90029
  • Zoli007
    LOL. Már hogy lenne szemcsés? Nem az alkalmazást állítod vele, hanem az OS ütemezőjét.
  • kifli
    nem kell kiforgatni a szavaimat, egy szóval sem mondtam, hogy pont akkora végez, mikor kell, csak most egy 10 órás renderelés megvan egy délután alatt.
  • Blum
    De akkor meg látszik nagy felbontásban,hogy fos a minőség...szemcsés a kép,nem olyan szép tiszta.
  • arty
    Jah, jó az i7, pont mindig akkorra végez, amikorra kell a gép ;)

blum: futtasd a renderelést low priority-n... probléma megolva és reggelre úgyis kész ;)
  • [HUN]FaTaL
    A quadhoz képest, a duohoz meg gondolom negyedeli.
  • kifli
    hát, max nem éjjel kell renderelnie, hanem beteszi a cuccot, pl délbe, elmegy valahova, este 6-kor hazaér és már dolgozhat is vele megint.
  • Blum
    Nem mindig éjszaka renderelek. Csak hétvégén. Direkt azért,mertha elindítom a rendert napközben és közben akarok valamit csinálni,akkor még a youtube videó is szaggat. Nem beszélve egy HD filmről,Winamp-ról netáááán egy játékról...:D
  • IMYke2.0.0.0
    , ja,
  • arty
    Hogy nagyobb a füstje, mint az ... értelme.
  • arty
    Sokat érsz majd vele, hogy a core i7 már éjjel fél kettőkor készen lesz ...
  • Blum
    "jó öreg"

• Sir Quno Jedi
    Kinek mi a problémája a jó öreg kórájhéttel?!?!?
  • IMYke2.0.0.0
    Ergo, ott tartunk egy tuningolt Q/T-Core-ral, mint egy 486-ossal... igaz, csak a frame- és a fájméretek nőttek... meg a villanyszámla.

Lemaradt:
  • Blum
    Videók alapján azért elég meggyőző volt,hogy hogy dolgozik a 8 (ugye hyper treading) mag....:)
  • MerlinW
    Harmadolja azért az időt:)

• MerlinW
    Ugyanmár.. a '90-es évek elején 486DX-el hetekig rendereltünk...:) 8-10 óra/frame:)
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért ne gondold, hogy egy 4/6 magos annyira gyorsan végez vele...
    ...azzal is jó pár óra lenne.

• Blum
    Tudom,szeretem is az E8400-at,mert játékhoz még tényleg tökéletesen elég,tuningpotenciálja meg borzasztóan jó. Csak én mostanában sokat renderelek,főleg FullHD felbontásban és az nem olyan vicces,amikor elindítom lefekvéskor a rendert és másnap reggel még mindig csinálja :D
  • MerlinW
    Elég lesz persze. Szerintem még a 8400 is elég lesz még jó ideig. Én is csak szemezgetek, nem áll szándékomban gépet venni.

(Pedig az lenne az okos, mert még eladható a jelenlegi konfigom... viszont lusta vagyok:))
  • [HUN]FaTaL
    Nekem jó lesz ez a Quad 3,52ghz-n még egy darabig :D
  • MerlinW
    E8400 egy "kattintintással" megy 3,6Ghz-en. FSB-nek nyomj 400-at és kész is vagy. Nem kell neki semmi plusz fesz., semmi.
    (FSB-vel ugrik a memória órajele is azt vedd vissza normálra - DRAM Multiplier). 2 éve így használom én is.

(Én most egy i5-670-el szemezek - van aki 6,9Ghz-re húzta:))
  • [HUN]FaTaL
    Nem lesz olcsóbb, az extreme sorozatú procik mindig drágák voltak. De szerintem a következő vagy az azutáni generáció középkategóriája úgyis beéri és az nyílván olcsóbb lesz. Ahogy a c2d alja is százszor gyorsabb mint a p4 extreme volt :D
  • Nightt
    En meloban hasznalok i7 860-t. Engem meggyozott a teljesitmenye. Ha kicsit olcsobb lesz biztos veszek otthonra!
  • [HUN]FaTaL
    Te szerinted én hol nem szarom le azt a nyomorékot? Azért mert az a nyomorék vett egy i7et és nem használja semmire már rögtön mindenki balfasz aki azt vesz? Nem értem a logikátokat. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugorj át már a Tirexi topikba, hogy megértsd a dolog lényegét...
  • Blum
    Renderelésnél bizony jól jönne....
  • [HUN]FaTaL
    Hagyjátok már ezt az örökös i7 fikázást.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne legyé' má' olyan, mint faxkalap-akinek-sosem-mondjuk-ki-a-nevét!
    Ráérsz te azzal a korájhéttel. :)
  • grebber
    "Az új Radeonok megjelenése rendkívül erős árazási nyomás alá fogja helyezni a magas költségekkel dolgozó NVIDIA-t.W

LOL ekkora baromságot még a végén valaki elhiszi!
  • Blum
    énis borzasztóan érzem most magam :(
    De azért vicces volt FullHD-ban renderelni 2,0GHz-n :D
    Bár most sem verem magam oda a földhöz...
    Kell vennem egy kórájhetet.
  • pointer4
    Igen, észrevettem, azóta már csak hunyorognak itt a lámápáák :D Te pazzarló :D És sírnak a pingvinek :D
  • Blum
    Faszaötös,most működik. Bár nem az volt a neve amit mondtál,de lényeg,hogy megtaláltam!
    Köszi szépen!
  • Blum
    Igen,terhelve is. Mindjárt ránézek erre az energiatakarékos cuccra,mert már más is mondta...
  • [HUN]FaTaL
    Kapcsold már ki az energiatakarékos módot és jó lesz. C1E vagy mi a lófasz :D
  • Solt
    Terhelve is?
  • pxxl

am nemtom mi a baja a gépednek :/
  • Blum
    Rohadjak meg,tudtam,hogy te befogsz szólni :DD
    Amúgymeg...irigyvagyok :(
  • pxxl
    höhh :D az én 940BE-m meg legtöbbször 800Mhz-en megy...éntyőztem
  • Blum
    Öcsém,de menő vagyok...
    Van egy E8400-am,ami 2,0GHz-n jár...höhh...-.-"