AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Batman oltári király game.
Csak kár hogy nem mindenre terjedt ki a physx csak oda ahova azt mondták a fejlesztõk na paraszt ha itt ütöd akkor omlik ,de 5 centivel odább mert semmi nem történik 😞
Én szeretem ha egy game grafikája szép de inkább legyen ozsdi a grafika de legyen benne olyan fizika hogy csak nézünk mint a moziba!
6 magos procik korát éljük semmibõl nem tartana megírni rá a dolgokat.

Next PC upgrade: 2022

pxxl

All hail the double x!

MerlinW
Hát... ha téged ez izgat fel...😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát, ugyanilyen "félelmetes"en jó lehetett Batman bácsi lobogó köpönyegével futkározni a pályákon...
<#nyes><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
LOL nem csak a Mafiában minden physx-es játékban ez van kis plusszot ad semmi többet.
De legalább valami van.Havoknál meg tököm tudja milyen engine-ek vannak még várhatunk ilyenre évezredeket kb.
Fear-be is mekkora raj lett volna a szétlõtt irodaházon belül törmelékkupacban gázolva a portól alig látva hentelni.Belegondolni is félelmetes!

pxxl
<#mf1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1024x768

All hail the double x!

Énse, csak kipróbáltam a pisixet, olyan 40fps átlagba volt vele, de nagyon vicces hogy pisix nélkül ugyan úgy mozog tõle minden meg van törmelék is, csak annyi hogy a törmelék eltûnik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
A másik, hogy Mafia fiziksz = 10 pixelnyi plusz törmelék + lengedezõ kabát. Csak én nem izgulok fel tõle?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
S a Pisixet pont a civilek ruhája miatt implantálták...
...a promo teszten is emiatt bukott a játék.
Ugyanis, egyrészt minden a CPU-n futott, és a be-nem-indított Pisix miatt szaggatott mint állat.
Másrészt, olyan szereplõkön is kiszámolja a ruhák "életszerû" fizikáját, amik nem, vagy csak minimálisan látszanak a képernyõn!

Mafia II csak is úgy megy kiválóan pisixel ha 1 külön gpu csak pisixre van állítva... ( ezt olvastam több helyen is szóval ha tévedek akkor elnézést ) Mondjuk nekem felbontás miatt megy jól pisixel is ha kiveszem a civilek ruhájáról a pisixet...

IMYke2.0.0.0
A legszebbet, az aduászt kifelejtettem: pont a MAFIA 2 az a játék, ami LASSABB lett/sz a bekapcsolt Pisix-tõl... cikkeztek róla világszerte...
...Persze, kapkodtak is javítani gyorsan...

MerlinW
"nincs esély az ilyen árra mert ati szédül sajnos"

AMD lenne a világ leghülyébb vállalata, ha a legmodernebb technológiáját olcsóbban adná, ráadásul ezzel eltemetve a 4 és 5-ös sorozatokat.

Mert ugye logikusan, ha olcsó a 6-os, senki sem veszi a 4-5-ös szériát - amelyek a mai napig megállják a helyüket. Az meg miért lenne nekik jó?

A jelenlegi VGA-ár-érték arány teljesen rendben van. 20-25 pénzért kapsz olyan kártyát, amivel minden játék rendesen fut HD ready-ben, 40-ért full HD-ban. Abszolút nincsenek elszállva az árakkal. Elszállva az NV volt a 2000-es évek elején/közepén, mikor 30-40k-s kártyákkal sem lehetett rendesen játszani az aktuális játékokkal.

Egy nem "HC gamernek" nincs szüksége 5850-re, ha pedig HC valaki, annak legyen pénze a hobbijára😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem akarlak bántani, de...
...remete álmot aludtál eddig?!
Olvastad már, hogy MI IS VALÓJÁBAN a Pisix, és hogy ha bekapcsolják, akkor voltaképp MIN IS FUT?
S azt, hogy még a LEGERÕSEBB GeForce (GTX)-eket SLI-be kötve is szaggat, és nem a megfelelõ API fut, illetve, hogy...
...kapaszkodj meg!...
...még úgyis a CPU számol?

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

grebber
Számomra nem népbutítás.+ Látványelem.
Arról nem tehetek,hogy az nvidia kezébe került és csak az õ kártyáival mûködik.Nekem kell hogy lebegjen/lobogjon/füstöljön/törjön.
Mafia 2-be is mekkora jóság már hogy ott marad a sok törmelék a placcon.

Szerintem semmi nonplussz ultra nincs amúgy benne havok is képes lenne rá.
De az ép ésszel fel nem foghatom hogy mégse csinálják meg.
Lehet fikázni a Physx-et mindenkinek szíve joga,de legalább próbálkozik egy kis plusszal a többi game-hez képest.

MerlinW
6660 pokolian gyors kártya lesz😊

[merlinw.org]

Solten
Igen, ez nagyon erdekes... ...

Saor Alba

IMYke2.0.0.0
Még mindig a Pisix befolyásol a döntésben...???!!!
Kérlek szépen, felejtsd már el azt a népbutítást!

grebber
Új Geforce szerintem idén már nem lesz.
Ha 55-62k között lesz a 6770 és jobb lesz mint a GTX 460 akkor még ebben az évben váltok.
Csak félek hogy nincs esély az ilyen árra mert ati szédül sajnos 😞
Szóval muszáj lesz várni míg emberi lesz az ára.Ne engem hibáztassatok mert várok hanem az atit mert drágán adja a kártyáit.

Solten
A francba, tenyleg... <#alien> Akkor veszek is holnap egy HD 5970 CF - GTX 480 SLI (FIZIKA MIATT) kombot... <#hehe>

Saor Alba

pxxl
nem mind1? úgyis világ vége lesz <#nevetes1> <#idiota> én a helyében most venném gyorsan míg lehet használni 😄

All hail the double x!

Solten
Nem, mert ha a HD 6770 megjelenik, varsz meg 3 evet a GTX 8754-re, de akkor mar kijon a HD 9990, es gondolkodsz meg 3 evet hogy inkabb azt valaszd-e. De az majd kiderul hogy megis inkabb varsz 4 evet.

Saor Alba

grebber
Hát ha a 6770 valóban jobb lesz hasonló áron mint a gtx 460.Akkor azt hiszem, elleszek majd 3 évet mint a mostani 8800GT-mel.
De a fizika miatt inkább Geforce felé hajlók mert ati mellé geforce kicsit bonyolultabb mint geforce+geforce!
De ez majd kiderül ha az elsõ mondat teljesül.

[HUN]FaTaL
Persze, hogy várod, meg a 9770et is😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
"Várom ezerrel!"

Ja, ezt mar felesleges leirnod... <#hehe>

Saor Alba

pxxl
aztán majd a 6790-et várja, majd a 7770-et, 8790, 1275490 😄

tényleg lesz 6660-as kártya? 😄 tuti fogyna rendesen xD

All hail the double x!

<#idiota><#idiota>

Várod hát...<#pardon1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

blackparty
Köszi a tippet, akkor én is megpróbálkozok vele 😊

grebber

GTX 460 verõ lesz elvileg a 6770.Remélem valami értelmes árat adnak meg majd neki!Várom ezerrel!

Én az ati.amd.com-ról szedtem le. És ba**ott jó!! Legalábbis nekem. Maffia 2-ben hozott 5-8+ FPS-t. Ami nekem elég jól jött. Most full grafikán tolom 30-35FPS-el <#ijedt>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

blackparty
Sziasztok! A 10.9 es driver az ATI oldalán csak 54 mb, az AMD oldalán meg 116 mb. Tehát a mai napi feladvány: Mi a különbség a kettõ között? 😄

IMYke2.0.0.0
Lám-lám... hiba a legjobb Radeont lecserélni a legjobbnak kikiáltott nVidiára cserélni 😊

arty
"Köv problémám 1 Gtx 480-nal ha kimaxolom a grafikát akkor "eltûnik" a kép. 64 Bit-es Win7-t használok. Valakinek valami ötlete a problémára ? Most cseréltem videókártyát elõtte 1 5870-nel tökéletesen mûködött "

Dirt2 topik 😊

csak h legyen ilyen is 😛

Forza.

Solten
kösz!
IMYke2.0.0.0
HD4850-esedhez kapsz majd egy DriverCD-t.
Arról felteszed a drivert, és ha hiányzik még a gépedrõl, rendszeredbõl valami, akkor frissít.
Ezután meg, ha éppenséggel (és ez így lesz) nem a legújabb Catalyst van a lemezeden, eldöntheted kell-e neked az aktuális, vagy sem.

És lehet hülye kérdés,de mit kell,majd feltelepíteni(csak a catalyst drivert)?
Oké,köszönöm!
pxxl
jó hát, én úgy szoktam ilyen esetben, hogy ha lehet akkor egy üres szálra kötöm. (nem 2 vinyó meg 6 ventillátor után pl)

All hail the double x!

Hali!
Lenne még egy kérdésem!Ilyen tápom van.Holnap jön a 4850-em,és azt kérdezném,hogy kössem rá,mivel ezen nincs 6 pin-es kábel.Jó,ha mindkét végét molex-ba kötöm?Vagy tápcsere?
Lacee86
Hát jelenlegi legerõsebb egy GPU-s Radeon azért megérdemli még ezt a címet sztem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mflex
Az 5870 meg valóban durván jó kártya az 1 magosak között, nem sokkal "gyengébb", mint a 480, de a fogyasztásával agyonvág mindent.

What about the forests?

mflex
5970 2/4gb
gtx 480

kb 100/120k
95k

2 hónappal ezelõtt ennyiért tudtam hozni.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
A jelenlegi csúcsragadozó egy két-GPU-s szörnyeteg (5850-es alapokon).
Ergo, az 5870-es igenis (még) csúcskártya.

kifli
csúcs vga-k közé tartozik az 5870?
Vagy az oda már nagyon gyenge? XD
MerlinW
Nem átköltözik a driver, hanem pusztán kap egy kis Valve támogatást😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Éljen! Akkor velem mi lesz, szegény otthoni gépemmel? 😊
Persze, a kérdés triviális, mert megmarad az "offline" driver beszerzés is.