AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
am grat <#eljen>#eljen>
All hail the double x!
Kérem szépen az illetékest - ha nem túl nagy kérés persze - hogy az ATI lógót legyen szíves írja át.
Köszönöm!
Mint ahogy az összes jóindulatú(csak ilyen volt! 😄 ) segítséget is a helyes választás tekintve!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
haver haját tépve hívott, hogy a 4850@5770 óta a scaling options mindig rezetelõdik és fekete kerettel jön be neki a win7... emlékeztem h e topikban szóba került, így irtam neki a hotfixet, felrakta és voilá, perfekt lett!
ati suxx
Forza.
"Eltolták a szinteket eggyel feljebb.
5970->6990
58x0->6950/70
57x0->68x0
56x0->67x0
Ergo akinek mondjuk 5870es kártyája van és hasonló kategóriájút szeretne a 6000esek közül annak a 6970-et kell választania."
Next PC upgrade: 2022
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Next PC upgrade: 2022
Applicable Products:
This article applies to the following configuration(s):
Hardware
ATI Radeon HD 4870 X2 series of products
ATI Radeon HD 4850 X2 series of products
Operating System
Windows 7 32-bit Edition
Windows 7 64-bit Edition
Windows Vista 32-bit Edition
Saor Alba
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de safe/debug módban azok ugyse töltõdnének be... és úgy sem tudtam bebutulni. ha legközelebb intelre váltok, akkro majd kipróbálom! (soha 😄 )
Forza.
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
- ecs 780g -> intel g41
- intel g41 -> 780g ecs lap
- intel g41 -> 780g giga lap
egyiket se bírta ki 😊
Forza.
olvasd már el legalább, mit irnak az amdnél:
ATI Catalyst 10.9a Hotfix Feature:
* ATI Radeon™ HD 4870 X2 and ATI Radeon HD 4850 X2 series of products use both Graphics Processing Units (GPU) for high performance
* Intermittent hangs with Pop Cap games in a system with an ATI Radeon series graphics card installed
* High-Definition Multimedia Interface (HDMI) overscan / underscan settings are restored upon system reboot
Ez a legujabb driver, a sima 10.9 bugos.
Forza.
10.9 hotfix driver, CSAK EZ KELL, SEMMI MÁS. Sima 10.9 NEM LÉTEZIK.
Forza.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
http://goo.gl/gd6Zi5
sõt procicsere, vga csere, vinyó csere és monitor csere is volt azóta h ugyanaz a win van, mostmár lehet azért újra kéne húzni <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk azt sem nagyon tudom hogy ehhez a 4670-hez képest mennyivel kellene jobban muzsikálnia az 5770-nek, már csak hogy kijön-e minden a kártyából. <#eplus2>#eplus2>
Mert ha valaki tapasztalatból írja hogy nem kell hiszen "Õ" sem telepítette újra a Wint kártyacsere után és semmi gond nem volt sem teljesítmény sem egyéb téren akkor ugye fölösleges.
Saor Alba
Nagyon helyes... 😉 Ha kicserelted a kartyat, csak tett fel a 10.9-et (Catalyst). Ha mar telepitve van, akkor targytalan.
Saor Alba
Ha megérkezik végre a VTX3D HD 5770 feltétlenül szükséges újratelepítenem a rendszert?
64Bit-es Win 7 van fent, tökéletesen mûködik, semmi gondja.
Mivel ugye most is egy 4670-em van így remélem hogy nem szükséges.
Nem voltam benne biztos hogy újra kell telepíteni, meg aztán olvasok én F.A.Q nevezetû szösszenetet is de azért csak megkérdezem.