90029
-
torma1 #60190 De nincs vele gond. Csak gondoltam megkérdezem meddig lehetne húzni. -
#60189 -
#60188 Ezek szerint, nem véletlen a múlt idő... -
Gibor #60187 Bőven elég jah... nekem a 3200+ Athlon 64et x1600 2vinyó-t vitt egy Codegen 300W os táp :D -
#60186 p4es gépbe? oda elég egy max 300wattos vmi is nem? :D -
#60185 faszás de sztem nem kap ilyen komoly tápot :D majd valami occót rakok bele, úgysincs terhelve, csak net... -
#60184 giga superb teljesen jó -
#60183 kis off
valszeg kellene egy táp az egyik P4-es gépembe, a mostani tápok (pl giga superb és társai) jók ugye? semmi xtra nem változott azóta -
#60182 még sok is :) -
#60181 Őszintén, mi a fenének húzod szegényt? Nem elég amit helyből tud a VGA?
-
torma1 #60180 Sziasztok!
Egy XFX 5870-es referencia kártyát kb meddig lehet húzni biztonságosan? Most 900/1250-en megy stabilan. Így kb terhelés alatt 77 fokos 45%-os ventilátorszabályozással. 55%-nél már elég hangos a hűtője. -
USAMEN POWER #60179 Ok, thx. -
#60178 Hello, meggyőztél...:)
Bár ez a sima twin turbo, és a honlap szerint a pro verzió még ennél is halkabb. Szóval tuti megveszem.
köszi!
-
#60177 Mindég a legerősebb egymagos videókarit kell venni (gyk. most az 5870). Amíg a többmagosak csak egykártyás CF, vagy SLI megoldások, addig mindenképpen. Majd ha végre csinálnak olyan kártyát, ami egymagosként viselkedik kívülről és semmi CF/SLI trükk nincs benne, hanem valóban 200% teljesítménye van, akkor esetleg, addig humbug... (amúgy dögöljek meg ha értem, hogy miért nem csinálnak ilyen kártyákat végre) -
#60176 Hello.: link
"Passzív hűtés felejtős?"
Abszolute. -
#60175 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami hűtőt a videokarimra?
PowerColor Radeon HD4890 Plus 1GB PCIe, és az őrületbe kerget olyan hangos amikor terhelés alatt felpörög(normál módban is eléggé hangos, köszönhetően annak, hogy a ház amiben lakik, nyitott).
Izzasztom a kártyát rendesen, szóval a hűtési teljesítményének is jónak kellene lennie.
(Használom játékra, filmezésre, videorenderelésre, stb, hd felbontásban)
Passzív hűtés felejtős? -
#60174 HIS Radeon HD 5550 GDDR5 teszt
-
#60173 Aham számolj árkülönbözetet a lapra + fogyasztástöbblet + CF nem minden játékban működik stbstb, tuti, hogy az 5850et venném. -
#60172 De az 5770 CF teljesitmenyben inkabb az 5870-el versenyez: link
Az 5870 most mennyi? 100 ropi? -
#60171 nembiztos az, 2x5770 ~80e ft 1x5850 ~80e ft, és akk teljesítménybe meg meg lehet nézni TESZT (5770 beta driverel van) -
#60170 Az a lenyeg hogy jossz ki anyagilag kedvezobben. Ha a ketkartyas rendszerrel nagyobb teljesitmenyt kap az user mint eggyel (azonos aron pl vagy olcsobban) akkor megeri szvsz (persze ott van a lap kerdese, stb). Most durvan a "hatasfok" 66%, talan sosem lesz 100, de volt mar rosszabb is a multban. E teren is szepen fejlodott az Ati. -
#60169 Többkártyás setup mindigis fail lesz, 2x annyi pénz de sosem lesz kétszer annyi sebesség. -
#60168 de a többi van többségben
csucskártyákat kivéve, ahol már máshogy nem lehet sebességet növelni, az többkártyás setup = FAIL
jah, a gtx465 is fail, de ez nem is meglepetés :D -
Blum #60167 JC2,BF:BC2 elég durva gyorsulást hoz. -
#60166 CrossFire vs SLI gyorsteszt
-
Blum #60165 Istenem... -
#60164 Ujabb Nvidia FAIL: GeForce GTX 465: álgyors kártya drágán
-
#60163 Nincs sajna most screenshotom, de az aszfalt, ilyen foltos volt (talán akkor láttam utoljára ilyet, amikor Amigán a 16 meg 256 szín mód között kapcsolgattam). A táj, meg a TestDrive 3 vektorgrafikás múltat idézte, bár az pályafüggő is, mert sok helyen olyan is valójában. -
#60162 xboxba, ati gpu van -
lo9in #60161 jönnek elő a dolgok , na még egyvalami :D
az fps kijelző ATTban legyen engedélyezve ez valami bug lehet mert anélkül sem működik a dolog -
lo9in #60160 http://www.pcidatabase.com/search.php?device_search_str=geforce
innét tudtok csemegézni :D
minden játéknál érdemes kipróbálni de csak dx9ben működhet a dolog -
#60159 mit jelent a bazicsunya? én azt játszottam már pokoli sok kártyán, piroson és zöldön is, de különbség nem tűnt fel
lo9in: thx!!! -
lo9in #60158 nvidiára árverseny miatt van szükség , amugy ezek tudatában ezekután is atit fogok venni hánynom kell a zöldektől :D
de mondom nincs miért keseregni hisz megtaláltam a megoldást ami egyébként csak egy hirtelen ötlet volt , nem vártam semmit , nagyot lestem mikor elindult a játék és láttam az eredményt :D
mégegyszer: aty tray tools / játékprofilok / profil kezelés / ott a játék exe-jét kell megadni ha egy játékba van launcher fontos hogy nem a launcher exet hanem a normál indító fájlt kell megadni / Direct3D finomhangolás / vendor id , device id pl. vendor:10DE ez mindegyik kártyánál azonos nvidiákból kivéve régiekből egypár és device id utolsó 3 számjegye, a 0 az elejére nem kell (elvileg nem is engedi) / Profil mentés esetleg parancsikon és kész :D -
#60157 Ez rFactornál is működhet? Mert amióta ATI-m van, bazi szarul néz ki az a játék. Sose volt szép, de most iszonyat csunya. -
#60156 Ja, ez referencia. Nem csoda, kezeim kozt volt mar ilyen kartya es ez a hutes az apro ventijevel egy vicc. -
#60155 (xboxban ati van, ergo pécén direkt kellett elb*szni) -
lo9in #60154 az szép :D 10-20 fokra van a szénnéválástól :D ez még egy régi első példányokra szerelt ref. hűtő a korai tesztekben is beszélték hogy főleg nyáron a nagy melegben enem ritka a 100 fok feletti hő mindenképpen érdemes valami dualslot hűtőt rápakolni így hamar meghal szegény :(
az az accelero L2 pro nem tűnik rossznak , még tuningot is engedne -
Ez van nekem és nagyon meleg 110 fok :D:D:D:D:D -
lo9in #60152 amugy a hackelés után burnoutban pl. a fák highon ugy néznek ki mint atin aaso + high szóval ez is érdekes nvidiás grafikán nem kell lemondani 60 fpsről ahhoz hogy ugynézzen ki mint atin ssaoval ami hát lehúzza az fpst a fények is jobbak az egész teljesen máshogy fest -
#60151 Ha referencia NYAK-os akkor igen.