AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF:
prohardveren ez a gusztustalan vörös dizájn ezmiez?
prohardveren ez a gusztustalan vörös dizájn ezmiez?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kérdeztem hogy az mennyire tetszene neki ha ez megvalósulna és 200k ért vehetne 1 évente új VGA-t csak azért mert😊)
Válasz az volt hogy troll vagyok, borggyanús nekem ez😄DDD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.18. 14:27:18
Válasz az volt hogy troll vagyok, borggyanús nekem ez😄DDD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.18. 14:27:18
Ennyi... 😄DD
www.smart-bus.hu
Ez a nagy megmondó ember a pcars PH topicban😄DD Nem bírtam ki, mennyire okos😄
"Roppant egyszerűen el lehet ezt a vitát dönteni, NV karikat kell venni és akkor a kedves játszani akaró felhasználó nem ütközik ilyen problémákba. Ha meg valaki AMD fanboy akkor így járt és kussoljon, hiszen nagyon jól tudja, hogy egy csicska banda szarjait vásárolgatja (szoftveresen mindenképpen azok, azzal meg csak a tökét vágják le az egésznek...) és max buksi simi jár érte, amiért képtelen felfogni és a maga javára hasznosítani a játékpiaci törvényszerűségeket."
"Roppant egyszerűen el lehet ezt a vitát dönteni, NV karikat kell venni és akkor a kedves játszani akaró felhasználó nem ütközik ilyen problémákba. Ha meg valaki AMD fanboy akkor így járt és kussoljon, hiszen nagyon jól tudja, hogy egy csicska banda szarjait vásárolgatja (szoftveresen mindenképpen azok, azzal meg csak a tökét vágják le az egésznek...) és max buksi simi jár érte, amiért képtelen felfogni és a maga javára hasznosítani a játékpiaci törvényszerűségeket."
Ha nem sürgős, akkor várd meg az új szériát, kb egy hónap és itt vannak...
www.smart-bus.hu
Skacok, cserélném a 7850-et 290x-re. MSI-re vagy Asus-ra gondoltam, de nem igazán tudom, hogy a sokféle típusból melyiket lenne érdemes megvenni. Ötlet?
Nekem tökéletesen futott multiban, semmi szaggatás, aztán az egyik patch után mindegy volt mit hova húztam, elkezdett szaggatni, meg ugrálni az fps. Több embernél is jelentkezett.
Nem tom nekem soha nem volt gondom 7870-et multiban, de egy [email protected] megy alatta valszeg azért😊
AC-ban kb minden ultrára van állítva, és Nordon stabil 60fps-sel megy egyedül. Multiban kíváncsi vagyok. Az olyan szinten el van cseszve benne, legalábbis pár patchel ezelőtt még el volt.
Most nem tom mit vettel igazából😊 970-nel nincs nagy baj jó gyors szép meg jó jelen pillanatban, de a 960 az bűn szar ár/teljesítményben gondolom ott arra alapoztak hogy a 970/980 milyen jó és az elviszi a 960-at ami egy raklap fos😊
Szerintem ahhoz a ph-n lévő gari nélküli 290x árához hasonlítja az új gtx960-at. Én használtat nézve se jöttem volna ki jobban mint az új 970, mert tápot kellett volna cserélnem ahhoz már... És a 7870-et ha most nem adtam volna el, pár hónap múlva már ennyiért sem ment volna el, szóval muszáj volt most inkább. A színek tényleg eléggé mások, meg alapból sokkal sötétebb volt a kép. És a zotac gyári hűtő nagyon terhelve elég hangos, mondjuk nálam a hangszóró napközben elnyomja, este meg a fejhallgató. Zavaróbb, hogy furmarkban nézve melegebb a kártya, mint a 7870 volt, pedig abba biztos volt valamennyi por, igaz nemrég pucoltam.
Remélhetőleg, mindenesetre a #86752 OMG LOL...bár a szükség nagy úr... :Đ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A legjobb megoldás a türelem... Ha valaki képes kivárni a megjelenés utáni káoszt, akkor 1-2 hónap után helyre áll a rend, megszűnnek a hibák, és marad a motorból eredő különbség a kártyák között. Aki nem bír magával, az meg vegyen 960-t a 290x helyett kb ugyanannyiért! 😄
www.smart-bus.hu
Az ilyen embereknek 2 külön rendszerűk lehet és van ati VGA-juk is mert láthatóan 1-1 játék miatt vesznek xy VGA-t.
Tulajdonképpen ez lenne a legjobb megoldás (bár a legdrágább is) két külön rendszer azt hol pl 970-el küldi a game-elet az ember aztán ha olyan game -el tolná amiben az amd a jobb ,rendszer váltás ás csapassa a 290x-el.
Tulajdonképpen ez lenne a legjobb megoldás (bár a legdrágább is) két külön rendszer azt hol pl 970-el küldi a game-elet az ember aztán ha olyan game -el tolná amiben az amd a jobb ,rendszer váltás ás csapassa a 290x-el.
Next PC upgrade: 2022
Megmondtááák? 😊)) Te megint miről beszélsz? 😄
Én nem érvelek? 😄 Most komolyan, én megértem, hogy szar érzés állandóan beégni, de azért ilyen pofátlanul ekkorákat kamuzni, azért elég erős! Ez még tőled is sok(k)... Annyira gáz amikor érdemi válasz helyett csak a fröcsögés meg a terelés megy... 😞(( Mondjuk ebbe jó vagy... Ez a mentalitás topikban is jól ment anno. 😊
Nyuszifül, velem lehet vitázni, és az értelmes véleményeket, érveket el is fogadom. Ott a cikk amit linkeltem... Az egy korrekt összevetés például, azt olyan ember írta, akiről messze nem lehet mondani, hogy AMD fanboy. Vannak érvei, gyakorolja az értő olvasást, nem lebeg zöld köd a feje körül... Érdekes módon, vele soha nem volt vitám... Fura nem? 😊
Egyébként mi a reged PH-n? Ott is megkaptad a magadét, azért ez a nagy sértettség? 😊) Van ott 2-3 agytröszt akivel bajszot akasztok néha... Melyik vagy te? 😄
Végezetül mégegyszer... Ott a cikk amit linkeltem, az messze nem AMD propaganda, javarészt egyetértek vele. Ezek után miért állítasz hazugságokat, miszerint ide csak AMD propaganda jöhet? Ha hazudsz, valótlant állítasz, nem alkalmazod az értő olvasást, akkor továbbra is troll maradsz, bármennyire vergődsz meg kamuzol össze-vissza! Lépj szintet Borg, ott a példa... Ha meg nem megy, akkor ne lepődj meg azon, ha hülyének vagy nézve! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.17. 12:10:40
Én nem érvelek? 😄 Most komolyan, én megértem, hogy szar érzés állandóan beégni, de azért ilyen pofátlanul ekkorákat kamuzni, azért elég erős! Ez még tőled is sok(k)... Annyira gáz amikor érdemi válasz helyett csak a fröcsögés meg a terelés megy... 😞(( Mondjuk ebbe jó vagy... Ez a mentalitás topikban is jól ment anno. 😊
Nyuszifül, velem lehet vitázni, és az értelmes véleményeket, érveket el is fogadom. Ott a cikk amit linkeltem... Az egy korrekt összevetés például, azt olyan ember írta, akiről messze nem lehet mondani, hogy AMD fanboy. Vannak érvei, gyakorolja az értő olvasást, nem lebeg zöld köd a feje körül... Érdekes módon, vele soha nem volt vitám... Fura nem? 😊
Egyébként mi a reged PH-n? Ott is megkaptad a magadét, azért ez a nagy sértettség? 😊) Van ott 2-3 agytröszt akivel bajszot akasztok néha... Melyik vagy te? 😄
Végezetül mégegyszer... Ott a cikk amit linkeltem, az messze nem AMD propaganda, javarészt egyetértek vele. Ezek után miért állítasz hazugságokat, miszerint ide csak AMD propaganda jöhet? Ha hazudsz, valótlant állítasz, nem alkalmazod az értő olvasást, akkor továbbra is troll maradsz, bármennyire vergődsz meg kamuzol össze-vissza! Lépj szintet Borg, ott a példa... Ha meg nem megy, akkor ne lepődj meg azon, ha hülyének vagy nézve! 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.17. 12:10:40
www.smart-bus.hu
ez mikor következik be itthon ? mert én egy r9 270x-et néztem ki az új gépbe, de akkor már érdemes lenne inkább ezt sztem....
Muhaha sírok a PH-s Pcars topicon😄DD
"Én is most vettem egy gtx 960-at, nagyon szerettem volna egy 290x-et, papíron sokkal jobb kártya és 4 eHuf-al drágábban tudtam volna megvenni mint a 960-at."
Még hogy nem számít az akta táska😄DDD
"Én is most vettem egy gtx 960-at, nagyon szerettem volna egy 290x-et, papíron sokkal jobb kártya és 4 eHuf-al drágábban tudtam volna megvenni mint a 960-at."
Még hogy nem számít az akta táska😄DDD
Tudod, ahogy odaát is nem egyszer, meg nem kétszer megmondták neked, felesleges veled vitatkozni. Ugyanis nem vitatkozol, csak szimplán hülyének kezelsz le mindenkit, aki nem a te hiedelmeidet osztja, és nem nyal be jó mélyen, aztán csak ismételgeted ugyanazokat a baromságokat, mintha másodszorra, vagy harmadszorra már nagyobb igazad lenne.
Mindenre be tudsz dobni valami választ, de azt se veszed észre ha röhejes, vagy izzadtságszagú, lényegében bárki bármit mondhat, akkor is ugyanazt folytatod. Ahogy nekem támadsz az is csak szimplán mosolyogtató, még egy épkézláb érvet se tudsz felhozni, ahogy másokra se a PH-n. Arra a 2-3 csahosra itt meg főleg nem lennék büszke, egyik jobban le tudja égetni magát, mint a másik... de te tudod.
Mr. Renomé 😄 lol... terelőmanőver, meg kristálygömb... szoktál tükörbe nézni néha? 😄
Itt kizárólag AMD-s propagandát lehet hangoztatni, meg egy egyszerű tényért/cikkért is letrollozzák az embert ha nem mélyen nyal az AMD-nek, ráadásul teljes meggyőződéssel hirdettek ordenáré szakmai baromságokat... így meg nem kell csodálkozni, ha csak röhögni jár ide az a kevés ember is.
Mindenre be tudsz dobni valami választ, de azt se veszed észre ha röhejes, vagy izzadtságszagú, lényegében bárki bármit mondhat, akkor is ugyanazt folytatod. Ahogy nekem támadsz az is csak szimplán mosolyogtató, még egy épkézláb érvet se tudsz felhozni, ahogy másokra se a PH-n. Arra a 2-3 csahosra itt meg főleg nem lennék büszke, egyik jobban le tudja égetni magát, mint a másik... de te tudod.
Mr. Renomé 😄 lol... terelőmanőver, meg kristálygömb... szoktál tükörbe nézni néha? 😄
Itt kizárólag AMD-s propagandát lehet hangoztatni, meg egy egyszerű tényért/cikkért is letrollozzák az embert ha nem mélyen nyal az AMD-nek, ráadásul teljes meggyőződéssel hirdettek ordenáré szakmai baromságokat... így meg nem kell csodálkozni, ha csak röhögni jár ide az a kevés ember is.
Szerintem szórakoztató... no nem mindig, de általában igen! 😊
www.smart-bus.hu
Udvari bolond! 😄DDDDD Ez telitalálat, tényleg úgy viselkedik... 😄
Bár a Tirexi 2.0 is illik rá... 😊))))))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.16. 20:46:25
Bár a Tirexi 2.0 is illik rá... 😊))))))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.16. 20:46:25
www.smart-bus.hu
Most jön a terelő manőver... beszólsz valami hülyeséget, az orrod alá dörgölöm, erre elkezdesz valami másik hülyeséget iderángatni! 😄 Igazán fejlődhetnél már egy kicsit, mert ez így ebben a formában már nagyon átlátszó, no meg unalmas! 😊
Ha már így rákérdeztél, nem, nem izzadság szagúak, és nem, nem magyarázkodom a PH-n sem! 😊 A véleményemet nagyon szívesen megvitatom bármikor, bárkivel, aki nem szenved zöldhályogban, és képes a tények mentén lavírozva értelmesen érvelni! Aki így tesz, azzal PH-n is jól megvagyok, aki meg azt a szintet képviseli amit te, azzal ott is ugyanúgy összerúgom a port... 😊 Hogy írjak valami pozitívat is, vannak nálad nagyobb tökök PH-n! 😄
Hogy tudj mihez igazodni, EZ az a szint, amit meg kéne közelítened ahhoz, hogy a romokban heverő renoméd egy hangyafasznyit regenerálódjon! 😉
Azzal a cikkel 99%-ban egyetértek... ha az is piros szemellenzős neked, akkor tényleg menthetetlen vagy! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.16. 20:41:44
Ha már így rákérdeztél, nem, nem izzadság szagúak, és nem, nem magyarázkodom a PH-n sem! 😊 A véleményemet nagyon szívesen megvitatom bármikor, bárkivel, aki nem szenved zöldhályogban, és képes a tények mentén lavírozva értelmesen érvelni! Aki így tesz, azzal PH-n is jól megvagyok, aki meg azt a szintet képviseli amit te, azzal ott is ugyanúgy összerúgom a port... 😊 Hogy írjak valami pozitívat is, vannak nálad nagyobb tökök PH-n! 😄
Hogy tudj mihez igazodni, EZ az a szint, amit meg kéne közelítened ahhoz, hogy a romokban heverő renoméd egy hangyafasznyit regenerálódjon! 😉
Azzal a cikkel 99%-ban egyetértek... ha az is piros szemellenzős neked, akkor tényleg menthetetlen vagy! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.16. 20:41:44
www.smart-bus.hu
Biztos ezért válaszolgatsz mégis :facepalm:
Mint mindenki ugye, aki nem piros szemellenzővel nyal be eme kis belterjes játszóteredbe 😊
Mostanában igen izzadtságszagúak a magyarázkodásaid ph-n is? Fogy a remény? Egy hónap aztán úgyis jön az AMD egy raklapnyi science-fiction slide-dal, amit megint csak a számok nem igazolnak majd a rákövetkező grafikonokon... de bár ne így lenne, ugye.
Vicces fiú vagy te! 😄 A feltételes mód és a kijelentő mód között tudod mi a különbség? No, mert előbbit én használom, utóbbit meg te... kis részvényesem! 😄
www.smart-bus.hu
Azért a jósgömböt még jó hogy te hozod be a piros szemellenződdel, lol 😄 A hét vicce, itt zárható is a topik.
az nvidiás reklámtávlákból kitalálható a miért .... (és a közismerten gerinctelen, hazug fejlesztők eddigi hozzáállásából)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.16. 13:13:13
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.16. 13:13:13
Forza.
Ez az amd asztala pár hét és jön hozzá valami überdriver amitől megtáltosodnak hidd el.
Ilyet egyébként az amd is tudna akármelyik játékával csak a más kérdés ki milyen eszközökkel "csatázik" a másik fél ellen.
Mivel nekem ezer éves gépem van nem foglalkoztam a Cars-al , így nem is tudom mi az ami maitt ennyire fosul fut az amd-ken. Remélem egyszer megtudom 😄
Ilyet egyébként az amd is tudna akármelyik játékával csak a más kérdés ki milyen eszközökkel "csatázik" a másik fél ellen.
Mivel nekem ezer éves gépem van nem foglalkoztam a Cars-al , így nem is tudom mi az ami maitt ennyire fosul fut az amd-ken. Remélem egyszer megtudom 😄
<#banplz>#banplz> értsd már meg nem írt drivert az AMD anélkül hogy futna egy eső effekt AMD-n, képtelenség az NV azonnal küldött drivert aktatáskában😄DD
Lásd pCARS? 😄
www.smart-bus.hu
Ha ezer év alatt amióta létezik AMD vs NV nem megy át valakinek, hogy a játékkiadók nem engedhetik meg maguknak hogy csak az egyik VGA-ra gyúrjanak és a másik több millió usert szarba se vegyék az ne vegyen semmit bújjon a föld alá.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.15. 21:03:26
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.15. 21:03:26
Igazad van... inkább maradjunk abban a korszakban, amikor a hardverek tudásának elenyésző részét használjuk ki... A sok balfasz fejlesztőnek nem kötelező váltania, nekik ott lesz a DX 11.3!
Nem tudom, hogy mi lesz, én még nem poroltam le a jósgömböt, de örülök, hogy te már igen! 😊 Jelen állás szerint a vonat után futás inkább a realitás... Mindenki a nyíltság irányába megy, ők még most is inkább bezárkóznak, és egy olyan csatában ahol nem csak az AMD-t kell legyűrni, nem biztos, hogy működni fog a vélt erőfölény. Bár amíg vannak olyan júzerek, akik felállva tapsolnak annak a hátráltató piaci magatartásnak amit az NV művel, bármi megtörténhet. 😊
Nem tudom, hogy mi lesz, én még nem poroltam le a jósgömböt, de örülök, hogy te már igen! 😊 Jelen állás szerint a vonat után futás inkább a realitás... Mindenki a nyíltság irányába megy, ők még most is inkább bezárkóznak, és egy olyan csatában ahol nem csak az AMD-t kell legyűrni, nem biztos, hogy működni fog a vélt erőfölény. Bár amíg vannak olyan júzerek, akik felállva tapsolnak annak a hátráltató piaci magatartásnak amit az NV művel, bármi megtörténhet. 😊
www.smart-bus.hu
Ja hogy mindent bekajalsz amit olvasol. Vagy csak azt ami az nvidiaval kapcsolatos?
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.15. 20:27:32
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.15. 20:27:32
Saor Alba
Mondasz nekem egy olyan AMD-s fortélyt, ami miatt XY játék jobban fut AMD kártyákon? Egyébként dokumentáltak az AMD hardverek, a fejlesztőknek minden a rendelkezésére áll ahhoz, hogy megfelelően működő játékot tegyen le az asztalra. Amennyiben nem így tesz, akkor vagy ellenérdekelt (bőrönd effektus), vagy béna! Ugyanez fordítva pedig nem igaz, mert NV nem dokumentálja a hardvereit, ergo náluk már lehet az előző kettőn túl arra hivatkozni, hogy nem ismerik a hardver pontos működését, ezért ennyire futja...
A második bekezdéseddel nem tudok mit kezdeni... ha ennyi idő, cikk, leírás, stb után valakinek ennyi megy át, az vegyen konzolt! 😊
A második bekezdéseddel nem tudok mit kezdeni... ha ennyi idő, cikk, leírás, stb után valakinek ennyi megy át, az vegyen konzolt! 😊
www.smart-bus.hu
Jajdejó, örvendezzünk együtt a kékhalál korszak újrafeltalálásának. Ahol a sok balfasz önjelölt devolper újra úgy dögleszti meg a géped, ahogy akarja.
Hogy az nvidia mit fog tenni? Amit szokott. Felszáll a vonatra, amint lesz értelme, és letarolja a piacot. Újra, és újra.
Hogy az nvidia mit fog tenni? Amit szokott. Felszáll a vonatra, amint lesz értelme, és letarolja a piacot. Újra, és újra.
Amivel eddig mindig is jöttek?
DX12-vel kb semmi nem fog változni meg kéne érteni. Ugyanúgy ott lesznek az amd-s fortélyok amik értelemszerűen amd-n futnak majd jobban és ugyanúgy ott lesznek az nv támogatott game-ek amik értelemszerűen nv-n futnak majd jobban.
Ha valamelyik AMD-s olyat vár hogy most a DX12-vel mindegy létező game amibe fikarcnyi dx12 is lapul csakis és állandó jelleggel amd-ken fog jobban futni az el van tévedve. És láthatóan sokan már a dx12 bejelentésétől kezdve el vannak tévedve....
DX12-vel kb semmi nem fog változni meg kéne érteni. Ugyanúgy ott lesznek az amd-s fortélyok amik értelemszerűen amd-n futnak majd jobban és ugyanúgy ott lesznek az nv támogatott game-ek amik értelemszerűen nv-n futnak majd jobban.
Ha valamelyik AMD-s olyat vár hogy most a DX12-vel mindegy létező game amibe fikarcnyi dx12 is lapul csakis és állandó jelleggel amd-ken fog jobban futni az el van tévedve. És láthatóan sokan már a dx12 bejelentésétől kezdve el vannak tévedve....
de ez mindig is úgy volt, hogy az utolsó pár százalék a legdrágább, persze 5 év múlva meg a titanx teljesítményét megkapjuk 25 ezerért 😄
Alig várom, hogy a low-level API-k legyenek többségben... ott nem lesz vinnyogás, hogy szar az AMD driver... ha hiba van, vagy szarul fut, az egyértelműen a fejlesztő sara lesz, ráadásul a teljes dokumentáció mellett azok majd azt sem mondhatják, hogy nem tudják, hogyan működik! 😄
Kíváncsi leszek, hogy ilyen esetekben a sok tökorrú "csakazenvéééé" huszár mivel fog jönni... 😊)
Kíváncsi leszek, hogy ilyen esetekben a sok tökorrú "csakazenvéééé" huszár mivel fog jönni... 😊)
www.smart-bus.hu
😄D gondolom valami okosság lehet😊) ez valami olyan lehet mint a napokban vitába keveredtem a PH-n pcars😊 szarul megy az AMD sajnos igen.. Jöttek hogy aki nem hülye NV-t vesz, játékra csak az NV. Belinkeltem az aznapi TitanX tesztet a PH-ról, amit nem ABu csinált hanem Oliverda. Ami azt mutatta hogy a 980 összeségében 7% gyorsabb mint a 290X😊)) Belinkeltem az árgépről a legolcsóbb árakat ami így nézett ki 169 vs 109 teljesítmény különbség 7%😄DDDDDD tom sarkítok de pont leszarom, a postra azóta sem érkezett válasz és a vita is megállt😊))