90029
  • torma1
    De nincs vele gond. Csak gondoltam megkérdezem meddig lehetne húzni.
  • pxxl
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, nem véletlen a múlt idő...
  • Gibor
    Bőven elég jah... nekem a 3200+ Athlon 64et x1600 2vinyó-t vitt egy Codegen 300W os táp :D
  • MR ME
    p4es gépbe? oda elég egy max 300wattos vmi is nem? :D
  • pxxl
    faszás de sztem nem kap ilyen komoly tápot :D majd valami occót rakok bele, úgysincs terhelve, csak net...
  • [HUN]FaTaL
    giga superb teljesen jó
  • pxxl
    kis off

valszeg kellene egy táp az egyik P4-es gépembe, a mostani tápok (pl giga superb és társai) jók ugye? semmi xtra nem változott azóta
  • pxxl
    még sok is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Őszintén, mi a fenének húzod szegényt? Nem elég amit helyből tud a VGA?
  • torma1
    Sziasztok!
    Egy XFX 5870-es referencia kártyát kb meddig lehet húzni biztonságosan? Most 900/1250-en megy stabilan. Így kb terhelés alatt 77 fokos 45%-os ventilátorszabályozással. 55%-nél már elég hangos a hűtője.
  • USAMEN POWER
    Ok, thx.
  • Kaszi46
    Hello, meggyőztél...:)

Bár ez a sima twin turbo, és a honlap szerint a pro verzió még ennél is halkabb. Szóval tuti megveszem.

köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Mindég a legerősebb egymagos videókarit kell venni (gyk. most az 5870). Amíg a többmagosak csak egykártyás CF, vagy SLI megoldások, addig mindenképpen. Majd ha végre csinálnak olyan kártyát, ami egymagosként viselkedik kívülről és semmi CF/SLI trükk nincs benne, hanem valóban 200% teljesítménye van, akkor esetleg, addig humbug... (amúgy dögöljek meg ha értem, hogy miért nem csinálnak ilyen kártyákat végre)
  • Solten
    Hello.: link

"Passzív hűtés felejtős?"

Abszolute.
  • Kaszi46
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami hűtőt a videokarimra?
    PowerColor Radeon HD4890 Plus 1GB PCIe, és az őrületbe kerget olyan hangos amikor terhelés alatt felpörög(normál módban is eléggé hangos, köszönhetően annak, hogy a ház amiben lakik, nyitott).
    Izzasztom a kártyát rendesen, szóval a hűtési teljesítményének is jónak kellene lennie.
    (Használom játékra, filmezésre, videorenderelésre, stb, hd felbontásban)

Passzív hűtés felejtős?
  • Solten
    HIS Radeon HD 5550 GDDR5 teszt

• [HUN]FaTaL
    Aham számolj árkülönbözetet a lapra + fogyasztástöbblet + CF nem minden játékban működik stbstb, tuti, hogy az 5850et venném.
  • Solten
    De az 5770 CF teljesitmenyben inkabb az 5870-el versenyez: link

Az 5870 most mennyi? 100 ropi?
  • kifli
    nembiztos az, 2x5770 ~80e ft 1x5850 ~80e ft, és akk teljesítménybe meg meg lehet nézni TESZT (5770 beta driverel van)
  • Solten
    Az a lenyeg hogy jossz ki anyagilag kedvezobben. Ha a ketkartyas rendszerrel nagyobb teljesitmenyt kap az user mint eggyel (azonos aron pl vagy olcsobban) akkor megeri szvsz (persze ott van a lap kerdese, stb). Most durvan a "hatasfok" 66%, talan sosem lesz 100, de volt mar rosszabb is a multban. E teren is szepen fejlodott az Ati.
  • [HUN]FaTaL
    Többkártyás setup mindigis fail lesz, 2x annyi pénz de sosem lesz kétszer annyi sebesség.
  • arty
    de a többi van többségben

csucskártyákat kivéve, ahol már máshogy nem lehet sebességet növelni, az többkártyás setup = FAIL

jah, a gtx465 is fail, de ez nem is meglepetés :D
  • Blum
    JC2,BF:BC2 elég durva gyorsulást hoz.
  • Solten
    CrossFire vs SLI gyorsteszt

• Blum
    Istenem...
  • Solten
    Ujabb Nvidia FAIL: GeForce GTX 465: álgyors kártya drágán

• pointer4
    Nincs sajna most screenshotom, de az aszfalt, ilyen foltos volt (talán akkor láttam utoljára ilyet, amikor Amigán a 16 meg 256 szín mód között kapcsolgattam). A táj, meg a TestDrive 3 vektorgrafikás múltat idézte, bár az pályafüggő is, mert sok helyen olyan is valójában.
  • kifli
    xboxba, ati gpu van
  • lo9in
    jönnek elő a dolgok , na még egyvalami :D

az fps kijelző ATTban legyen engedélyezve ez valami bug lehet mert anélkül sem működik a dolog
  • lo9in
    http://www.pcidatabase.com/search.php?device_search_str=geforce

innét tudtok csemegézni :D

minden játéknál érdemes kipróbálni de csak dx9ben működhet a dolog
  • arty
    mit jelent a bazicsunya? én azt játszottam már pokoli sok kártyán, piroson és zöldön is, de különbség nem tűnt fel

lo9in: thx!!!
  • lo9in
    nvidiára árverseny miatt van szükség , amugy ezek tudatában ezekután is atit fogok venni hánynom kell a zöldektől :D

de mondom nincs miért keseregni hisz megtaláltam a megoldást ami egyébként csak egy hirtelen ötlet volt , nem vártam semmit , nagyot lestem mikor elindult a játék és láttam az eredményt :D

mégegyszer: aty tray tools / játékprofilok / profil kezelés / ott a játék exe-jét kell megadni ha egy játékba van launcher fontos hogy nem a launcher exet hanem a normál indító fájlt kell megadni / Direct3D finomhangolás / vendor id , device id pl. vendor:10DE ez mindegyik kártyánál azonos nvidiákból kivéve régiekből egypár és device id utolsó 3 számjegye, a 0 az elejére nem kell (elvileg nem is engedi) / Profil mentés esetleg parancsikon és kész :D
  • pointer4
    Ez rFactornál is működhet? Mert amióta ATI-m van, bazi szarul néz ki az a játék. Sose volt szép, de most iszonyat csunya.
  • Solten
    Ja, ez referencia. Nem csoda, kezeim kozt volt mar ilyen kartya es ez a hutes az apro ventijevel egy vicc.
  • arty
    (xboxban ati van, ergo pécén direkt kellett elb*szni)
  • lo9in
    az szép :D 10-20 fokra van a szénnéválástól :D ez még egy régi első példányokra szerelt ref. hűtő a korai tesztekben is beszélték hogy főleg nyáron a nagy melegben enem ritka a 100 fok feletti hő mindenképpen érdemes valami dualslot hűtőt rápakolni így hamar meghal szegény :(

az az accelero L2 pro nem tűnik rossznak , még tuningot is engedne
  • JaSoN HuNTeR #60153

Ez van nekem és nagyon meleg 110 fok :D:D:D:D:D
  • lo9in
    amugy a hackelés után burnoutban pl. a fák highon ugy néznek ki mint atin aaso + high szóval ez is érdekes nvidiás grafikán nem kell lemondani 60 fpsről ahhoz hogy ugynézzen ki mint atin ssaoval ami hát lehúzza az fpst a fények is jobbak az egész teljesen máshogy fest
  • Solten
    Ha referencia NYAK-os akkor igen.