AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta ugya az AMD HD5770 van érdekes a számozás nem sokban tér el 😊
www.smart-bus.hu
290x érzéseidre meg elmondhatatlanul kívűncsi vagyok, elvben van ahol gyengébb, mint a 780ti!
Forza.
arty #86669: Én az ArmA 1 korszakra emlékszem, ott azt vadásztuk állandóan, hogy stabil 30 FPS meglegyen, és egyáltalán nem emlékszem rá, hogy zavaró lett volna! 😊
Ja és nem bírtam tovább... volt iPonon 105K-ért Asus 290X DCII Oc, beneveztem egyre! 😊))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.11. 18:49:07
www.smart-bus.hu
Forza.
http://frames-per-second.appspot.com/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
kétségeim vannak afelől, hogy Mulli haverja így nyomná a 970-en....
Forza.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Pécé mászter rész ....
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.11. 08:01:00
Forza.
mocskosférgek. innentől én úgyveszem, h a játék árát a ződek kifizették - HELYETTEM 😊 kétszer nem fizetek azért a félkész szemétért, az fix.
(majd mindjárt jön Borg és megideologizálja, hogy ez miért van mégis rendben, ill. h az amdnek is ezt kéne tennieblabla)
Forza.
Elvitték a 780-t... kicsit kivárok, ha kínálkozik egy jó vétel 290X akkor beruházok arra és elleszek vele amíg az új széria árai normalizálódnak, ha nem, akkor rácsúszok az új szériából valamire! 😊
www.smart-bus.hu
a gcn meg akár mennyire is jo elméletben dx12 alá, majd a táskák megoldják, hogy ne legyen ANNYIVAL jobb .... 😞
Forza.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.10. 12:33:30
Ha nem tudatos vásárló, akkor a 970 mellett szól az évi pár ezer forintos spórolás a villanyszámlán, a 290X mellett a nagyobb elméleti tudás, magasabb TIER szint, és a vélhetően nagyobb teljesítmény a low-level API-k (DX12/Vulcan) alatt.
www.smart-bus.hu
Nem kifejezetten AMD-re gondolok. Az n vidiások is ezt teszik.
De egy kérdés: Miért jó ez bármelyik félnek???
Én úgy látom, hogy kicsit elvakultak vagytok.. Visszatérve a 970 és 290x szintjére. Az áron kívül van valami ami egyértelműen fanná teheti az embert? Mert őszintén szólva, én nem érzem hogy nagyságrendekkel nagyobb különbségek lennének a kártyák között.
De lehet ti magyaráztatok eddig nagyon fanatikus szempontból, ha nekem csak ennyi jött le 😊
www.smart-bus.hu

Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.09. 17:41:42
Solt: Így igazad van, de ettől még azt mondani, hogy nem fogyaszt lényegesen kevesebbet faszság. Amúgy vicces, te épp az amd-t véded, miközben egy nvidia van a gépedben, én meg pont fordítva 😄
www.smart-bus.hu
Az első kettővel inkább nem is foglalkozom, felesleges reagálni rá! 😊 Fogyasztás... átlagban kb 100W-l fogyaszt többet a 290X... ez napi 3 óra (!) intenzív játék (tehát vsync off, oszt amit megy a VGA) esetén, évi 300 játék nappal számolva, 40.-Ft / kW áramárral kalkulálva éves szinten 3600.-Ft! Ez lenne a mérföldekkel kisebb fogyasztás? 😄 És ugye itt eléggé kerekítve számoltam, én például fix, hogy nem játszom évi 900 órát, főleg nem max közelében pörgő GPU-val... Fogyasztás Direkt olyan oldalt linkeltem, ami ellen nem emeltél kifogást. ( Jelzem, ma bent voltam az iPonban... egy baszott nagy TV-n, hatalmas NV logó pörög körbe-körbe! Ennyit az AMD-hez húzásról! 😄 )
Hőtermelés... hulla mindegy, hogy egy GPU 60 fokon, vagy 75 fokon üzemel... amíg 80-85 fok alatt lehet tartani, addig az égvilágon semmi baja nem lesz.
Az NV húzása valóban vicc, ebben egyetértünk, de itt nem azon van a hangsúly, hogy a probléma hol jön elő és hol nem, hanem azon, hogy hülyének nézik az ember fiát, aki ahelyett, hogy erre válaszképpen azt mondaná, ezt a szériát húzzátok a kukitokra, még megvételre javasolja másoknak is a terméket! Ez nálam az a kategória, amit inkább most itt nem minősítenék... 😉
AMD prédikátor... annyira az vagyok, hogy jelenleg egy 4770K + GTX780 páros figyel a gépemben! 😄 Arty kolléga jól megfogalmazta, és én is csatlakozom hozzá abban, hogy az indokolatlan AMD lejáratás ellen fel emelem a hangom, mert igazságtalannak tartom!
www.smart-bus.hu
Forza.