AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi!
★ 汤姆 李
www.smart-bus.hu
válasz 2-re: <#ejnye1>#ejnye1> - [[[<#alien>#alien><#eljen>#eljen>]]]]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
válasz 2:
azt hittem kilukadt...
All hail the double x!
Azóta meg már annyira beleszoktam a magányba , hogy csak néha napján hiányzik nagyon egy élettárs.
Átnézni nem árt.
Elsõ lépésként elmondható, hogy a Catalyst minden alapértelmezett beállítása az optimális teljesítményt célozza be, az automatizmusok mellett is.
Tehát, ha neked a monitorod színhõje nem felel meg, a gamma stb., akkor elsõ körben a monitoroddal, majd csak után a Catalyst Vezérlõpulttal machinálj!
A 3D-s teljesítmények, a képernyõ felbontás/frissítés értékek alapértelmezett számadatait sem érdemes piszkálni .
Ha "minél több FPS, annál jobb"-elven gondolkozol, akkor kifejezetten felejtsd el a csúszkák maximális értékekre húzogatását - sokkal-sokkal erõsebb VGA-kat is meg tud fektetni néhány opció , nagy monitor mellett.
Van 1 hd 4830 1gb-os vga-m és kérdezném,hogy control centerben állítsak e át valamit vagy hagyjam úgy default módban ahogy van.
Gépem még dual core proci e7400 2.8ghz,4gb hyper memory dd2 1066mhz és ha átállítom akkor attól érek el minõség javulást?
Köszi
★ 汤姆 李
All hail the double x!
Én az ilyesmit is férfiasan viselném, csak lenne már (újra) 😊))))
All hail the double x!
Nemigen van jobb dolog a "más"-nál, így teljesen jól tetted😊
[merlinw.org]
All hail the double x!
Zs kategóriás TV cucc volt. A színészek botrányosan teátrálisak voltak, a szinkron pedig még rosszabbá tette😊
[merlinw.org]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
fotográfik kolomp edisön :D
All hail the double x!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Használtan: egy kifogott 5770
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
ramhûtõ sünik-et meg lehet venni és elég felragasztani (ph-n én 80ft/db áron vettem)
A referencia 5770-en sincsenek ram hûtõ sünik, de nem szokott gond lenni vele, az én karimon se nagyon melegek a sünik játék közben, nemhiszem hogy nélkülük gond lenne.
<#kacsint>#kacsint>
De majd fogok írni valamit a kártyáról, sok hasznát nem fogjátok venni annak a beszámolónak.
<#kacsint>#kacsint>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://amorfnet.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/41138.jpg
Ez lett végül is, a héten megérkezik, szombaton már meg is kaparintom.
Köszönöm szépen a segítségeket!
Át lehet írni a kis ATI logó alatti szöveget.<#nevetes1>#nevetes1>
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE tulaj. <#eljen>#eljen>
[merlinw.org]
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Na jól van, elmegyek inkább aludni, mert jön Soltenbá, aztán jól picsán rúg! 😄
What about the forests?

What about the forests?
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3