90029
-
lo9in #62113 az is lesz , meg nekem is lesz egy kis alvás rövidesen -
lo9in #62112 abit sz@r volt is is lesz örökre , nem tudom hogy szánhatja rá magát valaki hogy ilyet vegyen , asrock is jobb , tapasztalat -
#62111 "-próbáltam azt hogy: 2 modul bent, nem indult 1-et kiszedtem, bekapcsolt, viszaraktam a másikat nem megy, kiszedtem azt amelyikkel ment és beletettem a másikat, simán indult, betettem megint mindkettőt, semmi probléma. És innentől akárhányszor indítom újra, semmi gond."
Na ugyanezt bohóckodtam csak 4 modullal. Alaplapi elem passz. Amúgy bios clearhez minek jumper? Elem ki, elem vissza persze kis szünettel. -
#62110 gondolom ezeknek a cseréjében is az órabér a sok nem? :D -
#62109 A kondikkal lesz a gond szvsz. -
#62108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Uristen, ez tenyleg botranyosan gyors lett... -
#62107 hát nemtudom, kicserélgettem meg kiveszegettem ram modulokat, de még mindig csinálta.
De most leírom mkiet tapasztaltam:
-memtest86+ hiba nélkül lefut (ha elindul 1x)
-prime 95 több mint 1 órát ment de semmi eredmény
-webezés közben 1x lelőtte magát a gép se szó se beszéd
-próbáltam azt hogy: 2 modul bent, nem indult 1-et kiszedtem, bekapcsolt, viszaraktam a másikat nem megy, kiszedtem azt amelyikkel ment és beletettem a másikat, simán indult, betettem megint mindkettőt, semmi probléma. És innentől akárhányszor indítom újra, semmi gond.
cmos clear 3 pines az alaplapon, ami egyébként egy Abit NF-M2S V1.0.0.
Ezen alapból a jumper úgy van, hogy az 1-es és 2-es pin zár.
A hiba haverom szerint akkor jön elő, ha sokáig nincs bekapcsolva a gép (szerintem inkább az hogy sokáig nem kap áramot, mert offnál lenyomja a hosszabítót) az alaplapi elem csinálhat ilyesmiket ha lemerül?
Illetve néztem és 1-2 kondi kicsit ki volt puposodva, de semmi komoly. -
#62106 Lemaradtam.. Vettel monitort? :) -
#62105 FSX :D -
Gibor #62104 Nem lesz elég 1GB VRAM? Jelen pillanat Krájzisz™ meg a GTA IV™ en kívül mi igényli az 1GB VRAM ot 1280x1024-ben? Semmi, sőt még azokse...
19' Monitorhoz egy 512MB os 4850 untig elég, amire oda jutna hogy 1280 ban kevés lenne az 512MB VRAM addigra kevés lesz a 4850 is. -
hcsa12 #62103 Magyarán egy 1 gigás tovább tart ki mint egy 512-es, vagy csak a teljesítmény számít? -
hcsa12 #62102 Mondjuk elég lenne arra, hogy 2-3 év múlva is fussanak minimumon gammák?
Közben meg felfejleszteném a gép többi részét.
-
Apocalipto #62101 Ha az összes nyelvet nézzük akkor már közelít a 8.000-hez :) -
hcsa12 #62100 Értem kössz. -
Blum #62099 Egyelőre az 512-es is megteszi,de 4évre még az 1gigás sem lesz elég. Még 1 jó évig kihúzod vele és akkor talán még sokat mondtam. 4év múlva már egy 5870is elavultnak fog számítani.... (sajnos) -
lo9in #62098 19"ra a 4850 tökéletes lesz sokáig -
hcsa12 #62097 Sziasztok arra lennék kíváncsi hogy a 19"-os monitoromhoz tényleg elég-e egy 512-es kártya. Ha még egy olyan jó 4 évig szeretném használni, nem lenne jobb egy 1 gigás? Egyébként egy 4850-esre gondoltam. -
lo9in #62096 ez azért erős :D -
#62095 -
Blum #62094 Sir,yes Sir! -
#62093 nézd meg a hetes első bétáját, van benne hardveres gyorsítás ^^ töccsed -
Blum #62092 -
#62091 nincs egérmozdulat - van kiterjesztés
nincs reklámszűrő - van kiterjesztés több is
nincs normális könyvjelzőkezelés - relatív, de ebben valóban gyenge
nem lehet beállítani hogy futassa a letöltött fájlokat - dehogynem lehet
nincs simított görgetés - van kiterjesztés
nem lehet beállítani hova települjön - nem is kell
nem lehet letiltani az automata updatet - de lehet
Több mint 1000 kiterjesztés van hozzá.
Chrome 6 jelenleg gyorsabb mint Opera, Chromium 7 pedig kb 2x gyorsabb. -
#62090 Gyorsnak gyors. :) Akinek az elég, használja nyugodtan :) Nekem nem jött be, FF meg a lassúsága miatt nem. Opera megfelel. :) Mindenki használjon, ami jól esik.
#62088: Volt ám... -
Blum #62089 No offense bro'
(De attól még gyors!! :D) -
#62088 gondolom volt öröm :D -
#62087 Semmivel nem gyorsabb mint az Opera, nincs egérmozdulat, nincs normális gyorshívó, nincs reklámszűrő, nincs normális könyvjelzőkezelés, nem lehet beállítani hogy futassa a letöltött fájlokat (ne kelljen .torrent fájlt mindenhova mentegetni, mert a kliens úgyis csinál másikat), nincs simított görgetés, nem lehet beállítani hova települjön, nem lehet letiltani az automata updatet etc... -
lo9in #62086 30/20-as netem van , bőven elvagyok vele + firefox :D -
Blum #62085 Hát nézd..én nem tudom,hogy te mire használod a böngészőt,de nekem untig elég. Borzasztóan gyors bármelyik böngészőhöz képest (kipróbáltam mindent..MINDENT!!!) és ez bizonyult nálam a leggyorsabbnak. Hardveres gyorsítás igaz,hogy nincs benne,de én szarok rá,ha egyszer így is leköröz mindent. Felugró képeket,teljesen ismeretlen oldalakat,ahol még soha nem jártam,agyonflashelt oldalakat....(80/25-ös netem van)
Operát sokáig használtam,meg FF-t,aztán váltottam Chrome-ra és azóta semmi más.
Na OFF vége,mert Solten bá' szétrúgja a valagamat -
lo9in #62084 mentél volna vadvízi evezni inkább aznap -
#62083 Nekem ezután jött a második felvonás. Elfelejtettem beállítani a dátumot, csak az időt állítottam vissza. Betölt a win (nem volt még aktiválva, mert nem telt le a 30 nap) hogy szoftverhamisítás áldozata lettem, majd közölte az everest is hogy bizony aktiváljam úgyhogy még a wint is újrakellett pakolni mert emiatt egy gány szar lett az egész. :D -
lo9in #62082 ha beírtam egy urlt mindig egy egérkattintásnyi idő alatt beadott mindent bármelyik böngésző -
lo9in #62081 explorer firefox vagy bármi nálam egyik se volt lassabb gyorsabb vagy gépigényesebb a másiknál -
#62080 Kár hogy nem tud szart se. :D -
#62079 ezt gondold át még1x :) -
lo9in #62078 szoftveren semmi nem múlik , net sebesség a lényeg -
#62077 ja énis azzal kezdtem h akkor elem ki, persze fasza giga elhelyezés a vga mögött, biosreset után ugyanez, már kezdtem befosni mert láttam h muter port törölgetett h akkor kalap a gép :D azt kb próba cseresznye alapon de még csak meg se cseréltem a ramokat csak ki/be és egyből ment, azért nemmondom h nem esett le nagy kő a szívemről :D -
Blum #62076 OFF:
Az új google chrom (Chrom6) valami félelmetesen gyors :O Eddig is chrome-ot használtam,de most...áááhhhh....tőccsétek! -
#62075 Én egy HDD-t raktam be de biztos meglöktem az egyik ramot :D Én barom még az elemet is kivettem mert elfelejtettem alapra rakni az órajelet, nemlesz baja alapon. :D Ha egyszer elindul akkor atomstabil. -
#62074 ja énis nyaralás után bekapcsoltam a gépet azt hello, semmi kép, ki be kapcsolgat mondom anyád :D azt ugyanez volt, memókat ki-be rakosgattam, azóta semmi baja