90029
-
#62994 főleg hogy a 30 fokos szobalevegőt nyomta rá amit befűtött a monitor meg a gép :) -
buko20 #62993 Nyáron nekem is volt ventilátor a gép mellet és elég sokat javitott a hőmérsékleten! -
zoltang #62992 Nekem Gainward 4850 (512MB, GPU 700MHz, Mem 1100Mhz, 2 slot-os) kártyám van 2008 óta és alaphőmérséklete kb 31 fok, játékban felmegy 45-50 fokra, a ATI, GPU-z program szerint. -
#62991 "tehát,a számítógép OLDAL házát lekapom(nekem csavaros,szar fos régi),odabaszok mellé kb 0,5 méter távolságba egy HÁZI,kis méretű ventilátort,és RÁIRÁNYÍTOM a karira!"
És semmit nem érsz vele mert alacsony a fordulata. Ha meg leveszed a ház oldalát akkor egy jól szellőző háznál többet ártasz vele mintha rajtahagyod lévén sokkal rosszabb lesz a levegő áramlása. -
#62990 jesus, az olyan mint hogy az xboxot a légkondi alá rakod közvetlenül, hogy ne főjön meg :D -
Blum #62989 fail -
#62988 na az jó! -
#62987 Csakhogy ez fostalicskát ér, amikor a mag szénné fő... ez nem leves, amit le lehet hűteni távoli hőcserével.
-
tehát,a számítógép OLDAL házát lekapom(nekem csavaros,szar fos régi),odabaszok mellé kb 0,5 méter távolságba egy HÁZI,kis méretű ventilátort,és RÁIRÁNYÍTOM a karira! nem hallottál még róla? :D haverom mutatta,neki gondjai voltak a 240-esének a hütésével -
#62985 Referencia ventivel 77-79 fok volt eddig a legtöbb, amit láttam az ATI Tray Toolsban, közvetlenül játék után megtekintve. Ha játszom, akkor általában 1-1,5, jó esetben 2 óra jut rá, este.
Accelero-val bőven 60 fok alatt.
-
Blum #62984 "tehát ház le,és kézi ventilátort ráirányítom játék közben?"
Wait buddy....Wut? -
#62983 én általában nem figyelem a gépigényeket,mert nagyrészük fals,például a cod6-al még a régi gépemen(1.6 Ghz,1 giga ram,hd3450) úgy tudtam végigtolni,hogy 1280-ban meg se nyikkant mediumon...pedig a kenjúrániton eléggé le lett húzva a gép :DD
akiknek 4850-e van,mennyire melegszik 1-2 óra játék után a kari? érdemes vennem bele/mellé valami plusz ventit? vagy a "házi barkács" megoldás is jó,tehát ház le,és kézi ventilátort ráirányítom játék közben? -
#62982 Szerinted ezek az oldalak honnan veszik az adatokat?
Ezeket csak annak a rétegnek találták, akik még azt sem tudják mi van a gépükben. -
#62981 Sose foglalkozz azzal, mit írnak ki a játékok. Amit a BIOS, a rendszer esetleg a diagnosztizáló programok írnak, az lényeg. A játékok többnyire a pofádba hazudnak csak, hogy a laikus jól érezze magát.
A "can you run it", "gamerequiements" és egyéb oldalakat is felejtsd el. Van a játékoknak hivatalos oldaluk. -
#62980 míg a régebbi,HD3450 512 mb-n pedig 700 MB írt ki még régebben... -
#62979 Még többet is kaptál - 977 MB a valódi méret [1000/1.024].
Nem mellesleg, az sem mindegy, milyen diagnosztikai programmal nézed.
Everest pl. pontosan kiírja [igaz, beazonosítva].
-
#62978 az normális hogy can you run it-en amikor lefuttattam a gép tesztet a BC2 gépigényen,ott azt írta a vga-ra hogy 986 MB? -
#62977 mi az hogy nem visz annyit, mint amennyit kéne? mégis, mihez hasonlítod a gépedet? mert max egy másik, UGYANILYEN géphez lehetne mérni...
alapórajelen hajtod a phenomot?
meg egyébként milyen felbontásban játszol? mert ha nem fullhádéban, akkor egy jobb processzor sokat jelenthetne... (phenom2 X4, 3.5ghz-re rántva, mondjuk)
-
#62976 Alkotói válságban sínylődök - billentyűzetet csak itt, a munkahelyen használok, meg a másikon. Otthon maximum "Enter", vagy "WASD"... anime címjavítások...
-
#62975 Uhhh, ráadásul csak 1000MHz-es HyperTransport-ot tud, nem nyernél SEMMIT egy új procival... -
#62974 ALiveXFire-eSATA2, PCIe 1.0...
Én az alaplapra tippelek sebesség ügyileg, de az a táp szerintem is nagyon kevés.
Alaplapból keress egy min. AMD 770-es chipset-es alaplapot szvsz.
Ajánlott min. táp:
Gigabyte 460W
FSP/Corsair/Enermax 400W
Ha működik is ez a táp jelenleg, alaposan "alul van tervezve" a géphez, nem hinném hogy sokáig bírná a terhelést. (Mármint hónapokban mérve.) -
#62973 Használtan nézd! -
strebacom #62972 Az egészség a legnagyobb kincs...én meg allergiás vagyok a parlagfüre, és az a gáz, hogy nem orrfolyás, meg szemviszketésben jelenik meg, hanem aszmás rohamokat okoz, hogy basznámeg a.....oszt ilyenkor 3 hónapig aszma gyógyszereken élek, utánna mintha elvágták volna úgy megszünik...aszonták az orvosok ki leszek tömve,ez ritkaságba megy.....bocsánatok kérek az OFF-ért....Amúgy mi a helyzet a magyarításokkal mivel hogy állsz, leirnád, a másik topikba %-sitva...és hogy kb. mikorra várható...
Köszönöm szépen!!
-
racsir #62971 okés köszönöm mindenkinek az infót -
#62970 Tapot sztem mindenkepp vegyel, mert ha ez egyszer tonkremegy viheti az egesz geped! -
#62969 Köszönöm kérdésed, jól szolgál (a vesém) az egészségem, még... -
rumkola #62968 ne vegyél semmit, próbáld ki kölcsöntáppal (valami nagyobbal, lehetőleg márkásabbal)
driverek fent vannak rendesen?
fps-400-60apn bőven jó lesz hozzá, ha mégis az a baj (simán elképzelhető, bár az alaplap sem valami kóser)
-
racsir #62967 akkor most jó a tápegységem mégis? alaplapot vegyek?
-
rumkola #62966 szerintem itt inkább alaplap gond van.... -
racsir #62965 én nem értek hozzá :( -
strebacom #62964 i2k jól vagy??
-
racsir #62963 jah ez a márkája megnéztem -
racsir #62962 elméletben ever power -
#62961 Ezek foloslegesek neked, fele annyit se fogyaszt a geped, mint amit ezek a tapok tudnak. -
#62960 Gigabyte és a Corsair is jó.
Bár, kissé elfogultan, én inkább Chieftec-et vennék a helyedben.
-
#62959 Ez is boven eleg.
Milyen markaju a mostani? -
racsir #62958 esetleg ezt?
http://www.aqua.hu/super-flower-amazon-sf650p-14he-650w-tapegyseg-116797.html -
racsir #62957 és milyen tápot vegyek
ezt
http://www.aqua.hu/gigabyte-superb-720w-fekete-tapegyseg--ge-p610a-c2-53930.html
vagy
http://www.aqua.hu/corsair-psu-650tx--650w-tapegyseg-61842.html
-
#62956 Ha normális tápja van akkor elég a 300wattos. -
#62955 Anamnézis: Örülhetsz, hogy eddig is működött a cucc - tápegység a leggyengébb (és veszélyesebb) cucc a konfigban.
Gyógyszer: azonnali tápegység csere!
Kapható minden normálisabb számítástechnikai szaküzletben.