AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nézem az aláírásod, de szánalmas. 😄😄😄😄😄😄😄
"(DX11)" XD
"Dell 2560x1440(WQHD)80.000:1 1.07BillionColour" OMG
pointer4
Gondolom õt is irritálja, ha valaki kérkedésbõl kiírja milyen gépe van.
Amúgy nem írtad milyen az egérpad, és milyen az asztal 😄

Amúgy a monitorod maradék 1065 millió színével mit szoktál csinálni?

"Az ember 250 finom színárnyalatot és kb. 17 ezer kevert színt képes megkülönböztetni, a vöröstõl kezdve a narancson, a sárgán, a zöldön, a kéken és az indigószínen át egészen az ibolyaszínig. Ehhez még a szürke 300 fokozata is hozzájárul: a fehértõl a feketéig. Optikai érzékünk tehát 5 millió színárnyalatot, színezetet képes felfogni. Ez a természet igazi csúcsteljesítménye."
Nézd, az, hogy te valamit rohadtul félreérthettél, nem érdekel, de ezt az ócsárolást abbahagyhatod.
Nem mintha szükségem lenne rá, de bizonyítani is tudom, hogy nem igaz, amit állítasz, csak pár általad kívánt beállítású fénykép az egész, háttérben az SG-vel, de ezt itt nyilvánosan abba lehet hagyni, majd írsz privátba.

arty
ne játszd meg magad, süllyedtél te már éppen elég mélyre, kamugép 😊

szükséged lesz rá ...

Forza.

Az AA az szabványban elõ van írva. Ettõl el lehet térni, mert csak ajánlás a szabvány, de a DX elõírt MSAA algoritmusát kötelezõ támogatni, aztán ezen kívül annyi AA-t támogatsz a driverrel amennyit akarsz.
Ha egy játékban szabványos AA van, már pedig többnyire az van, akkor az ATI és az NV képminõsége azonos mintavétel esetén megegyezik.

Az NV-nél is 8xAA a maximum. A QAA-ban van 16x, ami optimalizált 4x-es algoritmus.

Nem szokásom lesüllyedni erre a szintre, de most azért mégis: talán túl kicsi és zavaró a környezet, amit magad köré kerítettél, azért kattantál be, vagy talán az iskolázatlanságod az oka?

Rendszám tuti, de azt hiszem hogy a forgalmit is lekell adni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
off

Ha ki akarom vonatni a verdámat a forgalomból (véglegesen), ahhoz kell a rendszámtábla, meg a forgalmi is? vagy csak a két tábla? mert a rencámot még meg tudom szerezni a "roncsról", de hogy hol van a forgalmi, arról fogalmam sincs 😄

on

All hail the double x!

MerlinW
Engem hidegen hagy, de ha valóban majd' egy milláért vett gépet, akkor ékes példája a laikus hülyeségnek😊 Nem zavar, hiszen a hülyékbõl él meg a piac...😊

Emellett komoly és felesleges pénzkidobás, játékosgépnek ipari szerverállomást vásárolni (most nem a VGA-ról beszélek - ami egyébként szintén nem éri meg) 😊

Még csak nem is idõtálló, mert mire kihasználnák azt a hardvert az alkalmazások már 2-3 architektúrával elõbbre fogunk járni, és tized annyiért lehet majd kapni a hasonló teljesítményû szközöket.

[merlinw.org]

MerlinW
Cukiii😊

[merlinw.org]

arty
volt két regje ennek a majomnak, asszem õ volt Lambofan és High end PC egyben... és mindenhol nyomta, hogy csodapécéje van, extrémhádéban játszik 128x AA mellett, stb.

aztán egyszercsak bevallotta, hogy szivatás volt az egész, és örült magának, hogy húúúúdebenyalta mindenki 😊 (mintha nem sz*rta volna keresztbe bárki is a folyamatos vergõdését 😄DD )

ha azt mondanám, hogy a tirexi bátyja, az érthetõbb lenne? 😄

Forza.

Miért <#wilting>

arty
megint jöttél kamuzni? mért nem tudtál végleg elhuzni esgérõl?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Jól tudod.
Az ATI élsimítási <és amúgy majdnem minden más is> eljárása - ha nem is gyökeresen, de - más, mint az nVidiánál.
Errõl korábban már linkeltem cikket is.
A lényeg, hogy az ATI opcionálisan alkalmazható eljárása valamivel kisebb hardver-igénnyel bír, mint az ellenfélé - cserébe közel, ha nem jobb eredményt produkál.
Volt egy idõszak, amikor a tesztek a képminõség-teszteknél kifejezetten erre hajtottak, és látványos különbségeket lehetett tapasztalni az ATI javára.
De, mostanság ez már nem mérvadó: Full HD és afeletti felbontásokon (lásd, a monitorod) az élsimításnak nem olyan nagy a jelentõsége, mint az 1280*1024-es érában...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De van, tegnap beköltöztettem. 😉

Egyébként valaki fel tudna világosítani, hogy miért csak 8xAA a maximum, amit pl a Crysis Warhead-nél be tudok állítani? Legfrisebb driver van fent. Abban a topikban azt mondták, hogy az ATI-nak és az nV-nek (régi nV-ém-nél 16xAA-t is lehetett állítani) az élsimítása sok mindenben különbözik. Volna egy kompetens személy, aki felvilágosítana, hogy mikben? Hallottam olyat is, hogy ami itt 8xAA, az az nV-nél 16-nak felel meg, nem tudom minek mennyi a valóság alapja. Köszi.

pxxl
<#integet2><#taps>...<#mf1>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Háza nincs is a PC-dnek? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#wave>

Megvan az új kártyám, csatlakoztam az ATI-sok közé 😊

Marha! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
A maga 9 órás játék idejével, ez nem nagy gond 😄
Már vissza is raktam a 10.05-öt 😄
MerlinW
A driver csak egy részét oldotta meg (a hivatalos részét) azonban memory leak van a törésben. Pár óra (3-4) után felzabálja a memóriát és elszáll. Újraindítod és jó megint. Ez van😊

[merlinw.org]

pointer4
Nekem nem akadozott ment vagy 100fpsel, de 1 óra játék után elkezdett belassulni, és szaggatni. Ezt 10.05-ös driverrel.
10.08-al már 120fpsel ment, cserébe még nem is szaggatott be sosem. Tehát akkor az új driver javította a krekk hibáját 😄
MerlinW
<#taps><#banplz>

[merlinw.org]

Armagedown
Engem ugyanez érdekelne , HD 3650hez érdemes-e letölteni , van-e valami javulás tõle

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Errõl a törés/akadásról jutott eszembe 😄

Magyarázat arra, miért kattog a vonat, segítségül hívva a matematika tuományát:
Elõször is, meg kell határoznunk, mi a vonat. A vonat egy halmaz, melynek részei a következõk: mozdony és kocsik. A mozdony önmagában a halmaz elhanyagolható része, s kis eltéréssel a kocsikhoz hasonlítható, tehát nézzük az utóbbiakat.
A kocsi ugyancsak halmaz, még tovább bontható a következõ elemekre: alváz és kaszni. Nézzük mi a kaszni: a kaszni olyan egymásra merõleges téglalapokból áll, a téglalap nem kattog, tehát a probléma valószínúleg az alváznál keresendõ.
Az alváz ugyancsak halmaz, a részei: váz tengelyek és kerekek. A váz: egymást metszõ egyenesekbõl áll, melyek nem kattognak, azaz a probléma nem itt van. A tengelyek ugyancsak egyenesek, tehát ezt is átugorhatjuk. Nézzük tehát a kerekeket. A kerék egy kör. A kör nem kattog. De mi is a kör? A kör r négyzet szorozva pi-vel. R nem kattog, pi nem kattog... de a négyzet, amikor forog, na az kattog!

All hail the double x!

Sziasztok.Ati Radeon HD 2400-ashoz szeretnék sima driver frissitést,nem hotfix-et hanem sima driver frissitést.Linket szeretnék,mert én csak hotfixet találtam.Jah és AGP-s a kártyám.Köszönöm a segítséget.

MerlinW
Mafia akkor akad, ha nem vetted meg. A törés hibája.

[merlinw.org]

arty
neked is haslnoak a kérdések ...

Forza.

Sziasztok! Nekem is hasonló a probléma de nekem nem mindegyik játéknál (pl: mafia 2 is valamikor beakad ez esetleg a táptól nem lehet?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Ne csak frissítsd, hanem távolítsd el pl. Driver Sweeper-rel és utána tedd fel az újabbat. Elõtte nézd meg a hõfokokat is meg a hûtést is, hogy rendben vannak-e.

arty
mit jelent, hogy akad? fraps-al nézted hány fps-t megy?

(milyen játékokkal nézted? milyen beállításokkal: felbontás, részletesség?)

Forza.

Viktor9202
Hello. Van egy Sapphire 4830-as kártyám, de valamiért minden játék akad rajta :S Már próbáltam drivert is frissíteni, de az sem segített. Valami ötlet?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

arty
ati driverletöltõ oldalán van valami survey link, meg van support forum is, sry, most nem megy pontosabban 😞

Forza.

arty
dehogy adnám olcsón 😊

viszont középen se versenyez az ATI, ami már jóval nagyobb gond 😞

Forza.

persze hogy ki , az a proci pont jó lenne neki

sapphire + vapor-x hûtõ , így meg már nem is kérdéses hogy jó e 😄

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

fery02
Win 7 felajánlott egy választható frissítést, ami egy 24 MB-os ATI Display driver lenne. Épp az imént telepítettem kézileg a 10.8-as driver-t (csak jelzem, nálam nem szarakodott vele a youtube utána).

Elrejtsem a frissítést? Mert telepítésre igazából nem érzek késztetést, fõleg, hogy semmi egyéb infó sincs róla. Csak annyi, hogy Tegnap jelent meg.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

belarus
Ez szerintetek jó kártya lenne SAPPHIRE HD5770 VAPOR-X?
Ki birná hajtani egy AMD Phenom II X2 550 proci az 5770 vgat?

pointer4
Na, a 10.08-as driverrel sem megy az Eyefinity. Pedig MafiaII sokkal jobban fut vele.
Kinek/hol lehetne jelezni, hogy a 10.06-volt az uccsó, amivel mûködik a csoda feature-jük ?
MerlinW
Most õszintén, miért kellene a piac leggyorsabb kártyáját olcsón adni?😊 Te olcsón adnád?😊 Azt nézd, hogy ha kijön a 6-os sorozat, esni fog az 5-ös ára 10-20%-al. Illetve biztos jön majd olcsóbb 6-os is a szokásos 67xx, 68xx elnevezésekkel.

[merlinw.org]

pxxl
gigát is bírja a 4870em xD

All hail the double x!

pxxl
jah nem figyeltem, csak copy-paste <#nyes><#vigyor3>

All hail the double x!

arty
Egy gond lesz vele: az ára ....

Forza.

grebber

Képeken a Radeon HD 6800 eredményei
Ha ez igaz akkor elég fain lesz 3xx ponttal marad el az 5970-tõl!

Next PC upgrade: 2022

Doom 4
Most is megpróbáltam a driver frissités után de most is ugyan azt csinálta csak most már nem kelle tjátszanom elég volt a menüben beálitásokon álitgatni és kék halállal kifagyott...
Úgy hogy jól jönne a segítség, köszi.

"Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 86968510
BCP2: 91B3D6FC
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1"

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

tuzfal3
Köszönöm!

Opel Movano 2.8DTi

Next->Next->Next>.....Restart. Kb. ennyi az egész.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tuzfal3
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyre írom, de lenne egy ATI Radeon 9600 PRO video kártyám, és szeretném frissíteni, a drivert most töltöm hozzá.Azt szeretném megkérdezni(persze ha jó helyre írok) hogy a frissítést el lehet-e szúrni? és esetleg tudnátok-e adni hozzá egy leírást?Köszönöm a válaszokat.

Opel Movano 2.8DTi