90029
  • MerlinW
    Gondolod, hogy a DX9-es játékok DX11-el mennek Win7-en? Nem. DX9, 10, 10.1, 11 ugyanúgy települ W7-re. Az egy dolog, hogy közös a telepítő, de 4 különböző "programról" beszélünk.
  • MerlinW
    AA nélkül sincs vas amivel a GTA rendesen futna, AA-val diavetítés lenne i7EE + 5970-el:)
  • gameplusz
    Nekem ennél szebb, de a fák meg a növényzet nálam is vicc kategória :D
  • Blum
    Akkor rohadjanak meg,GTA-ban sem volt....
  • Lacee86
    Jaja, AA-t elbaszcsizták ebben a játékban.
  • IMYke2.0.0.0
    Mafia 2 nem mérvadó. Nézd másik játékkal...
  • Blum
    Na srácok,most nekem is gondom van a ZAtival...:D
    Semmilyen 3DS Alkalmazásban sincs élsimításom..:S
    3DS Max,Zmodeler,meg minden játék olyan volt,mint a penge,ez meg inkább mint valami Stihlfűrész. 10.8alatt sem volt,de annyira nem zavart,most viszont elég sokat tolom a Mafia2-t és így már zavar...10.9-et felraktam tegnap,abban sincs. Ha driverből erőszakolom rá az élsimítást,akkor sincs. Mi a rák van ezzel? :S
    Játékban minden maximumon van,élsimítás is bekapcsolva,AA is 16X-en..

• [HUN]FaTaL
    XP = DX9
    Vista = DX10
    Win7 = DX11.
  • Inquisitor
    "13x újraraktam már kb a wint, próbáltam friss winnel, dx9el, dx10el, dx11el (szoftver), "
    Na erre kíváncsi lennék, hogy hogyan. A DX9 fel sem megy, utána meg sose volt olyan, hogy DX10 vagy DX11, hanem egy darab DX9-10-10.1-11 egybe frissítő van azt kész. Abból meg a legutolsó az augusztusi, már ha nincs frissebb.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, semmi. :/
  • PLaci #62544
    A Steam újdonsága: beépített ATI driver frissítési lehetőség
  • arty
    zsizsi :O

quality csuszka nem segit? (alapbol asszem azon van)
  • kifli
    bazz véletlen töröltem a hsz-emet XD

NA szal nem tudom mi lehet a baj :S
  • [HUN]FaTaL
    Baromi idegesítő, lehet eladom a karit csak nem nagyon van mit venni helyette.
  • [HUN]FaTaL

A minőség egyelőre gány gondolom majd lesz 480p, bár alapból elég kicsi a felbontása a videónak, de a bibi látszik rajta sztem.
  • lo9in
    én is írtam már emailt asusnak hogy gány a bios a lapomhoz azt a választ kaptam hogy csak egy senki vagyok egy vásárló és az nekik nem számít , csak olyanokkal foglalkoznak akik nagy mennyiségben vásárolnak oem piac , meg ilyenek
  • kifli
    amennyiben egyedi probléma, nemhiszem, hogy sokat foglalkoznak vele :/

Keress esetleg ati fórumon, vagy írj be oda, hogy gondod van, maguktól nem találják ám ki...
  • lo9in
    nekem már a tököm teli az egésszel , ati win7 , komolyan mondom ameddig xp-m volt meg nvidiám boldog ember voltam
  • [HUN]FaTaL
    13x újraraktam már kb a wint, próbáltam friss winnel, dx9el, dx10el, dx11el (szoftver), 8.10től kb minden második driverrel egészen a 10.9ig.
  • MerlinW
    Nem tudom, én sem 4850-en, sem 4890-en nem tapasztaltam ilyet..:/
    Sikáld le a drivert és telepítsd újra. Esetleg DX újratelepítés.
  • lo9in
    na most újra indítottam játékot és van fű , én ezt nem értem , elöbb nem volt most meg van nem csináltam semmit vele
  • [HUN]FaTaL
    Rakok fel videot és meglátod. Csak 3Dben csinálja és nem minden játéknál. Ez most egy rohadt régi driver, de ilyen az összessel, ez most full Default de az AA és az AF sem segít rajta sokat :(

• [HUN]FaTaL
    Ha nem javítják ki záros határidőn belül, akkor kénytelen leszek eladni a karit és venni egy zöldet...
  • lo9in
    cimtempet nem töröltem lehet azt kéne eltakarítani ?
  • lo9in
    pazar nálam is ilyen volt 10.8al XD de most csak a sima textúra lap van az is pár méterrel arrébb már ilyen homályos pedig aniso 16x is bev van lőve XD
  • kifli
    Nálam ÍGY néz ki

(linkelem mert fullhd a kép, és nem volt kedvem méretezgetni...)
  • lo9in
    nekem is volt ilyen régen mitől szűnt meg azt nem tudom :D de már mult időbe van nálam a dolog régóta
  • kifli
    winreinstall

én még em találkoztam sehol ilyen vibrációval, frekvenciagondra utalhat esetleg, bár akkor az egész kép vibrál :/
  • Blum
    Lenyírták a füvet XDDDD
  • lo9in
    10.8 uninstall restart win betölt majd kékhalál üdvözlésnél , megint betölt aztán jó , 10.9 felrak jobban megy a mafia 2 de cserébe lenyírták a füvet , kb. olyan ocsmány lett a játék mint ps3on valakinek hasonló jelenség ?
  • [HUN]FaTaL
    Mi a picsámért vibrál minden az összes driverrel? Néztem már XP x64, Vista, win7 alatt, friss rendszerrel is. Már a cccben is vibrálnak az állítópanelen a dolgok, de pl. PES2011 alatt a fű borzalmas, Fifa is vibrál..
  • balazsgigi
    Na megjött a vga.Hát cseppet sem hangos,jó a hűtése,és fasza a teljesítménye.Kösz a segítséget!
  • Blum
    XFX HD-487A-ZWFL HD4870 1GB GDDR5 PCIE 32.116Ft

Hmm,elég bestbuy szaga van ennek is..:)
  • kifli
    én direkt onnan frissítettem :D
    Kipróbáltam ezt az új fíícsört, és működik jelentem :)
  • MerlinW
    Hivatalos oldalon is fent van tegnap óta.
  • strebacom
    10.09
  • kifli
    faja ez a 10.9 steambőőő frissítek :)
  • pxxl
    jah mert a sok megszállott kocka gépbe betérdelne egy frissített grafika miatt, pedig ha pl aion szinten lenne a grafika, futnék megvenni a játékot. csak sztem túlságosan nagyra nötte magát a wow ahhoz h bele merjenek vágni egy ilyen mértékű frissítésbe :(
  • MerlinW
    WoW-nak van ~10 millió aktív felhasználója, innentől a warez lényegtelen számukra:)

(Ez durván ~150 millió dollár azaz ~33 milliárd forint bevétel havonta, csak a havidíjból)
  • Gibor
    Hát a WoW meg a szépség két külön dolog, de a wow direkt olyan amilyen... És annak ellenére egy nagyon keresett játék eredetin is, és még tört ön is.