AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Terhelve 60%on azért már eléggé megjön a hangja, de furmarkkal terhelve sem ment 68 fok fölé. (10 perc után)

Jól mûködik a PowerPlay, 160/250re veszi vissza az órajeleket. 😊

Solten: logócskán kicseréled a feliratot?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

miazistenaza yaoi?😄 ez a japán malac vagy mi?😄

[HUN]FaTaL
Na megjött a kártya, egyelõre bitangjó, bár még csak most készülök wint újrarakni. 😊

20% venti mellett IDLE 40 fokos az adatok szerint és csöndes is 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Fú de bitang! 😮

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pointer4
Jee je jee, leszedtem a driversweeperrel minden zöld öreg maszlagot, és tényleg jobb lett az fps 😄
Mondjuk, amikor az eyefinity monitorokat bekapcsolom, újraindulhat a ccc, mert megjelenik újra az ikonja, persze egérrel amikor felé megyek a régi eltûnik. És volt már olyan, hogy a létrehozott profilok eltûntek. Újra létrehoztam õket, és restart után a régiek voltak meg. Az újak nem tudom mikor jönnek majd elõ megint 😄
Esti screenshot:

ok,kösz,..ha találtok vhol jó árban vmeik kártyából,akkor pmben vagy ide küldjétek már el,

arty
NE! Ezek játékra alkalmatlan kártyák, nagyon mellényúlsz, ha bármelyiket megveszed.

A korábban linkelt 4830 vagy egy használt 4850 legyen a választottad.

Forza.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Csak viccelek ám! Vigyázzatok, bárhova is utaztok!

Jó pihenést!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mégis van Isten!!!!444négynégy

Azért vigyázz magadra <#law>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl

All hail the double x!

Solten

Saor Alba

MerlinW
jíííháááá!!!44😊

[merlinw.org]

pxxl
nah lassan lépek elfele 😊 2 hétre ^^ aztán nem leszek ám net közelben 😄 lehet ujjongani

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
<#ravasz1><#ravasz1>

Solten
<#nevetes1>

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Én minden percét imádtam - hülye, érzékeny vén f.urulya vagyok na... 😊
A végén pedig úgy "ott maradtam", hogy utálom az összes gyártásban résztvevõt, hogy abbahagyták.

pxxl
majd kiforralok valamit 😄 kár h nem lehet topikfüggõ a loko 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Valami izzadó kövér bõrszerkós muksó képét címezd nekije - édes a bosszú 😊))

pxxl
<#mf1>

All hail the double x!

Nightt
En 20ert vennek egy hasznalt, de meg garis 4850et...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Solten
Licitalgass csak, a 4830 ezeknel joval erosebb kartya... (#60622) <#rolleyes>

Saor Alba

MerlinW
Minimálisan😊 Az elsõ 4-5 epizód tetszett, utána elvérzett nálam. Az eleje viszont jó volt valóban.

Hozzá kell tenni, hogy nem vagyok nagy anime fan, Cowboy Bebop volt az utolsó amire azt mondtam, yeah. Esetleg még a Samurai Shampoo.

[merlinw.org]

dehogy,jó licitet,ugy unalmas lenne ha elálnál.ha nem alszok el majd a végén ugyis nyomok rá 1 licitet😄.

IMYke2.0.0.0
Mondd hogy Te is láttad és neked is bejött ! 😊

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Tényleg - veled licitálok!
Ha nagyon el akarod vinni a játékot, szívesen elállok a vásárlástól, nem gond ám. <#wink>

MerlinW
Miután nincs már 3DRealms...😊 Take2 terveit meg nem ismerjük😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nyúúú nyúúú

[merlinw.org]

aha ,tudom hoyg a gyenge keresztmetszet a gép többi paraméterei,leginkább a csofadt kis proci,de lassan azok is bõvítve lesznek,jah szeretnék énis 1 5750et legalább,de nem akarok most egyelõre 20Enél többet költeni kártyára,így maradna az elsõ pontban linkelt kártya,hátha vki iet használ talán hasonló details mellet mint nekem van és leírja véleményét mit tud a kártya,

Ám lesz prey 2?😮..mert az elsõ részt szerettem ,jóó volt,ám láttam licitálsz te is Crysis warheadre vaterán😊Sajna a maximum editiont ugy enem sikerült összehozni a tescoban,

Várok még pár vélemyényre és licitet teszek az elsõ kártyára.Ár/teljesítményben nemhsizem jobbat találok,meg ugye már az 5 széria.

Solten
Hi.: link

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Csak leírom a véleményem, ne sértõdj meg: elõbb a gép igazán fõ alkatrészeit kellene renoválni.
Ha mégis fontos a VGA fejlesztés, akkor csakis az 1. pontban választott VGA-ban szabad gondolkoznod - a többi már most elavult - de még jobb lenne kicsit gyûjtögetned és 5750/70-re váltani .
Persze, ha cél az egyre újabb játékok futtatása...

MEGJELENÉSEK, amennyiben át nem teszik jövõre:
=================================================
- 2010. augusztus: Mafia 2
- 2010. augusztus: Spellforce 2: Faith in Destiny
- 2010. szeptember: Two Worlds II
- 2010. szeptember: Test Drive Unlimited 2
- 2010. szeptember: Lara Croft and the Guardian of Light -
- 2010. szeptember: Darksiders (meglátjuk)
- 2010. október: Prey 2
- 2010. október: Fallout: New Vegas
- 2010. október: Lost Planet 2
- 2010. október: Deus Ex: Human Revolution (nagyon megnézem!)
- 2010. október: Hellgate: Tokyo (a város miatt)
- 2010. október: Thief 4
- 2010. november: F3AR
- 2010. november: Crysis 2 (gép letesztelés, és fika miatt)
- 2010. november: Need For Speed: Hot Pursuit - (fika is)
- 2010. november: Max Payne 3 (megjelenik egyáltalán?)
- 2010. november: Batman: Arkham Asylum II (csak a fika miatt)
- 2010. december: Tron: Evolution
- 2010. december: Syberia III

Hello,Most tervezik ocsóób kártyát beujítani,ezek közt agyalok.sztetek?

1.ez tûnik a legjobb vételnek eddig
2.
3.

árban kb ennyit szánnék rá mint ahoyg ezek is be vannak árazva.
a gép ahova lesz.
2gb ram ddr2
core duo 2.2
450w táp.

Máté94
Ajánlj nekik valami yaoi-t...<#idiota>
IMYke2.0.0.0
Nem a kidobott csöcsök jók benne - a fiú faktor bizonyára nyom majd a latban - hanem a környezet amiért csöcs van benne, és végül észre sem fogod venni "úgy", helyette a sztori és a végkifejlet tart izgalomban.

IMYke2.0.0.0
Soltennek meg a fegyver... 😊

hát én nem néztem, csak láttam azon az animeaddictos oldalon, hogy két nagy csöcs volt a képen és ezért mondtam, hogy jó lehet =D

IMYke2.0.0.0
A bannerarc a lényeg, nem a cselekmény 😊

Máté94
Az egyik OVA-ját linkelted xd.
IMYke2.0.0.0
<#worship><#hehe>

Solten

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ugye, jó az öreg a háznál. <#nyes><#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Én szóltam...

😊)))))))))))))

Hallod-e "batya",ez tényleg jó 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Belenéztem a Queen's Blade-be akkora szar. 😄
Solten
<#alien> <#alien2>

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Ezért most bosszút forralok... <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Há' köszi 😊))

IMYke2.0.0.0
Elsõ rész ütni fog. <#nyes>
Az intro és outro zenék is toplistásak!

Solten
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, de pixxel-e is egyre sz@rabb... <#alien> (csak vicc vot' ez most tenyleg turheto... <#hehe>)

Saor Alba

Solten
Nem megmondtam hogy jo? 😊

Saor Alba