AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan progiról esetleg tudtok, amely a filmeket alakítja át 3d-re...vagyis áll 3d-re, mint a játékoknál az iz3d????
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saor Alba
Mert utánanéztem, de nem találtam definíciót rá.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Forza.
Akkor tuti hogy a VGA a rossz?
Nothing is True, Everything is Permitted
kb 2 éves.
Forza.
múltkor írtam itt arról a gondomról, hogy a játékok egy ideje másodpercenként megakadnak. Folyamatosan megakadnak a játékok. Ajánlották a driver cserét, most a legfrissebb van fent tegnap kicseréltem, de a helyzet változatlan. Ilyen fura halk zugó hangot ad ki a VGA és mikor az akadás következik be, a hang is megszûnik. Lehet beszart a kártyám? <#nemtudom>#nemtudom>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Próbálj teljes képernyõset, úgy lehet emel.

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Bar nem nagyon eroltetik, ha kijon a 6-os szeria akkor kiszorjak ugy is az 5-soket "bagatell" aron.
Saor Alba
Ettõl még nem felejtettem el a viselt dolgaikat, és ahogy lehetõségem lesz rá, és meg is éri, visszaváltok ati-ra...
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megmondom õszintén,ha most kéne VGA-t vennem,akkor a GTX460-nak nálam is komoly esélye lenne....
Elég sokat használok OpenGL-el alkalmazást és egyszerûen nem tudom felfogni,hogy minden haveromnak megy nvidiával Win7 alatt mint a vaj,nekem,meg még pár havernak ATi-val 1 perc után megáll a gép és indíthatom újra az egészet.
Ezért vagy használok XP-t,vagy futtatom DirectX-ben,ami alatt ez az alkalmazás bûnronda. Rettentõen bosszant....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mentségemre legyen mondva, hogy pénzhiány ( nem lett volna manim 5850-re ) miatt döntöttem így! No meg ugye a kíváncsiság...
A 8800GT óta ez az elsõ értékelhetõ NV vga. 62000.-Forintért vettem az 1GB-s Giga kártyát. 20-30% tuning van benne, és így bizony elveregeti az 5850-t... A 768-s változat már 50000.-Ft alatt kapható, ami igencsak ár/érték bajnokká teszi jelenleg... ( szerintem )
És a végére egy kis reménykeltés... azért is nem vettem 5xxx szériát, mert ki akarom várni a 6xxx szériát, de 4870-m 512-s vram-ja, meg SSAA hiánya már bosszantott...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
<#guluszem1>#guluszem1>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
en levizeltem inkabb pl az udvaron a bokrot
csak a kutyam lett tole ideges
Saor Alba
😄
[merlinw.org]
Javítani: futtatás -> cmd -> chkdsk c: /f /r
Analizálni: HDTune
Adatot visszanyerni: GetDataBack
Boot-os megoldáshoz a Hiren's Boot CD-t ajánlom. ~100MB, ingyenes és tele van diagnosztizáló/javító eszközökkel.
[merlinw.org]
melyik az a program, amivel a vinyót lehet ellenõrizni?
ki kellett írni cd-re (vagy floppy) arról bootolni, és brutális módon ellenõrizte/javította a vinyót (több órás procedúra). régebben használtam, csak elfelejtettem a nevét <#fejvakaras>#fejvakaras>
on
All hail the double x!