90029
-
#61273 ??? Mit takarnak ezek a rövidítések? -
Blum #61272 ATS,GTS
Tudom,most majd jön az oltás,hogy fujj már...
De nekem nem azért kell,hogy fusson,mert napi 15órát akarok furikázni..szarok én arra rá.
Azért kéne,mert moddolom a játékot,mikor berakok egy kiegészítőt,akkormeg nem tudom tesztelni,csak DirectX-ben,de abban meg hányás a textúra. -
#61271 Milyen program nem fut? -
Blum #61270 *holnap = hétfő -
Blum #61269 Szuper,ezzel sem megy a kiba**ott OpenGL. Most kurva ideges vagyok,betelt a pohár. Holnap bontó,megkérdem mennyiért veszik át ezt a fost,aztán veszek valami 96gétét,vagy töktudja mit...AMIN MEGY A KIBA**OTT OPENGL!!! -
Blum #61268 Köszi! ^^ -
strebacom #61267 Igazad van.......
Ezt próbáld meg......
A 61262 hszben levö drivertNE TÖLTSÉTEK LE!!!!
Soltan majd töröld légyszi a hsz-t....
Köszi és bocsánat!!
-
Blum #61266 Akkor nem vágom.
Pedig kompatibilis HD3xxx szériával is a leírás szerint. -
strebacom #61265 Hát nekem most ez van fenn....és ebben még ujabb az opengl verzió...
-
#61264 Köszi! Valahol éreztem amúgy amúgy is, hogy nem kell ez nekem. :) -
Blum #61263 Illesztőprogram csomag verzió 8.753.1-100726a-102377E
Catalyst™ verzió 10.7
Szolgáltató ATI Technologies Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1047
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Verzió 8.14.10.0768
OpenGL Verzió 6.14.10.10070
Catalyst™ Control Center verzió 2010.0726.2208.37912
Felraktam de az ég világon semmi nem változott :( OpenGL-re kíváncsi lettem volna. -
#61261 start menü
futtatás
oda ird be: eventvwr
OK -
#61260 felesleges. ez bizonyos fájlokból képes h264 tömöritésü videot késziteni, amire
1.) nincs szükséged
2.) miután ócska minőséget ad, ha kéne is, valami alternativát javasolnék (x264.exe)
régesrég az ATI bullshitje volt, hogy ez a gpu-t használó alkalmazás hudekurvajo... csak aztán a cpu-t használta, lassu volt és szar :))) fögalmam sincs, manapság minnek része még a catának :( -
strebacom #61259 Van jobb is mint az IZ.....
-
#61258 Köszi az infókat, de előrébb nem nagyon jutottam.
De a lényeg, hogy biztos nem árt az az "AMD húzással..." cucc, szóval feltelepítettem. :) -
Gibor #61257 De szar... Szóval itt videóban fele annyira lehet észrevenni a 3d-t mint játékon belül, mondjuk ami gépen van videó abba is jobban látni, yútyúk lekonvertálja -.-' -
Gibor #61256 Tessék :D
Mondjuk szerintem külön programmal nem lehet, de sony vegassal is könnyen meglehet csinálni ha értesz hozzá. Amúgy én ezt iz3d vel csináltam. -
#61255 Lejátszásnál dekódolás zajlik, de a kártyák azt is gyorsítják már rég. Már ha megfelelően kódolt filmet, megfelelő szoftverrel nézel. Általában wmv-t és mkv-t gyorsít (HD). Azt hiszem a VLCbe nem rég került be ez a funkció, de elég bugos még, én az MPC-HC-t preferálom lejátszásra. -
#61254 Ehh, nektek az új Catalystben nem villog az Apply és a Discard gomb egymással párhuzamos ütemezéssel?
Mert picit viccesen néz ki, hogy fél másodpercig aktívak, aztán inaktívak, aztán megint aktív, megint inaktív.... :D
De szerencsére ha változtatok valami beállítást, "kimerevednek" aktív, kattintható állapotba és dolguknak megfelelően működnek.
Solten: a kódolás alatt azt érted, hogy akár filmek lejátszásánál is hasznos lehet a cucc? Mert végül is lejátszásnál is egyfajta kódolás zajlik ha jól tudom. -
#61253 Az átalakítás lehetséges mert samsungnak van olyan tv-je, ami 3d-be alakítja az adást, bár nem lesz ugyanolyan mintha így lenne megcsinálva de egész jó, pl a foci nagyon fasza rajta, de f1 sem rosz :)
Bár az nem a cyan-magenta módszer, hanem az aktív szemüveges -
strebacom #61252 hali!!
Olyan progiról esetleg tudtok, amely a filmeket alakítja át 3d-re...vagyis áll 3d-re, mint a játékoknál az iz3d????
-
#61251 szal érdemes lenne felrakni? én sose szoktam :D -
#61250 Hi. Elvileg a GPU-val gyorsitott video kodolashoz szukseges. A CPU tipusa lenyegtelen. -
#61249 Sziasztok. Driver telepítésnél ez az "AMD húzással használható kódolás" cucc csak akkor szükséges, ha AMD procink van és emellett foglalkozunk filmek konvertálásával?
Mert utánanéztem, de nem találtam definíciót rá. -
#61248 ez az event log pontosan hol található?.. -
#61247 nameg, hogy a szoftveres nyűgöt kizárd, egy uj windows + cat10.7 install után, de minden sallang feltelepitése előtt valami játékkal megnézni (előtte a régi rendszert lementheted ghostal mondjuk, így ha a friss winen is akad a game, akkor visszarakhatod a régit) -
donoki #61246 #61242 -
#61245 most lefutattam egy vinyó tesztelő progit ( hd sentiel) de "sajna" ezt írja: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Akkor tuti hogy a VGA a rossz? -
#61244 most egy haverom is azt mondja hogy lehet ki kéne már cserélni a vinyót.
kb 2 éves. -
#61243 futtatba: eventvwr (system/applikácio log, már nem emlékszem melyik szekcióban volt) -
#61242 event logban nincsenek catalyst bejegyzések? (nekem a tápom gyengélkedése idején volt akadás, amikor a kártya visszalassitotta magát a tul kevés kraft miatt) -
#61241 Nem lehet hogy inkább a HDD kezdi megadni magát? -
#61240 Hali
múltkor írtam itt arról a gondomról, hogy a játékok egy ideje másodpercenként megakadnak. Folyamatosan megakadnak a játékok. Ajánlották a driver cserét, most a legfrissebb van fent tegnap kicseréltem, de a helyzet változatlan. Ilyen fura halk zugó hangot ad ki a VGA és mikor az akadás következik be, a hang is megszűnik. Lehet beszart a kártyám? -
#61239 Értem!
Köszönöm mindenki segítségét!
-
A szoftveres meres pontatlan. -
#61237 állítható a dolog :) de mondom kipróbáltam, meg játszottam is ma, és néztem h mi a fakkért megy ilyen szarúl a game, hát ezért... -
#61236 furmark az teljesképernyős alkalmazás? Már olyan rég futtatam hogy nemis tudom :D
Próbálj teljes képernyőset, úgy lehet emel. -
donoki #61235 van ilyen kis progija az msinek rá :)
-
#61234 program nincs, csak mérővel tudod sajnos -
#61233 Srácok off de hol tudom megnézni hogy mennyit fogyaszt a gépem?Van valami program rá?