90029
  • Solten
    Hi, kb. igy:

• Klemice
    clone vagy extend van, ezek közül egyik sem tud küönböző felbontást, ami mondjuk felesleges is, mert úgyis kinyomom a monitort ha tv-n nézek filmet

na mindegy csak tud valaki megoldást
  • ajem kisa
    Pedig nekem asszem úgyvolt nemrég!
    1x1680x1050 és 1x1920x1080
    A catalystban belehet lőni a kis fekete 3szögekre klikkelve-konfigurálva!
    De jön még valaki megerősíti vagy felvilágosít!:)
  • Klemice
    nem
  • David2
    üdv!

a következő problémám van: van egy hd 5770 kártyám, és hdi-vel összekötöttem a tvmmel. A monitor 1650es felbontást, a tv pedig 1920as felbontást tud. Amikor tvre ki van vezetve a kép, akkor nem tölti ki teljesen a képet, két oldalt fekete csík megmarad. Be lehet-e állítani, h a egyidejűleg a két kijelzőn különböző legyen a felbontás?
  • ajem kisa
    Sájnos mán a mádzsárt régesrégen tanultam, de belátom még én is hibázhatok!
  • MerlinW
    Nem volt mádzsár:)

ettől/attól távolságot jelent, ennél/annál pedig minősítést.
    Általános iskola tól/től-nál/nél ragozás:)
  • ajem kisa
    Mé'?:)
    Szeréntem mádzsár vót az is he!?
    "ettől nemkell jobb"
    "ennyiért nemkell jobb"
  • MerlinW
    "ettől/ennyiért"
    ennél/ennyiért

*bocsi*:)
  • blackcalibra
    Teljesen korrekt a cucc.
    Bár, nekem csak egy Athlon X2 5200 van.
  • ajem kisa
    Nekem teljesen megfelel, az uj gémek közül (amiket nyomok:)) minden fut rendesen nálam 1920x1080-ban!
    Pl.F1 2010, mafia2, splinter cell conviction, coh, alien vs predator...
    egy athlon x4 630-al és 4gb rammal, 650W-os "spire" táppal!
    Egyedül a ruse alatt néha befagy, nemtom mé', valami szoftveres hiba, de nemtudni, hogy honnan, miért!?
    Hdmi csatlakozóval az lcd-re, én nekem még ettől/ennyiért nemkell jobb!
  • blackcalibra
    Köszönöm! akkor oké.
    Már alig várom hogy megszerezzek egyet magamnak, de biztosan úgy fogok járni hogy rá egy héttel 5k val kevesebbe fog kerülni.

Tudom hogy itt nem szabad hirdetni, de hátha valakinek pont ilyesmi kell.

2600PRO és egy 4670 eladó.
    Ha érdekel valakit akkor PÜ!

Elnézést!
  • arty
    márkás 400as
  • JaSoN HuNTeR #62741
    400 bőven.
  • blackcalibra
    Mennyi kakaó kell egyébként az 5770-nek?
    Hány wattos táp elég neki?
  • arty
    10.9-nél jár a catalyst, frissítened kéne :)
  • SkylineGTR
    hi, azóta van pár fejlemény hátha többet segít.mikor próbálom feltenni a drivert, kiírja hogy nincs ilyen inf fájl. És egyből befejezi a telepítést, és nem rak fel drivert, de ha az asztalra rámegyek jobb gombbal, tulajdonságok, akkor olyan mintha lenne, mert tudok állítani a hertz-en meg minden. de ha újrainditom a gépet akkor viszont az eltűnik, és megint nem jó. és még azt néztem meg, hogy az eszközkezelőbe a vga-ra tesz a gép egy piros x-et, ha rámegyek hogy engedélyez, akkor meg bejön az a hardver hozzáadás cucc, berakom a gyári lemezt, elkezd másolgatni, majd kiírja hogy tegyek be egy másik lemezt, de nekem nincs másik lemezem. mi a rákot csináljak hogy megint jó legyen a gépem?
  • SkylineGTR
    üdv. nagy help kéne, letöröltem a 10-7 drivert, és fel akartam rakni a 10-4 et, mert lehet ettől futna egy játék, csak közbe vmi hibát írt ki, hogy nincs ilyen inf fájl, és ezért nem tudta felrakni a drivert.de most már egyiket se tudom, se a 10-7, se a 10-9. próbáltam a vga kapott gyári cd-vel felvenni drivert, de ott meg vmi más hibát ír ki. pls help, mert ez így nagyon nem jó. főleg hogy nem tudok a képernyő frissitésen állítani, és így nagyon zavarja a szemem. pls help
  • blackcalibra
    Személyes tapasztalat?
    Gondolom meg vagy vele elégedve.
    Milyen géped van amúgy?
    És említs már meg pár játékot viszonyításképp hogy hogy mennek nálad.
    Köszi!
  • ajem kisa
    Nekem ugyanez van!
  • blackcalibra
    Az lesz nekem is, már nem Gigabyte, de 5770-es.
    Néztem milyen kártyát vettél, elég tuti kis kártya.
    Most még várok, mert lehet amit te vettél annak még fog lejjebb menni az ára.
    Nem nagyon vagyok most már benne ezekben a dolgokban, szóval megbecsülni sem tudom mikorra eshetnek az árak ezeknél a kártyáknál.

Ha nem titok: mennyiért tudtad megvenni?
    Olyan 45 körül kellett lennie kb.
  • ratgab
    Én saját tapasztalatból tudom ajánlani, ha 5770-ben gondolkodsz a Gigabyte SOC megoldását (ez nem szenved melegedéstől és hangos működéstől sem)! Alant részletesebben is leírtam az eddigi tapasztalataimat!
  • ratgab
    No! Most nem olvasok vissza ha nem haragudtok!

Megvan az új kártyám! Hosszú évek hű nvidia támogatás után most Radeonra váltottam!

Az új szerzemény 1 Gigabyte 5770 Super Overclocked 1gb-os DDR5-ös kártya, mely 900-1200 mhz-en üzemel, gyárilag tuningolt és speckó hűtése van!

Eleinte tartottam tőle, hogy a már ismert driver hibákba ütközöm és hangos lesz, meg melegszik majd stb.

De hálistennek 10.5-ös driverrel tökéletesen szuperál ez a kártya, nem fagy sem 3d-be, sem 2d-ben. Üresjáratban 38 fokos a hőmérséklete, terhelve ez felmegy max 50 fokig (kiváló ez a gigabyte soc hűtés), a kártyán a venti max 50 %-os fordulaton forog, és így nem elég, hogy megfelelően hűt még teljesen hangtalan is (számítógép házban található 3 db ventillátor hangosabb! ) Se terhelten, sem üresjáratban sem hallani tőle 1 pisszenést sem (ezen + dolgokhoz jön még az energiamegtakarító üzemmód 2d-ben)

• kifli
    sry az offé de ez nagyon durva :D
    F1 2010 topikból :)
  • lo9in
    gddr3 256bit = gddr5 128bit , vagyis majdnem , a ddr5 időzítései nagyobbak ezért picivel magasabb órajel kell a ddr3hoz képest hogy totál egyenlőek legyenek
  • Blum
    128bit az 5770,de azt kompenzálja a GDDR5.
  • blackcalibra
    Értem mit mondasz, de itt egyelőre ilyet a lehetséges boltok kínálatában nem találtam.
    Ezért írtam úgy általánosságban hogy ha ezekben gondolkodom akkor csomagküldés +....
    Nekem is tetszik az a kártya.

iPON-on nem látom írva a kártyához hogy hány bites.
    Az azért nem mindegy hogy 128 vagy 256-os a kártya.
    vagy mennyit számít az?
  • MerlinW
    Olvasd el figyelmesebben amit írtam.
    A kártya pedig okos döntés.
  • blackcalibra
    Nekem nem.
    Én nem Pesten lakok.

Egyébként valószínűleg EZ marad, ez nagyon jónak néz ki.
  • MerlinW
    Ha egy városon belül vagy a bolttal, autóval (vagy bérlettel) nincs 2k plusz. Egyébként kb annyi az utazási költség mint a futár. A lustaság pedig pénzbe kerül:)
  • blackcalibra
    Jók ezek a netes olcsóságok, csak mindegyik + 2-2,5k plusz a szállítás miatt......
    De még alszom rá egyet, de akkor 4850 kilőve.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor hasonlítsd ahhoz, én az ugyanannyiba kerülő másik kártyákhoz hasonlítom :)
  • MerlinW
    A referencia szó jelentésében benne van miért ahhoz hasonlítom:)
  • [HUN]FaTaL
    De miért a referenciához hasonlítod?:D Ahhoz kell hasonlítani, hogy mit kap ugyanannyiért. :D Arról nem beszélve hogy hiába hűt jól ha zörög mint az állat, bár erről a hűtőről nem tudom, hogy mennyire hangos, de jópáran rinyáltak ebben a topicban is hogy a glaciator egy fos.
  • MerlinW
    Upsz tényleg. Mondjuk ez is 5 fokkal a referencia alatt van:) Az hogy maga a kártya nem éri meg ennyiért, az más tészta.
  • [HUN]FaTaL
    1 hete Gigabyte hűtőről beszélgettünk, ez ASUS és ez is fos. Ennyiért meg végképp.
  • MerlinW
    Pont egy hete magyaráztam neked, hogy az a hűtő egy 40-50 fokos kellemes :)
  • Solten
    Ha az a jo kis 5770 nem fer bele, ostobasag lenne azt a 4850-et megvasarolni ez helyett: link :)
  • Solten
  • [HUN]FaTaL
    Sok sikert a hűtővel való szopással :D