AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
ASUS HD4770 Formula:
XFX Radeon HD4850:
http://goo.gl/gd6Zi5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerk.: Kivéve, ha a csendesség, méret és a hõfokok számítanak...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De viccet félretéve most megnéztem 3,87-re húzva... kb. 5-10 Fps volt a növekedés... Egyébként meg ezek még csak távlati tervek (egyszer majd kategória), hogy új gép... még ez is alig múlt 1 éves...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Edit: pl. ez az arc is 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
4870 egyébként viszont elég erõs egy fullhd monitorhoz/tévéhez is - feltéve, hogy nem fix60-as framerátát akarsz 😊 viszont 1440x900 mellett CPU limites vagy/leszel, nagyon kéne egy jobb processzor ... (a 4870-emmel az nekem E5200 3.6ghz után a Phenom2 X3 3.4ghz néhol megduplázta az fps-t, 1360x768as tévén játszva)
Forza.
Egyébként ettõl függetlenül lenne egy olyan kérdésem, hogy egy 4870 mekkora monitort képes általában véve maximum grafikán üzemeltetni? Nekem most egy 19"-es monitorom van 1440x900-as felbontáson, viszont majd a távoli jövõben szeretnék egy 27"-est. Gondolom, hogy ahhoz már kéne majd legalább egy 5870, hogy maxon lehessen futtatni egy LockOn Flaming Cliffs 2-õt pl. Annak viszont nem tudom, hogy elég lesz e majd az E8500-as proci...
e6550 az alapból 2,33ghz 4mb cache , 5770=4870 , az a proci bõven jó a kártyához ,de csak akkor ha tuningolod legalább 3ghz-re és minimum 1680x1050ben használod ,de inkább 1920x1080ban
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Egy E6550-es proci kihajt egy 5770-et? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy mi hajtja ki?
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
What about the forests?
A 06.16-os driver-nél valaki tapasztalt valami "negatívumot"?!
(mert ha nem akkor felrakom 😄)
Köszi , üdv.
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Közel sem annyira lego mint a Flight Simulator de azt legalább lehet stabilizálni 😊
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- TMD lökéssel
- ratattatatta
Aztán most kiléptem, mert mostanában 30-40 percnél nemtok többet játszani semmivel 😄
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Csak szólok, mert a topikban ment a folyamatos rinya, hogy miként lehet ott átjutni.