90029
  • donoki
    én meg amikor lerakom tálcára a mafia2-t, full sötét a monitor... visszarakom a játék normális :o
  • lo9in
    a két proci közt csak az alapórajelben van különbség , de jól látható hogy mindegyik 4200mhz-n van hajtva innentől csak a neve különbözik az meg teljesítményben lényegtelen
  • kifli
    képernyő frissítéssel lehet baja
  • goso
    miért van az hogy maffi2 ben fullscreenbe nem látok semmit és ha átteszem windowed fullscreenbe (ugyanolyan felbontásban) akkor pedig minden jó?
  • IMYke2.0.0.0
  • pxxl
    biztos alázó pontokat kapott az ati-s procival xD
  • kifli
    nv miért más procival lett tesztelve?
  • MerlinW
  • MerlinW
    AMD Radeon HD 6870 benchmark performance predicted
  • Zoli007
    Miből gondolod, hogy fake? Persze, lehet, hogy az, de mégis, mitől vagy biztos benne?
  • IMYke2.0.0.0
    Mind hamis... legalábbis strebacom kollégánk ezért kommentálta úgy, ahogy.
  • lo9in
    szép eredmények , bár 3dmark semmire nem jó vagyis legfeljebb összehasonlításra de a pontok önmagukban sz@rtse érnek :D

viszont a crysis eredmény nagyon szép
  • strebacom
    Na kezdödnek a fake tesztek...

Kép1
    Kép2
    Kép3

• High end PC #61940
    Őőő, hát, az X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series-nek a játékra használható X-Fi Titanium I/O Drive-ját, az Auzen HomeTheater HD-hez is adják, így gyakorlatilag szinte ugyanúgy lehet játékra használni, mint az előbbit, de ez tudni fogja a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio-t is küldeni az erősítő felé :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, ha nincs határ - és van/lenne lóvé -, akkor ÉN gyakorlatilag 3 millió Ft-ot gond nélkül el tudnék szűrni egy JÁTÉKOS PC-re...
  • MerlinW
    Ha játékosgép, akkor egy X-Fi Fatal1ty Champion-nal többre mentél volna:)
  • High end PC #61937
    Még nincs teljesen kész, mint ahogy írtam, még a vinyó sem jött meg, a régi Vista-ás vinyóm erőltettük bele egyenlőre, majd a SATA3-as ha megjön hétvégéig, megy fel a Win7. :)
    A hangkártya ausztriából jön (itthoni nagykerekben még mindig nem lehet kapni), de úgy kalkulálok hétvégéig az is ideér (be lehet majd szerelni, van hely).

Szóval ez még félkész állapot, #61883-ben látható Crosair hűtő sincs még beszerelve, az oldalsó több mint 20 centis hűtő sincs még bekötve, meg az Extreme hűtőbordák sem kerültek még fel, majd folytatom a héten, hétvégéig remélem teljesen összeáll, de most tényleg elég szarul vagyok a műtét után.

(az alaplappal meg nem tudom mi a baj, szerintem épp az egyik legjobban passzoló ehhez a konfighoz a X58A-UD7-es, sok másikat is nézegettem, legtöbbnél valami mindig incompatible volt.) Szerinted rossz választás volt?
  • mflex #61936
    Furcsa nekem egyébként a kép, homályos, bár meg lett magyarázva, hogy alig bír emelni, a giga alaplap nem passzol ehhez a high pc-hez semmikép, a fórum képen a homály ellenére látszik, hogy ki van jelentkezve (vajh miért) és valszeg vista van rajta, a többi dolgot képtelenség elolvasni, talán nem véletlenül?

Az AuzenX-Fi hangkártyának nincs is hely, nyilván ezért nincs rajta, de még olyan slotot sem látok, ahova illene az a soundcard. Persze meg lehet cáfolni mindent, de lehet neked van még is igazad, talán egy ismerős gépe lehet, de aki ennyit fizet a cuccért, az ad valamit arra, hogy brutál alaplap trónoljon alatta és igényesen legyen elrendezve, és főleg nem gyári hűtővel, ami a VGA melegét tolja a procira, mikor 14 ezer körül már brutál "tórnádókat" lehet venni, ha már a nevünk a High End kategóriát képviseli :) De lehet én tévedek! :D
  • Dobronski
    High end PC,()

Nem azzal van a baj, hogy kiírod hogy milyen géped van, hanem azzal, ahogyan kiírod. Fele felesleges, meg faszverés. Felőlem lehet, mindenki tud venni egy ilyen gépet, csak van aki nem erre költi (már akinek van saját keresete).

"Az asztalról a fele cuccot lesöpörtem így is, hogy a lényegre lehessen fókuszálni -.-"
    Fájós kézzel nem kényelmesebb lenne, ha a laptop és a telefon helyén lenne az egér?
  • pxxl
    velkám bek! Teh, azt mondják h elvittek a zufók, és megszekcuálalálizáltak. ez igaz?
  • arty
    Inkább tűnj nagyképűnek... :)

(szép ramok)
  • IMYke2.0.0.0
    Könyörgöm, mindenre, ami neked szent: NE TUNINGOLD a Radeon-t!
    Halál felesleges.
    A géped így is rettenetesen sok energiát küld a semmibe.
    Azért pár plusz FPS-ért, pontért felesleges.
    Tuning eredményre hajtó emberkékkel szemben pedig még így is esélytelen vagy. Hiszen, a válogatott alkatrészek mellé nem léghűtéssel nyomulnak...
  • Solt
    Ha jók lesznek az új cpu-k, akkor érik egy full amd konfig...

( nekem a zöld logó jobban tetszik... :S )
  • Solten
  • berczely
    Aztaaaaaaaa!!! Jó estééét!
    Az SG is megírta!
  • Solten
    Na hello emberek.

Előkerültek a 2011-es AMD logók

"Az ATI jelzés hivatalosan is eltűnik, de a vörös szín megmarad."

• mflex #61927
    Azt a gyári hűtőt gyorsan dobd a kukába, mert még alapórajelen is nehezen birkózik meg a proci hűtéssel, főleg, hogy a nagy dög pont a proci ventijébe kúrja a meleget, ha meg meghúzod, akkor főleg. Az enyém 4,2-ön ketyeg, de le is cseréltem vízhűtésre. A VGA tuning meg minek, nekem a 2GB-és van, de eszembe nem jutna, hogy tuningoljak rajta. Milyen "anyára" tetted a kütyüket?
  • MerlinW
    Várd ki a sorod, mert így kiütlek:D
  • MerlinW
    Mert a laptopot a kocsihoz kapta és az úgy már tényleg sok lenne

• High end PC #61924
    Értem, köszönöm a választ.
  • High end PC #61923
    Hát ez van, ha nem mutatom, hazudozó vagyok, ha mutatom, nagyképű :(

Sajnos az a játék nincs meg, de beszerzem majd.
  • berczely
    óóó még legyél már irigy ... ha megteheti hogy ilyen gépe legyen akkor mivan?
    Hagyjátok már békén ha hazudik hazudik ha nem akkor meg jó a gépe azt kész!Másnak is van ilyen gépe hűűű most milesz!
    Én is mutogatnám irigykedjetek kis kecik! [nemsértééés!!]

HeP# dobjál majd pár tesztet pl STALKER Call of Prypiat max graff
  • High end PC #61921
    Az asztalról a fele cuccot lesöpörtem így is, hogy a lényegre lehessen fókuszálni -.-
    Jah, laptopot -meg semmi nehezet- nem emelgetek, csak segítséggel, mint említettem, fájdalmas. Fél kézzeli manővereket meg ugye nem eszközölünk laptomhurcolásnál.
  • Dobronski
    "Sosem szokásom mutogatni a dolgaim, de így majd legközelebb nem terjeng tévedésből, hogy megrögzött hazudozó lennék :o)"

Ááá tényleg nem... kocsikulcsod már miért nem raktad oda? -.-'
  • High end PC #61919

Habár a másfél hónapja elszenvedett bicajbalesetem következtében egy kettős inszalagszakadás van a vállamban, és még a kilógrammos tükörreflexes fényképezőt sem bírom megtartani, régi telefonnal csináltam két rossz minőségű képet képet a PC-ről meg a Quad-HD monitorról, még az oldalát is kínszenvedés volt leszedni a vasnak ilyen állapotban.
    Sosem szokásom mutogatni a dolgaim, de így majd legközelebb nem terjeng az SG-én tévedésből, hogy megrögzött hazudozó lennék :o))
    Egyébként tényleg örülök, hogy végre ATI-is lettem, az nV GTX280 tényleg nem váltotta be az álmaim 2 éve.
  • MerlinW
    Konkrét fps csökkenést nem, csak akadozást swap-elés esetén.
  • High end PC #61917
    Az okozhat látványos fps csökkenést, hogy a SATA 3-as vinyóm még nem jött meg, és a kb 3 évvel ezelőtti SATA 1-eset erőltettük nagy nehezen bele ebbe a brutális új vasba? Gyakorlatilag negyede a sebessége, ha jól tudom.
    Muszáj volt, 1 hétig nem bírtam állni hagyni, amíg megjön a SATA 3-as vinyó.
    Csak mert akkor addig nem foglalkozom evvel a vga kari tuninggal.
  • Dobronski
    Ez van (m)agyarországon, "szólásszabadság".
  • MerlinW
    Mint írtam volt, ha bele is kontárkodsz, egy képkockányi különbséget sem fogsz látni tuning után. Mert alapjáraton sincs alkalmazás ami kihasználná a gépedet. Nem is nagyon lesz még minimum 4-5 évig.

Azért meg szerintem tök felesleges szétbarmolni egy csaknem milliós konfigot, hogy 100 ponttal több erekcióMark pontod legyen.
  • arty
    ok, utolso, mert vszeg tényleg fárasztom a többieket:

nem az a gond, hogy máskor mást gondoltál bizonyos dolgokról (az se, hogy flémeltél a flémtopikban - ott az nagyonis helyén volt - azóta sincs markáns pécés vélemény tartósan ;) ), a gond az, hogy te, ezzel a nikkel jóideig kamuztál, hogy milyen géped van. erre megjelensz itt, hogy neked bizony van egy 5970-esed, 4G rammal, csúcsI7, stb ... mennyire lenne hihető neked, ha te lennél az én helyemben? :)

a kérdés költői, nyilván még a kérdéseidet se hiszem el :) a többieket ez persze nem kell zavarja, ha akarnak segítenek ugyis.