AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mindenképpen az 5670 1gb
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
ezen az oldalon megmondanátok melyik jó vétel. Eddig nvidiám volt és azt is nagyon régen vettem, totál le vagyok maradva.
http://www.freesector.hu/
Köszi
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Nem akarok 25-6nál többet rááldozni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De 26 sok ezert a kartyaert, az iponban 23k. 26ert mar 1 Gigasat lehet kapni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mgéri-e megvenni?
Másik topicban azt mondták elég hangos ez a zalmann hûtõ. Errõl tudtok valamit? Vagy rendeljek hozzá másik hûtõt, lehet ezt cserélni simán, nem?
http://www.pc-trade.hu/belso/index.php?action=bovebb_informacio&id=6968&mid=4&almenuid=17
Bár gari megvan mindnél...
www.smart-bus.hu
Holnap meg lesz rendelve, ennyiért oké a dolog, fõleg hogy nem is rossz szerintetek.
Mondjuk még egy bizserkábelre be kell ruháznom mellette, mert úgy nézem a honlapjukon hogy az nincs hozzá a dobozban.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Azért vannak megbízhatóbb és kevésbé megbízható gyártók, régebben volt ati vga gyártókról eg grafikon, hogy kinek hány %-ban hibásidik meg a kártyája, bár ez nem biztos hogy sokat számít, mert sapphire elég jó pozícióban vlt, nekem mégis tönkre ment a 4850-ük, a garancia hálistennek megvolt még, és mondjuk a vram probléma nem is biztos, hogy a sapphire hibája.
Pont tegnap néztem és a gépen még mindig ott van a matricájuk, habár most gigabyte vga van a gépben 😊
Fri 21 Aug 2009
Manila, Philippines -- VERTEX3D, a new expected brand of AMD graphics card, today announced the partnership with leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, ready to bring a premium cooling solution of HD4870 series, provides a perfect combination of ultimate gaming performance and the coolest operating environment.
VTX3D HD4870 clocks in with a 770MHz core speed and 900MHz of memory speed that provides a superior gaming performance. In addition, VTX3D HD4870 is equipped with ARCTIC COOLING Accelero TWIN TURBO Pro cooling solution, with dual 92mm fans to increase air flow at low fan speed and 4 heatpipes to reinforce its cooling performance. VTX3D HD4870 cooling solution offers a surprisingly quiet operation for gamers to immerse themselves in the gaming world.
“Our goal was to provide a superior performance with faster and cooler environment,” said Willie Huang, Sales Director of VTX3D, “With the partnership of the leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, I believe we can easily achieve that!”
VTX3D HD4870 is compatible with Microsoft DirectX 10.1, PCI Express 2.0, on-chip HDCP, built-in HDMI with 7.1 surround audio, and also supports Shader Model 4.1, Universal Video Decode 2, and ATI CrossFireX technology, ready to tackle all the intense 3D games.
For more information, visit www.vtx3d.com."
Az alkatrészekbõl ítélve nem lehet rossz. Beterítették az egész világpiacot (Techpowerup fóruma szerint az ACooling mellett a Powercolor is partner) és veszik, mint a cukrot. A megbízhatósággal kapcsolatban, minden gyártónak át kell mennie az AMD minõség ellenõrzésén, így emiatt kevésbé kell aggódni. No meg ott a 2 év garancia😊
[merlinw.org]
33 butaság nem megrendelni azonnal, mielõtt elfogy 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Viszont nem tudok túl sokat a gyártóról.
Azt igen hogy eléggé új a piacon, de hogy teljesítményben mit nyújt esetleg egy XFX-hez képest, vagy hogy mennyire megbízható azt sajnos nem, nem találtam róla eddig itthoni tesztet, bár lehet csak vaksi vagyok, elõfordult már.
Mondjuk akkor a hûtésre nem lenne panasz, de jó lenne mondjuk teszteredmény összehasonlítva más kártyákkal, stb.
Vagy TE/TI mit tudtok errõl a kártyáról?
Mert ezzel elégedett lennék ám. Ha jó!
Most segítsetek, aztán már nem zavarlak titeket többször ezzel.<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Mert azt berendelem valószínûleg.
Nézegettem még Sapphire kártyát is de annak egy 50 Watt+ ír táp terén.
Pedig azok is tetszetõsek, fõleg a Vapor-X kb. 42-ért.
Saor Alba
Azthiszem akinek nagyon magas fps-e van nem is a földön, hanem fölötte fut ezért nincs hangja sprintelés közben. De mondom nem töltöttem annyi idõt a bugok kihasználásával 😊
Rendes cod4 war cfg-ben, ezért is van lekorlátozva 125-re az fps...
Milyen ez a hûtõ?
Jobban hûthet mint az olcsóbb társáé?
Ez a kártya ugye drágább kb. 2ezerrel.
Vagy honnan lenne még esetleg érdemes rendelni, ahonnan árban is esetleg szóba jöhetne a dolog, ja és persze ahol esetleg lenne ebbõl a kártyából:

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ez a nagyobb ugrás még gta sa-ban is megvolt, mert mikor multiztunk vele, és ejtõernyõs ugrást akartam frapsal felvenni, a kevés fps miatt nem tudtam akkorát ugrani mint rendesen...
Szerk.:
Próbáld ki a Quake 3-at 1600x1200-ban OpenGL opció nélkül futtatni a GeForce-oddal... sírni fogsz: hiába 200-300 FPS, 1,5-2 méteres magasságnál nem tudsz nagyobbat ugrani még dobbantóval sem.
Ellenben, ha bekapcsolod az OpenGL kiterjesztést , akkor akár 5-6 méterrel is távolabbra repülsz a DM17-en [az ûrplatformról szabályosan leszáguldasz, ha a levegõben nem nyomod a "hátra" gombot .
Tapasztalat, nem ígéret.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022

www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Forza.
www.smart-bus.hu
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egy Pisix-re befogott nringyia társ-VGA sokkal-sokkal erõsebb már.
Kötekedõknek:
- 8800 GTx + 8800 xxx
- GTX 460 + bármi