AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj, ez nem így mûködik! Az, hogy melyik kakaliszt a legjobb, az attól függ mivel játszol! Hiába van mondjuk 3fps-l több, ha közben bogaras...
Teszteld ki, hogy a kedvenc játékodhoz melyik a legjobb neked... esetleg adott játék topikjában érdeklõdj, hogy ott mik a tapasztalatok...
www.smart-bus.hu
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
<#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
melyik catalyst most a legjobb?nekem most 10.4 van az jó?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
www.smart-bus.hu
én asztat szeretném kérdezni, hogy nem-e e van-e e valakinek egy energiaitalja e, mert aludtam vagy 2-5 órát éjjel, és minnyá' bealszok melóhelyen, a bolt meg messze van, kv meg nincs...
köszi!
<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
All hail the double x!
Napi 3óra játék, és 50W/óra többletfogyasztás esetén 50.-Ft/KW áron számolva ez havi 225.-Ft plusz költség!! Komolyan ez a 225.-Ft különbség megér mínusz 30%-s teljesítmény különbséget?
@janihunk: Olvasd EZT el, és ne vegyél ilyen vga-t... szerintem!
( Én 23000.-Forintért adtam el a még 1 évig garanciális HD4870-t... inkább valami ilyenben gondolkozz! A DX11 meg parasztvakítás egyelõre... fõleg ilyen gyenge vga esetében! )
www.smart-bus.hu
most melyik catalyst a legjobb?most nekem 10,4 van.az a jó?
Ok: Crysis 2 és az újabb játékok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megcsinálni,hogy teljes képernyõn fusson a teszt?
Next PC upgrade: 2022
most melyik catalyst a legjobb? most nekem 10.4 van.az jó ?
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Inkább 5xxx-es sorozatszámú karit vegyél,mert azok a zöld kártyák,vagyis fogyasztásilag sokkal jobb kártyák az elõdjeiknél.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
ha a dx11 miatt vetted részvétem , ha a teljesítménye miatt akkor meg mi a gond ? <#vigyor0>#vigyor0>
sokra nem mész vele dx11 addig nem fog elterjedni legalábbis full dx11 játékok úgy se lesznek ameddig a jelenlegi elavult konzolokra is gondolniuk kell a fejlesztõknek
és kitudja lehet mire kijön a ps4 meg az új xbox addigra dx11 már a múlté lesz és dx12 címszóval húzzák le a dx fanatikusokat <#nyes>#nyes>
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszi a segítséget.
De most akkor van remény hogy az AM3-mas Proci fusson nálam?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
hát elvileg azt írja, hogy a legújabb bios-szal az am3mas procikat is hajtja, bár nem tudom ez mennyire igaz .o
Forza.
ATI-n nem érdemes használni, mert a CPU-t használja és lassu lesz a játék tõle (bár ez az nvidia csucskártyáit kivéve a zöldekre is igaz)
Forza.
pisix nvidia baromsága, nem használja az ati mivel nvidia letiltotta...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akkor felejtõs a dolog? :/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Vagy még? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.