen benne és már olvastam pont iponon hogy megoldható ez csak hogy hogyan azt nem írták le