90029
-
#62954 Nagyongyorsan cserelj tapot! Legalabb 400ast, aminek az "árkáját" is tudod -
racsir #62953 hali lenne egy kérdésem az a bajom hogy a gépem valamiért nem visz akkorát mint amekkorát vinnie kellene a gépem adatai
proci amd phenom x3 8750 balck edition
vga gigabyte hd 5770 super overclock
alaplap asrock alivexfire esata2 1.0
4 gb ram
tápegység a árkáját nem tudom de 300 watt
a lényeg az hogy egyszerűen nem tudom kihúzni azt az fps számot ami a tesztekben szerepel pl ha a tesztben 60fps van akkor nekem olyan 30-40 ig megy fel max
ha valaki tudja mi lehet a baj írja meg légyszi mert nem tudom én a procira gyanakodtam meg a tápra de nem tudom mit vegyek újat légyszi segítsetek előre is köszi
-
#62952 berohadt készlet..., másrészről szó nem volt róla hogy 4870x2, simán lehet 4850x2 is.. -
#62951 jah! :DDD -
#62950 gari nélkül testvirem! -
#62949 Ne beszíjjé ijjen tájszóássa vazze, me itt a dévidéke nem étsük mink aztat!
-
#62948 hűtő nékű'! kristájosíccsa neki a házza a zokszigént oszt hűtse -
#62947 gari nékű ráj csávótó mi tezsvírem? -
#62946 30 ! -
#62945 lol,mennyiért vetted,100k-ért? -
#62944 Nem olyan szűk az! -
#62943 Szuk reteg szamara... (4850/70 X2) :) -
#62942 Ha még nem lett volna:
10.9 hotfix -
#62941 Ez a kurva nagy:
-
#62940 gecc ez kurvanagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#62939 VLC leszed, az nem használ kodeket
ha azzal is lefagy a gép 20 perc után, akkor mással lesz a gond... -
#62938 "Vagy gyakorlatilag mindennel kompatibilis?"
Gyakorlatilag igen...
"Ja meg annyi ha mindent magától frissit meg stb.. akkor nem terheli le egy idő után a forrásmeghajtót ?ahova telepítettem a winnyózt ?"
A driverekre gondoltam elsosorban (laptopnal kenyesebb dolog), azok meg ugye nem 100 megasak... -
#62937 Akkor szedek,vagy szerzek egyet :))
Esetleg még annyi ,hogy Cad programok(archiCad)meg Photoshop,corel,stb,ezekből a régebbiek is elmennek rajta?
Cad 8.0 ás :) Vagy gyakorlatilag mindennel kompatibilis?
Ja meg annyi ha mindent magától frissit meg stb.. akkor nem terheli le egy idő után a forrásmeghajtót ?ahova telepítettem a winnyózt ? -
#62936 Akkor hajra es probald ki. En a 6530G-mre tettem fel, meg a drivereket is felpakolassza automatikusan, frissiti ujabbakra is, ja es sokkal jobbak mint az acer-felek... :) Gyakorlatilag annyit kell csinalnod hogy kattintasz a telepites gombra. Kezesbarany. -
Gibor #62935 2010-ben egy mai konfigurációra szószerint öngyilkosság XP-t tenni. Amúgy ha soha nem próbálod ki soha nem fogod megtudni mennyivel stabilabb, kezelhetőbb, szebb. -
#62934 Attól még szar és értelmetlen. -
#62933 Hát maradi vagyok :)
7 el kapcsolatban nem tudok semmit :) És ha nem tudok róla biztos véleményt inkábbmaradok a "beváltnál" -
#62932 Csak tudnam mit "gorcsolsz" az XP-vel, pakolj a notira Windows7-et... :) -
#62931 Hát ien "ratyi" van fent (XP-Codec-Pack_2.5.1.exe)
Akkor leszedem a klite-osat.
Egyébként a bekapcsgomb hosszannyomása nem ér semmit :)már próbálkoztam vele :D
Travelmate 5740G (Intel Core I3 2,26 3mb l3cache - Ati hd5470(512mb) - 3gb ddrIII. -
Szüken a tulajdonságok.
De akkor a codec miatt fagyhat le ?
Mert kipróbáltam,és felraktam a sof3 at ,azzal mutliztam,meg single-ztem,kb 2,5 órát,és semmi baja nem volt!!elinditottam a filmet azután meg egyből!
Egyébként még lefogok szedni mégegyszer róla midnent és formázok,mert még nem érzem stabilnak a gépet.
Hát a Linuxos Grab 2 pariciót csinált.Az egyiket leformáztam,és arra raktam az xp-t a másikat meg ugytallonban hagytam!
De a grabet már besem hozza,szóval gondolom hogy sikerült leszedni!
Köszi a segítséget :) -
#62930 link -
#62929 am ez a crossfire cucc micsoda,vagy mit csinál? :D -
#62928 k-lite abszolút nem ártalmas pack :) -
#62927 1.
Milyen codec pack van fent? Ha k-lite akkor maradhat, többi leves
2.
Lejátszók közül mit használ, tudom neked ajánlani a media player home cinema progit (ezt k-lite fel is teszi) vagy a kmplayer nevű programot.
3.
Milyen notid van? Nem mindegyik gyártó gépére lehet feltenni az ati által kiadott drivert. Ha fel lehet tenni, akkor: ccc töröl win-ből, gép újraindít csökkentett módban, driver sweeper-el lepucolod az ati fönnmaradt cuccait. ati.amd.com-ról leszeded a legfrissebb drivert, és felteszed.
4.
A hdd-d formáztad mielőtt win-t tettél fel? Nem lehet hogy ext3 vagy ext2 vagy ilyesmi partició maradt rajta, mert azt valóban nem látja az xp.
5.
Ha resizni kell a gépet, nyomd hosszan a bekapcsgombot ;) -
#62926 Mert ? -
#62925 ".Zsir új codec pack van rajta"
Itt kezdődnek a gondok :D -
#62924 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy laptopba van egy HD5470 es Ati grafikus kártya!
És videó nézés közben rendszeresen legfagy,kb 20perc után.
Már kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál is mindent ami 20 perc környékén volt,de továbbra is fagyások vannak.Zsir új codec pack van rajta,xp-shez,(xp van rajta)de e mellett is csinálja.
Eredetileg Linpus Linux volt rajta,töröltem a Grubot,és ugy tettem rá a xp-t.No meg biosban is állítgattam amit kell..
Az már más tészta hogy a vinyónak csak az egyik felét ismeri fel,de az most annyira nem érdekel!
Ez a Hd-s grafikus kártyás dolog idegesít,mert nem tudom mitől van,és a pláne az hogy ezeken a szarokon nincs reset,én meg hálózatról használom,és gondolom hogy kurváranem tesz jót neki hogy csak ugy áramtalanítom!
Megoldás ? :D Valaki ? :) -
#62923 -
#62922 -
Blum #62921 xDDDD
Beszólás of the day! :D -
#62920 Hülyén eszetlenül mindenki tud. -
#62919 :DDDDDDD -
#62918 Mekkora ász, bazzeg! -
#62917 ő legalább vásárol -
#62916 Tegnap amikor voltam a vinyóért a gyerek előttem valami elvetemült lehetett 420k környékén íratott össze gépet.
És ezek ragadtak meg neki intel core i7 meg nvidia kell mert ő JÁTSZANI szeretne!
800*600-ba mediumon/lowon megértem a core i 7-et mert ott klasszisokkal jobb mint az amd de hogy full grafikán nem jobb amennyivel drágább az fix.
De ha ő játszani akar hát tegye -
matya00007 #62915 Köszi szépen, akkor majd messzebről nézem