AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!!
Olyan progiról esetleg tudtok, amely a filmeket alakítja át 3d-re...vagyis áll 3d-re, mint a játékoknál az iz3d????

MR ME
szal érdemes lenne felrakni? én sose szoktam 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
Hi. Elvileg a GPU-val gyorsitott video kodolashoz szukseges. A CPU tipusa lenyegtelen.

Saor Alba

fery02
Sziasztok. Driver telepítésnél ez az "AMD húzással használható kódolás" cucc csak akkor szükséges, ha AMD procink van és emellett foglalkozunk filmek konvertálásával?
Mert utánanéztem, de nem találtam definíciót rá.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CroftManor
ez az event log pontosan hol található?..

Nothing is True, Everything is Permitted

arty
nameg, hogy a szoftveres nyûgöt kizárd, egy uj windows + cat10.7 install után, de minden sallang feltelepitése elõtt valami játékkal megnézni (elõtte a régi rendszert lementheted ghostal mondjuk, így ha a friss winen is akad a game, akkor visszarakhatod a régit)

Forza.

CroftManor
most lefutattam egy vinyó tesztelõ progit ( hd sentiel) de "sajna" ezt írja: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Akkor tuti hogy a VGA a rossz?

CroftManor
most egy haverom is azt mondja hogy lehet ki kéne már cserélni a vinyót.
kb 2 éves.

arty
futtatba: eventvwr (system/applikácio log, már nem emlékszem melyik szekcióban volt)

Forza.

arty
event logban nincsenek catalyst bejegyzések? (nekem a tápom gyengélkedése idején volt akadás, amikor a kártya visszalassitotta magát a tul kevés kraft miatt)

Forza.

berczely
Nem lehet hogy inkább a HDD kezdi megadni magát?

CroftManor
Hali
múltkor írtam itt arról a gondomról, hogy a játékok egy ideje másodpercenként megakadnak. Folyamatosan megakadnak a játékok. Ajánlották a driver cserét, most a legfrissebb van fent tegnap kicseréltem, de a helyzet változatlan. Ilyen fura halk zugó hangot ad ki a VGA és mikor az akadás következik be, a hang is megszûnik. Lehet beszart a kártyám? <#nemtudom>

berczely
Értem!
Köszönöm mindenki segítségét!

Solten

A szoftveres meres pontatlan.

Saor Alba

MR ME
állítható a dolog 😊 de mondom kipróbáltam, meg játszottam is ma, és néztem h mi a fakkért megy ilyen szarúl a game, hát ezért...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kifli
furmark az teljesképernyõs alkalmazás? Már olyan rég futtatam hogy nemis tudom 😄
Próbálj teljes képernyõset, úgy lehet emel.
van ilyen kis progija az msinek rá 😊

MR ME
program nincs, csak mérõvel tudod sajnos

berczely
Srácok off de hol tudom megnézni hogy mennyit fogyaszt a gépem?Van valami program rá?<#vigyor3>

MR ME
am azért az vicces megoldás h ha megy a youtube akkor stabil 400/900, namost ezt nem is emeli bármit terhelsz a kártyán, elkezdtem furmarkot, maradt 400/900, ahogy kilõttem azt a szar oldalt ment is fel a szokásos 725/1000re, ez azért elég buta dolog :/

arty
ha az 5770 ilyen k. drága marad, akkor igen

Forza.

GTS 450 is sikeres kártya lesz szerintem

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

Solten
Nem kell mentegetoznod, 60 korul ez most a legjobb VGA. Ha akar lepni valamit az ATi, akkor csokkentenie kene az 5850 es 5830 arait. Mert a 460 kb. a ketto kozt el helyezkedik el teljesitmenyben.
Bar nem nagyon eroltetik, ha kijon a 6-os szeria akkor kiszorjak ugy is az 5-soket "bagatell" aron.

Saor Alba

Ez is egy indok volt nálam... dx9, és opengl alatt jobbak a zöldek azokban a játékokban, amik engem érdekelnek.

Ettõl még nem felejtettem el a viselt dolgaikat, és ahogy lehetõségem lesz rá, és meg is éri, visszaváltok ati-ra...

www.smart-bus.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megértelek. a GTX 460 elég jó kis kártya lett.
Megmondom õszintén,ha most kéne VGA-t vennem,akkor a GTX460-nak nálam is komoly esélye lenne....
Elég sokat használok OpenGL-el alkalmazást és egyszerûen nem tudom felfogni,hogy minden haveromnak megy nvidiával Win7 alatt mint a vaj,nekem,meg még pár havernak ATi-val 1 perc után megáll a gép és indíthatom újra az egészet.
Ezért vagy használok XP-t,vagy futtatom DirectX-ben,ami alatt ez az alkalmazás bûnronda. Rettentõen bosszant....

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Igen... sejtettem, hogy ez lesz! 😄 Gondolkoztam is, hogy inkább kussolok, de az õszinteség gyõzött! 😄

Mentségemre legyen mondva, hogy pénzhiány ( nem lett volna manim 5850-re ) miatt döntöttem így! No meg ugye a kíváncsiság...

A 8800GT óta ez az elsõ értékelhetõ NV vga. 62000.-Forintért vettem az 1GB-s Giga kártyát. 20-30% tuning van benne, és így bizony elveregeti az 5850-t... A 768-s változat már 50000.-Ft alatt kapható, ami igencsak ár/érték bajnokká teszi jelenleg... ( szerintem )

És a végére egy kis reménykeltés... azért is nem vettem 5xxx szériát, mert ki akarom várni a 6xxx szériát, de 4870-m 512-s vram-ja, meg SSAA hiánya már bosszantott...

www.smart-bus.hu

<#hehe><#hehe>

arty
mesélj aztán takarodj! 😄D

Forza.

Solten
<#ijedt> ok.

#61222: <#alien>

Saor Alba

pxxl
nah topik bant neki <#gunyos1><#hehe>

All hail the double x!

Solten bácsi! A teszt kedvéért elkurvultam egy GTX460 felé, ezért kéretik az ati logó eltávolítása... nem akarok megtévesztõ lenni... :S

www.smart-bus.hu

arty
hiren bootcdn a winyo gyartojanak SAJAT alkalmazasa

Forza.

pxxl
asszem ez az a program: HDD regenerator, de majd megnézem a hiren's-el is a vinyót. semmi hibát nem írt a chkdsk este 😊 úgyhogy lehet megy vissza a másik gépbe a cucc, azt ugrik rá a win7 xp helyett (végre)

All hail the double x!

kifli
vagy másolni XD
Már legalább tudsz írni 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MI már nem taposunk, lábnyokat a Föld porában......
<#guluszem1>
<#eljen><#eljen><#eljen>

Solten
Az rendben de ilyenkor wtf ul a gep ele...??

en levizeltem inkabb pl az udvaron a bokrot

csak a kutyam lett tole ideges

Saor Alba

Má' megin részeg...<#szomoru2>

😄

Solten
ok

Saor Alba

eze ja vlt <#worship>

az .<#worship>

MerlinW
Akkor nem szóltam. Mondjuk a Windows-os beépített chkdsk ugyanaz és ingyen van😊

[merlinw.org]

gurubefree
analizal is a pro ...+ real time scan

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

MerlinW
Az meg töredezettségmentesítõ, ami megint más😊 Az nem javít, nem ellenõrit, csak fájlokat tologat, rendez.

[merlinw.org]

gurubefree
OODefrag11Professional64Enu .... en ezt hasznalom.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

MerlinW
Sentinel csak monitoroz.

Javítani: futtatás -> cmd -> chkdsk c: /f /r
Analizálni: HDTune
Adatot visszanyerni: GetDataBack

Boot-os megoldáshoz a Hiren's Boot CD-t ajánlom. ~100MB, ingyenes és tele van diagnosztizáló/javító eszközökkel.

[merlinw.org]

Solten
Passz. Hasznald a HDSentinel-t.

Saor Alba

pxxl
off

melyik az a program, amivel a vinyót lehet ellenõrizni?
ki kellett írni cd-re (vagy floppy) arról bootolni, és brutális módon ellenõrizte/javította a vinyót (több órás procedúra). régebben használtam, csak elfelejtettem a nevét <#fejvakaras>

on

All hail the double x!

kifli
nekem megfelel, de akkor elemezd is kérlek a mozgási szokásait 😊