90029
-
donoki #60431 Nekem így van:
Így se hallok semmit játék közben, pedig akkor olyan 80fok körül van a vga-m.. -
Jimanszky #60430 Furmarkban 10 perc után 47 a min és 55 a max hőfok.Na ez már tetszik:))Igaz csak 1280ban és 4X MSAA-val futtattam.Full HD-ban is ki kéne próbálni. -
#60429 Szerintem jó, bár 55 foknak elég 25% is :)
75 foktól meg visszavennék mindegyikből egy tízest, de ez saját vélemény... -
#60428 Nem értem, miért hagyott itt ekkora üres részt, pedig nem nyomtam entert a szöveg után, és szerkeszteni sem lehetett...
-
Jimanszky #60427 Így jó lesz?
-
Jimanszky #60426 Új ATT-vel már okés:)Pontosan h kellene beállítani? -
#60425 Mi a bajod vele, a párom csinálta, nekem meg tetszik ez a bordó :)
más:
Nem kell valakinek egy kitűnő fényképezőgép?
Ha valakit érdekel, akkor privátban érdeklődjön. Ár még valamennyire alkuképes..
-
#60424 Sapphire szerintem. -
Blum #60423 Sapphire-t venném. -
Blum #60422 Én ezzel csináltam magamnak 2D és 3D profilt és kész. Sokkal jobban szeretem,mint ATT-t. -
Bly24 #60421 Sziasztok.A három videókártya közül melyik a jobb??
SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
MSI R5770-PMD1G 1GB DDR5 PCIE
XFX RADEON HD5770 1GB -
#60420 Ennek fényében: nem sok esély van rá :)))
-
#60419 A legújabb ATI Tray Tools 1.6.9.1486 Beta-val sem megy?
Amúgy: MSI Afterburner - állítólag ezzel is remekül működnek a Radeonok.
-
Dobronski #60418 "Megnyitott témák: 2007. 01. 20. - Orosz filmek?
(Plusz 20 db téma a gumiszobában)"
Szerinted normális? -
Jimanszky #60417 No supported hardware found a Fan fül alatt.
Esetleg vmi másik progival? -
#60416 A fórumos beceneve eléggé árulkodó. Ha valóban nő, akkor nagyon nagy baj van... :)))
-
#60415 Catalyst-ban állíts mindent "Default"-ra (Alapértelmezettre) és után ATI Tray Tools-t indítsd el.
Sajnos, nem Radeonos gép előtt ülök, ezért lépésről lépésre nem tudok segíteni, de gondolom, ezt már megtaláltad:
A kijelölt menüpont alatt találod a ventilátor beállítási lehetőségét.
-
Dobronski #60414 SG legjobb hsz-e :DDDDDD -
Jimanszky #60413 Nem tudok profilt csinálni, mert a fan fülön nem talál hardvert.. -
Jimanszky #60412 Megcsináltam ezeket, kivéve a pasztázást és most 15 fokkal hidegebb vagyis 62 fokos, ami már egész jó.Úgy néz ki a gép mintha ma vettem volna:))
Még annyi h lécci segíts ATT-ben profilt készíteni:S -
#60411 mi ez a gay logo -
#60410 A "kódmesterek" F1 játéka, nagyon ígéretesnek tűnik, néha már fotó realisztikus, már amit a HD előzetesekből mutattak. A granturismo 5-öt is várom, mondtam is páromnak még tavaly, hogy ha játék megjelenik, akkor veszek egy ps3-at, de csak ez a játék miatt, valami faszájos "ülőkével". Azt viszont nem gondoltam még akkor, hogy ennyire elhúzzák, most vagy tökölnek vele valamin még, ami nem 100%-os, vagy az a játék mindent lemos a szintről, ami autós game. Bár idáig sem kellett csalódni a pholypony digital-ban. -
#60409 A moderátorok nagy részt magáért a cselekményért, és nem az előzményekért "díjaznak minket" - volt, még régebben, mikor nálam 3 virított... [volt olyan is, hogy poénból kaptam, tényleg].
[SQJ és más moderátorok: De most, köszönöm, nem kérek :)))]
Én teljességgel megértelek, nem csak elfogultságból, valószínűleg én is leordítottam volna a sárga földig a fórumtársat.
-
#60408 Most már nekem sincs a kedvencek között, de akkor sem értem.
[spoiler]Igaz, azt az egy felkiáltó jelet is ott szereztem, Te tudod mennyi pénzzel fogadtam a győztesre, és akkor a szocsA nevezetű balfék meg negyedóránként beírt egy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, vagy valami más értelmetlen baromságot, mivel nálam késett 15 másodpercet a DVB-T adás, ezért vártam a gólt, többször is, közben fojt rólam a víz, aztán akkor írtam, hogy fogd már be a hülye pofád, na ezért kaptam büntit, véleményem szerint jogtalanul, de mindegy... -
#60407 ATI Catalyst 10.7 rumored to be released Wednesday, July 21st...
-
#60406 Én sem. Reflexszerűen kattintgattam rá [nincs a kedvenceim között], még ma is... :(
-
Dobronski #60405 Jah, lol. -
#60404 OFF:
[spoiler]miért lett a VB topik zárva?????????, hiszen pár hétig még biztosan beszéltünk volna róla, na meg a hírek érdekességek etc... nem értem az ilyet wazze cöhhh -
#60403 Most imike általános 9 pontjának bővítéséről van szó. -
#60402 Mert szted a Chilla az sz*r hűtő? -
#60401 Nem rossz koncepció - a gond csak az, hogy azzal kell "főzni" (hú, micsoda szókép!), amink van :)
-
#60400 Én havonta egyszer alapos takarítást rendezek a gépben, gépkörül - egér, billentyűzet...
-
#60399 :D! -
#60398 0. eladni picsmagba valami retardáltnak, venni normális kártyát, normális hűtéssel -
#60397 Egyébként erre mindig figyelek, szabad szemmel látható por(szem) nincs a gépben.
A múltkor telepítettem egy gépet, és a VGA csökkentett üzemmódban ment, gondoltam, hogy a tulajdonosa még annyira sem ért hozzá, hogy a tápcsatit rádugja (7600gt), amikor szétkaptam a házat, nem akartam hinni a szememnek, egyrészt, mert a portól nem lehetett látni semmit, másrészt, hogy ez a konfig egyáltalán képes volt évek óta így működni. -
#60396 Köszönöm szépen. Amúgy, hamarosan kapunk másoktól újabb pontokat a felsoroláshoz, amit én kihagytam, mert öreg, hülye vagy a melegtől lassú észjárású vagyok :)
-
#60395 akár faq is lehetne! -
#60394 Következőket tenném a helyedben:
1. gépház totál portalanítás
2. ventilátorok átnézése [összes], ha kell, ecsettel portalanítás, műszerolajjal megkenés [kényelmi opció, hangtalanabbakká tudnak válni]
3. a házban elhelyezett hardverek racionalizálása a jó légjárás miatt - főképp, ha orrbeszívás van a házadban [ne legyen böhöm akadály a venti előtt, mondjuk 3 HDD egymás tetején beszerelve]
4. amennyiben lehetséges, a ház és egyéb bővítőkártyák engedik, akkor a 4850-es alatt ne legyen semmiféle hőtermelő eszköz [pl. melegedésre hajlamos videovágó kártya, alaposan feltuningolt RAM-ok, CPU]
5. a VGA hűtőjének alapos megtisztítása, átnézése, a csatlakozóinak ellenőrzése - ha kell, és értesz hozzá, leszerelése és újrapasztázás
6. a teljes hardver ellenőrzés, portalanítás, újrapasztázás és a gépház nap által nem fűtött, hűvös helyen tárolása, légcserés szobában működtetése már nagyban hozzájárul a következő lépés sikeréhez
7. a géped teljes szoftveres áttekintése - kifejezetten célkeresztbe emelve a Catalyst és egyéb, akár tuningolásra is képes segédszoftverek beállításait.
8. ATI Tray Tools-szal készítesz egy ventilátor profilt. 65 foknál a ventilátor 35%-on járjon [max. 40%], és innen 10 fokos lépésekben 10%-os ventilátor sebességekkel lépsz 100%-ig.
9. Stability és más tuning/teszt programokat azonnal elfelejted - a 4850-es nem ezekre termett, 30+ fokos szobában, lakásban...
-
#60393 Jah, azt tetszett is, tavaly nyáron kinyomtam, bár néha voltak unalmas részek benne, de alapvetően tényleg egy parás, hangulatos játék volt! Az ide-oda futkározás szintenként, amitől néha ellaposodott nálam, de ez már csak szőrszálhasogatás. Simán 10/9-es játék! :) -
Jimanszky #60392 Akkor lécci mondd meg mit tegyek..