90029
  • berczely
    Mostanában a Dead Space volt a legértelmesebb horror játék!
  • mflex #60390
    Egy RESI2, a mai technikával felújítva, mint anno az 1 GC-én, aminek még most is odavág a grafikája a nagy képernyős tv-én, na azt el tudnám fogadni, de Mikami távozásával, csak hentelős szar lett abból is. :(
  • mflex #60389
    Hát ez elég baj. A point 'n click játékokat is szeretem, de abban igazad van, hogy egy fos 10 éves PII-es/PIII-as szar is elég volna neki.
  • IMYke2.0.0.0
    A fejlesztők voltak balfékek - a linkelt cuccal [ami voltaképpen egy hardcoded baki kijavítása] megoldódik a későn töltődő és csúnyán maradó textúra problémák nagy hányada.
    Az Unreal Engine 3 tökéletes motor, hozzáértő kezekben [az urban legendre nem szabad adni, miszerint az UE3 közismert betegsége a textúra betöltődés - jól megírt kóddal nincs ilyen baj, lásd Gears of War és társai.]
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyenre egyre inkább ne számíts - a játékipar nem ilyesmire van berendezkedve.
    Rétegjátékok között - kaland / point 'n' click / horror - kellene keresgélned. Ahhoz viszont átlagos irodai gép is bőven elég.
  • mflex #60386
    Kb 3 hónapja nem volt bekapcsolva az "erőmű", gondoltam, hogy esténkét, ha van kedvem hozzá, kinyírok pár idiótát :D, de úgy néz ki, nem ez a game lesz a nyerő ebben. Valami hangulatos, gondolkozós, parázós, kaland, horror kellene már, vagy ilyenre ne is számítsak mostanában?
  • mflex #60385
    Ezt most nem vágom, minden maxon megy 2560X1600-ban, de ami nagyon kiábrándító, pl:
    A víz effekt még úgy ahogy elmegy, de levél és a fák egy 2D-és elmosott csúfság. A karakterem kesztyűje, viszont érdekes mód nagyon szépen megrajzolt bordó bőr érzését kelti. Az ellenségek is eléggé alacsony pixelből épülnek fel, ráadásul menet közben rajzol ki több tárgyat is a motor.

Azért 2010-ben, ez eléggé lófütyi. Majd kipróbálom, amit linkeltél, kíváncsi vagyok változik-e valami :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon mázlista lehetek. Hozzá kell tennem, a gépem olyan szobában van, ahol az átlag hőmérséklet a külső mínusz 10 Celsius -> a régi parasztházak vastag falainak és az ablakom előtt terebélyesedő fának köszönhetően.

A VGA-mra amúgy még mindig nem aplikáltam fel az S1-et! Tehát, retail Sapphire HD4850, gyári hűtővel + ATI TT (profillal) és Cooler Master E331.
    A VGA 2 éves, pasztát nem cseréltem, a ház belül nem pókhálós.

Nem futtatgatok "stability test"-eket [nem érdekelnek], és nem tuningolom a gép egyetlen alkatrészét sem.
  • Jimanszky
    GPU mag memória 83-84 fokos 35 perc után.Ez sztem nagyon nem jó.Ontja a meleget nagyon márGPU shader mag 80 fok..
  • IMYke2.0.0.0
    A Singularity-nél át kell írni valamit, hogy betöltsön minden textúrát rendesen - de ez segít:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Singularity v1.0 [MULTI4] No-DVD/Texture Streaming Fixed Files - link: http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_singularity.shtml#Singularity%20v1.0%20[MULTI4]%20No-DVD/Texture%20Streaming%20Fixed%20Files

• mflex #60381
    Tegnap felraktam ezt, érdekes, hogy néhol tök szép a grafika, a legtöbb helyen pedig a PS1 színvonal alatt van, hányinger, a hangulat közepes, szerintem del lesz a vége. A "nagy dög" szinte a kisujján viszi a játékot, még a venti sem mozdul nagyon meg ebben a ki..ott melegben.

kb. 10/4 idáig nálam :/
  • Jimanszky
    Furmarkkal 30 perc után 54%ról 75 re melegedett a gpu.Viszont ami érdekes h a memoria IO része meg 80-81 fokos..GPU-Z szerint.ATT ben beírtam a ventiszabályozást, 80% ra meg 20%ra overclocking configuration-ben az advanced fülön.
    Tépm egy 450es Chieftec, házam egy sima Cooler Master.
  • Jimanszky
    Köszi neked is.Abszolút nincs napon a gép, hátul van egy 12 centis venti, ami nyomja ki a meleget, oldalt a torokcsövet le kellett venni, mert nem fér rá a cpu hűtő miatt.Prime 95-tel teszteltem a cpu+ramokat, blenden.50 percig hagytam, semmi hiba nem volt.Biztos h a ventivel van a gond, hogy nem tudom jobban meghajtani őket.Akkor tuti jó lenne
    Ez az ATI Tray Tools nem túl bonyolult?Megnéztem a leírások legördülő menüben, elég hosszú a cikk rólaEsetleg segíthetnél h kell, mert még nem volt vele dolgom
  • Jimanszky
    Köszi, ezeket megnézem, de 2 évs a kari.Azt is mondták lehet újra kéne pasztázni.Amúgy csak játék közben van gond, de eddig csak AC2-nél lépett ki.Fent van még a Sniper warrior vagy mi, az jóval csúnyább játék, és ott is minden fullon van.AC2 fullon van.Simán bírná a kari.Remélem nem a vga-val van valami hanem a hűtés/paszta dologgal..77 foknál restartol a gép tesztprogi szerint.
  • erieskrisz
    Köszönőm a segitséget de sajnos hiába töltöttem le és futattam nem történt változás ugyanugy exe hibával kidob a játék
  • pxxl
    236520
  • IMYke2.0.0.0
    Boldog születésnapot - utólag is [különben, 8 napig lehet ám ráncigálni a füled :)]

És mennyi tapasztalati pontot kellett összeszedned a 27-es szinthez, rettenetesen fiatal barátom? :)
  • kifli
    jujj pixxelkollega késve de boldog szülinapot :D

lecsúsztam 15 percel a tegnapról :D:D
  • pxxl
    csak szeretnéd
  • pxxl
    :D

tenk jú all! :D
  • donoki
    A 4870-ek is ilyenek.. pedig az enyém nem is ref hűtős.. alap órajeleken 2D-ben 60-70fokos, órajeleket levéve 55-60fokos... játék közben 88foknál nem mértem még többet :D

HBD pixxel
  • Blum
    HBD!
  • Solten
  • MR ME
    pfff, ilyen melóhely kéne nekem is :D
  • MerlinW
    Ugyanolyan, mint a 2x, ne aggódj. Max annyi, hogy több 20-as csaj mászik rád:D
  • pxxl
    vazze közeledik a 3. x :( annyira nem bódottá :)
  • MerlinW
    Boldogot:)
  • pxxl
    aham, játszottam 8-ból kb 7.5 órát xD
  • MerlinW
    Az olcsó első generációs ref hűtős Sapphire Lite kártyák ilyenek. Az ára miatt sokan vették (többek között nekem is olyan volt, illetve cégnél most is azok vannak).

Én 2D-ben 250/500-on hajtom, így ebben a melegben kb 75-80 fok 35-40%-os pörgéssel. Anno hajtottam hónapokig 100 fokon, most öcsém használja és kutya baja. Forrónak forró, de bírja (2 éves lesz).

Megjegyzem a 4890 sem sokkal hűvösebb, max 10 fokkal. Ez van. Klíma kéne, de nem bírja a szervezetem:) (na meg a villanyszámlának sem tesz jót)
  • MR ME
    HBD!!
    remélem melóval ünnepelted
  • Dobronski
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!
  • pxxl
    hey csávókák :) játszom ezt az Élet nevű játékot, és ma kezdtem a 27-es pályát
  • benőmenő
    Egy kis portalanítást csinálhatsz ha nem volt már régóta, bár ilyen hőfokhoz már egy homokbánya kéne.
  • Blum
    Az rettenetes....
    Baszki,4850-ek ennyire forrófejűek? Aki ide betéved,hogy magas a hőmérséklete a kártyájának,1-2esetet kivéve mindnek 4850-e van....
  • MR ME
    az kibaszott sok...
  • repvez
    ez mind szép és jo , de ebböl az infokbol nem derül ki semmi, mert ha nem ugyan az a referencia hutö van a kártyán akkor persze hogy más eredményt fog mutatni.
    Esetleg akinek hasonlo sapphir gyártásu kártyája van az elmondhatná hogy milyen értékeket produkál a ventilátora
    Nálam ugy 4 ora tiszta netezéssel 94 fok 63% ventifordulat ami 7180 fordulatnak felel meg, minden gyári értéken.
  • Blum
    Most az enyém is terhelés alatt 75 fokik felmegy...(40%-os ventivel,tuning nélkül)
    Eddig legdurvább esetben is volt 60-62fok.
  • Atkamon
    Jesszusom emberek, iszonyatos hőfokokat olvasok ebben a topicban... Nekem mondjuk Vapor-X-es 4890 Toxicom van, de most ebben a melegben is alapból 52 fokon megy... Hűvösebb időben 48... Terhelés alatt meg 70 környékén, de inkább 66 körül szokott... Egykét játék van, ami nagyon felviszi, pl Stalker, annál 80ra is felmegy... De ilyen 90-100 fokon még sosem volt...
  • repvez
    Valakinek van valami ötlete, hogy miért melegszik az átlagosnál jobban a VGA-m? 4850es Sapphir gyártmány .
    csak sima netezés alatt automata vezérlésnél a driverben 95 fokos és 73%os a ventilátor fordulat.
    A házban van egy 12cm-es házhutö egy 9cm-es CPU hütö és az egész oldala és teteje perforált a háznak.
    Mostanába hogy ez a nagy meleg bejött a játékok alatt fél ora játék után leáll a gépen és nem tudom hogy a VGA tulmelegedés okozhatja e ezt vagy valami más hiba van .A CPU hütöt is emmiatt cseréltem a gyárirol egy termaltakere.
  • Blum
    Értem,köszi a tájékoztatást :)