90029
-
#61232 am azért az vicces megoldás h ha megy a youtube akkor stabil 400/900, namost ezt nem is emeli bármit terhelsz a kártyán, elkezdtem furmarkot, maradt 400/900, ahogy kilőttem azt a szar oldalt ment is fel a szokásos 725/1000re, ez azért elég buta dolog :/ -
#61231 ha az 5770 ilyen k. drága marad, akkor igen -
lo9in #61230 GTS 450 is sikeres kártya lesz szerintem -
#61229 Nem kell mentegetoznod, 60 korul ez most a legjobb VGA. Ha akar lepni valamit az ATi, akkor csokkentenie kene az 5850 es 5830 arait. Mert a 460 kb. a ketto kozt el helyezkedik el teljesitmenyben.
Bar nem nagyon eroltetik, ha kijon a 6-os szeria akkor kiszorjak ugy is az 5-soket "bagatell" aron. -
Solt #61228 Ez is egy indok volt nálam... dx9, és opengl alatt jobbak a zöldek azokban a játékokban, amik engem érdekelnek.
Ettől még nem felejtettem el a viselt dolgaikat, és ahogy lehetőségem lesz rá, és meg is éri, visszaváltok ati-ra... -
Blum #61227 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megértelek. a GTX 460 elég jó kis kártya lett.
Megmondom őszintén,ha most kéne VGA-t vennem,akkor a GTX460-nak nálam is komoly esélye lenne....
Elég sokat használok OpenGL-el alkalmazást és egyszerűen nem tudom felfogni,hogy minden haveromnak megy nvidiával Win7 alatt mint a vaj,nekem,meg még pár havernak ATi-val 1 perc után megáll a gép és indíthatom újra az egészet.
Ezért vagy használok XP-t,vagy futtatom DirectX-ben,ami alatt ez az alkalmazás bűnronda. Rettentően bosszant.... -
Solt #61226 Igen... sejtettem, hogy ez lesz! :D Gondolkoztam is, hogy inkább kussolok, de az őszinteség győzött! :D
Mentségemre legyen mondva, hogy pénzhiány ( nem lett volna manim 5850-re ) miatt döntöttem így! No meg ugye a kíváncsiság...
A 8800GT óta ez az első értékelhető NV vga. 62000.-Forintért vettem az 1GB-s Giga kártyát. 20-30% tuning van benne, és így bizony elveregeti az 5850-t... A 768-s változat már 50000.-Ft alatt kapható, ami igencsak ár/érték bajnokká teszi jelenleg... ( szerintem )
És a végére egy kis reménykeltés... azért is nem vettem 5xxx szériát, mert ki akarom várni a 6xxx szériát, de 4870-m 512-s vram-ja, meg SSAA hiánya már bosszantott... -
Blum #61225 -
#61224 mesélj aztán takarodj! :DD -
#61223 ok.
#61222: -
#61222 nah topik bant neki -
Solt #61221 Solten bácsi! A teszt kedvéért elkurvultam egy GTX460 felé, ezért kéretik az ati logó eltávolítása... nem akarok megtévesztő lenni... :S -
#61220 hiren bootcdn a winyo gyartojanak SAJAT alkalmazasa -
#61219 asszem ez az a program: HDD regenerator, de majd megnézem a hiren's-el is a vinyót. semmi hibát nem írt a chkdsk este :) úgyhogy lehet megy vissza a másik gépbe a cucc, azt ugrik rá a win7 xp helyett (végre) -
#61218 vagy másolni XD -
Gibor #61217 Már legalább tudsz írni :D -
strebacom #61216 MI már nem taposunk, lábnyokat a Föld porában......
-
#61215 Az rendben de ilyenkor wtf ul a gep ele...??
en levizeltem inkabb pl az udvaron a bokrot
csak a kutyam lett tole ideges
-
Blum #61214 Má' megin részeg...
:D -
#61213 ok -
strebacom #61212 eze ja vlt -
strebacom #61211 az . -
#61210 Akkor nem szóltam. Mondjuk a Windows-os beépített chkdsk ugyanaz és ingyen van:) -
#61209 analizal is a pro ...+ real time scan -
#61208 Az meg töredezettségmentesítő, ami megint más:) Az nem javít, nem ellenőrit, csak fájlokat tologat, rendez. -
#61207 OODefrag11Professional64Enu .... en ezt hasznalom. -
#61206 Sentinel csak monitoroz.
Javítani: futtatás -> cmd -> chkdsk c: /f /r
Analizálni: HDTune
Adatot visszanyerni: GetDataBack
Boot-os megoldáshoz a Hiren's Boot CD-t ajánlom. ~100MB, ingyenes és tele van diagnosztizáló/javító eszközökkel. -
#61205 Passz. Hasznald a HDSentinel-t. -
#61204 off
melyik az a program, amivel a vinyót lehet ellenőrizni?
ki kellett írni cd-re (vagy floppy) arról bootolni, és brutális módon ellenőrizte/javította a vinyót (több órás procedúra). régebben használtam, csak elfelejtettem a nevét
on -
#61203 nekem megfelel, de akkor elemezd is kérlek a mozgási szokásait :) -
lo9in #61202 Gibor ez nagyon érdekes téma , csak eddig féltem előhozakodni vele ,de látom rokonlelkek vagyunk , nincs több tabu hurrá -
lo9in #61201 úristen -
#61200 jó hát kezdjük ott hogy a foglalatot hívják slotnak :D szval ha 2 helyet foglal, és nem tudsz közvetlenül mellé rakni mégegy kártyát akkor az 2 slotos. hiába nincs ott a végén a lemez d(^.^)b -
Gibor #61199 Akkor következő témánk aaaa zebrapinty mozgási szokásai nap lementekor szombatonként. Jólesz? :D -
#61198 Lapozzatok már...:) -
Gibor #61197 2Foglalatot foglal el, nem 2 slotot... 2slot ha hátul 2 fém van, mivel azt nevehetjük így slot nak... a foglalat megint más téma, szal félre vezetés :D:D:D:D:D:D Szóval az én kártyám hiába 1slotos de 2 foglalatot foglal el... Így már helyes... -
#61196 ja nekem is akkor kellett pucolni, azért mondtam h szedjen le mindent, mert neki még geci régi catája van :) -
#61195 Attól két slotos hogy két kártyahelyet foglal el nem attól hogy a végére raktak e fémdarabot vagy nem -
#61194 Nekem sem (mondjuk nem sokat használtam - hiszen 99%-ban nincs rá szükség), de sokaknak igen. Különben is a dirver-t eszközkezelőből is le lehet pucolni 2 kattintással, a maradék meg már a relatív lényegtelen plusz, mint CCC, meg a többi bigyó. Akkor használtam egyedül Sweeper-t, mikor beta driver CCC-ének a dll-jei összeakadtak a stabiléval és az eltávolító nem végzett jó munkát. 10.3 óta ezt is kijavították, össze vissza barmolhatod, uninstall tisztességesen takarít.
Persze mindenki azt használ amit akar, csak nem mindenki szaki, nem célszerű a laikusnak Driver Sweeper-t ajánlgatni:) -
lo9in #61193 ez aztán az összeesküvés elmélet :D