90029
-
#62273 Szerintem csak egy retardált. Volt egy kukorica nevű regje is :D -
#62272 valami esn száma a telónak, igazából fogalmam sincs :D
Amúgy már megoldva, teló megvéve, úgyhogy törölheted az ezzel kapcsolatos hszeimet, ha zavarnak valakit :) -
#62271 Szepen tori a magyart mindenesetre... :DDD -
#62270 Az ESN mit takar? -
#62269 -
#62268 Retardált, ha álreg, ha nem akkor is:) -
#62267 Ez a longhaul egy vitatott forma, sokak szerint tényleg retardált, sokak szerint viszont egy álreg. -
#62266 Mai kedvenc kommentem:) -
csaba2009 #62265 Másik vinyóra rátettem az xp-t ,de azon is csinálja a fagyást.
A vantaget akartam futtatni de a cpu tesztet nem engedi,nem tudod miért?
Nem volt nekem ezzel semmi gondom csak kb 1 hónapja csinálja ezt.
Már gondoltam alaplap problémára is.Vagy memória de egyik sem az.
megnézem a 3d markot,hátha.
köszi -
#62264 ajaj, ez nem hangzik túl jól :/ hasonlo, mint amikor anno egy 4850es zafír csak és kizárólag egy bizonyos effektnél hibázott... mázlimra, egy 3dmark2003-al könnyen lehetett reprodukálni... esetleg te is végignézhetnéd a 3dmarkokat, hogy nem jön-e elő a hiba egy bizonyos típusu "számításnál"! -
csaba2009 #62263 Igen sajnos ugyanaz a hiba akármilyen lejátszót rakok fel.
Amúgy (SOFT)módban ment a kmplayer.
A media playerrel is ua. hiba.
Némelyik játék meg fullon megy pl.(Resident evil 5).
Nem tudom mi lehet a probléma.
most frissítettem a directx-et is.Újra raktam a gépet is win7 ultima.
-
#62262 kmplayer és powerdvd közben is ugyan az a hiba? GPU/DXVA gyorsítást használsz ezekben?
Media Player Classic Home Cinema-t probáld ki esetleg.
klikk
Meg tegyél fel uj directx-et. 1 játék fagyása nem jelent sokat, csak ha több játék is megfagyogat ... -
#62261 Megint offolnék, de itt vannak pro angolosok, és őket kérdezném, ez mit jelent?
"If you are a Sprint Customer - Call Sprint to verify the ESN listed above is clear
and ready to be used on your account. We suggest you have the
agent you speak with note your account with the ESN so Sprint won't change their
story once you actually receive the phone and attempt activation.
If the ESN has a balance, or is reported lost, then this phone will ONLY be good for parts or export.
20% restocking fee on all returns. Returns must be authorized within 5 days of receipt
and phone must be returned in the same condition in which you received it."
(telót szeretnék venni, de ebay-en ezt olvastam a leírásba, és fontosnak tűnik, ha pirrosal van írva, és ilyesmiket írnak, hogy csak alkatrészként tudom használni :D:D:D) -
#62260 Aztaq...
Mázlista! :)
-
#62259 haver kérdezte kell a házam? mondom jah mennyiért, áhh vidd el most, aztán majd fizeted ha gondolod. mondom fasza hozzad be :) elvittem, aztán majd 1 évvel később mondta hogy kellene a ház ára, mert költöznek. ok, mondom mennyi? 20.000, de jó lesz 2x10.000-ben is. :) akkoriban használtan is 40.000 volt ez a ház :P -
#62258 jóféle :) -
#62257 enyém most 23 iponba :D
de olyan 16ért vettem, nem bántam meg, végülis házat sem váltogat az ember félévente...
(cm centurion 590) -
#62256 annyiért nem is rossz -
#62255 Én sem költök annyit 8k volt a gigabyte házam :) -
#62254 2000-ben költöttem az első házamra (Feel IV - teljes aluminium, önsúlya közel 8 kg volt) 14000 Ft-ot.
A CM nem került 8-ba se, emlékeim szerint.
Már nem tudnék 1x.000 Ft-okat házra költeni - csak ha újra felvetne a lovetta :)
-
#62253 Ha jól látom most iponban 18k. -
#62252 tetszetős, hogyért dobálják ezeket? -
donoki #62251 Nekem meg egy ilyen thermaltake házam van :D -
csaba2009 #62250 Video Stability Testnél pedig megy rendesen.
-
#62249 Ja, a procinak nezd meg a hofokat... erdemes lenne valami stress tesztet futtatni. -
#62248 Akkor másik hardvernek kapálnak lassan a gépedben...
-
csaba2009 #62247 Az a baj hogy más gépbe néztük és ott ment rendesen hiba nélkül.
A drivereket megpróbálom,10.8-as van fent.
Még 2 év gari van rá.
Köszönöm a segítséget. -
#62246 Ha nem melegszik tul a kartya, szedd le a drivereket driver sweeperrel es probalj ki nehany verziot. Ha ezek utan is ezt csinalja, akkor valszeg rossz a kartya... Gondolom van gari ra... -
csaba2009 #62245 Milyen legújabb videólejátszóra gondolsz?
KMPlayer 2.9-es van fent.
PowerDVD 10.
Egyik sem jó?
köszönöm
-
csaba2009 #62244 Köszönöm a válaszokat,de az a baj hogy más videó kari jól működik(7600gs).
A hűtése jó nem melegszik túl, a kari kb. most 1 éves.
Más tápegységgel is néztem, az sem volt hibás.
Nem szoktam tuningolni.Port sem találtam benne.
Viszont az órajelet nem tudom miért állítsa vissza alapra automatikusan.
160 Mhz és 250Mhz-re
köszönöm -
#62243 OFF: Jóféle kuckónak tűnik nekem is thermaltake van csak EZ a régebbi modell :) -
#62242 engem nem zavar a mérete (falra van felfogatva am is), a ventik halkak, egyedül a vga/proci hűtő pörög fel néha, ami hangosabb kicsit, de bőven tűréshatáron belül van :D -
#62241 cat10.8, uj directx, uj verzio a videolejátszó szoftverből (ami amugy mi is? mpchc dxva-t használva?) -
#62240 Sokáig én is tornyoztam, de most két okból sem akartam azt. Egyik, hogy nem férne be kényelmesen a helyére, másik hogy toronyba több a venti, ergo hangosabb. Ebben a thermal-ban meg 3db 12-es kavarja a tornádót és közben hallom a HDD-k kerepelését:)
Mondjuk valószínűleg csak csal a szemem, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy egy 5870 méretű batár beleférne.. Mondjuk egy ideig nem is lesz rá szükség:) -
#62239 nájsz! bár én nem szeretem az ilyen kis házakat :D CM Stacker FTW -
#62238 OFF
Vettem új házikót:)
Nagyon hűvös, kényelmes darab, már csak a világítós ledeket kell kikaparnom belőle:) -
#62237 Mivel egyértelműnek tűnik, hogy terhelésnél akad ki:
- hűtő (esetleg portalanítsd, ha bátrabb vagy akkor újrapasztázás)
- driver (Catalyst Control Centerbeen nézz körül, illetve finomhangold a ventilátor fordulatsebességét ATI Tray Tools-szal, vagy MSI Afterburner-rel!)
- ha tuningolod, akkor állítsd alapórajelekre!
-
#62236 Hűtés szvsz. Tegyél fel egy MSI Afterburnert és toljál rá plusz kakaót a hűtésre (és/vagy pucold ki a kártyát, lehet hogy telisteli van porral). -
csaba2009 #62235 Sziasztok.
Segítségeteket kérném a probléma megoldásához.
Van 1 HD4850-es Gígabyte 512mb-os videó kari.
A probléma az hogy a videó lejátszásakor kb. 5-10 perc után lefagy,
és kiírja, hogy az képernyőillesztő driver újraindult.
Játékoknál pl. a Mafia 2-ben is lefagy.
Mi lehet a gond?
Köszönöm. -
#62234 Oké, én csak magamból indulok ki: "renderelést" csak este inditok, éjjel fut mig alszom, nappal fut mig melózok.. mire hazaérek, kész.
Ahoz, hogy igazi értelme legyen otthoni felhasználásra egy durvándrága gépnek, eddigi sokóra helyett kellene félórás renderidő.
De perzse mindenki arra költ, amire akar :)