AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
Amúgymeg...irigyvagyok 😞
All hail the double x!
Van egy E8400-am,ami 2,0GHz-n jár...höhh...-.-"
😄D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
milyen programmal lehet kiiratni overlay-ben a hõfokokat? (cpu, gpu, mb)
üdv
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Van aki azt mondja, mindig a legújabbat érdemes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a HD4850-hez a catalyst melyik verziója a legjobb.
"Az új Radeon matricák már idén debütálnak az új generációs HD 6000 sorozat elsõ versenyzõjének érkezésekor. Az, hogy ez pontosan mikor lesz nem tudni, de a pletykák szerint október végére van idõzítve a start."
(link)
Chiphell, go to hell 😊
Saor Alba
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
De a BIOS-ban 100%, hogy tudod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az alaplapi VGA memória kezelését tudom valahol szabályozni?Magyarul hogy mennyi RAM-ot vehet el?
All hail the double x!
A ccc elsõ ablakában van egy kipipálhatós cucc: "Enable GPU scaling"
Ezt eddig nemvettem észre, most bepipálva semmi gáz!
Ezekszerint ezelött bevolt, csak valamiért kivette amikor ujat drivert raktam!Hmm...
Azért köszi!
Olyan volt a telepítés elején, hogy az a skála szürke volt, és hogy életre kelljen a "GPU scaling"-gnál kellett pipálgatnom.
De azóta fixen jól kezeli.
Visszaolvastam vagy 1 oldalt is, de..
Felraktam ezt a 10.8-at, és bármilyen gémbõl kilépve kisebbre skálázza a ccc a képet az lcd-n!
Eddig ment minden rendben, most kilépve kisebb a kép (nemváltozik a felbontás, csak a kép mérete)!
5770 hdmi-vel csatlakozva egy lcd tv-hez.
Amikor bemegyek a catába, a skálázás 0%-on van, de megkell mozgatnom a csuszkát, hogy visszaugorjon a kép mérete!
Szerintetek miért van ez?
Saor Alba
Mert a Bezel Compensation-t nem bírom azt istennek se életre kelteni. <#rinya>#rinya>
Az a megoldás rá, hogy szervízmenübe belépve, felül kell írni a monitorok EDID firmware-t. Hehh...
Mindjárt tesztelem, hátha haxoltak rajta.
Forza.
http://goo.gl/gd6Zi5
<#unalmas>#unalmas><#eljen>#eljen>
Nekem ez kínai...
What about the forests?