AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Igen, észrevettem, azóta már csak hunyorognak itt a lámápáák 😄 Te pazzarló 😄 És sírnak a pingvinek 😄
Faszaötös,most mûködik. Bár nem az volt a neve amit mondtál,de lényeg,hogy megtaláltam!
Köszi szépen!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Igen,terhelve is. Mindjárt ránézek erre az energiatakarékos cuccra,mert már más is mondta...

[HUN]FaTaL
Kapcsold már ki az energiatakarékos módot és jó lesz. C1E vagy mi a lófasz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Terhelve is?

www.smart-bus.hu

pxxl
<#nevetes1>
am nemtom mi a baja a gépednek :/

All hail the double x!

Rohadjak meg,tudtam,hogy te befogsz szólni 😄D
Amúgymeg...irigyvagyok 😞

pxxl
höhh 😄 az én 940BE-m meg legtöbbször 800Mhz-en megy...éntyõztem <#mf1>

All hail the double x!

Öcsém,de menõ vagyok...
Van egy E8400-am,ami 2,0GHz-n jár...höhh...-.-"

😄D

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
pl. MSI Afterburner

[merlinw.org]

Jaffa 2843
hali

milyen programmal lehet kiiratni overlay-ben a hõfokokat? (cpu, gpu, mb)

üdv

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Solten
pointer4
Hát akkor 10.07 😄
thx<#worship>
[HUN]FaTaL
XP-n 9.8, Vista 9.8, Win7 10.5

IMYke2.0.0.0
Én még mindig a 9.8-ast használom.
Van aki azt mondja, mindig a legújabbat érdemes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a HD4850-hez a catalyst melyik verziója a legjobb.
ajem kisa
Megint elkezdte, pedig a pipa is bennevan!<#fejvakaras>

Solten
Igy van.

"Az új Radeon matricák már idén debütálnak az új generációs HD 6000 sorozat elsõ versenyzõjének érkezésekor. Az, hogy ez pontosan mikor lesz nem tudni, de a pletykák szerint október végére van idõzítve a start."

(link)

Chiphell, go to hell 😊

Saor Alba

MerlinW
Jövõre, viszont az is szerepelt a bejelentésben, hogy a HD6-on már nem szerepel a név. Vagy kamu a kép, vagy csak gyorsban rácuccoltak egy HD5-ös referenciahûtõt, hogy bemutathassák.

[merlinw.org]

Solten
<#nevetes2>

Saor Alba

áááá értem
[HUN]FaTaL
jövõre szûnik meg

Állítólag csak jövõre szûnik meg, alakul át a márkajelzés. Ez meg most jön.

azt mondták hogy megszûnik az ati felirat szal akkor ez nem biztos hogy 6000 es széria mert ati van írva a pörgettyûre
grebber

Next PC upgrade: 2022

berczely
Köszi megvan!

arty
ati kártya? BIOS!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Intel esetében azt hiszem a sarokban megbújó ikon segítségével is.
De a BIOS-ban 100%, hogy tudod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berczely
Srácok!

Az alaplapi VGA memória kezelését tudom valahol szabályozni?Magyarul hogy mennyi RAM-ot vehet el?

kifli
énis ennek reményében nyomtam rá de semmi -.-
pxxl
pff aszittem legalább flexel esnek neki vagy valami szadomazo teszt <#idiota> de nem...<#lookaround>

All hail the double x!

pointer4
<#eljen>
ajem kisa
Megvan!😊
A ccc elsõ ablakában van egy kipipálhatós cucc: "Enable GPU scaling"
Ezt eddig nemvettem észre, most bepipálva semmi gáz!
Ezekszerint ezelött bevolt, csak valamiért kivette amikor ujat drivert raktam!Hmm...
Azért köszi!

pointer4
Hmm, én is LCD-TV-t használok HDMI-vel, de nem vettem észre hasonlót.
Olyan volt a telepítés elején, hogy az a skála szürke volt, és hogy életre kelljen a "GPU scaling"-gnál kellett pipálgatnom.
De azóta fixen jól kezeli.
ajem kisa
Hello!
Visszaolvastam vagy 1 oldalt is, de..
Felraktam ezt a 10.8-at, és bármilyen gémbõl kilépve kisebbre skálázza a ccc a képet az lcd-n!
Eddig ment minden rendben, most kilépve kisebb a kép (nemváltozik a felbontás, csak a kép mérete)!
5770 hdmi-vel csatlakozva egy lcd tv-hez.
Amikor bemegyek a catába, a skálázás 0%-on van, de megkell mozgatnom a csuszkát, hogy visszaugorjon a kép mérete!
Szerintetek miért van ez?

Solten
3k szériáig volt, aztán leállt vele a készítõ személyes okok miatt. Ha lesz rá ideje, azt közzé fogja tenni az Omega drivers honlapján
pointer4
Épp a napokban akartam rákérdezni, hogy nincs-e valami ilyen.
Mert a Bezel Compensation-t nem bírom azt istennek se életre kelteni. <#rinya>
Az a megoldás rá, hogy szervízmenübe belépve, felül kell írni a monitorok EDID firmware-t. Hehh...
Mindjárt tesztelem, hátha haxoltak rajta.
kifli
omega driver HD3k szériáig van csak, az újabb driverekbõl úgynézem nem készült omega változat, a #62156-ban lévõ driver viszont jó az újakhoz is, én feltettem de kb mintha nem változott volna semmi, vagy nemtudom mit nézzek 😊
arty
a hekkelt driver szerintem is max akkor "jó", ha a hivatalossal valami nem oké. amolyan utolsó utáni lehetõség 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én nem ajánlom a buhera drivereket. Annak ellenére, hogy a korábbi Radeon 9500 Pro-mhoz használtam NDA és Omega Driver Packot is...

Beast Machine
Srácok mit tudtok az ún. Omega Driver-ekrõl? Megéri õket használni, van értelmük?

...vágod?

blackparty
Én elolvastam miket javít, változtat a "sima" driver-hoz képest, de nem tudtam eldönteni érdemes e feltenni. Valakinek van valami tapasztalata, véleménye róla?

kifli
linux usereknek van benne cumó, meg opengl gyorsítás webböngészõben, meg 1-2 játék, és ájfütyi használóknak is mintha olvastam volna valamit 😊
[HUN]FaTaL
És ez mivel jobb mint a sima catalyst? Mert ezek nekem sosem segítettek semmin. Se gyorsabb nem lett semmi, se optimalizáltabb.

Xtreme Ati Drivers...
<#unalmas><#eljen>

mflex
Ma kétszer elõfordult olyan, hogy mafia 2 közben a zöld halálhoz hasonló fagyás fogadott, de ennek barnás-bordós csíkos képe volt, vajh mitõl? A kártya max hõmérséklete 75 fok körül van, de hát ez nem állandó, inkább az átlag 70 körül mozog...

Nekem ez kínai...

What about the forests?

Ja, bocs. Csak beteg vagyok, és még szöveget sem tudok értelmezni. fail.