90029
-
hcsa12 #62153 Mindegy. 1gb-os 4850-es lesz, mivel csak 3000-el drágább az 512-esnél.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. -
#62152 hiiiinye... -
lo9in #62151 ne legyél ennyire kegyetlen , robogóval légvonalban is megteszi , én úgy csináltam anno -
#62150 -
Solt #62149 Büntetésből 10x Budapest - Rio - Budapest Cessnával... :D -
#62148 Ja sry :) Azt hittem #62129től indul :D -
Solt #62147 #62097 Innen indul...
( egy szóval nem mondtam, hogy filmhez kell 1GB VRAM, tehát ilyen kérdést nékem ne tegyen fel az úr! ;) ) -
#62146 Mihez is? Szó nem volt játékokról. Filmhez minek kéne 1GB VRAM? -
Solt #62145 Nem ahhoz kell, hanem az említett felbontáshoz! ;) -
#62144 Ahhoz hogy a tvre kirakja a képet mi a fenének kéne 1GB VRAM? -
#62143 Ahhoz nem, csak ha játszani is akarsz rajta. -
#62142 Nézd! Ha nem akar költeni a dologra akkor ok. Vagy ha nem számít mi lesz vele.
Kicserélni minden további nélkül ki lehet ,az nem egy nagy dolog.
De te otthon nem tudsz rámérni,és lehet van olyan kondi is amin nem látod ,hogy rossz. Ezt azért tudd. 3500 pénz az nem sok ,de ti tudjátok. Azt kell a szervizesektől megkérdezni,hogy garantálják e azt ,hogy tökéletes lesz,mert van ahol kerek perec megmondják,hogy vagy sikerül vagy nem,de kifizetni ki kell. -
#62141 nem, én csinálnám meg, vagy szervíz 3500-é :) -
Dobronski #62140 Ha tényleg jó barátom, ingyen megcsinálja, és még meg is tanít ezt-azt. Legalábbis, én így tennék. -
#62139 köszönöm a segítséget, először megkérdem barátom hogy 3500, vagy én :D
Roszabb esetbe a barátságunk XD -
#62138 1920-hoz nincs is VGA 1GB alatt:) -
#62137 Nem kell aggódnod - manapság már a monitorokhoz szinte alig adnak drivert.
XP, de leginkább Vista/Seven gond nélkül felismeri a legújabbakat is.
A DriverCD-ken amúgy is, az esetek nagy százalékában valami extra program csücsül, a digitális kézikönyv mellett, amit viszont a gyártó honlapján is megtalálsz. -
#62136 Akkor kell, ha őrült módjára - a képernyő felbontáson túl - mindent maxra állít... -
huinerke #62135 Hello! Nekem egy asus vh222d monitorom van. És nem kaptam hozzá drivert és nem is találok a neten. Ha nincs valamilyen monitorhoz driver akkor mit lehet tenni? Lehet hogy a kártyán kell valamit alakítani. A kártya gigabyte ati hd 5770, és adtak hozzá cd. Ami azon volt azt mind feltettem. -
hcsa12 #62134 Kérdés.
Thx -
#62133 Akkor most kérdés, vagy kijelentés?
Amúgy igen, 1920x1080-hoz kell az 1 giga. -
#62132 Igen - Samsung P2770H
:)
-
#62131 Jut eszembe. Hagyd hosszabbra a lábakat ,így kevésbé szenvedós a dolog. -
#62130 Na uram ,nyugodtan fogjál neki. Keresd meg a pűpos kondit,kondikat forraszd ki nézd meg a típusát értékét majd ballagj el a boltba és pár forintért vedd meg. Azt jegyezd meg ,bár látszik is hogy melyik láb a plusz illetve a minusz. Nagyon vékony fúróval tisztítsd meg a lukakat majd forraszd vissza az ujakat. Nem bonyolult én egy raklap abitot megjavítottam így.(bárki ,bármit mond):D Nem árt jó folyató szer alkalmazása. Mondjuk ha más is a baja akkor lehet adtál a szarnak egy pofont:) de egy próbát megér.Párszáz forint a költség. Szarabb nem lesz:)) -
hcsa12 #62129 Még egy kérdés: Ha egy nagyobb lcd tv-re akarom kirakni a képet hdmi-n fullHD-ban, ahhoz kell-e az 1gb-os.
Előreis thx -
#62128 S3 Trio-val nem :D -
#62127 nekockujjá éjjel! -.- -
#62126 pedig ahogy olvastam nem bonyolult :)
Van itthon egy rendes pákám, és szoktam néha forrasztgatni ezt-azt :D
De ha nem is én cserélem ki, kondik még kellenének :) -
#62125 jha, launcherben ultrán van minen... estleg CC-ban? -
#62124 estét. Bocsi az offért. de ennél jobban fallout3-ban lehet élsimítani?
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
#62123 Ne is álmodj arról, hogy te azt otthon kicseréled :)) -
#62122 abban még valaki segít, hogy honnan tudom milyen kondik kellenek a laphoz? :)
És akkor be is fejeztem az offot :D -
#62121 Volt p3as abit lapom, meg sokat adtunk el abban az időben semmi gond nem volt velük. ASRockhoz hasonlítani enyhénszólva is nevetséges. -
lo9in #62120 hát biztos becsúszott egy-egy jobb darab , főleg ha min. ezer darabos megrendelést tettek nagykerbe -
#62119 hát régebben aszem annyira nem volt jó híre, bár a p35/45-ös lapjaik jók voltak -
#62118 Mit ittál?:) Az abit jó deszkákat gyártott. -
#62117 Ezen mar nem kell aggodni, elvileg es gyakorlatilag tobb deszkat mar nem gyartanak... :) -
#62116 amúgy szerintem is a kondikal van a baj :/
goggle barátom segítségével, egy másik fórumban ilyet olvastam:
"A púpos kondi a legtöbbször a számítógép váratlan újraindulását okozza. kezdetben csak néha idővel akár rendszeresen vagyis már a rendszer sem tud elindulni tőle.
Ez a leggyakoribb eset a púpos kondik esetén. ettől történhet rengeteg eltérő esemény pl egyéb meghibásodás, de ez a legvalószínűbb." -
#62115 Valahogy ugy.. :DD -
#62114 csak az a gond, hogy szerintem ha nem kap áramot egy 15-20 percig, és megint indítani próbáljuk, akkor nem fog elindulni :/
Ezt a két modult meg nem tudom sok féle képpen cserélgetni, és egyik sem hibás az is biztos.