AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
MerlinW
Woah!😊

Automatikus AMD video driver frissítés Steam-en (Opcionális)

10.9-re már frissíthetünk Steam alól😊

[merlinw.org]

pxxl
minek vennél i7-et ha a 30.000-es vga-d letérdel egy játéknál <#nemtudom>

indexet meg azért veszed mert kötelezõ, az hogy vannak parasztok akik nem használják az más téma.

All hail the double x!

mflex
Ha csúcs VGA kell valakinek, azt tudok szerezni, de mostanában biztos nem foglalkozok ezzel, lefoglal a család, a munka és fõleg az építkezés😊

What about the forests?

lényegtelen ezt nem megérteni kell pénz kidobás az autósok nagy részének az index is csak azért veszik meg mert muszáj úgyse használják szal ennyi erõvel te meg veszel egy i7 et
MerlinW
500/485 az erõs 97%, ez azért durva😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Ja félreértettem amit írtál, mert olyan kárörvendõ volt hogy "perszepersze még csak most jelentették be" 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Nincs félreértés: én a 90% hatásfokkal rendelkezõ, és még forgalomban nem lévõ fejlesztésrõl beszélek.

Míg ezek a PC tápok:

"A két család tagjai között további különbség, hogy a Gaming tápegységek 80% körüli hatások mellett üzemelnek, így 80Plus minõsítést kaptak, az Extreme modellek viszont 85% körüli hatásfok mellett dolgoznak, így kiérdemelték a 80Plus Bronze minõsítést."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
De a táblázatban ilyen sehol nem szerepel. Az a felvett-leadott teljesítmény különbségére vonatkozik. 😊 A ráírt érték 90%-t képes lehet leadni.

IMYke2.0.0.0
Na, arra is gondoltam - kutya se tudja miért 80-ast írtam, hiszen a táblázatban lévõ számokra reagáltam...
Na szóval, ilyen tápok még nem léteznek, forgalomban. Ez a lényeg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Te mirõl beszélsz? Az a 90% volt 😊

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy még csak most jelentették be azt a technológiát, melynek révén valóban 80%-os teljesítménnyel képesek dolgozni a tápegységek...
Én a táblázatokat igencsak erõs fenntartással fogadom.

Off:

Van új PowerColor tápegység! Elég finomnak tûnik...😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
"Másik lehetõség, veszel valami neppertõl elfogadható árban."

pl tõled <#hehe><#eljen><#law>

All hail the double x!

mflex
A kormány "mesterségesen" fogja tartani 280-320 között a forint/euró árfolyamot (lehet még több is lesz), tehát erre nem sok esély van, ha emelkedik 10 ft-ot az ojró, már is egy másik árkategóriába fog esni az ára. Nem ezzel van a baj, mert lehet, hogy az ATI árat csökkent, viszont te azt itthon nem fogod észrevenni.

Természetesen új VGA ár alatt értendõ, amit írtam...

Másik lehetõség, veszel valami neppertõl elfogadható árban.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szerintem is jól látod.
Bazi drága, és jelen állás szerint nagyon erõs CPU egy átlag gépben, átlagos VGA-val "lebutul", és értelmetlen.

arty
és a ma drágán megvett i7 egy évig malmozna ... még mindig nem látom ennek értelmét 😊

Forza.

MerlinW
Én sem költök 80 felett telefonra. Az a lélektani határom😊

[merlinw.org]

kifli
egyszer majd megtapizok egy 3gs-t, meg fanatikus ismerõsöm (akitõl kaptam kölcsönbe pár napra a telókat) minden bizonnyal vesz egy 4g-t nemsoká, szal azt is megnézem, bár addigra már megjön az gépem is 😊

A 3gs-t má õ is lehúzásnak tartotta 😄
én mindet annak tartom, mert ár/értékben nem a legjobbak -SZÁMOMRA-
MerlinW
Hajaj, 2.0-ás szoftvertõl kezdve már tuti volt. Most a 3.1-nél lett vége a támogatásának - gyak ugyanazt tudja mint a 3G - hardver is egyezik, a különbség a 3G támogatás és a GPS chip. Ja és a szappantartó ház😊
A mai napig a legstrapabíróbb, stabilabb modell a 2G😊

Ezért mondom hogy ízlések... mondjuk 2havonta írok 1 SMS-t (inkább felhívom a másikat), de nekem a telefont elfordítva két kézzel a querty-n kényelmesebb, mint az egy gombon 3 bötü megoldás😊

[merlinw.org]

kifli
na olyan is volt nálam de csak 1 napig, azon javítottak már? Mert kiadás után kb fél évvel volt nálam (legalábbis aszem 😄) me akko még rá vótam indulászva, aztán ott el is ásta magát az egész, 3g-t azért próbáltam ki, mert aztmondta haverom hogy ez így már tök más, és tök jó, hát nekem nem jött be, de van olyan is, ami nem konkrétan ájfon hiba, de nekem ez a képernyõt tapicskolva irkálok nem tetszik, így a bill nélküli készülékek ki is estek 😊
MerlinW
Nekem még a jó öreg 2G-van😊

[merlinw.org]

Solten
Jo cucc az ajfon, csak miutan kezembe vettem a Galaxy S-t valahogy nem nagyon akartam visszavagyni a hozza kepest nehezkes es ormotlan 3G-re... 😊 A 4G pedig benan nez ki, "tul szogletes", nekem bejon a 3G formaja, lekerekitett, gombolyded, sokkal jobban a kezbe simul.

Saor Alba

kifli
Ott ül körülötted 600 másik ember ne kezdesz el kiabálni 😄

Gyakszikat, meg más egyetemisták tartják (najó csak 2 gyakorlatomat, de a többisem egy öregember)
Velük lehet menni sörözni 😄

egyik legjobb arc: Novák Gábor (na õt meg ha akarnád sem mernéd oltogatni XD)
Elég volt túlélni a középiskolát és egy korrupt vizsgát átszenvedni, ezután már valahogy nincs kedvem a sulihoz. Jeles szakmunkás papírt kellet volna kapnom, csak a gyakorlati oktatóm látta hogy mindenem 80% felett volt ezért lehúzták gyakorlatból, és az a vicc hogy 64% ot írtak a bizonyítványomba és közbe 72 még úgy is hogy levitték... És persze meg volt az okuk lehúzni a fél osztály eredményét, mert ha kapok egy jeles bizonyítványt akkor nagyon olcsón hozzá tudtam volna jutni egy minõsítéshez, most is megtehetem de olyan 100-150k.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
Negyedmilliós tandíjak mellett nem oltanál te ott senkit😊

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Oltogathatod a tanárt de a büdös életben nem lesz akkor diplomád. :-) Nem középiskola.

Ahogy ismerem magam én ott oltanám a tanárt 😄DDD

MerlinW
Én 3 éve ájfonozom és elképzelni sem tudom, hogy váltsak. Ízlések és pofonok. A "játékszer gazdag kisgyerekeknek" pedig cseppet baromság, de errõl ne nyissunk itt (se) vitát. Elnézõ leszek most és nem veszem magamra a sértést😊

Egyébként ájfonnal is lehet netezni, és Androidot telepíteni natívan😊

[merlinw.org]

kifli
van ott unalom, számítógépes architektúrák elõadáson pl 😄
(legutóbb a kenyérsütõ processzoráról beszélt a tanár, bár max nem megyek be 😊)
Hát sok sikert hozzá 😄 Az én kezembe csak szét törne az ilyen, nagyon nem szeretem az ilyen bonyolult telefonokat, elég a gép itthon 😄 Amúgy soha nem voltam és nem is leszek egyetemen, de eddig minden ismerõs azt mondja hogy ott nincs unalom 😄

kifli
Sok itdõt töltök bent az egyetemen (nincs idõm hogy hazajöjjek órák közt)

Mivel hallgató vagyok, így az egyetem területén van wifi elérésem, és ezáltal ki tudom tölteni a szabadidõm+unalmas elõadásaimat, netezéssel és hasonlók, programozást pedig ubuntun tanulok, így elõadáson, ahol nincsenek gépek, tudom nézni amit a tanár csinál, és mégsem egy noti ára volt, kb ezért 😊

N95-öm van a htc-m pedig valahol az óceán felett közelít hozzám (remélem 😄), namármost n95-el a netezés sem egyszerû, mert nem úgy kezeli a symbian a netet mint egy rendes oprendszer, és minden progi külön net kapcsolatot létesít, nem a teló netét használja, és nem tudom megadni a felhasználónevem, és jelszavam sem, így nem enged netezni :/
" HTC ultra high touch hiper pad"

😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

És mindez minek? 😄 Van egy Nokia 6234 em már nemtudom hány éve, azzal telefonálok, és van GPS amivel tájékozódom ha kell... Ezen felül már fogalmam nincs mire lehet jó egy ilyen HTC ultra high touch hiper pad akármi.

kifli
nálam volt egy 3g 4 napig, mégsem kedveltem meg, játékszer gazdag kisgyerekeknek, azt ennyi.
Valahogy a HTC touch pro 2 jobban megfogott, win mo 6.5 és android is fut rajta (android még kicsit bugvas, de javítják folyamatosan) + még ottvan ubuntu és win 95 (😄😄:😄), ezek nem emun futnak, hanem natív, bebootol a linux rendesen. Na meg a majdhogynem teljesértékü bill, na az kell 😊
[HUN]FaTaL
<#banplz>

pxxl

most lepuktál ájfón fan vagy <#beka3>

All hail the double x!

MerlinW
Óó hidd el nekem, csak addig utálod amíg nem birtoklod😊

[merlinw.org]

kifli
tuti irigy vagy, az iphone tulajokra XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg tirexire, de most nem róla van szó 😄
hát jó talán most éppenséggel nem lenne jó választás az i7 egy 30 kilós kártya mellé én szerintem ha az nvidia kiad jövõre egy 5870 es teljesítményû szart ami kicsivel olcsóbb lesz mint az ati akkor a már amd kénytelen lesz levinni az árát + 1 év sok idõ szóval akkorra max 40 kiló lesz a kártya ha most veszel egy i 7 et meg jövõre 40 ért (jó legyen igaz túloztam a 30 al) egy 5850 et akkor most nem értem mi a probléma
[HUN]FaTaL
anyám, na most megyek el aludni 😄 szóval ipon
egyáltalán hogy a picsába írtam iphonet mikor rühellem az apple cuccait, na mindegy 😄

MerlinW
Az iphone??

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
yep, ugyanitt vettem és valószínû az iphone is innen rendeli

Lacee86
Aha.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ezt linkeltem az elõbb. <#ravasz1>

Lacee86
Azt én se vágom, h mit zavar az sokakat, h mert terhelés alatt így meg úgy hangos a VGA hûtése. Basszus, játszani nem néma csöndben szokás...

[HUN]FaTaL
Ilyen:

Ha meg nem az ynfc-t küldik akkor küld vissza, hogy nem azt rendelted.

Köszönöm!<#worship>
[HUN]FaTaL
Nem, rossz a kép. Ugyanez az YNFC van nekem is, gyártó oldalán nézd meg a képet, két slotos. Nagyon jó a hûtése, jelen pillanatban 36 fokos és 19%on megy a venti és halk is. 65-70% körül jön meg a hangja de azt csak extrém hajtás közben éri el. Meg játék alatt egyébként is elnyomná a hangja.