AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, megnézem, de csak az elsõt töltöm le, azt mondtad, hogy már akkor beleszeretek 😄

ez a Queen's Blade jó lehet xD

IMYke2.0.0.0
INNEN-E... készülj, komoly cucc. Szerelmes leszel.
Felirat: magyar - angol

A regisztráció ingyenes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Italo4ever
9800 GT OC pontosan...

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
9800gt kartyam volt, Nyaron 2D-ben 60 fok, eros megterheles alatt 100,de nem lehetett tonkre vagni

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

arty
anno a 4850-em 115 fok környékén kezdett hibázni/lefagyni

Forza.

Narutoval is így voltam 😄
Honnan tom letölteni ezt az Ejfeltornyos Liános sorozatot?

pointer4
Nekem a 8800GTX 98°-fölé sosem ment 😄 De 70°-alá sem 😄
pxxl
<#hehe>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Naruto-val engem vallatni lehetne... ismerõsöm lánya ezerrel nézte minden este, elegem lett 😊
Ellenben az Elfen Lied elsõ részét megnéznéd, és véged lenne - egyhuzamban ledarálnád az egészet. És nem a meztelenség miatt .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát a képek alapján elég furának néz ki.. én még akkor is narutofan vagyok 😄

Italo4ever
GeForce 8800Gt alapbol 60 fokos,jatek kozben ilyen melegben 90-100-ra tippelem.

[HUN]FaTaL
120 fokig vannak hitelesítve ha jól tudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Elfen Lied - nagyon szuper anime.
Totálisan megfertõzõdtem.

<#idiota><#wow3>

Hát a 4870em ilyen idõben örülök, hogy 90fok alatt marad terhelés alatt 😄 igaz normál játék alatt 80 marad, furmarkot el se merem indítani ilyen melegben 😄

Hát pixxel bá'...

Ez már olyan szar,hogy jó.

😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
100°C körül kezdj aggódni 😄

All hail the double x!

pxxl
elõre is sry...

- Miért megy a matematikus a zöldségeshez?
- Gyökér'

<#szomoru1><#idiota>

All hail the double x!

Eddig abban ringattam magam,60fok körül megy a bringa.Igaz,úgy néztem,hogy kiléptem a játékból,beizgattam az Everestet és meglestem.Ma,mondom hagyom futni az Everestet a játék alatt.Basszus,majdnem szívrohamot kaptam.<#merges2><#wow1><#csodalk>Ezelõtt egy GeForce 8800Gt-m volt.Az 60-65fok körül ment max....vagy nem.Azt is az elõbbi módszerrel néztem.Szóval furcsa nekem ez a 70-80fok.Mennyit bírnak ezek a kártyák egyébként?

Mi ez a logó? :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Nincs azzal semmi baj.

pxxl
40fok van árnyékban, sztem korrekt. max bapakolsz még 1-2 ventit had szóljon 😄

am nekem is feltûnt a keci meleg. mármint a gépnek, eddig tök lazán vette a terhelést alap fordulaton, most játszok egy keveset, már felzúg minden venti (proci/vga) :/ hát ez van.

All hail the double x!

És szerintetek milyennek "mondható"?Nem igazán volt mostanában ATI-m,azért kérdem az itteni hozzáértõket.

pxxl
én bevágnám egy kád hideg vízbe had hûljön <#nyes>

All hail the double x!

berczely
Hát ha jónak mondod jó, ha nem mondod jónak akkor nem jó!<#idiota>

Nah,meglestem,kíváncsiságból Everest-ben,milyen hõfokon megy az 5850 ilyen idõben.....A BC2 alatt egy olyan 10perces játék alatt 75-80fok között volt a hõmérséklet.Ez jónak mondható?

Nightt
En EZT javaslom neked. Nemreg tettem fel a 4850 1Gb kartyamra es maximalisan meg vagyok elegedve vele. Zajtalanul max 60 fokon tartja a kartyat! Raadasul az iponban 3800 ft.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

IMYke2.0.0.0
Én ezt elõbb tudtam a HIS-nél is: #60555

Jim Morrison
Hoppácska !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Gurubefreenek is jol szuperal a 4890-e... (#60564)

Saor Alba

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Már írta valaki más, hogy az XXX-ekkel volt gond, ezek pedig már nem azok. Remélem nem lesz probléma vele.

MerlinW
Csak személyes tapasztalatom van. Enyémnek kutyabaja.

[merlinw.org]

ez a gtx460 azért nem olyan rossz, árához képest eltalálták a teljesítményét, bár akkor sem vennék ilyen kazánt 😄

redmonk
skypeolni nem tudok mindig...munka közben nincs nálam számítógép

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

[HUN]FaTaL

arty
Forza.

redmonk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok
Mivel sok jó arc van és általában értetek is a dolgokhoz ezért egy kis segítséget szeretnék kérni nem informatika témában. Szóval ha tud valaki olyan elõfizetést esetleg kártyás megoldást amivel viszonylag olcsón hívhatok/beszélhetek mondjuk Németországból Spanyolországba, Angliába bármilyen más Európai országba kérem írjon nekem privátba.
Elõre is nagyon szépen köszönöm
Bocs az off miatt

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

[HUN]FaTaL
Most olvasom, hogy rengeteg gond volt az XFX 48xx-ekkel. Vajon még most is fennáll e ez.. Mik az itteni tapasztalatok?

arty
4850 > 4770

Forza.

JaSoN HuNTeR
meggyõzõ 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kifli
4850 toxicomon is az volt, nemrosz hüttõ, de vf1000-é nemrosz a +1000huf 😊
kifli
Ja hogy réz van benne, hát ezért hût ilyen szarul <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Inkább Zalman VF1000: ipon.hu - kicsivel drágább, de eddig csak jót olvastam róla.
Honlapi információk bõvebbek.

Többieknek:

"Zalman ZM-VF1000 LED VGA hûtõ KIT, LED-es világítás, alacsony zajszinttel, VGA kártyákhoz

- LED-es vilásgítás
- Nem okoz zajt, vagy vibrációt Silent Mode-ban
- Tiszta réz alapu anyagból készül, a kiválló hõelvezetés érdekében
- A ventillátor nem csak a processzort, és a memóriát hûti, hanem a teljes kártyát
- A Silent Mode, és Normal Mode között lehet választani a környezet, és a teljesítmény függvényében"

Tényleg így szerepel a honlapon, nem elgépelések (részemrõl)...

JaSoN HuNTeR
Zalman VF900 jó a 4850 referencia hûtõs kártyámra? Lecserélve?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sharks
Úgy legyen! <#eljen>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

[HUN]FaTaL
Én is arrafele hajlok, megnéztem a PH tesztet és gyorsabb mint az 5770 😊

IMYke2.0.0.0
Októberben jönnek a hírek a HD6xxx-osokról és talán a példányok is...

IMYke2.0.0.0
Továbbra is az XFX mellett tenném le a voksom, ha magamnak vennék VGA-t...

Sharks
Hát akkor valóban nem... és én is 5870-et választanék, de nagyobb az esélye, hogy lemegy az ára, mire gépet cserélek... <#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

MerlinW
5870-ed legyen 5970 nem éri meg. Különben is, mire milliomos leszel már nem az 5-ös sorozatból fogsz vásárolni😊

[merlinw.org]