AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Nagyongyorsan cserelj tapot! Legalabb 400ast, aminek az "árkáját" is tudod<#kacsint>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

hali lenne egy kérdésem az a bajom hogy a gépem valamiért nem visz akkorát mint amekkorát vinnie kellene a gépem adatai
proci amd phenom x3 8750 balck edition
vga gigabyte hd 5770 super overclock
alaplap asrock alivexfire esata2 1.0
4 gb ram
tápegység a árkáját nem tudom de 300 watt

a lényeg az hogy egyszerûen nem tudom kihúzni azt az fps számot ami a tesztekben szerepel pl ha a tesztben 60fps van akkor nekem olyan 30-40 ig megy fel max
ha valaki tudja mi lehet a baj írja meg légyszi mert nem tudom én a procira gyanakodtam meg a tápra de nem tudom mit vegyek újat légyszi segítsetek elõre is köszi
[HUN]FaTaL
berohadt készlet..., másrészrõl szó nem volt róla hogy 4870x2, simán lehet 4850x2 is..

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

XenHai
gari nélkül testvirem!
IMYke2.0.0.0
Ne beszíjjé ijjen tájszóássa vazze, me itt a dévidéke nem étsük mink aztat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Klemice
hûtõ nékû'! kristájosíccsa neki a házza a zokszigént oszt hûtse

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MR ME
gari nékû ráj csávótó mi tezsvírem?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

XenHai
30 !
bakkerman
lol,mennyiért vetted,100k-ért?

XenHai
Nem olyan szûk az!
Solten
Szuk reteg szamara... (4850/70 X2) 😊

Saor Alba

MerlinW
Ha még nem lett volna:
10.9 hotfix

[merlinw.org]

Klemice
Ez a kurva nagy:

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bakkerman
gecc ez kurvanagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

arty
VLC leszed, az nem használ kodeket

ha azzal is lefagy a gép 20 perc után, akkor mással lesz a gond...

Forza.

Solten
"Vagy gyakorlatilag mindennel kompatibilis?"

Gyakorlatilag igen...

"Ja meg annyi ha mindent magától frissit meg stb.. akkor nem terheli le egy idõ után a forrásmeghajtót ?ahova telepítettem a winnyózt ?"

<#hehe> A driverekre gondoltam elsosorban (laptopnal kenyesebb dolog), azok meg ugye nem 100 megasak... <#alien>

Saor Alba

OCN
Akkor szedek,vagy szerzek egyet 😊)
Esetleg még annyi ,hogy Cad programok(archiCad)meg Photoshop,corel,stb,ezekbõl a régebbiek is elmennek rajta?
Cad 8.0 ás 😊 Vagy gyakorlatilag mindennel kompatibilis?
Ja meg annyi ha mindent magától frissit meg stb.. akkor nem terheli le egy idõ után a forrásmeghajtót ?ahova telepítettem a winnyózt ?

Solten
Akkor hajra es probald ki. En a 6530G-mre tettem fel, meg a drivereket is felpakolassza automatikusan, frissiti ujabbakra is, ja es sokkal jobbak mint az acer-felek... 😊 Gyakorlatilag annyit kell csinalnod hogy kattintasz a telepites gombra. Kezesbarany.

Saor Alba

2010-ben egy mai konfigurációra szószerint öngyilkosság XP-t tenni. Amúgy ha soha nem próbálod ki soha nem fogod megtudni mennyivel stabilabb, kezelhetõbb, szebb.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
Attól még szar és értelmetlen.

OCN
Hát maradi vagyok 😊
7 el kapcsolatban nem tudok semmit 😊 És ha nem tudok róla biztos véleményt inkábbmaradok a "beváltnál"

Solten
Csak tudnam mit "gorcsolsz" az XP-vel, pakolj a notira Windows7-et... 😊

Saor Alba

OCN
Hát ien "ratyi" van fent (XP-Codec-Pack_2.5.1.exe)
Akkor leszedem a klite-osat.
Egyébként a bekapcsgomb hosszannyomása nem ér semmit 😊már próbálkoztam vele 😄
Travelmate 5740G (Intel Core I3 2,26 3mb l3cache - Ati hd5470(512mb) - 3gb ddrIII. -

Szüken a tulajdonságok.
De akkor a codec miatt fagyhat le ?
Mert kipróbáltam,és felraktam a sof3 at ,azzal mutliztam,meg single-ztem,kb 2,5 órát,és semmi baja nem volt!!elinditottam a filmet azután meg egybõl!
Egyébként még lefogok szedni mégegyszer róla midnent és formázok,mert még nem érzem stabilnak a gépet.
Hát a Linuxos Grab 2 pariciót csinált.Az egyiket leformáztam,és arra raktam az xp-t a másikat meg ugytallonban hagytam!
De a grabet már besem hozza,szóval gondolom hogy sikerült leszedni!

Köszi a segítséget 😊

Solten

Saor Alba

bakkerman
am ez a crossfire cucc micsoda,vagy mit csinál? 😄

kifli
k-lite abszolút nem ártalmas pack 😊
kifli
1.
Milyen codec pack van fent? Ha k-lite akkor maradhat, többi leves

2.
Lejátszók közül mit használ, tudom neked ajánlani a media player home cinema progit (ezt k-lite fel is teszi) vagy a kmplayer nevû programot.

3.
Milyen notid van? Nem mindegyik gyártó gépére lehet feltenni az ati által kiadott drivert. Ha fel lehet tenni, akkor: ccc töröl win-bõl, gép újraindít csökkentett módban, driver sweeper-el lepucolod az ati fönnmaradt cuccait. ati.amd.com-ról leszeded a legfrissebb drivert, és felteszed.

4.
A hdd-d formáztad mielõtt win-t tettél fel? Nem lehet hogy ext3 vagy ext2 vagy ilyesmi partició maradt rajta, mert azt valóban nem látja az xp.

5.
Ha resizni kell a gépet, nyomd hosszan a bekapcsgombot 😉
OCN
Mert ?

[HUN]FaTaL
".Zsir új codec pack van rajta"

Itt kezdõdnek a gondok 😄

OCN
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy laptopba van egy HD5470 es Ati grafikus kártya!
És videó nézés közben rendszeresen legfagy,kb 20perc után.
Már kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál is mindent ami 20 perc környékén volt,de továbbra is fagyások vannak.Zsir új codec pack van rajta,xp-shez,(xp van rajta)de e mellett is csinálja.
Eredetileg Linpus Linux volt rajta,töröltem a Grubot,és ugy tettem rá a xp-t.No meg biosban is állítgattam amit kell..
Az már más tészta hogy a vinyónak csak az egyik felét ismeri fel,de az most annyira nem érdekel!
Ez a Hd-s grafikus kártyás dolog idegesít,mert nem tudom mitõl van,és a pláne az hogy ezeken a szarokon nincs reset,én meg hálózatról használom,és gondolom hogy kurváranem tesz jót neki hogy csak ugy áramtalanítom!
Megoldás ? 😄 Valaki ? 😊

Solten

Saor Alba

pxxl

All hail the double x!

xDDDD

Beszólás of the day! 😄 <#idiota><#eljen><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

grebber
Hülyén eszetlenül mindenki tud.<#levele>

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
😄DDDDDD

IMYke2.0.0.0
Mekkora ász, bazzeg! <#taps>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
õ legalább vásárol <#eplus2> <#mf1>

All hail the double x!

grebber
Tegnap amikor voltam a vinyóért a gyerek elõttem valami elvetemült lehetett 420k környékén íratott össze gépet.
És ezek ragadtak meg neki intel core i7 meg nvidia kell mert õ JÁTSZANI szeretne!
800*600-ba mediumon/lowon megértem a core i 7-et mert ott klasszisokkal jobb mint az amd de hogy full grafikán nem jobb amennyivel drágább az fix.
De ha õ játszani akar hát tegye <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Köszi szépen, akkor majd messzebrõl nézem <#hamm>

arty
ilyen az uj directx vs béna dx9hez szokott programozók által generált kép 😊 rengeteg játékban hiányzik a mindenre kiterjedõ élsimítás 😞

Forza.

arty
"Még az én õsrégi SB Live 5.1-esem is szebben szól, mint a 4850-esé, vagy a Gigabyte csili-vili 7.1-esem(nek csúfolt chipsete)."

jah, analógon

de az hogy jön a HDMI hanghoz?

Forza.

arty
és ugyan miért nem? nem történik AD-DA átalakítás SEHOL a láncban... a jitter meg nem okoz drámai különbségeket a hangban 😊

Forza.

arty
"népbutítás meg marketing faszság az egész!"

vagy nincs jól belõve a windózod/zenelejátszó programod és directsoundon használod 16bit/48khz-re processzálva 😊

Forza.

Szia!

1680x1050 egy 22"-os LG monitorom van.
Kishawer
Sziasztok!
Ati Radeon HD 3850 AGP-s kártyát keresek! Ha valakinek van egy eladó, a [email protected] címen várom! Köszönöm, és bocsánat az off-ért!

Si vis pacem, para bellum.

Nightt
milyen felbontasban jatszol?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Nekem ilyen huto van a 4850-emen (ami ugye jobban melegszik) es csendesen jol huti a kartyat!

Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni nekem. Élsimítással szenvedek már nagyon rég óta, eddig egy 4670-es kártyám volt, most váltottam egy 5830-ra de ezzel a kártyával sincs élsimítás, illetve ha van, akkor sem a a leg tökéletesebb.Próbáltam már több driverrel, de semmi. A controll centert is beállítom, itt is próbáltam már több féle beállítást sikertelenül.
Windows 7 64 bit az oprendszerem. Hiába állítom be a játékokon belül is olyan mintha nem csináltam volna semmit. Ez sajna minden játékra igaz, a legújabb amiben tapasztaltam az a f1 2010. Itt pl az autón olyan mintha lenne élsimítás, mert az szép, de pl a pálya menti vonalak, a lelátók a kerítések korlátok a menüben a betük már rondák, fûrészfogasak. Légyszi segítsetek, ha tudtok, mert már minden ötletbõl kifogytam, és ahogy írtam, több kártyát is kipróbáltam sikertelenül. Más is okozhatja a problémát pl valami hardware? lehetséges, hogy a controll center beállításai valamiért nem érvényesülnek? Elõre is köszönöm szépen!

üdv: matya
blackcalibra
Tudásban ugyanazt tudja egyébként mint az XFX-es társa?
Vagy az miben lehet jobb mint ez? Már ha egyáltalán jobb ettõl.
Gondolom azért ez is megbízható kártya egyébként.
Mert nem nagyon van közöttük különbség árban, mondjuk azt nem tudom hogy például melyik dobozban mi lapul még pluszban.