AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az életemben az a HSZ aminek a legjobban örülök.
Hát most ilyen van:|AMD Athlon 4800+ x2 2.5GHz Socket AM2-es.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
AM3 as a proci... De ha AM2+ os lapod van akkor elviszi elméletileg.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Na most akkor mi van?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nemrég újra telepítettem a Windowsot.
Amíg nem telepítettem fel a Catalyst-ot,addig a monitor felbontása 1920x1080,de amint felrakom a felbontás visszaesik 1680x1050-re.
Ez mitõl lehet?
#61383: Pech :\ Én nem vakulok, látok, és egyáltalán nem zavar a kisebb felbontás, 8x AA mindenen segít 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezért lesz megvéve a 27"-es.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#61376: Nem vettem oltásnak... Igaza van, mindenki tudja hogy én ilyen fasz vagyok hogy ebbe a szarba használom a gépem, de ezvan...
Legalább van egy ge*i nagy ePenisem mert mindenbe 6x annyi fps em van 😄
1280X1024,minden fullon (AA OFF) átlag 32FPS.
passzív kártyák 80-90C körül szoktak lenni (legalábbi a 2600xt-m anno ott tanyázott állandóan)
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
All hail the double x!
Tápegység miféle? És fõként mekkora? <<--watt-ot értem ez alatt elsõsorban 😊 ><--watt-ot értem ez alatt elsõsorban 😊 >
Lenne egy kis problémám, ha esetleg valaki tud rá valamit azt meg köszönném:
Az egy hónapja vásárolt: Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X grafikus kártyával az elejétõl fogva a következõ problémák jelentkeztek:
Windows xp operációs rendszer alatt:
- windows betöltésnél a kép fele elcsúszik és bekockásodik, ezt követõ újraindításkor vagy kék képernyõ „ati2dvag.dll hiba ami lehet driveres vagy hardweres is” vagy tökéletesen mûködik. Már több ati drivert is felraktam, de a probléma fennmaradt. Normál indulás esetén minden 3D alkalmazás tökéletesen mûködik.
Windows 7 operációs rendszer alatt:
- windows betöltésnél vagy tökéletesen mûködik, vagy megjelenik a kék képernyõ, majd újraindul a rendszer, szintén több ati drivert is felraktam, de a probléma fennmaradt. Normál indulás esetén minden 3D alkalmazás tökéletesen mûködik, kivéve különféle flas videoknál fekete képernyõ illetve fagyás tapasztalható.
Forza.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
nézd át, memóriákat, nincs-e (rosszul) túlhajtva a vga, alaplap hiba stb...kb az sszes lehetséges hardver hibát át kell nézni
próbáld ccc nélkül csak a drájvert, persze rendesen takarítsad el elötte.
kapcsold ki az aero effektet a win7-ben.
All hail the double x!