90029
  • IMYke2.0.0.0
    A sötét hajú ATI-tündér az enyém, stipi-stopi! Bebebebeeeee! :)
  • arty

Jóreggelt!
  • kifli
    olcsóbbak mint 5850...
  • pointer4

Nekem nem :D
  • bertino
    hagyjuk már a szennyvidiát, ez itt ATI topik.
  • Solt
    "Hát ha valóban csak a GTX 460 ellenfelei"

Ezt jó lenne dekódolni... nem vágom...
  • grebber
    Barts pro

"AMD's latest graphics processors is just around the corner, and one of the first of them is the Radeon HD 6800 series. The value version of it is the Radeon HD 6850, its most probable specifications have surfaced. To begin with, HD 6850 is based on AMD's new Barts GPU, built on the 40 nm process. The source mentions that the SKU will have 800 stream cores enabled, from earlier reports we're lead to believe that these stream cores are individually more complex than AMD's traditional 5D (4 simple + 1 complex) approach to unified shaders. There is a 256-bit wide GDDR5 memory interface holding 1 GB of memory, the card uses 5 GT/s memory chips, so the memory should be clocked around 1200 MHz (or 4800 MHz effective), if not more. The core is clocked at 775 MHz. Its FOB (freight on board) price is expected to be US $175. Power is drawn from a single 6-pin PCI-E power connector, the draw is expected to be less than 150W. Partners have the option of using a premium blower-type cooler, or a cost-effective heatsink-type cooler. The latter had been pictured a while back, posted below for reference."

6950 (5850 "utódja")
    6970 (5870 "utódja")
    6990 (x2) (5970 "utódja")
    Szóval a 6850/70 az már "középkategóriás"
    Persze ezek még nem hivatalos dolgok de igen valószínű, hogy így lesz.

Holland Webshop árai
    Hát ha valóban csak a GTX 460 ellenfelei akkor drágák! De várjuk ki a végét!
  • kifli
    atival megy csak, a menüpont neve: Update AMD video drivers :)
  • pointer4
    Pedig ilyen egyszerű. Nekem VGA driver updatet ír, majd bejön ez az ablak.

És három másodperc múlva vált, hogy up to date. Mert ugye a 10.09 van fent. De azt hiszem ez csak az Atival megy most még csak, de javítsatok ki.
    10.08-ról ezzel frissítettem fel, végigmegy egy csík, hogy letölti, és bejött az Ati install ablaka.
  • ollie
  • fery02
    Nem ilyen egyszerű ez, mert a "check for video driver updates"-re nekem böngészőben megnyílik a hivatalos oldal, ahonnan kézzel szedhetek le drivert.

Viszont olyasmiről is olvasok, hogy ugyanúgy tudja frissen tartani a Steam a drivert, mint pl a játékaimat.
    Ehhez pedig a "Just select 'Update AMD Video Drivers' from the 'Steam' menu at the top of your Steam client." lépés szükségeltetik nekem, ilyen menüpont viszont nálam nincs a Steam menüben.
  • MerlinW
    VTX3D HD5770 AC hűtéssel - 33.000 Ft.

Bestbuy
  • Danyi95
    Oké köszi! Szerintem Vaporos lesz...
  • Sponnyabob
    Hát én nem tudok írni szóval.
    Mennyire fontos neked a jó halk hűtés.

(azé jó hűtésből a jűtés elég durva elírás XD)
  • Sponnyabob
    neked* a jűtés
  • Sponnyabob
    Attól függ mennyire fontos nekem a jó halk hűtés. Nekem is Vapor-X van és nagyon jól bevált szóval csak ajánlani tudom de ha nem fér bele a keretbe akkor a "sima" is nagyon jó.
  • Danyi95
    Hali!

Egy segítséget szeretnék kérni... szerintetek egy Sapphire Radeon HD5770 Vapor-X 1GB DDR5 PCI-E -os megér annyival többet, mint amennyi a sima
    Sapphire Radeon HD5770 1GB 128bit DDR5 PCI-E (SPHEHD5770HD1G) ?? Mert ugye a Vapor-X az csak a hűtés ha jól tudom... :) Válaszokat előre köszönöm!
  • pointer4
    Rányomsz a driver frissítés gombra :D

Ott lesz a menüben, akár a store oldalon, fent steam/check for video driver updates
  • fery02
    Tegnap írtam, hogy Steam-ről nem tudom, hogy hogyan lehet frissíteni az ATI drivert.
    Pedig olvastam itt fórumon, hogy valaki már frissítette.

Aki frissítette, az hogyan csinálta?
  • MerlinW
    Én akkor is azzal kezdem, ha bírja:)
  • Kange
    Azt nem tudhatom, az a kártyám már "gyenge" volt, élből AA Off-val kezdtem a dolgokat... :D
  • Kange
    Jaja, UE3. No akkor megnyugodtam, már állítgattam mindent össze-vissza... :)

Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyet még nringyiával is tapasztalhatsz. Most ilyen, VGA-nak csúfolt eszközzel ellátott gép előtt ülök épp, tapasztalom.
  • arty
    ez UE3 engine, ugye? nos, ott nincsen AA, a catalystal kényszeritve pedig anomáliák fordulhatnak elő :)
  • Kange
    Sziasztok!

Nemrég váltottam nV-ről és nem igazán boldogulok még a beállításokkal, ebben szeretném kérni a segítségeteket.
    Az volna a problémám, hogy pár játéknál, ha CCC-ben be van kapcsolva az AA, akkor rettentő rossz/zavaró "effektet" produkál a kártya.
    Ilyet:

Mit kéne változtatnom a beállításokban?
    10.9-es Catalyst van fent.

Előre is köszi!
  • kifli
    Ésaztán? :D
  • strebacom
    10.10 beta
  • grebber
    Azt már most megtehetnék.Fel sem lehet fogni ép ésszel hol lehetnek azok fejlettségi szinten!Azért járkálnak állandóan mert hozzák a kis alieneket töri órákra és mutogatják itt voltunk mi is 5000 éve kb!
  • pxxl
    jah vagy végleg befejezik a Föld nevű valóságshow sugárzását, és törlik a Földet
  • IMYke2.0.0.0
    A Stonehenge templomrom.
    Az egy dolog, hogy ahogy a maják templomaiban, ebben az angol építményben is van egy ablakrés, melyen keresztül az év csak egy bizonyos szakában látható a nap, de voltaképp misztifikálva van a hely.
  • grebber
    Ez a gond a mai emberekkel.Mindenbe magasröptű gondolatokat keresnek.
    Attól mert hogy ott véget ér a maja naptár nem azt jelenti hogy világ vége lesz.Visszajönnek majd a segítőink (földönkívüliek és megnézik majd mit alkottak az elfajzott népek mivé lettek.De csak röhögni fognak hova nem fejlődtünk.
    Ez kb olyan hogy nyomozzák miért készült a Stonehenge.Arra senki nem gondolt hogy csak heccből építették,mert csak?
  • IMYke2.0.0.0
    Először is: Rúgd fejbe azt, aki ezt a mondatot kreálta.
  • arty
    nagyon gáz a helyzet :/

van a 4870, aminél drágább az ugyanolyan teljesítményű 5770, aminél kicsit megintcsak drágábban ott lesz az ugyanolyan teljesítményű 6570(?) ... :D
  • kifli
    OFF

jóóó angolosok ezt le tudnák nekem fordítani? MErt nem teljesen értem assze :D:D:D

"Grimey industrial devious future ninja techbots wrapped in tinfoil and thrown down the stairs, only to be ran over by a steamroller and hung out to dry."
  • MerlinW
    Sőt, még a HD3 sorozat egy része is kapható.
  • MerlinW
    Ismernem kellene?:) Én meg az egyébként igen megbízható majáktól tudom, hogy 2 év múlva világvége:)

Hopp össze is állt a kép:)
  • grebber
    PH-ról Abu 85!
  • kifli
    előbb a 4xxx szériát kéne kukázniuk nem?

Ugyane el lett játszva az 5xxx megjelenésekor is, HD5770 majdnem ugyanolyan teljesítményű mint 4870, csak kicsit drágább, 4870 pedig még mindig kapható újonnan.
  • bertino
    "5850 és 5870 ki lesz dobva..."

:DDDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • MerlinW
    Nem tudom ki írta ezt, de minden szava baromságnak tűnik. Forrást kérünk.