90029
  • Solten
    coming "soon"...

A Dead Space iszonyat hangulatos jatek, brillians sztorival, remek grafika, es meg egy "kenyerpiriton is elfut" (a keszitok megtanithatnak programozni a konzolportos szerencsetleneket...), magyar nyelv, nalam 10/10 :) Ilyennek kell kineznie egy JATEKNAK.
  • MR ME
    utánvéttel küldöd?
  • Averna
    Úgy nézem ez a Registry-s pucolás bejött (bár idáig). köszi.
  • arty
  • arty
    beállitod, hogy 1 monitor aktiv, elmented a CCC-ben (catalyst control center), hozzárendelsz hotkey-t

beállitod, hogy 4 monitor aktiv, elmented CCC-ben, hotkey-t rendelsz hozzá ...

ezzel mi a gond? nem működött?
  • fery02
    Annyival mindkét kártya esetében, hogy az már nem számít.
  • pointer4
    Azt honnan lehetne tudni, hogy esetlegesen a régi nvidia driver síma uninstallja nem volt-e kevés?
    Avagy, hogy nem lassú-e most emiatt az ATI-m? Van valami teszt, amit lefuttatva, ezt kilehet mutatni, hogy mennyit kellene elérnie? Q6600 a proci.
    Milyen teljesítménytesztet ajánlotok, és milyen eredményt kellene elérnem ?

Remélem érthetően fogalmaztam.
  • pointer4
    Nem a 6 miniDP csatis van. Csak az alap 2*DVi+HDMI+DP
  • Bly24
    Értem.Akkor maradok a Vapor-X-nél.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Eyefinity Edition-öd van?
  • Atkamon
    Szerintem a Vapor-X miatt ez jobb.
  • pointer4
    Ó igen, ezt már nézegettem. Sajnos nem nagyon használható erre.
    Köszönöm!
    Az ultramon, az nagyon jól ment eddig, de erre már nem jó az sem.
    Ennek valami Ati közeli dolognak kellene lennie, az eyefinity miatt.
    Lehet elkezdek valami multimonitor fórumokat nyálazni :)
  • Bly24
    Vagy még ez talán.Én nem tudom melyik a jobb ezért kérnék segítséget.
    SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI DP FULL PCIE
  • Bly24
    Ez jó fajta lenne????
    SAPPHIRE 11163-05-20R HD5770 1GB GDDR5 HDMI VAPOR-X PCIE
  • IMYke2.0.0.0
    Mintha neked találták volna ki - MultiMon... legalábbis, szerintem.
  • pointer4
    Ha van egy Ati kártyám, és van rajta 4 monitor. Akkor hogyan tudok beállítani olyan profilokat, amik között váltani is tudok hotkeyel. Egy profil úgy nézne ki, hogy csak 1 monitor megy benne, míg a másik úgy, hogy a másik három moncsi ?
    Ilyenre van valami util ? Esetleg ccc?
  • IMYke2.0.0.0
    Volt egy "Hosszú"-nak csúfolt (nem rossz értelemben) ismerősöm, egyetemen, kollégiumban. A srácot 205 cm-es, csendes, nyugodt emberkének képzeld el, aki izmos, sportos, "amerikai arcéles" szép fiú volt.
    Na, ez a mázlista és amúgy gépként tanuló emberke 1 éves ösztöndíjat nyert Tokióba.
    Rohadtul "gyűlöltem" érte :))))
    Ő mesélt sokat, miután végleg hazatért onnan - vendéglátó/szállásadó családja már előre felkészült az érkezésére, de még így is voltak meglepetések a méretei miatt :)
    A döbbenetes fegyelemről, tisztelet tudatról [bár, említette, hogy a kis generációt ott sem szeretik, mert "kevésbé japánok" már...], munka- és tanulás. Este 9-től meg szórakozás ezerrel.
    Bicajjal be tudta járni szinte az egész várost.
  • Atkamon
    Nekem is Tokyo az álmaim városa. Tudom ajánlani a Google Earth 360Cities képeit, iszonyat jók vannak Tokyo-ban, órákat szoktam eltölteni azok nézegetésével.
  • IMYke2.0.0.0
    "legalábbis nem emléxem rá" ---
  • Sir Quno Jedi
    Nem, nem jártam ott (legalábbis nem emléxem rá).
  • IMYke2.0.0.0
    Jégből/kőből/malachitból vagy - nem is, emberi szövet a belső kinetikus fémvázon.

Fogadjunk, hogy jártál ott, és azért írtad. :)
  • IMYke2.0.0.0
    [Pszt, Amerika és Japán-'puzi' vagyok ám :)]
  • Sir Quno Jedi
    pl. nekem.
  • mflex #60448
    Ezen a gépen nincs, de egyébként van, viszont a park szép és vicces is, a különböző emberek miatt :D

Tokió meg
  • Csörcsike
    Csao!

Nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy a CSS max grafon neten mennyivel FPS-el megy 1 HD5770 vagy HD5850 kártyákon. A válaszokat előre is köszönöm.
  • berczely
    Kinek nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg, nagyon fáj a szívem ilyen képek láttán... :()
  • IMYke2.0.0.0
    Ehh, akár a Széchenyi-tér :)
    Central Park-ból nincs képed?
    [Tudom, csak zöld meg padok, betoncsík, de akkor is :)]

Mondtam, súgtam már, hogy álmaim netovábbja oda, a betondzsungelbe egyszer eljutni?

Meg ide is elrepülnék egyszer (Tokió):

• mflex #60443
    http://imagerz.com/QEJGUUtvAwJRB15FEwVR

péntek este 9 óra volt, annyi ember van ott mindig, hogy az nem normális, az autósok folyamatosan nyomják a dudát, mintha lenne értelme, viszont azt megfigyeltem, hogy a piros lámpánál úgy állnak meg, hogy még bőven látszik előttük a beton, érdekes, hogy nem másznak egymás seggébe...
  • Averna
    Megegyszer köszi, majd este kipróbálom az általad javasoltakat.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem minősít téged, sokan elkövették már ezt - majdhogynem természetes is.
    Ezért segítünk itt, "ősöreg ATI-sok" :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csorog a nyálam. Tényleg. A kép tartalma és minősége miatt is.
  • Averna
    KÖszönöm!
    Nem volt számomra evidens, mivel eddig csak nvidia kártyáim voltak.
    De minedenkép eszközlök egy újra telepítést, csak nagyon kevés időm van gépezni.
    Az történt, hogy a 8800gts-em megadta magát azt csere hd5770-re, (ugye idő nem sok) aztán csak beszereltem, oszt had mennyen, aztán jött a problem.
  • mflex #60438
    Nekem van ilyenem, de ezt originálan szereztem, többek között ilyen képeket tudtam ezzel készíteni, minden képet öröm visszanézni,
    Eredeti méret 12mp:

• IMYke2.0.0.0
    Azt hittem, hogy ez teljesen evidens...

//Amúgy meg elég egy remekbe szabott "uninstall" (vagy ehhez használható Registry-t is pucoló program: A Freeware verzió is tökéletes) minden nVidias kriksz-krakszra. PhysX is menjen a pokolra, majd az egyik játék DVD-jéről felteszed újra.

• Averna
    Elötte egy nvidiám volt a gépben, nem lehet hogy újra kellene raknom a windowst?
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem: a ringyózod* rakoncátlankodik - nem tölti be az ati dll-eket első indításkor.
    De megnézhetnéd azt is, hogy a Startup-ban [azaz, a rendszerindításkor elinduló programok listájában] ott vannak-e a Catalyst fájljai...
  • Averna
    Sziasztok!
    Kb 1hete vettem a 1gb hd 5770 2 napja elkezdett szórakozni, amikor bekapcsolom a gépet, botol a windows és mindig bejön a kék képernyő és kiírja, hogy ati2vagp hiba, ami lehet szoftveres vagy hárdveres is, inditsam újra a gépet.
    Újraindítás után tökéletesen működik, már cseréltem drivert is de a hiba nem szünt meg, és csak kizárólag indításnál csinálja.
    Valakinek ötlete.
    Előre is köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    'Be' szép is lenne, ha tudnék ilyesmire licitálni! :)
    Miért nem tartod meg? Kedvesednek/gyereknek nem lenne jó?
  • IMYke2.0.0.0
    Én 55 fok vs 30%-ot kihagynám [sajátommal is így tettem] és 65 foknál lenne 30+%... és 10 fokonként 5 vagy 10 % lépkedés, ahogy a füled, kedved viseli.