90029
-
#62914 ilyen az uj directx vs béna dx9hez szokott programozók által generált kép :) rengeteg játékban hiányzik a mindenre kiterjedő élsimítás :( -
#62913 "Még az én ősrégi SB Live 5.1-esem is szebben szól, mint a 4850-esé, vagy a Gigabyte csili-vili 7.1-esem(nek csúfolt chipsete)."
jah, analógon
de az hogy jön a HDMI hanghoz? -
#62912 és ugyan miért nem? nem történik AD-DA átalakítás SEHOL a láncban... a jitter meg nem okoz drámai különbségeket a hangban :) -
#62911 "népbutítás meg marketing faszság az egész!"
vagy nincs jól belőve a windózod/zenelejátszó programod és directsoundon használod 16bit/48khz-re processzálva :) -
matya00007 #62910 Szia!
1680x1050 egy 22"-os LG monitorom van. -
#62909 Sziasztok!
Ati Radeon HD 3850 AGP-s kártyát keresek! Ha valakinek van egy eladó, a [email protected] címen várom! Köszönöm, és bocsánat az off-ért! -
#62908 milyen felbontasban jatszol? -
#62907 Nekem ilyen huto van a 4850-emen (ami ugye jobban melegszik) es csendesen jol huti a kartyat! -
matya00007 #62906 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni nekem. Élsimítással szenvedek már nagyon rég óta, eddig egy 4670-es kártyám volt, most váltottam egy 5830-ra de ezzel a kártyával sincs élsimítás, illetve ha van, akkor sem a a leg tökéletesebb.Próbáltam már több driverrel, de semmi. A controll centert is beállítom, itt is próbáltam már több féle beállítást sikertelenül.
Windows 7 64 bit az oprendszerem. Hiába állítom be a játékokon belül is olyan mintha nem csináltam volna semmit. Ez sajna minden játékra igaz, a legújabb amiben tapasztaltam az a f1 2010. Itt pl az autón olyan mintha lenne élsimítás, mert az szép, de pl a pálya menti vonalak, a lelátók a kerítések korlátok a menüben a betük már rondák, fűrészfogasak. Légyszi segítsetek, ha tudtok, mert már minden ötletből kifogytam, és ahogy írtam, több kártyát is kipróbáltam sikertelenül. Más is okozhatja a problémát pl valami hardware? lehetséges, hogy a controll center beállításai valamiért nem érvényesülnek? Előre is köszönöm szépen!
üdv: matya -
#62905 Tudásban ugyanazt tudja egyébként mint az XFX-es társa?
Vagy az miben lehet jobb mint ez? Már ha egyáltalán jobb ettől.
Gondolom azért ez is megbízható kártya egyébként.
Mert nem nagyon van közöttük különbség árban, mondjuk azt nem tudom hogy például melyik dobozban mi lapul még pluszban.
-
#62904 Jó cucc, jó áron. Arctic Cooling venti van rajta.
Honlapja -
#62903 Lehidalok.
Iponon elfogyott az a jó kis XFX 5770 amit ajánlottatok.
Ráadásul 36 pénzért jó kis kártya lett volna.
Ha esetleg pár nap/hét múlva sem lesz akkor talán ez is szóba jöhetne:
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE
Milyen lehet ez a venti, meg úgy az egész kártya 35k-ért?
Vagy inkább várjak, hátha lesz még XFX 5770?
-
#62902 használd a dvi-t azt cső :D -
#62901 hát jah -
#62900 Jézus ember! Arra nem is gondolsz, hogy a H/K erősítődben szar a DAC? Pedig ez a helyzet. -
#62899 ez nálam sajnos nem segített, de ahogy olvasom volt akinél szintén nem :(
de azért köszi -
#62898 google 3mp:
1) Explicitly select and apply the resolution and frequency (mode) you want to change: Right click on your desktop, select Screen Resolution. Select Advanced Settings. Select "List All Modes". Select and apply the mode you want.
2) Then open (or have open) CCC and set the overscan to 0.
3) After hitting apply in CCC, reboot immediately (don't change the resolution!)
If you repeat this process for all of the resolutions (AND frequencies) that you want to override the overscan on, it seems to save them (YEAH!)
ITT írják hogy jó így... -
#62897 sőt ha játéknál átállítom a felbontást akkor is visszadobja és fekete keretben lesz, ha megcsinálom és újraindítom a gamet akkor meg megint jó :/
vmi ötlet? -
#62896 na már csak az lenne a kérdésem h oké h beállítom az OVERSCAN-nél a ccc-ben a dolgot, de újraindítás után mégse jól jön be, megint oda kell menni és bár 0%on van, a csúszkát el kell mozdítani majd vissza h jó legyen, ez mitől lehet? -
Blum #62895 okcső. -
#62894 Komolyan kiborít ez az arc:) Köszöni a segítséget, miközben sz*rik a véleményünkre:) -
#62893 oh, 35ért már ki lehet fogni 5770et -
#62892 Sosem fogod kihasználni azzal a kártyával az 1GB memóriát.. Miért is vetted volna 21k-ért az AC hűtős VTX-et...:) Végülis a te pénzed, mi meg hülyék vagyunk...:) -
#62891 nájsz -
#62890 kész a gép,megvan a vidikari is,köszi a segítséget:
Radeon HD4850 1 GB DDRIII 256 bit 30k-ba fájt,remélem egy jó darabig nem írok ide,tehát semmi problémám nem lesz a karival :) -
#62889 lol, kössz :D -
#62888 #62876, utolsó mondata... -
#62887 hali
adódott egy problémám, hdmi-n akarom a monitort használni de 1920x1080ban nem rakja teljes képernyőre a képet, értsd körben van egy fekete keret ahova az egér se tud menni, ez mitől lehet? :S -
#62886 16450 -
#62885 Sziasztok.
Egy Hd4670-ért mennyit lehet kapni? -
#62884 A VGA azért van, hogy grafikai megjelenítésben okozzon szép perceket, ergo a szememet bűvölje el, nem fizetnék azért, ha drága hangchipet tennének rá, ha egyszer 100+k hangkártyám van, nyilvánvalóan nem érdekel az effajta "agymosás". Egyébként a kérdést meg is válaszoltad magadnak, az olcsó kifejezéssel. -
#62883 Azért mert az eredeti kérdezőnek integrált kártyája van innentől tökmindegy :) Nekem is SB-m van, mint minden olyan embernek akit zavar az az okádék csipogás amit az integrált hangkártya próbál kipréselni magából. :)))) -
#62882 Há' mié' nem egy normális hangkártyáról beszész? :)))
Még az én ősrégi SB Live 5.1-esem is szebben szól, mint a 4850-esé, vagy a Gigabyte csili-vili 7.1-esem(nek csúfolt chipsete).
-
#62881 A PC-k 90%ban ugyanaz az integrált hangchip van mint az atin lévő HDMI chip :) mflex egy normális SB hangkártyáról beszél, én meg nem :) -
#62880 Ez volt a lényeg:) -
#62879 Elfogultság nélkül (pedig volna okom rá):
Akkor, csak én értettem amit Mike akart elmondani neked?
VGA-n keresztül soha a büdös életben nem lesz olyan szép hangod, mint egy erős közép (játékos), vagy felső kategóriás PC-hangkártyán keresztül.
-
#62878 "hang egyszerűen nem tud olyan görbéket produkálni, mint egy jobb hangkártya"
Miért lenne? Egy olcsó hangchip van rajta vagy kifizetnél +20-30 ezerrel többet a vgaért hogy szebb hangot vigyen át?:D -
#62877 7.1-es hang, ne röhögtess már, a Harman-Kardon AVR-760-as erősítőmre ha rádugom a VGA HDMI hangot, majd EMu 1616m hangkártyát, akkora a különbség, mint amikor a füleidbe nyomod a füldugót, a HDMI negatív javára. Ki sem hallatszik rendesen mindegyik hang, ráadásul nem nevezhető még nagyon jó indulattal sem minőségnek.
Ezt hallani kell, hiába írok róla, a VGA HDMI hang egyszerűen nem tud olyan görbéket produkálni, mint egy jobb hangkártya, ezen még az alul és felül áteresztő szűrők kikapcsolása sem segít. népbutítás meg marketing faszság az egész! -
#62876 akkor szar a tévéd ;)
gyári átalakito átviszi. fontos, hogy csak azt az átalakitot szabad használni, amit a kártyához kaptál: pl a 3xxx kártyáké nem jó a 4xxx kártyákhoz, stb
ha meg fekete keret van a képen, OVERSCAN beállitás a catalystben. -
#62875 És ezek között mi a különbség??