AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Elvileg ez igaz.2 hét múlva lesz valami bejelentés.Akkor sütik el gondolom hivatalosan.
Azt hogy miért csak 256biten szüttyögnek azt nem tudom.Lehet sokkal drágább az 512-es és nem érné meg nekik.

Next PC upgrade: 2022

Klemice
megjelenéskor volt jellemzõ ez a melegedés, két éve

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

bakkerman
nekem nincsenek ilyen problémáim,csak olvasgattam és sokaknak ez a problémája a 4850-el és 4870-el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bence94
ez mennyire igaz ? eddig miért csak 256 bitesek voltak amúgy?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
Látod látod... ha a VTX-et vetted volna, nem lenne ilyen problémád. Nem mondom, hogy én megmondtam. Én megmondtam😊

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

Refhütös 4870-em volt akkor és meleged, ez megoldotta a gondot.

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Klemice
Ha jól szellõzõ házad van és jól van összeszerelve, nincs benne kábeldzsungel, akkor az ilyenekre semmi szükség.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Te biztos jobban tudod hány fokos lett a gép 😄

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

De ha a gép átlagban 50-55 fokos akkor az a 30-35 fok nem is olyan rossz neki.

Klemice
fõleg hogy a 30 fokos szobalevegõt nyomta rá amit befûtött a monitor meg a gép 😊

Nyáron nekem is volt ventilátor a gép mellet és elég sokat javitott a hõmérsékleten!

Nekem Gainward 4850 (512MB, GPU 700MHz, Mem 1100Mhz, 2 slot-os) kártyám van 2008 óta és alaphõmérséklete kb 31 fok, játékban felmegy 45-50 fokra, a ATI, GPU-z program szerint.
[HUN]FaTaL
"tehát,a számítógép OLDAL házát lekapom(nekem csavaros,szar fos régi),odabaszok mellé kb 0,5 méter távolságba egy HÁZI,kis méretû ventilátort,és RÁIRÁNYÍTOM a karira!"

És semmit nem érsz vele mert alacsony a fordulata. Ha meg leveszed a ház oldalát akkor egy jól szellõzõ háznál többet ártasz vele mintha rajtahagyod lévén sokkal rosszabb lesz a levegõ áramlása.

http://goo.gl/gd6Zi5

Klemice
jesus, az olyan mint hogy az xboxot a légkondi alá rakod közvetlenül, hogy ne fõjön meg 😄

fail

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
na az jó!

IMYke2.0.0.0
Csakhogy ez fostalicskát ér, amikor a mag szénné fõ... ez nem leves, amit le lehet hûteni távoli hõcserével.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
<#wow1>
tehát,a számítógép OLDAL házát lekapom(nekem csavaros,szar fos régi),odabaszok mellé kb 0,5 méter távolságba egy HÁZI,kis méretû ventilátort,és RÁIRÁNYÍTOM a karira! nem hallottál még róla? 😄 haverom mutatta,neki gondjai voltak a 240-esének a hütésével

IMYke2.0.0.0
Referencia ventivel 77-79 fok volt eddig a legtöbb, amit láttam az ATI Tray Toolsban, közvetlenül játék után megtekintve. Ha játszom, akkor általában 1-1,5, jó esetben 2 óra jut rá, este.

Accelero-val bõven 60 fok alatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"tehát ház le,és kézi ventilátort ráirányítom játék közben?"

Wait buddy....Wut?<#ijedt>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
én általában nem figyelem a gépigényeket,mert nagyrészük fals,például a cod6-al még a régi gépemen(1.6 Ghz,1 giga ram,hd3450) úgy tudtam végigtolni,hogy 1280-ban meg se nyikkant mediumon...pedig a kenjúrániton eléggé le lett húzva a gép 😄D
akiknek 4850-e van,mennyire melegszik 1-2 óra játék után a kari? érdemes vennem bele/mellé valami plusz ventit? vagy a "házi barkács" megoldás is jó,tehát ház le,és kézi ventilátort ráirányítom játék közben?

benőmenő
Szerinted ezek az oldalak honnan veszik az adatokat?
Ezeket csak annak a rétegnek találták, akik még azt sem tudják mi van a gépükben.
MerlinW
Sose foglalkozz azzal, mit írnak ki a játékok. Amit a BIOS, a rendszer esetleg a diagnosztizáló programok írnak, az lényeg. A játékok többnyire a pofádba hazudnak csak, hogy a laikus jól érezze magát.
A "can you run it", "gamerequiements" és egyéb oldalakat is felejtsd el. Van a játékoknak hivatalos oldaluk.

[merlinw.org]

bakkerman
míg a régebbi,HD3450 512 mb-n pedig 700 MB írt ki még régebben...

IMYke2.0.0.0
Még többet is kaptál - 977 MB a valódi méret .
Nem mellesleg, az sem mindegy, milyen diagnosztikai programmal nézed.

Everest pl. pontosan kiírja .

bakkerman
az normális hogy can you run it-en amikor lefuttattam a gép tesztet a BC2 gépigényen,ott azt írta a vga-ra hogy 986 MB?

arty
mi az hogy nem visz annyit, mint amennyit kéne? mégis, mihez hasonlítod a gépedet? mert max egy másik, UGYANILYEN géphez lehetne mérni...

alapórajelen hajtod a phenomot?
meg egyébként milyen felbontásban játszol? mert ha nem fullhádéban, akkor egy jobb processzor sokat jelenthetne... (phenom2 X4, 3.5ghz-re rántva, mondjuk)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Alkotói válságban sínylõdök - billentyûzetet csak itt, a munkahelyen használok, meg a másikon. Otthon maximum "Enter", vagy "WASD"... anime címjavítások...

PLaci
Uhhh, ráadásul csak 1000MHz-es HyperTransport-ot tud, nem nyernél SEMMIT egy új procival...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
ALiveXFire-eSATA2, PCIe 1.0...
Én az alaplapra tippelek sebesség ügyileg, de az a táp szerintem is nagyon kevés.

Alaplapból keress egy min. AMD 770-es chipset-es alaplapot szvsz.

Ajánlott min. táp:
Gigabyte 460W
FSP/Corsair/Enermax 400W

Ha mûködik is ez a táp jelenleg, alaposan "alul van tervezve" a géphez, nem hinném hogy sokáig bírná a terhelést. (Mármint hónapokban mérve.)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

XenHai
Használtan nézd!
Az egészség a legnagyobb kincs...én meg allergiás vagyok a parlagfüre, és az a gáz, hogy nem orrfolyás, meg szemviszketésben jelenik meg, hanem aszmás rohamokat okoz, hogy basznámeg a.....oszt ilyenkor 3 hónapig aszma gyógyszereken élek, utánna mintha elvágták volna úgy megszünik...aszonták az orvosok ki leszek tömve,ez ritkaságba megy.....bocsánatok kérek az OFF-ért....Amúgy mi a helyzet a magyarításokkal mivel hogy állsz, leirnád, a másik topikba %-sitva...és hogy kb. mikorra várható...
Köszönöm szépen!!
<#worship>

okés köszönöm mindenkinek az infót
Nightt
Tapot sztem mindenkepp vegyel, mert ha ez egyszer tonkremegy viheti az egesz geped!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

IMYke2.0.0.0
Köszönöm kérdésed, jól szolgál (a vesém) az egészségem, még... <#vigyor5><#bee1>

ne vegyél semmit, próbáld ki kölcsöntáppal (valami nagyobbal, lehetõleg márkásabbal)
driverek fent vannak rendesen?
fps-400-60apn bõven jó lesz hozzá, ha mégis az a baj (simán elképzelhetõ, bár az alaplap sem valami kóser)

fotográfik kolomp edisön :D

akkor most jó a tápegységem mégis? alaplapot vegyek?
szerintem itt inkább alaplap gond van....

fotográfik kolomp edisön :D

én nem értek hozzá 😞
i2k jól vagy??

jah ez a márkája megnéztem
elméletben ever power
Nightt
Ezek foloslegesek neked, fele annyit se fogyaszt a geped, mint amit ezek a tapok tudnak.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

IMYke2.0.0.0
Gigabyte és a Corsair is jó.
Bár, kissé elfogultan, én inkább Chieftec-et vennék a helyedben.

Nightt
Ez is boven eleg.

Milyen markaju a mostani?

esetleg ezt?
http://www.aqua.hu/super-flower-amazon-sf650p-14he-650w-tapegyseg-116797.html
és milyen tápot vegyek
ezt
http://www.aqua.hu/gigabyte-superb-720w-fekete-tapegyseg--ge-p610a-c2-53930.html

vagy

http://www.aqua.hu/corsair-psu-650tx--650w-tapegyseg-61842.html

[HUN]FaTaL
Ha normális tápja van akkor elég a 300wattos.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Anamnézis: Örülhetsz, hogy eddig is mûködött a cucc - tápegység a leggyengébb (és veszélyesebb) cucc a konfigban.
Gyógyszer: azonnali tápegység csere!
Kapható minden normálisabb számítástechnikai szaküzletben.