90029
  • donoki
    Nekem így van:

Így se hallok semmit játék közben, pedig akkor olyan 80fok körül van a vga-m..
  • Jimanszky
    Furmarkban 10 perc után 47 a min és 55 a max hőfok.Na ez már tetszik:))Igaz csak 1280ban és 4X MSAA-val futtattam.Full HD-ban is ki kéne próbálni.
  • mflex #60429
    Szerintem jó, bár 55 foknak elég 25% is :)
    75 foktól meg visszavennék mindegyikből egy tízest, de ez saját vélemény...
  • mflex #60428
    Nem értem, miért hagyott itt ekkora üres részt, pedig nem nyomtam entert a szöveg után, és szerkeszteni sem lehetett...

• Jimanszky
    Így jó lesz?
  • Jimanszky
    Új ATT-vel már okés:)Pontosan h kellene beállítani?
  • mflex #60425
    Mi a bajod vele, a párom csinálta, nekem meg tetszik ez a bordó :)

más:

Nem kell valakinek egy kitűnő fényképezőgép?
    Ha valakit érdekel, akkor privátban érdeklődjön. Ár még valamennyire alkuképes..

• Atkamon
    Sapphire szerintem.
  • Blum
    Sapphire-t venném.
  • Blum
    Én ezzel csináltam magamnak 2D és 3D profilt és kész. Sokkal jobban szeretem,mint ATT-t.
  • Bly24
    Sziasztok.A három videókártya közül melyik a jobb??

SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
    MSI R5770-PMD1G 1GB DDR5 PCIE
    XFX RADEON HD5770 1GB
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek fényében: nem sok esély van rá :)))
  • IMYke2.0.0.0
    A legújabb ATI Tray Tools 1.6.9.1486 Beta-val sem megy?
    Amúgy: MSI Afterburner - állítólag ezzel is remekül működnek a Radeonok.
  • Dobronski
    "Megnyitott témák: 2007. 01. 20. - Orosz filmek?

(Plusz 20 db téma a gumiszobában)"
    Szerinted normális?
  • Jimanszky
    No supported hardware found a Fan fül alatt.
    Esetleg vmi másik progival?
  • IMYke2.0.0.0
    A fórumos beceneve eléggé árulkodó. Ha valóban nő, akkor nagyon nagy baj van... :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Catalyst-ban állíts mindent "Default"-ra (Alapértelmezettre) és után ATI Tray Tools-t indítsd el.

Sajnos, nem Radeonos gép előtt ülök, ezért lépésről lépésre nem tudok segíteni, de gondolom, ezt már megtaláltad:

A kijelölt menüpont alatt találod a ventilátor beállítási lehetőségét.
  • Dobronski
    SG legjobb hsz-e :DDDDDD
  • Jimanszky
    Nem tudok profilt csinálni, mert a fan fülön nem talál hardvert..
  • Jimanszky
    Megcsináltam ezeket, kivéve a pasztázást és most 15 fokkal hidegebb vagyis 62 fokos, ami már egész jó.Úgy néz ki a gép mintha ma vettem volna:))
    Még annyi h lécci segíts ATT-ben profilt készíteni:S
  • pxxl
    mi ez a gay logo
  • mflex #60410
    A "kódmesterek" F1 játéka, nagyon ígéretesnek tűnik, néha már fotó realisztikus, már amit a HD előzetesekből mutattak. A granturismo 5-öt is várom, mondtam is páromnak még tavaly, hogy ha játék megjelenik, akkor veszek egy ps3-at, de csak ez a játék miatt, valami faszájos "ülőkével". Azt viszont nem gondoltam még akkor, hogy ennyire elhúzzák, most vagy tökölnek vele valamin még, ami nem 100%-os, vagy az a játék mindent lemos a szintről, ami autós game. Bár idáig sem kellett csalódni a pholypony digital-ban.
  • IMYke2.0.0.0
    A moderátorok nagy részt magáért a cselekményért, és nem az előzményekért "díjaznak minket" - volt, még régebben, mikor nálam 3 virított... [volt olyan is, hogy poénból kaptam, tényleg].
    [SQJ és más moderátorok: De most, köszönöm, nem kérek :)))]

Én teljességgel megértelek, nem csak elfogultságból, valószínűleg én is leordítottam volna a sárga földig a fórumtársat.
  • mflex #60408
    Most már nekem sincs a kedvencek között, de akkor sem értem.
    [spoiler]Igaz, azt az egy felkiáltó jelet is ott szereztem, Te tudod mennyi pénzzel fogadtam a győztesre, és akkor a szocsA nevezetű balfék meg negyedóránként beírt egy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, vagy valami más értelmetlen baromságot, mivel nálam késett 15 másodpercet a DVB-T adás, ezért vártam a gólt, többször is, közben fojt rólam a víz, aztán akkor írtam, hogy fogd már be a hülye pofád, na ezért kaptam büntit, véleményem szerint jogtalanul, de mindegy...
  • mflex #60407
    ATI Catalyst 10.7 rumored to be released Wednesday, July 21st...

• IMYke2.0.0.0
    Én sem. Reflexszerűen kattintgattam rá [nincs a kedvenceim között], még ma is... :(
  • Dobronski
    Jah, lol.
  • mflex #60404
    OFF:

[spoiler]miért lett a VB topik zárva?????????, hiszen pár hétig még biztosan beszéltünk volna róla, na meg a hírek érdekességek etc... nem értem az ilyet wazze cöhhh
  • Sir Quno Jedi
    Most imike általános 9 pontjának bővítéséről van szó.
  • berczely
    Mert szted a Chilla az sz*r hűtő?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem rossz koncepció - a gond csak az, hogy azzal kell "főzni" (hú, micsoda szókép!), amink van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én havonta egyszer alapos takarítást rendezek a gépben, gépkörül - egér, billentyűzet...
  • mflex #60399
    :D!
  • Sir Quno Jedi
    0. eladni picsmagba valami retardáltnak, venni normális kártyát, normális hűtéssel
  • mflex #60397
    Egyébként erre mindig figyelek, szabad szemmel látható por(szem) nincs a gépben.
    A múltkor telepítettem egy gépet, és a VGA csökkentett üzemmódban ment, gondoltam, hogy a tulajdonosa még annyira sem ért hozzá, hogy a tápcsatit rádugja (7600gt), amikor szétkaptam a házat, nem akartam hinni a szememnek, egyrészt, mert a portól nem lehetett látni semmit, másrészt, hogy ez a konfig egyáltalán képes volt évek óta így működni.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen. Amúgy, hamarosan kapunk másoktól újabb pontokat a felsoroláshoz, amit én kihagytam, mert öreg, hülye vagy a melegtől lassú észjárású vagyok :)
  • mflex #60395
    akár faq is lehetne!
  • IMYke2.0.0.0
    Következőket tenném a helyedben:

1. gépház totál portalanítás

2. ventilátorok átnézése [összes], ha kell, ecsettel portalanítás, műszerolajjal megkenés [kényelmi opció, hangtalanabbakká tudnak válni]

3. a házban elhelyezett hardverek racionalizálása a jó légjárás miatt - főképp, ha orrbeszívás van a házadban [ne legyen böhöm akadály a venti előtt, mondjuk 3 HDD egymás tetején beszerelve]

4. amennyiben lehetséges, a ház és egyéb bővítőkártyák engedik, akkor a 4850-es alatt ne legyen semmiféle hőtermelő eszköz [pl. melegedésre hajlamos videovágó kártya, alaposan feltuningolt RAM-ok, CPU]

5. a VGA hűtőjének alapos megtisztítása, átnézése, a csatlakozóinak ellenőrzése - ha kell, és értesz hozzá, leszerelése és újrapasztázás

6. a teljes hardver ellenőrzés, portalanítás, újrapasztázás és a gépház nap által nem fűtött, hűvös helyen tárolása, légcserés szobában működtetése már nagyban hozzájárul a következő lépés sikeréhez

7. a géped teljes szoftveres áttekintése - kifejezetten célkeresztbe emelve a Catalyst és egyéb, akár tuningolásra is képes segédszoftverek beállításait.

8. ATI Tray Tools-szal készítesz egy ventilátor profilt. 65 foknál a ventilátor 35%-on járjon [max. 40%], és innen 10 fokos lépésekben 10%-os ventilátor sebességekkel lépsz 100%-ig.

9. Stability és más tuning/teszt programokat azonnal elfelejted - a 4850-es nem ezekre termett, 30+ fokos szobában, lakásban...
  • mflex #60393
    Jah, azt tetszett is, tavaly nyáron kinyomtam, bár néha voltak unalmas részek benne, de alapvetően tényleg egy parás, hangulatos játék volt! Az ide-oda futkározás szintenként, amitől néha ellaposodott nálam, de ez már csak szőrszálhasogatás. Simán 10/9-es játék! :)
  • Jimanszky
    Akkor lécci mondd meg mit tegyek..