AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel a VGA iparban bármi lehet , elképzelhető hogy a későbbiekben bejön amit az AMD évek óta szeretne és szart se fog érni a 230 ezerért megvett 980Ti-m. Tudom ez csak HA meg meg minden, de mégis mindig ott van.
Imádok játszani igen.De nekem a 2007-es Crysis amit esetleg csak 2016 vége felé tudok majd fullmaxon játszani még ugyanaz a game marad. Számomra ezek a játékok nem romlanak semmit. Legalább lesz mit újra játszani szerintem ha nekiállnék összeszedni van vagy 60+ game amit végigviszek majd fullmax grafikán. Legalább nem kell vennem újakat<#idiota>#idiota>
Spórolós családból származok ezt megtanították nagyon és ahogy látható soha nem adok túl ezen hiába van bármennyi pénzem.
Legszívesebben nem is költenék pc-re egy ft-ot se ,hanem vennék xbox one-t és ps4-et azokkal kevesebb a gond ,de azt meg tudjátok miért nem veszek.<#eplus2>#eplus2> De sanszos hogy mikor vége ki fogok adni pc-re 350-400k-t akkor történik meg a dolog :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.26. 16:15:02
Next PC upgrade: 2022
Hitler bukás videó Fury X verziója.
Tudni kell róla, hogy imád játszani, sokat is játszik, szinte mindent végig, akár többször is. Gémerebb, mint itt bárki - a jó értelemben. Ha valaki gépe megérdemelné az erőt (mert ki lenne használva!!!), nos az az övé. Emellett simán bele is férne neki "bármi", nem a gépre ráköltendő +2-300e jelentené számára az anyagi biztonságot.
Ennek ellenére gyártott magának jópár éve egy buta ideológiát és mármár becsülendően :D tartja is magát hozzá, s nem költ a gépére - a hobbijára. Így megfosztva magát számtalan élménytől - amiért végülis szerintem élni érdemes.
(és nem, nem a másik, X hobbijára költi)
Forza.
Saor Alba
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
<#falbav>#falbav>
ne is áldozz a hobbidra, az egyre nagyobb szám a bankszámládon biztosan több boldogságot ad - mi több: az élet értelme a nagyobb szám :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.06.26. 09:56:24
Forza.
Én nem temetném még az AMD-t.
Nagyon jól tudják mit kurtak el.
És ha már most olyan lesz a nano amit hiresztelnek (~290x szint sokkal kisebb fogaysztáson) akkor arra kisebb gyártástechnologián mégjobban lehet építeni jővőre.
Felküldik majd az egekbe a ROPok számát 1.3-1.5GHZ órajel HBM 2 kis méret azt lesz itt erő.De ez még a jövő zenéje.Majd kiderül.
Ha nem tudok olyan embert szerezni aki áfa nélkül tud nekem segiteni gépet venni,már kivárom a pascalt és a köv amd-t.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.06.26. 07:39:55
jól látszik a mostani szérián, hogy nullköltségvetéssel "fejlesztették", márpedig itt innováció nélkül halott vagy :(
és pont ez a gond: ha eddig nem vette meg senki az amd-t, ezután már biztos nem is fogja (ha mégis: sokat nem ér vele), nincs benne potenciál, a piacai egész egyszerűen nem elég jövedelmezőek - ezért is nincs harmadik szereplő se, nem vonz senkit a terület.
jól látni egyébként, hogy az utóbbi években az amd még kompetitiv, jól árazott termékekkel sem volt képes piaci részesedést szerezni (erre mondom, hogy mennyire erős a geforce brand, a logók a játékok elején, a fizix: az exkluziv plusz, amit a gémer kapott tőlük), nem csoda, hogy most (hogy nincs igazán versenyképes gpujuk) "végleg" és szinte azonnal elpártolt az amdtől mindenki, elfogyott az utolsó érv is a piros kártyák mellől...
kemény világ jön azoknak, akik eddig sem a 70-120 ezres kártyákból válogattak - akik meg igen, nos ők kevesebbet kapnak majd a pénzükért :(
Forza.
ha csak amd vs nvidia érdekel ott szomorú ez az plló, de még 10% felett van remény
Apropó, Intelékkel miújság? Oké, hogy MOST IGP-t fejlesztik (?) de mondjuk ha az AMD kiesne a képből akkor nem léphetnének ők be? Lóvé meg egzisztencia van dögivel....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az nvidia bármynnit elkérhetne a kártyáiért és semmi nem akadályozná, akinek kell muszáj mevennie.
ÉS lehet csak minimális fejlesztést mint most az AMD eszközölne esetleg átnevezéssel ,de jelentősen tulárazva.
Ezt én nem szeretném, sőt az lenne a jobb ha erősörne az AMD vagy megjelenne egy 3. fél .
Most csak és kizárólag a Furykat kellett volna kihozni, mert azok új kártyák.
Alatta kategóriáknak semmi értelme - átnevezés mellett még elcseszett kártyák is, rosszul belőtt árral.
Aztán lehet, hogy a furyk előállítási ára tényleg olyan magas, hogy nem tudták volna a 980 környékére belőni.
Nemtom. Ezesetben ittavége. Szépen elolvad a maradék piaci részesedésük is és egy fejlesztőnek ilyen elhanyagolható piaci szegmensre végképp nem lesz értelme optimalizálni.
Ördögi kör.
Immár pénzestasi se fog kelleni a zöldektől, és/vagy gémwörkszöt tetetni a kódba. Idilli állapot - a vidiának és a fejlesztőnek egyaránt.
Mi, gémerek, ezt "magunknak" csináltuk.
Forza.
Még a legnagyobb jóindulat mellett sem értem meg némelyik húzásukat...
www.smart-bus.hu
Véletlenül gondolom lesz néhány nvidiás reklámtábla is a játékban. De ez pusztán a jó partnerkapcsolatért hálából teszi be a játékfejlesztő :D
Forza.
www.smart-bus.hu
...csak valamelyik gyártó termékével 'véletlenül' jobban fog futni egy-két game... <#smile>#smile>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.06.25. 19:44:27
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mert ha jól tudom, ott nem a VGA gyártója késziti hanem minden játék saját maga .Igy majd jönnek, hogy az EA, meg a Activision meg hasonlk nem tudnak drivert csinálni VGA gyártótól függetlenül :P
Egyébként nekem még sose volt gondom driverrel,de ugye NV-nél hallottunk olyat, hogy akár ki is gyulladt miatta. Ugyhogy én nem nagyon értem ezeket a problémákat
A low-level meg megint egy másik történet lesz ugyanúgy, ahogy a VR.
www.smart-bus.hu
Anno kezdetekben a 970-el küzdött nagyokat most meg már szorongatja a 980-at néhol.
Szerintem ebbe a Furyban még rengeteg van driver terén. Nem hiszem el hogy full HD-be ilyen gyenge.
Szerintem amint kint lesz win 10 meg hozzá driver irtózatosat fog gyorsulni.
De ezt majd meglátjuk a későbbiek folyamán.
A DX12 biztosan hoz érdekes változásokat, de ahogy most áll a helyzet, nvidia fronton se lesz ez másképp. A Win10-es új driverük már most hozott pluszt...
Az meg már csak ha lesz a torán ha dx12-ben aláz majd<#gonosz2>#gonosz2>
Van itt árverseny...
Ma már nehéz elképzelni, de pár éve ugyan ez volt 1920x1080-al is. Majd 1-2 generáció múlva. PH-n linkelt valaki hírt róla, hogy NVidia a "sikeres" Fury X startot látva alávágja az árakat. Gondolom AMD is kénytelen lesz megtenni a fájdalomküszöbig.
Saor Alba
de az meg nincs.
Forza.
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.06.24. 23:10:30
Forza.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.24. 19:28:21
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De ezt a piac vagyis mi vásárlok döntjük el. Mert ha veszik sokan akkor legyen gyengébb is kicsivel mint a Ti akkor is lehet sikeres az eladások miatt.Bár így első blikkre nem tudom ki fogja venni ezeket.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De én eredetileg csak a hűtésre gondoltam, mint alapvető különbség.
A Fury is alap, nem ertem mirol beszelsz...
De kerj majd a teszteloktol egy OC-os revjut, a kedvedert biztos megcsinaljak.
Saor Alba