AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Semmi extrát nem tud ez a fos.De ezt már lehetett tudni amikor kijött."
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"hoppá, vettél vga-t? wooww, ez kb olyan mintha láttuk volna Columbo feleségét.. "
😄DDDD
Saor Alba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
IMYke: tapintassal mar megallapitotta, tenyleg tud...<#hehe>#hehe>
Saor Alba
Bontatlanul megmondta, hogy x™ar?
Röntgen szemei is vannak, és bontatlanul is le tudta tesztelni?
Grebber is tud 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
még ki sem bontotta már panaszkodott ph fórumon hogy szar és lehet el is adja bontatlanul.<#nevetes1>#nevetes1>
@Solten: No, akkor tényleg csak a "szokásos"! 😄
www.smart-bus.hu
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Ugye neked is leesett az állad 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
4890-el pedig 40-45 az átlag.
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én meg olyan randa vagyok, hogy ha meglátna sírva futna ki a világból.
Nem vagyok szõke sem , meg olyan jóképû sem, mint Te.
[akkor maradok én is ugye azon a bizonyos fehér listán? <#ravasz1>#ravasz1>]
All hail the double x!
Saor Alba
Ez csak egy (manapság szokatlan)kompromisszumoktól mentes plusz ami képessé teszi a kártyát egy nála ~16ezerrel drágább vga teljesítményének elérése esetleg annak meghaladására.
(ha szükség lehet rá valamikor)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Saor Alba